2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bana fenalik gelir zaten, sikintiliyim ben.... bi tek sutyen takarim yeter,atlet giyemem uzerine. Yada dedigin.gibi direkt evdeyiz emzirme atleti is gorur.
Bende oyleyim ama karin sirt acik olunca cocukta gaz oluyormus cnm ya evde atlet giymem normalde ben ama su an bile dikkat ediyorum giyiyorum.evde sadece atlet giyiyorum sutyen hemen cikartrm evde

Bebişim biberonları ilk kullanıma mahsus kaynatmak gerekiyor diye okumuştum tüm parçalarını.

Ayyyy bayıldım üçüncuye

Evet en iyisi oyle yaparim cnm. Aniden gelisirse olaylar esimi hemen yollarim eve git onlari getir bana diye
Evet masallah ne gunlere geldik hala inanasim gelmiyor bazen ay gec olsun guc olmasim sekerim

Kızlar Weewell WTN550 Dijital Temassız Termometre aldım inşallah patates bir ürün çıkmaz, neden bilmiyorum ama temassızlar pek güvenirde gelmiyor. Et ete değecek ben niyeti bozdum bugün ablalar

Arkadaşlarım hep e bebek ya da ekolojik marka olan yeşil annenin ürünleriyle yıkıyorlar bebeğin biberonlarını emziklerini

Sen internete bakarsan bilgi kirliliğinden başka bişey yok hickirik tutması yaz kanser çıkar okuma canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…