- 4 Ocak 2012
- 1.259
- 1.290
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.081
Fiyatları Nasıl cnm aldın mı senŞampuan olarak mustela konak önleyici şampuanı tavsiye ederim çünkü bebişlerde diğer şampuanlar konsk yapıyor. Oişik kremi olarakta kesinlikle senamed derim.
Evet aldım canım. Şampuanı devvitrin den pişik kremini gittigidiyor dan aldım. Şuan fiyatlarını hatırlamıyomFiyatları Nasıl cnm aldın mı sen
Bende aynısını aldım, yorumları güzeldi ve arada bir deniyoruz sonuçlar tutarlı hep, hava ve su sıcaklığını olcmesi de güzel,Kızlar Weewell WTN550 Dijital Temassız Termometre aldım inşallah patates bir ürün çıkmaz, neden bilmiyorum ama temassızlar pek güvenirde gelmiyor. Et ete değecek ben niyeti bozdum bugün ablalar
Mustela bebek bakım seti aldık hepsi içinde deterjanlar roxy aldık...Kizlar bebe şampuanı, pisik kremi, nemlendirici, ıslak mendil, bebek çamaşır tozunu vs. falan hangi marka aldiniz ya da alacaksınız?
Detaylı ultrasonda gelmişti bu doktor rh uygunsuzuluğu konusunuda konuşmuştuk ve ısrarla ilk bebekte imkansız olduğunu iddia etti ilk gebelikteki dosyamı istedi getirttim dosyamı zaten tahlil sonuçlarımda beklenenden fazla çıkmıştı ya benim doktoruma bundan sonra ben takip edeyim demiş gerekçesi para mı yoksa gerçekten ciddi bi sorun mu var anlamadım salı günü öğrenecez bakalım muayene ücreti 400 lira ve haftalık takip etmesi gerekiyo sağlıkçı bi yakınıma danıştım durumu anlattım o da o imkansız diyerek akademik düşünmüş seni takip ederek kendini daha çok geliştirmek istiyo olabilir ikinici sebep devlet özel hastanelerin tepesine çok biniyo seni takip eden doktoru yetersiz bulup hastanenin prestiji sarsılmasın diye de takip etmek istemiş olabilir dedi kafam allak bullak eğer derdi beni kobay olarak kullanmaksa kusura bakmasın 400 lira her hafta verip gidemem tek maaş oğlum özel kreşe gidiyo doğuma verecem bi dünya para gerçekten sorun varsa baksın amenna o zmn para mühim değil sağlık için her türlü verilir ama yok kadın kendiisni geliştirsin diyeyse kendi doktoruma devam ederim dua et ya aklım karıştı sonuçlar kötü değildir inşallahGecmis olsun cnm ne oldu ki.. gripten sebep mi oyle oldu. Para tuzagi olmasin
Mustelanin ürünlerini aldım, pişik kremi sudocrem de aldım, ıslak mendil ilk başlar için kare pamuk ve ilik su, sonrası ve çanta için unibaby, çamaşır deterjanı dalan roxy aldim sırf ovgu yorumlarından dolayı, memnun kalmazsam ebebkteki friendliyi alicamKizlar bebe şampuanı, pisik kremi, nemlendirici, ıslak mendil, bebek çamaşır tozunu vs. falan hangi marka aldiniz ya da alacaksınız?
Kızlar merdiven yokuş çıkarken nefes darlığı oluyor mu sordum ama cevap veren olmadı
Rh uygunsuzluğu cnm ilk gebelikte %1 di etkilenme ihtimali biz o %1 e girmiştik malesef doğumdan sonra iğne yapıldığı halde ikinci bebekteki değerler beklenenden yüksek çıktıAllah yardımcınız olsun. Senin sıkıntın neydi
Kızlar merdiven yokuş çıkarken nefes darlığı oluyor mu sordum ama cevap veren olmadı
Sen aldın mı cnn daha öncede sen bana söylemiştinMedisana marka clinic onayli diyor cnm. Bence o da iyi olabilir
canım ben çevremdekilerin tavsiyesiyle unibaby dalin chicho bepanthol ve mustelayı tercih ettim.mustelayı kullanıp da memnun kalmayan görmedim hiç.herkes tavsiye ediyorKizlar bebe şampuanı, pisik kremi, nemlendirici, ıslak mendil, bebek çamaşır tozunu vs. falan hangi marka aldiniz ya da alacaksınız?
Oluyor canım normalmiş,hızlı hızlı konuşunca bile nefes daralıyor. Bebek büyüdükçe diyaframı sıkıştırıyormuş ondan.Kızlar merdiven yokuş çıkarken nefes darlığı oluyor mu sordum ama cevap veren olmadı
İnşallah hiç sıkıntı yaşamadan alırsın bebişi kucağına. İnternette doktor hakkında paragöz v.s yorumları yoksa ya da iyi diyorlarsa iyidir herhalde.Detaylı ultrasonda gelmişti bu doktor rh uygunsuzuluğu konusunuda konuşmuştuk ve ısrarla ilk bebekte imkansız olduğunu iddia etti ilk gebelikteki dosyamı istedi getirttim dosyamı zaten tahlil sonuçlarımda beklenenden fazla çıkmıştı ya benim doktoruma bundan sonra ben takip edeyim demiş gerekçesi para mı yoksa gerçekten ciddi bi sorun mu var anlamadım salı günü öğrenecez bakalım muayene ücreti 400 lira ve haftalık takip etmesi gerekiyo sağlıkçı bi yakınıma danıştım durumu anlattım o da o imkansız diyerek akademik düşünmüş seni takip ederek kendini daha çok geliştirmek istiyo olabilir ikinici sebep devlet özel hastanelerin tepesine çok biniyo seni takip eden doktoru yetersiz bulup hastanenin prestiji sarsılmasın diye de takip etmek istemiş olabilir dedi kafam allak bullak eğer derdi beni kobay olarak kullanmaksa kusura bakmasın 400 lira her hafta verip gidemem tek maaş oğlum özel kreşe gidiyo doğuma verecem bi dünya para gerçekten sorun varsa baksın amenna o zmn para mühim değil sağlık için her türlü verilir ama yok kadın kendiisni geliştirsin diyeyse kendi doktoruma devam ederim dua et ya aklım karıştı sonuçlar kötü değildir inşallah
Evet canim gercek bir sorunsa feda olsun ama yok degilse dedigin gibi zaten ihtiyac cok.maddi manevi kandirilmak kotu olur. dikkatli ol.istersen guvendigin baska bir dr a daha gorun. Bana biraz abarti geldi bu durum rh uyumsuzlugu icin prof mu gerekliymis illa.. ins da gercekligi yoktur dualarim seninle.Detaylı ultrasonda gelmişti bu doktor rh uygunsuzuluğu konusunuda konuşmuştuk ve ısrarla ilk bebekte imkansız olduğunu iddia etti ilk gebelikteki dosyamı istedi getirttim dosyamı zaten tahlil sonuçlarımda beklenenden fazla çıkmıştı ya benim doktoruma bundan sonra ben takip edeyim demiş gerekçesi para mı yoksa gerçekten ciddi bi sorun mu var anlamadım salı günü öğrenecez bakalım muayene ücreti 400 lira ve haftalık takip etmesi gerekiyo sağlıkçı bi yakınıma danıştım durumu anlattım o da o imkansız diyerek akademik düşünmüş seni takip ederek kendini daha çok geliştirmek istiyo olabilir ikinici sebep devlet özel hastanelerin tepesine çok biniyo seni takip eden doktoru yetersiz bulup hastanenin prestiji sarsılmasın diye de takip etmek istemiş olabilir dedi kafam allak bullak eğer derdi beni kobay olarak kullanmaksa kusura bakmasın 400 lira her hafta verip gidemem tek maaş oğlum özel kreşe gidiyo doğuma verecem bi dünya para gerçekten sorun varsa baksın amenna o zmn para mühim değil sağlık için her türlü verilir ama yok kadın kendiisni geliştirsin diyeyse kendi doktoruma devam ederim dua et ya aklım karıştı sonuçlar kötü değildir inşallah
aynen kızlar atlet iyi olur.bir de babyjem diye bir marka var içi süngerli emzirme sütyenleri var ben markafoniden almıştım sanırım 95 ve 100 beden aldım çünkü kalıpları çok büyük değil.ama dantelli güzel bir şey göğüs ucu da hiç belli olmuyor şu an bile kullanıyorum.normal sutyenlerim olmuo çünkü ama emzirme atletleri de aldım çünkü evde atlet giyerim diye düşündüm.kışın sutyenden daha iyi olur bence...Yani su an bile eskisi gibi toparlak durmuyor ki.yapcak bisi yok artik :) emzirme bittikten sonra eskisine benzer sungerli takinca bence.ben atlet aldim.kendinden emzirme sutyenli. Cok rahat tavsiye ederim. Kis lohusasiyiz bizde:) sutyen ustune birde atletle ayri ugrasmayalim dimi
Can'ım benim doktor onu önerdi 26. Haftamdan beri kullanıyorum son 1 ayı bekleme benceKizlar dogumdan 1 ay once fln gogus kremi kullanmak iyi geliyormus. Lansinoh diye bi krem bitkiselmis. Yara ve catlak olmasini engelliyomus. Gittigimde doktoruma sorucam bi ne dicek bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?