- 1 Temmuz 2012
- 618
- 461
- 323
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #38.981
Ama ama ağlarım yaaa inanki şuan bende o durumdayımm eve gidince nasıl olucak diye düşünüyorum doktorum enfeksiyon var diye her gün taburcu etmek için erteliyo ama ben seviniyorum bebeğim 2 kat aşağıda en azından gidip görebiliyorum evden gelmek, eli boş eve gitmek o kadar zor geliyor ki.. Taburcu olamadığıma seviniyorum resmenUzun zamandır yazmıyordum buraya her gün okuyorum ama takip ediyorum sizleri neler yapıyorsunuz iyi misiniz diye... Bugün senin erken doğum yaptığını görünçe tutamadım kendimi yazayım dedim..18 aylık bi kızım var 28 haftalık dünyaya geldi 1000 gr doğdu minik minikti dediğin gibi sağlık sorunu olmadı çok şükür ama 2 kilo olana kadar taburcu etmediler 40 gün ayrı kaldık lohusalık nedir bilmem o yüzden dikişli halimle her gün süt götürdüm kızıma çok zor günlerdi benim için aklıma geldikçe kahroluyorum ayrı kalmak doğum sonrası eve eli boş dönmek boş kalan beşiği herşey çok zordu Allah hiçbir anneye yaşatmasın ve şimdi yine hamileyim ve maalesef risk grubundayım bu kez açılmam yok kanamam yok ama sürekli yatıyorum 5. Haftadan beri Progestan içiyorum yine aynı şeyleri yaşamamak için bol bol dua ediyorum... İnşallah sende bi an önce sağlıkla kavuşursun kucaklarsın minik kızını hayırlı olsun tebrik ederim
Uzun zamandır yazmıyordum buraya her gün okuyorum ama takip ediyorum sizleri neler yapıyorsunuz iyi misiniz diye... Bugün senin erken doğum yaptığını görünçe tutamadım kendimi yazayım dedim..18 aylık bi kızım var 28 haftalık dünyaya geldi 1000 gr doğdu minik minikti dediğin gibi sağlık sorunu olmadı çok şükür ama 2 kilo olana kadar taburcu etmediler 40 gün ayrı kaldık lohusalık nedir bilmem o yüzden dikişli halimle her gün süt götürdüm kızıma çok zor günlerdi benim için aklıma geldikçe kahroluyorum ayrı kalmak doğum sonrası eve eli boş dönmek boş kalan beşiği herşey çok zordu Allah hiçbir anneye yaşatmasın ve şimdi yine hamileyim ve maalesef risk grubundayım bu kez açılmam yok kanamam yok ama sürekli yatıyorum 5. Haftadan beri Progestan içiyorum yine aynı şeyleri yaşamamak için bol bol dua ediyorum... İnşallah sende bi an önce sağlıkla kavuşursun kucaklarsın minik kızını hayırlı olsun tebrik ederim
evet canım 32 den sonra rapor kabul ediliyor.. Allah korusun elin ayağın kırılsa işe mi gitcen..Benim doğum yapacağım hastanede sezaryan direk spinalle yapıliyormus zaten, cok araştırmadan bilmeden sezaryana girmek daha mantıklı bence, insan ne yapılacağını bilince daha panik oluyo
Ben öğretmenim bir haftadır bu rapor mevzusunu araştırıyorum, ama alınabiliyor...
bizimki yildonumumuzde arkasını dönmedi valla, umarım sizinki de öyle yapmaz
Bende bu emziği düşünüyorum internetten almak çok içime sinmiyor ama yapacak bişi yok
Bizim okulda çalışabilir raporu ndan sonra arkadaşların sağlık ocağından aldığı raporlar kabul edilmiş ama...doğum izninden de dusmemis
bayıldım buna
maalesef net dısında satıs yapan yer yokBenim doğum yapacağım hastanede sezaryan direk spinalle yapıliyormus zaten, cok araştırmadan bilmeden sezaryana girmek daha mantıklı bence, insan ne yapılacağını bilince daha panik oluyo
Ben öğretmenim bir haftadır bu rapor mevzusunu araştırıyorum, ama alınabiliyor...
Bende bu emziği düşünüyorum internetten almak çok içime sinmiyor ama yapacak bişi yok
Bizim okulda çalışabilir raporu ndan sonra arkadaşların sağlık ocağından aldığı raporlar kabul edilmiş ama...doğum izninden de dusmemis
bayıldım buna
benım uyku saatlerım degısmedıBana birden bire bir uyku geliyor ki bayiliyormuyum,uyuyormuyum belli degil
Saglicakla buyur insallah canimmmm minnosun kiyamam ona benvalla bende yılbaşında falan sürpriz yaparsa diye düşünüyodum öyle aklıma geliyodu, ama bu baaaya bi sürpriz oldu herkesi geçtim
Aman Aman sakin bekleme canım hiç bişey bebeklerimizden önemli değil son haftalar çok önemli. Problemler bizim haftalardan basliyor
Ya canım şu sütyen bedeniyle ilgili bi soru sordum,ama görünmüyor galiba.onu kaç beben alıcaz biliyormusun senbenım uyku saatlerım degısmedı
Allah razı olsun, çok duygulandımm eşine ve annene de çok selamlar sağolsunlar.. İnşallah dediğin gibi hemn kavuşup gideriz evimizee
daha oralara gelemedım benYa canım şu sütyen bedeniyle ilgili bi soru sordum,ama görünmüyor galiba.onu kaç beben alıcaz biliyormusun sen
Ben de 5 haftada 3 kilo aldımBu ay 4 kilo aldım, doktorum azarlamasa bari, şeker yüklemesi yaptırmayan bi ben kaldım herhalde... pazartesi kontrolde yapar gibime gelıyor
Benim doğum yapacağım hastanede sezaryan direk spinalle yapıliyormus zaten, cok araştırmadan bilmeden sezaryana girmek daha mantıklı bence, insan ne yapılacağını bilince daha panik oluyo
bayıldım buna
normalde 90 takıyordum... Şuan 95 e çıktım... A101 den de Bi 95 bide 100 beden aldım... Bilmem 95 olmazsa 100 de yedek oldun dedim...Kizlar birsey soracagim,emzirme sutyenini kac beden alacagiz. Normal,eski.sutyenlerim.zaten olmuyorda,acaba dogumda daha.mi buyuk olur... internetten siparis verdigim icin soracak kimse yok:)))
Ya canım şu sütyen bedeniyle ilgili bi soru sordum,ama görünmüyor galiba.onu kaç beben alıcaz biliyormusun sen
Belki ogretmenlerin uygulamaai farklidir ben ogretmen degilim,bakanlik atamali uzmanim bizim butun isler ankara pergenden yapiliyor uygulamada farklilik olabilir:))Pazartesi doktoruma sorucam, sadece kadın doğumdan almamak gerekiyormuş raporu, okuldan okula uygulama farkı var ama açıkça okul idaresine sorup killandirmak da istemiyorum
Ben de 80 takiyordum normalde.ama suan.bile 85 e gectigi icin 90 mi alsak.diye dusundumcok fark.oluyormu 85 90 arasinda.Canım mesela 80 kullanıyorsan 85 falan almak lazımmış süt dolduğu için büyüyorlar. Ben 80 kullanıyordum 85 aldım bir tane. Biraz daha zaman geçsin duruma göre bakicam belki de 90 olur. Ama nolur nolmaz bir tane aldim
erken başlamıssın :=)Kızlar ben cantayi hazırlamaya başladım. 4 zibin koydum. 3 tane takım koydum. Bir yelek. Bir hastane çıkışı. Birde tulum koydum kalın. 3 çorap. 3 Tükürük bezi. Bir tane Önlük. İki eldiven tarzı. Biberonla bir Emzik koyucam yıkadıktan sonra. Bu arada biberonlar için değişik yıkama olayı olmucak dimi kızlar. Bebek bezini daha almadım alicam onuda. Bebek için başka bişeye gerek yok sanırim dimi
90 100 falanYa canım şu sütyen bedeniyle ilgili bi soru sordum,ama görünmüyor galiba.onu kaç beben alıcaz biliyormusun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?