- 11 Şubat 2013
- 500
- 375
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.061
benim bebiş de göstermiyor ki yüzünü. benim de 2 aydan fazla oldu yüzünü görmeyeli. aynı hesaba geldiEvet.. benim 2 ay olmus simdiden.. ama oglus masallah hep kipir kipir,boyle oldugu icin galiba yine de buna sukur diyip dayaniyorumbenim yerime de gor bebisini heheh
ben braun kulaktan ölçer alacaktım ama bi arkadaşımın önerisi üzerine buna karar verdim. temassızlar uyurken falan çok iyi oluyomuşKızlar Weewell WTN550 Dijital Temassız Termometre aldım inşallah patates bir ürün çıkmaz, neden bilmiyorum ama temassızlar pek güvenirde gelmiyor. Et ete değecek ben niyeti bozdum bugün ablalar
Bu dahami iyi acababizimki de bundan. Eşim elektronik işlerinden iyi anlar. Bunu aldı. Geldi.ölçtük herşeyin ateşini ölçüyor çay bardagının,suyun,benim
Hadi bakalımm iyice büyüdüler benimki aynı babası olmuş kıskandım valla ttosuncuğum benim baş çapı göbek çevresi ve femur uzunluğu iyi çıktı ama benim Hc yanı baş çevresi hep 3 hafta geride çıkıyor anlamadım neden böyle oluyır internette Hc için önemli dememişler esas önemli olan baş çapı yanı bpd ve göbek çevresi olarak yazılmış sizin nasıl çıkıyorOy kuzum sende bir tosuncuk yapmışsın maşallah <3 2 hafta sonra benimde nst başlıyor çok heyecanlıyım :)) Gerçi girdim bir kere ama sancı çıkmadı :))
Canım benim Allah yardımcın olsun ayrı kalmak zor maalesef ama sağlıkla kavuşursun inşallah kaç gr doğdu sağlık durumu iyidir inşallah gerisi boş..Ama ama ağlarım yaaa inanki şuan bende o durumdayımm eve gidince nasıl olucak diye düşünüyorum doktorum enfeksiyon var diye her gün taburcu etmek için erteliyo ama ben seviniyorum bebeğim 2 kat aşağıda en azından gidip görebiliyorum evden gelmek, eli boş eve gitmek o kadar zor geliyor ki.. Taburcu olamadığıma seviniyorum resmen
Kızlar dualarınıza ihtiyacım var bundan sonraki takibimi gittiğim hastanenin aynı zamanda sahibi olan perinatolog prof yapacak hem maddi hem manevi yıpranacak gibiyiz umarım sadece tedbir amaçlıdır kendi doktorumla görüştüm dün telefonda sonuçlarım için toplantı yaptıklarını bundan sonra beni prof olan doktorun takip etmesi gerektiğini söyledi yanında başka hasta olduğu için çok detaylı konuşamadık prof olan kadında hastanede bakmıyormuş kliniğinden randevu aldık salı günü 2 de randevum var dua edin büyük bi sorun olmasın
Bugün e ebekten bu beşik salincaga baktım. Çok küçük geldi kızlar bana. Hem öyle söylenen gibi mama sandalyesi falan olmaz çok alcak. Vazgeçtim almaktan. Hem sitede daha ucuz mağazada 299 lira.
Cnm bu 65 lira doğru baktım dimi hepsi buradadan....ben nuk aldım 110 lira çok cılız zaten kapağı kırık geldi iade edicembizimki de bundan. Eşim elektronik işlerinden iyi anlar. Bunu aldı. Geldi.ölçtük herşeyin ateşini ölçüyor çay bardagının,suyun,benim
Evet kullanılıyor canım.Makinada kullaniliyor değil mi hacisakir granul
Bilmiyorum canım,eşim bayağı araştırdı öyle aldı. Ce belgesi bilmem nesi var dedi. Zaten kendileri de iş için başka şeylerin ithalatını yaptıkları için ben karışmadım onun kararına. Medifine diye bir ateşölçer. Şimdilik testler yaptık güzeldi. İnşallah hep iyidir. Zaten hemen hemen çoğu uzak doğuda üretiliyor.Bu dahami iyi acaba
Cnm bu 65 lira doğru baktım dimi hepsi buradadan....ben nuk aldım 110 lira çok cılız zaten kapağı kırık geldi iade edicem
Tabi ki ideal olanı stalizatör cihazında steril etmek ancak o yoksa kaynatmak zorundayız. Çocuk dr da öyle söyleyecektirSağ salim bir doğuraydık Allahın izniyle...
Allahım çocuklarına bağışlasın amin... çok geçmiş olsun canım. Inşallah tez zamanda yavruları analarına kavuşur sağ salim amin.
Anneyiz artık bizzz meme ucumuz da belli olsun boşverrrr
Ama cnm plastik sıcak suyla temas ettiğinde kanserojen olur...
Sterilizatör almayı düşünmüyorum canım.bir kaç arkadaşım ve çevremde alanlar onun gereksi olduğunu söylediler. Geleneksel yöntem bana da cazip geldi. Çünkü herşeyi alıp çok da kalabalık yapmak istemiyorum.Happymoon0601 biberon ve emzikler için sterilizatör satılıyor onlardan bak istersen
Ben de sampuani sebamed düşünüyordum nette göz yakıyor diye yazanlar olmuş geri vazgeçtim. Bunlarin bitkisel icerikli olanlari var mi acaba onlar nasıldır ya da sebamed mi alsam ayy amma pimpirikli oldum çıktım haa :)
Allah yardımcınız olsun. Senin sıkıntın neydiKızlar dualarınıza ihtiyacım var bundan sonraki takibimi gittiğim hastanenin aynı zamanda sahibi olan perinatolog prof yapacak hem maddi hem manevi yıpranacak gibiyiz umarım sadece tedbir amaçlıdır kendi doktorumla görüştüm dün telefonda sonuçlarım için toplantı yaptıklarını bundan sonra beni prof olan doktorun takip etmesi gerektiğini söyledi yanında başka hasta olduğu için çok detaylı konuşamadık prof olan kadında hastanede bakmıyormuş kliniğinden randevu aldık salı günü 2 de randevum var dua edin büyük bi sorun olmasın
Canta icin biraz erken degil mi 4 zibin 3 takim 1 hastane cikisi bana fazla geldi sanki ??? Biberon ve emzikler suda kaynatilmali canim
Hoşgeldin canım aramıza :) evet burada hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz. Çok şey paylaşıyoruz ve zaman da çabucak akıp gidiyor :) amin inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızıarkadaşlar herkese merhaba.uzun süredir sizi takip ediyorum artık dayanamayıp aranıza katılmak istedim.çok güzel bir ortamınız var gerçekten.hepinizden çok şey öğrendim o yüzden ayrı ayrı teşekkür ediyorum ocak 2016 annelerine.zaman zaman kafam karıştığında,acaba mı diye sorduğumda burayı okumak hep iyi geldi.insan okudukça kendini yalnız hissetmiyor.aynı şeyleri yaşamak,bir heyecanı paylaşmak,ortak bir paydada buluşmak çok güzel.umarım hepimizin gönlüne göre olur her şey.sağlıcakla alırız evlatlarımızı kucağımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?