2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aaayy o da dogru kirisir cok cikin olur[/QUOTE
Kızlar Weewell WTN550 Dijital Temassız Termometre aldım inşallah patates bir ürün çıkmaz, neden bilmiyorum ama temassızlar pek güvenirde gelmiyor. Et ete değecek ben niyeti bozdum bugün ablalar

bizimki de bundan. Eşim elektronik işlerinden iyi anlar. Bunu aldı. Geldi.ölçtük herşeyin ateşini ölçüyor çay bardagının,suyun,benim

Eklentiler

• image.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 58
Sağ salim bir doğuraydık Allahın izniyle...
Allahım çocuklarına bağışlasın amin... çok geçmiş olsun canım. Inşallah tez zamanda yavruları analarına kavuşur sağ salim amin.
Bilmiyorum a101 dekini ama ben sungerli olanlardan (yeni incide buldum)alicam,cunku penye olanlardan uclarim gene belli oluyor.
Anneyiz artık bizzz meme ucumuz da belli olsun boşverrrr
Ama cnm plastik sıcak suyla temas ettiğinde kanserojen olur...

Kizlar bebe şampuanı, pisik kremi, nemlendirici, ıslak mendil, bebek çamaşır tozunu vs. falan hangi marka aldiniz ya da alacaksınız?

Kizlar bebe şampuanı, pisik kremi, nemlendirici, ıslak mendil, bebek çamaşır tozunu vs. falan hangi marka aldiniz ya da alacaksınız?
Şampuan,losyon,sabun sebamed aldım. Çamaşırlar için hacışakir franül aldım. Pişik için bepanthol alacağım,ıslak mendil daha almadım canım. İkisi kaldı birtek eksik neredeyse.

Şampuan.pişik kremini birde Bebe yağını sebamed aldım canım. Islak mendil de uni baby aldım. En sağlıklılar bunlar diye canim
Ben de sampuani sebamed düşünüyordum nette göz yakıyor diye yazanlar olmuş geri vazgeçtim. Bunlarin bitkisel icerikli olanlari var mi acaba onlar nasıldır ya da sebamed mi alsam ayy amma pimpirikli oldum çıktım haa :)

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var bundan sonraki takibimi gittiğim hastanenin aynı zamanda sahibi olan perinatolog prof yapacak hem maddi hem manevi yıpranacak gibiyiz umarım sadece tedbir amaçlıdır kendi doktorumla görüştüm dün telefonda sonuçlarım için toplantı yaptıklarını bundan sonra beni prof olan doktorun takip etmesi gerektiğini söyledi yanında başka hasta olduğu için çok detaylı konuşamadık prof olan kadında hastanede bakmıyormuş kliniğinden randevu aldık salı günü 2 de randevum var dua edin büyük bi sorun olmasın

ben de pişik kremi ve şampuan nemlendirici sebamed aldım. mustela da öneriliyor. ben hem kış bebeği olduğu hem de perviks tabakası için başlarda hem sık yıkamıycam hem de şampuanı haftada 1 kullanıcam. onun dışında ılık su yeterli olur bence kirlenmediği sürece. ıslak mendil unibaby yenidoğan aldım dışarıda falan kullanırım diye ama önceliğim pamuk- su. ebebek'te temizleme pamukları satılıyor onlardan alabilirsin, makyaj temizleme pamukları gibi. deterjan olarak dalin aldım. yumuşatıcı da dalin aldım ama nadiren kullanmak için.

Bu arada ilk doğumumda bende sebamed almıştım hastanede kullanma dediler cildi kurutuyolarmış sebamed aktivex gibi sabunlar bi de çok incelemeyin sakınan göze çöp batar hesabı bizim her banyomuz işkenceydi resmen dalin fln kullanmıştım oğlumda çocuk ciyak ciyak bağırırdı gözüm acıyo diye bigün gözüme sürdüm gerçekten yaktı şok oldum bebek şampuanı nasıl yakar diye iki senedir farmasinin bebek şampuanını kullanıyorum bitkisel diye ilk kendim denedim sonra oğluma kullandım bu yakmıyo şimdi minnakada onu kullanıcam pişik sorunu içinde aynı sefa yağı kremi kullanmıştım hep her türlü yaraya iyi geliyor aktardan alıyorum eczanelerde satılan bütün pişik kremlerini denedik işe yaramadı bunu bi kez sürünce bile hemen geçirdi hatta benim ayağımda stres kaynaklı egzama olmuştu ona bile iyi geldi yanıklardada kullanılıyo

Canta icin biraz erken degil mi 4 zibin 3 takim 1 hastane cikisi bana fazla geldi sanki ??? Biberon ve emzikler suda kaynatilmali canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…