- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.021
Bende oyleyim ama karin sirt acik olunca cocukta gaz oluyormus cnm yaBana fenalik gelir zaten, sikintiliyim ben.... bi tek sutyen takarim yeter,atlet giyemem uzerine. Yada dedigin.gibi direkt evdeyiz emzirme atleti is gorur.
Kızlar ben cantayi hazırlamaya başladım. 4 zibin koydum. 3 tane takım koydum. Bir yelek. Bir hastane çıkışı. Birde tulum koydum kalın. 3 çorap. 3 Tükürük bezi. Bir tane Önlük. İki eldiven tarzı. Biberonla bir Emzik koyucam yıkadıktan sonra. Bu arada biberonlar için değişik yıkama olayı olmucak dimi kızlar. Bebek bezini daha almadım alicam onuda. Bebek için başka bişeye gerek yok sanırim dimi
küvet, kova, maşrapaBanyo takimi ney.kuvet felan mi
haklısın, neyın ne olacagı bellı olmuyorKaç gündür yaşadığım panik yüzünden başlayayım biran önce dedim nolur nolmaz canım ya :)))
Evet niye oyleyse.. sen iki haftada bir mi gidiyorsun su anAllah korusun canim aynen öyle ve zaten sorun biranda çıkıyor. Bir ay önce ama bakıyorsun bir ay sonra problem. O yüzden kesinlikle beklenmemeli. Bazı doktorlar çok rahat davraniyor
Valizin icinde biz gidene kadar kirismaz mi gecelikler. Ayy ne cokk soru kafama takiliyor bugun. Dogum organizasyon zormus
Aaayy o da dogru kirisir cok cikin olur
Ayyyy bayıldım üçüncuyeKuzlar hiç acele etmeyin çok güzel bir tane yapıcam hem yaparken de fotoğraflarını çekerim sizde nasıl yapıldığını öğrenirsiniz. Netten alsanız bu model en az 100 tlye satılıyor aklınızda canlansın bir foto koyayım. Tabii daha minnoş süsleyeceğim ben
Canım yaaa lailatasarım mışşş:)saol canım :) benım sordugum da pleksi_bursa. senın ilk verdiğin laliatasarım cıkmadı ama yaa
Almamismiydin Kraft aldın diye hatırladım....hemen msg yazdım zaten hafta sonu girdi araya tabi pazartesi gondericemTatlişkom ateş ölçer almadım ki ben daha. Hemen iade et uyuzlar Nasıl kırmışlar ya
Ayyyy bayıldım üçüncuye
Bebeğim ütüle ama koyma çantanın içine çıkarken evden bir tek içine atarsın gecelikleri :)
Allahım ya bu günlere de geldik artık gerçekten. Sonra bir bakmışız ki yaa bizim bebeğin gelmeye niyeti yok diye haala takılırız buralarda :)))
Valizin icinde biz gidene kadar kirismaz mi gecelikler. Ayy ne cokk soru kafama takiliyor bugun. Dogum organizasyon zormus
Bebişim biberonları ilk kullanıma mahsus kaynatmak gerekiyor diye okumuştum tüm parçalarını.
Arkadaşlarım hep e bebek ya da ekolojik marka olan yeşil annenin ürünleriyle yıkıyorlar bebeğin biberonlarını emzikleriniKızlar ben cantayi hazırlamaya başladım. 4 zibin koydum. 3 tane takım koydum. Bir yelek. Bir hastane çıkışı. Birde tulum koydum kalın. 3 çorap. 3 Tükürük bezi. Bir tane Önlük. İki eldiven tarzı. Biberonla bir Emzik koyucam yıkadıktan sonra. Bu arada biberonlar için değişik yıkama olayı olmucak dimi kızlar. Bebek bezini daha almadım alicam onuda. Bebek için başka bişeye gerek yok sanırim dimi
Sen internete bakarsan bilgi kirliliğinden başka bişey yok hickirik tutması yaz kanser çıkar okuma canım :)Kizlar benimde dortlu tarama da ntd degeri yuksek risk cikti.. cok agladim internette hic acici seyler yazmiyordu cunku.. doktorum detayli ultrasona girmeden bisey diyemeyiz yanilma taramalar kesin sonuc vermez dedi.. bugun ultrasona girdim cok sukur omuriliginde hic bi sikinti cikmadi.. afd degerleri yuksek ciktigi icin sadece gebeligim yakin takibe alindi.. ama yinede icim hic rahat degil.. dua etmekten baska yapabilecegim bisey yok suan
Arkadaşlarım hep e bebek ya da ekolojik marka olan yeşil annenin ürünleriyle yıkıyorlar bebeğin biberonlarını emziklerini
Gerçekten yaaaa ben daha bugün başladım bişeyler almaya bugüne kadar ne olacak hallediveririz iki günde diyodum ama ne çok eksik ve ne çok ayrıntı varr... Sağlık olsun diyip yola devam:):):)Canım her şey için çok ayrıntı var ya napicaz biz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?