2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ama ama ağlarım yaaa inanki şuan bende o durumdayımm eve gidince nasıl olucak diye düşünüyorum doktorum enfeksiyon var diye her gün taburcu etmek için erteliyo ama ben seviniyorum bebeğim 2 kat aşağıda en azından gidip görebiliyorum evden gelmek, eli boş eve gitmek o kadar zor geliyor ki.. Taburcu olamadığıma seviniyorum resmen

İnşallah bu bebeğini de sağlıkla vaktinde alırsın kucağına çok dikkatli ol, rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

evet canım 32 den sonra rapor kabul ediliyor.. Allah korusun elin ayağın kırılsa işe mi gitcen..

maalesef net dısında satıs yapan yer yok
ben guvenıyorum

Aman Aman sakin bekleme canım hiç bişey bebeklerimizden önemli değil son haftalar çok önemli. Problemler bizim haftalardan basliyor

Son haftalar cagirir diye dusunuyordum bende.. cagirmasa da ben giderim zaten.kordon dolanmasi korkutuyor son gunler.bakalim cnm.. esimde de dedi bir ay sonra derse 15 gun sonra gelrz biz dicem diye.bende evham yapiyorum zaten mutlaka gitmek gerek.bu saate kdr koruduk kolladik.epey de zahmet cekmeye basladik.allah korusun

Allah razı olsun, çok duygulandımm eşine ve annene de çok selamlar sağolsunlar.. İnşallah dediğin gibi hemn kavuşup gideriz evimizee

İnşallah canım, kalbini gönlünü ferah tut, benim annemde bir premature annesi o yüzden neler yaşadığını tahmin edebiliyoıruz. Benim kardeşim 18 yaşında oldu üstelik 750 gram doğdu. 1997 yılıyla bu yıl teknoloji arasındaki farkı düşün. Su gibi akıp geçecek inan ki zaman bir bakmışsın ki miniğin evinde

Ins cnm ama daha iki hafta var dr a

Kizlar birsey soracagim,emzirme sutyenini kac beden alacagiz. Normal,eski.sutyenlerim.zaten olmuyorda,acaba dogumda daha.mi buyuk olur... internetten siparis verdigim icin soracak kimse yok:)))
normalde 90 takıyordum... Şuan 95 e çıktım... A101 den de Bi 95 bide 100 beden aldım... Bilmem 95 olmazsa 100 de yedek oldun dedim...

Ya canım şu sütyen bedeniyle ilgili bi soru sordum,ama görünmüyor galiba.onu kaç beben alıcaz biliyormusun sen

Canım mesela 80 kullanıyorsan 85 falan almak lazımmış süt dolduğu için büyüyorlar. Ben 80 kullanıyordum 85 aldım bir tane. Biraz daha zaman geçsin duruma göre bakicam belki de 90 olur. Ama nolur nolmaz bir tane aldim

Pazartesi doktoruma sorucam, sadece kadın doğumdan almamak gerekiyormuş raporu, okuldan okula uygulama farkı var ama açıkça okul idaresine sorup killandirmak da istemiyorum
Belki ogretmenlerin uygulamaai farklidir ben ogretmen degilim,bakanlik atamali uzmanim bizim butun isler ankara pergenden yapiliyor uygulamada farklilik olabilir:))

Kızlar ben cantayi hazırlamaya başladım. 4 zibin koydum. 3 tane takım koydum. Bir yelek. Bir hastane çıkışı. Birde tulum koydum kalın. 3 çorap. 3 Tükürük bezi. Bir tane Önlük. İki eldiven tarzı. Biberonla bir Emzik koyucam yıkadıktan sonra. Bu arada biberonlar için değişik yıkama olayı olmucak dimi kızlar. Bebek bezini daha almadım alicam onuda. Bebek için başka bişeye gerek yok sanırim dimi

Ben de 80 takiyordum normalde.ama suan.bile 85 e gectigi icin 90 mi alsak.diye dusundumcok fark.oluyormu 85 90 arasinda.

erken başlamıssın :=)

Hanımlar sizden bir ricam var...Benim halamın gelininin 1.5 yasında oğlu var 2.oğlunuda pazartesi doğurdu... Evine geliyo... Bası donup bayılıyor... İki gündür yoğun bakımda hep aklımda... Hamilesiniz dua edinde evine eşine çocuklarına kavuşsun... Daha 26 yasında... Uyanmamasının sebebi yok... Filmler temiz çıkıyo ama hala uyanmadı... Dualarınızı bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…