2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet.. benim 2 ay olmus simdiden.. ama oglus masallah hep kipir kipir,boyle oldugu icin galiba yine de buna sukur diyip dayaniyorum benim yerime de gor bebisini heheh
benim bebiş de göstermiyor ki yüzünü. benim de 2 aydan fazla oldu yüzünü görmeyeli. aynı hesaba geldi

Kızlar Weewell WTN550 Dijital Temassız Termometre aldım inşallah patates bir ürün çıkmaz, neden bilmiyorum ama temassızlar pek güvenirde gelmiyor. Et ete değecek ben niyeti bozdum bugün ablalar

ben braun kulaktan ölçer alacaktım ama bi arkadaşımın önerisi üzerine buna karar verdim. temassızlar uyurken falan çok iyi oluyomuş

Oy kuzum sende bir tosuncuk yapmışsın maşallah <3 2 hafta sonra benimde nst başlıyor çok heyecanlıyım :)) Gerçi girdim bir kere ama sancı çıkmadı :))
Hadi bakalımm iyice büyüdüler benimki aynı babası olmuş kıskandım valla ttosuncuğum benim baş çapı göbek çevresi ve femur uzunluğu iyi çıktı ama benim Hc yanı baş çevresi hep 3 hafta geride çıkıyor anlamadım neden böyle oluyır internette Hc için önemli dememişler esas önemli olan baş çapı yanı bpd ve göbek çevresi olarak yazılmış sizin nasıl çıkıyor

Canım benim Allah yardımcın olsun ayrı kalmak zor maalesef ama sağlıkla kavuşursun inşallah kaç gr doğdu sağlık durumu iyidir inşallah gerisi boş..

Bugün e ebekten bu beşik salincaga baktım. Çok küçük geldi kızlar bana. Hem öyle söylenen gibi mama sandalyesi falan olmaz çok alcak. Vazgeçtim almaktan. Hem sitede daha ucuz mağazada 299 lira.

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-29-21-02-10.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 45

Gecmis olsun cnm ne oldu ki.. gripten sebep mi oyle oldu. Para tuzagi olmasin

bizimki de bundan. Eşim elektronik işlerinden iyi anlar. Bunu aldı. Geldi.ölçtük herşeyin ateşini ölçüyor çay bardagının,suyun,benim
Cnm bu 65 lira doğru baktım dimi hepsi buradadan....ben nuk aldım 110 lira çok cılız zaten kapağı kırık geldi iade edicem

Bu dahami iyi acaba
Bilmiyorum canım,eşim bayağı araştırdı öyle aldı. Ce belgesi bilmem nesi var dedi. Zaten kendileri de iş için başka şeylerin ithalatını yaptıkları için ben karışmadım onun kararına. Medifine diye bir ateşölçer. Şimdilik testler yaptık güzeldi. İnşallah hep iyidir. Zaten hemen hemen çoğu uzak doğuda üretiliyor.

Tabi ki ideal olanı stalizatör cihazında steril etmek ancak o yoksa kaynatmak zorundayız. Çocuk dr da öyle söyleyecektir

Happymoon0601 biberon ve emzikler için sterilizatör satılıyor onlardan bak istersen
Sterilizatör almayı düşünmüyorum canım.bir kaç arkadaşım ve çevremde alanlar onun gereksi olduğunu söylediler. Geleneksel yöntem bana da cazip geldi. Çünkü herşeyi alıp çok da kalabalık yapmak istemiyorum.

Göz yakma olayını duymadim ama en sağlıklı sebamed diye araştırdım canım ama sen genede araştır canim

Allah yardımcınız olsun. Senin sıkıntın neydi

Canta icin biraz erken degil mi 4 zibin 3 takim 1 hastane cikisi bana fazla geldi sanki ??? Biberon ve emzikler suda kaynatilmali canim

Canım geçenler de suyum az diye sevk edip doğuma gondericeklerdi beni çok şükür biraz düzeldi o yüzden nolur nolmaz diye hazırlayayim dedim. Fazla mi oldu gerçi daha var olmadı fazlalari cikaririm

arkadaşlar herkese merhaba.uzun süredir sizi takip ediyorum artık dayanamayıp aranıza katılmak istedim.çok güzel bir ortamınız var gerçekten.hepinizden çok şey öğrendim o yüzden ayrı ayrı teşekkür ediyorum ocak 2016 annelerine.zaman zaman kafam karıştığında,acaba mı diye sorduğumda burayı okumak hep iyi geldi.insan okudukça kendini yalnız hissetmiyor.aynı şeyleri yaşamak,bir heyecanı paylaşmak,ortak bir paydada buluşmak çok güzel.umarım hepimizin gönlüne göre olur her şey.sağlıcakla alırız evlatlarımızı kucağımıza...

Hoşgeldin canım aramıza :) evet burada hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz. Çok şey paylaşıyoruz ve zaman da çabucak akıp gidiyor :) amin inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…