2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bunlar çok hoşmuş valla. Dışardan satın alcağımıza sen yap senden alalım tatlımmmm

Kuzum inan ki arkadaşlarımla para alışverişlerine girmek istemiyorum. Ama kim yapmak isterse seve seve yardımcı olabilirim. Benim müşterilerde de çok var senin gibi :)) Her şeyini yapıyorum isim yok

Kuzum inan ki arkadaşlarımla para alışverişlerine girmek istemiyorum. Ama kim yapmak isterse seve seve yardımcı olabilirim. Benim müşterilerde de çok var senin gibi :)) Her şeyini yapıyorum isim yok
İsimsiz boş çerçeve :) öle bi Türk filmi vardı ay ne ağlamıştım

Uzun zamandır yazmıyordum buraya her gün okuyorum ama takip ediyorum sizleri neler yapıyorsunuz iyi misiniz diye... Bugün senin erken doğum yaptığını görünçe tutamadım kendimi yazayım dedim..18 aylık bi kızım var 28 haftalık dünyaya geldi 1000 gr doğdu minik minikti dediğin gibi sağlık sorunu olmadı çok şükür ama 2 kilo olana kadar taburcu etmediler 40 gün ayrı kaldık lohusalık nedir bilmem o yüzden dikişli halimle her gün süt götürdüm kızıma çok zor günlerdi benim için aklıma geldikçe kahroluyorum ayrı kalmak doğum sonrası eve eli boş dönmek boş kalan beşiği herşey çok zordu Allah hiçbir anneye yaşatmasın ve şimdi yine hamileyim ve maalesef risk grubundayım bu kez açılmam yok kanamam yok ama sürekli yatıyorum 5. Haftadan beri Progestan içiyorum yine aynı şeyleri yaşamamak için bol bol dua ediyorum... İnşallah sende bi an önce sağlıkla kavuşursun kucaklarsın minik kızını hayırlı olsun tebrik ederim

Canım kalbini ferah tut inşallah sağlıcakla bebişini kucağına alırsın

Can'ım duygulandırdın beni. Zor olmazmı tabiki bu duyguları yaşamayan bilemez. Bu hamileliğinde çok dikkat et kendine

Canım hadi hayırlısı dr umut ettiği gibi olur inşallah

uni baby bez yok galıba
ben de prıma alıcam. stok yapmıycam aynen bellı olmaz teniyle uyum saglayıp saglamayacagı
Ben molfix aldim canim 1 paket 1numara 40 adetli 2 adette 2 numara 80 adet var icinde kullanan arkadaslarim cok memn7nlar birde sleepy den numune istenistim ondanda 4 adet geldi bakicam guzelse ondan da alirim

Kizlar birsey soracagim,emzirme sutyenini kac beden alacagiz. Normal,eski.sutyenlerim.zaten olmuyorda,acaba dogumda daha.mi buyuk olur... internetten siparis verdigim icin soracak kimse yok:)))

Çok şükür kavuştum inşallah kucağıma da alıp

Benim doğum yapacağım hastanede sezaryan direk spinalle yapıliyormus zaten, cok araştırmadan bilmeden sezaryana girmek daha mantıklı bence, insan ne yapılacağını bilince daha panik oluyo

oyyy ıı yapmısın bende alıcam da alıp almama arasında dırenıyorum. 32 den sonra alamıoduk dımı dr calısabılır raporu verınce grıp vs dııp saglık ocagndan alamammı acaba
Ben öğretmenim bir haftadır bu rapor mevzusunu araştırıyorum, ama alınabiliyor...

Nie herseyimiz ayni ya benide 6 kasimda cagirdi.bir ayi birkac gun gecmiste oluyor.rapor yazicam dedi bana da.. bizim de bu pazar yildonumu verir annecigine opucuk oooo
bizimki yildonumumuzde arkasını dönmedi valla, umarım sizinki de öyle yapmaz

Bende bu emziği düşünüyorum internetten almak çok içime sinmiyor ama yapacak bişi yok
Yok 32 den sonra hiçbir branşın raporu kabul edilmiyor
Bizim okulda çalışabilir raporu ndan sonra arkadaşların sağlık ocağından aldığı raporlar kabul edilmiş ama...doğum izninden de dusmemis

Ben bundan yapıcam canım bak belki tarzına uyar
bayıldım buna

Bizim ozluk servisi kabul etmiyormus. Bilemedim ki.

Allah razı olsun, çok duygulandımm eşine ve annene de çok selamlar sağolsunlar.. İnşallah dediğin gibi hemn kavuşup gideriz evimizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…