- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.041
Gerçekten yaaaa ben daha bugün başladım bişeyler almaya bugüne kadar ne olacak hallediveririz iki günde diyodum ama ne çok eksik ve ne çok ayrıntı varr... Sağlık olsun diyip yola devam:):):)
Yuoooooooo önce bana var :) kızz misafirlerimize gelecek yatılı yoksa peşine takılır gelirdim Eminönü falanHerkese var sana yok sen kazana düştün
Aaayy o da dogru kirisir cok cikin olur[/QUOTE
bizimki de bundan. Eşim elektronik işlerinden iyi anlar. Bunu aldı. Geldi.ölçtük herşeyin ateşini ölçüyor çay bardagının,suyun,benimKızlar Weewell WTN550 Dijital Temassız Termometre aldım inşallah patates bir ürün çıkmaz, neden bilmiyorum ama temassızlar pek güvenirde gelmiyor. Et ete değecek ben niyeti bozdum bugün ablalar
Kızlarr ozaman bende bundan alayım nuk çok cılız geldi bana :) nerden nekadara aldinizbizimki de bundan. Eşim elektronik işlerinden iyi anlar. Bunu aldı. Geldi.ölçtük herşeyin ateşini ölçüyor çay bardagının,suyun,benim
Wevell ii marka kaca aldinizbizimki de bundan. Eşim elektronik işlerinden iyi anlar. Bunu aldı. Geldi.ölçtük herşeyin ateşini ölçüyor çay bardagının,suyun,benim
İnşallah ani olmaz,önceden haber verirlerCanım gecelikleri en son koyucam bebegin kıyafetlerini hazırlayayim dedim allah korusun ani bişey olursa onunki ler hazır olsun bari :))
Çok pardon medifine mişKızlarr ozaman bende bundan alayım nuk çok cılız geldi bana :) nerden nekadara aldiniz
çok pardon kızlar ya ,vewell degilmiş bundanmış. Hepsiburada.comdan aldık.Wevell ii marka kaca aldiniz
Canım aldığımız farklıymış resmini yükledim,bu da bayağı iyiymiş,fiyatı da uygundu bayagı. 65 70 tl bişiydi.Kızlarr ozaman bende bundan alayım nuk çok cılız geldi bana :) nerden nekadara aldiniz
bizimki de bundan. Eşim elektronik işlerinden iyi anlar. Bunu aldı. Geldi.ölçtük herşeyin ateşini ölçüyor çay bardagının,suyun,benim
Yalnış su serpmişim dostum kısurabakmayınAy içime su serptin valla, emin olamıyor insan gerçekten
Sağ salim bir doğuraydık Allahın izniyle...Ben de gittim gördüm minnoşumuuu 1.5 kilo olmuş boyu da 38.5 cm, plasentam hala aşağıda düzelmemiş doktorum cok rahat ve umutlu, ağrılar kasılmalar hepsi normal dedi, bebişimin kafası aşağı sağda sırtı solda 2 hafta sonra yine bakalım belki düzelir dedi, 2 hafta sonra kontrolüm var nst ye gircem.
Allahım çocuklarına bağışlasın amin... çok geçmiş olsun canım. Inşallah tez zamanda yavruları analarına kavuşur sağ salim amin.Hanımlar sizden bir ricam var...Benim halamın gelininin 1.5 yasında oğlu var 2.oğlunuda pazartesi doğurdu... Evine geliyo... Bası donup bayılıyor... İki gündür yoğun bakımda hep aklımda... Hamilesiniz dua edinde evine eşine çocuklarına kavuşsun... Daha 26 yasında... Uyanmamasının sebebi yok... Filmler temiz çıkıyo ama hala uyanmadı... Dualarınızı bekliyorum...
Anneyiz artık bizzz meme ucumuz da belli olsun boşverrrrBilmiyorum a101 dekini ama ben sungerli olanlardan (yeni incide buldum)alicam,cunku penye olanlardan uclarim gene belli oluyor.
Ama cnm plastik sıcak suyla temas ettiğinde kanserojen olur...Islak mendil pişik kremi battaniye bi de aldıysan süt sağma cihazı. Biberon emzik ve sağma aletini de yıkadıktan sonra kaynatmak gerekiyor. Tavsiyem şişe suyuyla kaynat çünkü musluk suyu kireçli olduğundan zamanla biberon emzik ve sağma aleti kireç kireç oluyor. Şimdilik bunlar geldi aklıma
Kizlar bebe şampuanı, pisik kremi, nemlendirici, ıslak mendil, bebek çamaşır tozunu vs. falan hangi marka aldiniz ya da alacaksınız?
Şampuan,losyon,sabun sebamed aldım. Çamaşırlar için hacışakir franül aldım. Pişik için bepanthol alacağım,ıslak mendil daha almadım canım. İkisi kaldı birtek eksik neredeyse.Kizlar bebe şampuanı, pisik kremi, nemlendirici, ıslak mendil, bebek çamaşır tozunu vs. falan hangi marka aldiniz ya da alacaksınız?
Ben de sampuani sebamed düşünüyordum nette göz yakıyor diye yazanlar olmuş geri vazgeçtim. Bunlarin bitkisel icerikli olanlari var mi acaba onlar nasıldır ya da sebamed mi alsam ayy amma pimpirikli oldum çıktım haa :)Şampuan.pişik kremini birde Bebe yağını sebamed aldım canım. Islak mendil de uni baby aldım. En sağlıklılar bunlar diye canim
Makinada kullaniliyor değil mi hacisakir granulŞampuan,losyon,sabun sebamed aldım. Çamaşırlar için hacışakir franül aldım. Pişik için bepanthol alacağım,ıslak mendil daha almadım canım. İkisi kaldı birtek eksik neredeyse.
ben de pişik kremi ve şampuan nemlendirici sebamed aldım. mustela da öneriliyor. ben hem kış bebeği olduğu hem de perviks tabakası için başlarda hem sık yıkamıycam hem de şampuanı haftada 1 kullanıcam. onun dışında ılık su yeterli olur bence kirlenmediği sürece. ıslak mendil unibaby yenidoğan aldım dışarıda falan kullanırım diye ama önceliğim pamuk- su. ebebek'te temizleme pamukları satılıyor onlardan alabilirsin, makyaj temizleme pamukları gibi. deterjan olarak dalin aldım. yumuşatıcı da dalin aldım ama nadiren kullanmak için.Kizlar bebe şampuanı, pisik kremi, nemlendirici, ıslak mendil, bebek çamaşır tozunu vs. falan hangi marka aldiniz ya da alacaksınız?
Canta icin biraz erken degil mi 4 zibin 3 takim 1 hastane cikisi bana fazla geldi sanki ??? Biberon ve emzikler suda kaynatilmali canimKızlar ben cantayi hazırlamaya başladım. 4 zibin koydum. 3 tane takım koydum. Bir yelek. Bir hastane çıkışı. Birde tulum koydum kalın. 3 çorap. 3 Tükürük bezi. Bir tane Önlük. İki eldiven tarzı. Biberonla bir Emzik koyucam yıkadıktan sonra. Bu arada biberonlar için değişik yıkama olayı olmucak dimi kızlar. Bebek bezini daha almadım alicam onuda. Bebek için başka bişeye gerek yok sanırim dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?