- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #38.961
Bunlar çok hoşmuş valla. Dışardan satın alcağımıza sen yap senden alalım tatlımmmm
Peki :)devir yat totonu bosverrr
İsimsiz boş çerçeve :) öle bi Türk filmi vardı ay ne ağlamıştımKuzum inan ki arkadaşlarımla para alışverişlerine girmek istemiyorum. Ama kim yapmak isterse seve seve yardımcı olabilirim. Benim müşterilerde de çok var senin gibi :)) Her şeyini yapıyorum isim yok
İsimsiz boş çerçeve :) öle bi Türk filmi vardı ay ne ağlamıştım
Niye kız hayırdır?Ya sen istanbul'a taşınsana benim üst komşum ol hatta
Uzun zamandır yazmıyordum buraya her gün okuyorum ama takip ediyorum sizleri neler yapıyorsunuz iyi misiniz diye... Bugün senin erken doğum yaptığını görünçe tutamadım kendimi yazayım dedim..18 aylık bi kızım var 28 haftalık dünyaya geldi 1000 gr doğdu minik minikti dediğin gibi sağlık sorunu olmadı çok şükür ama 2 kilo olana kadar taburcu etmediler 40 gün ayrı kaldık lohusalık nedir bilmem o yüzden dikişli halimle her gün süt götürdüm kızıma çok zor günlerdi benim için aklıma geldikçe kahroluyorum ayrı kalmak doğum sonrası eve eli boş dönmek boş kalan beşiği herşey çok zordu Allah hiçbir anneye yaşatmasın ve şimdi yine hamileyim ve maalesef risk grubundayım bu kez açılmam yok kanamam yok ama sürekli yatıyorum 5. Haftadan beri Progestan içiyorum yine aynı şeyleri yaşamamak için bol bol dua ediyorum... İnşallah sende bi an önce sağlıkla kavuşursun kucaklarsın minik kızını hayırlı olsun tebrik ederimİnşallah canım kendini toparlar inşallah hemen :) kırmızı kırmızı cildi, derisi o kadar ince ki yeşil yeşil damarları belli oluyo :) bide daha yağlanmamış deri altı, kemikleri (gerçi onlar daha kıkırdak gibidir) belli minik minik :)
Canım kalbini ferah tut inşallah sağlıcakla bebişini kucağına alırsınKizlar benimde dortlu tarama da ntd degeri yuksek risk cikti.. cok agladim internette hic acici seyler yazmiyordu cunku.. doktorum detayli ultrasona girmeden bisey diyemeyiz yanilma taramalar kesin sonuc vermez dedi.. bugun ultrasona girdim cok sukur omuriliginde hic bi sikinti cikmadi.. afd degerleri yuksek ciktigi icin sadece gebeligim yakin takibe alindi.. ama yinede icim hic rahat degil.. dua etmekten baska yapabilecegim bisey yok suan
Can'ım duygulandırdın beni. Zor olmazmı tabiki bu duyguları yaşamayan bilemez. Bu hamileliğinde çok dikkat et kendineUzun zamandır yazmıyordum buraya her gün okuyorum ama takip ediyorum sizleri neler yapıyorsunuz iyi misiniz diye... Bugün senin erken doğum yaptığını görünçe tutamadım kendimi yazayım dedim..18 aylık bi kızım var 28 haftalık dünyaya geldi 1000 gr doğdu minik minikti dediğin gibi sağlık sorunu olmadı çok şükür ama 2 kilo olana kadar taburcu etmediler 40 gün ayrı kaldık lohusalık nedir bilmem o yüzden dikişli halimle her gün süt götürdüm kızıma çok zor günlerdi benim için aklıma geldikçe kahroluyorum ayrı kalmak doğum sonrası eve eli boş dönmek boş kalan beşiği herşey çok zordu Allah hiçbir anneye yaşatmasın ve şimdi yine hamileyim ve maalesef risk grubundayım bu kez açılmam yok kanamam yok ama sürekli yatıyorum 5. Haftadan beri Progestan içiyorum yine aynı şeyleri yaşamamak için bol bol dua ediyorum... İnşallah sende bi an önce sağlıkla kavuşursun kucaklarsın minik kızını hayırlı olsun tebrik ederim
Canım hadi hayırlısı dr umut ettiği gibi olur inşallahBen de gittim gördüm minnoşumuuu 1.5 kilo olmuş boyu da 38.5 cm, plasentam hala aşağıda düzelmemiş doktorum cok rahat ve umutlu, ağrılar kasılmalar hepsi normal dedi, bebişimin kafası aşağı sağda sırtı solda 2 hafta sonra yine bakalım belki düzelir dedi, 2 hafta sonra kontrolüm var nst ye gircem.
Ben molfix aldim canim 1 paket 1numara 40 adetli 2 adette 2 numara 80 adet var icinde kullanan arkadaslarim cok memn7nlar birde sleepy den numune istenistim ondanda 4 adet geldi bakicam guzelse ondan da alirimuni baby bez yok galıba
ben de prıma alıcam. stok yapmıycam aynen bellı olmaz teniyle uyum saglayıp saglamayacagı
Canım inan dün o kadar yoğundum ki elim değipte bir yazamadım mesajını gördüm kavuşmuşsun miniğine...
Dün eşime anneme dua ettirdim senin için. Bir an önce kocaman olupta evlerine kavuşsunlar dedim :)
Benim doğum yapacağım hastanede sezaryan direk spinalle yapıliyormus zaten, cok araştırmadan bilmeden sezaryana girmek daha mantıklı bence, insan ne yapılacağını bilince daha panik oluyoAyyy deme oylee.cok.korkarim bayilmaktannnnnn.doktorumlada konustum epiduraldense spinal de daha basarili olunuyor.epidurelde katater kayiyo yada bazen uyusmuyo bayiltabiliriz dedi.heycanlanmamaya calisacam artik.heycandan tansiyon yukseliyor.sakinlestiricide verirler heralde
Ben öğretmenim bir haftadır bu rapor mevzusunu araştırıyorum, ama alınabiliyor...oyyy ıı yapmısınbende alıcam da alıp almama arasında dırenıyorum. 32 den sonra alamıoduk dımı dr calısabılır raporu verınce grıp vs dııp saglık ocagndan alamammı acaba
bizimki yildonumumuzde arkasını dönmedi valla, umarım sizinki de öyle yapmazNie herseyimiz ayni yabenide 6 kasimda cagirdi.bir ayi birkac gun gecmiste oluyor.rapor yazicam dedi bana da.. bizim de bu pazar yildonumu verir annecigine opucuk oooo
kızlar emzik arastırıyordum
anne memesıne yakın en yakın olarak avent soothie yi buldum. tr pek satısı yok :=) yurt dısında varmıs. ama neysekı netten satıs yapanlar var
o sekılde alıcam.
memnun olmayan yok. yorumları cok olumlu. ürün amerıkadan gelıyor. çin malı değil
Bende bu emziği düşünüyorum internetten almak çok içime sinmiyor ama yapacak bişi yoksaglık ocagından hemsıre aradı kontrol ıcın. neyse acmadım
baktım esım geldı telefon banaoradan aramıs yaa
neyse pazartesı,salı veya cuma kan tahlıllerı ıcın cagırıyor. öff cok sıkıldım yaa
Bizim okulda çalışabilir raporu ndan sonra arkadaşların sağlık ocağından aldığı raporlar kabul edilmiş ama...doğum izninden de dusmemisYok 32 den sonra hiçbir branşın raporu kabul edilmiyor
bayıldım bunaBen bundan yapıcam canım bak belki tarzına uyar
Hayırlı olsun canım , bize de nasip olur inş o günlerÇok şükür kavuştum inşallah kucağıma da alıp
Bizim ozluk servisi kabul etmiyormus. Bilemedim ki.Benim doğum yapacağım hastanede sezaryan direk spinalle yapıliyormus zaten, cok araştırmadan bilmeden sezaryana girmek daha mantıklı bence, insan ne yapılacağını bilince daha panik oluyo
Ben öğretmenim bir haftadır bu rapor mevzusunu araştırıyorum, ama alınabiliyor...
bizimki yildonumumuzde arkasını dönmedi valla, umarım sizinki de öyle yapmaz
Bende bu emziği düşünüyorum internetten almak çok içime sinmiyor ama yapacak bişi yok
Bizim okulda çalışabilir raporu ndan sonra arkadaşların sağlık ocağından aldığı raporlar kabul edilmiş ama...doğum izninden de dusmemis
bayıldım buna
Allah razı olsun, çok duygulandımm eşine ve annene de çok selamlar sağolsunlar.. İnşallah dediğin gibi hemn kavuşup gideriz evimizeeCanım inan dün o kadar yoğundum ki elim değipte bir yazamadım mesajını gördüm kavuşmuşsun miniğine...
Dün eşime anneme dua ettirdim senin için. Bir an önce kocaman olupta evlerine kavuşsunlar dedim :)
İnşallah hayırlı vakitte hayırlısıyla kavuşun :)Hayırlı olsun canım , bize de nasip olur inş o günler
Pazartesi doktoruma sorucam, sadece kadın doğumdan almamak gerekiyormuş raporu, okuldan okula uygulama farkı var ama açıkça okul idaresine sorup killandirmak da istemiyorumBizim ozluk servisi kabul etmiyormus. Bilemedim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?