- 24 Ekim 2015
- 1.248
- 2.046
- 48
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.121
haklısın canım inşaallah karşılaşmayız sürprizlerle.hala şu da lazım olur mu deyip almak istediğim şeyler var ama sonra vazgeçiyorum.mesela göğüs ucu çıkarıcı diye bişey gördüm.bebek emmiyomuş göğüs ucu çıkmayınca.ya lazım olursa diye alayım diyorum epey de pahalı.lazım olmazsa boşa masraf olacak.kafamda deli sorularOlsun canım en azından bir süprizle karsilasmicaksin :))
haklısın canım inşaallah karşılaşmayız sürprizlerle.hala şu da lazım olur mu deyip almak istediğim şeyler var ama sonra vazgeçiyorum.mesela göğüs ucu çıkarıcı diye bişey gördüm.bebek emmiyomuş göğüs ucu çıkmayınca.ya lazım olursa diye alayım diyorum epey de pahalı.lazım olmazsa boşa masraf olacak.kafamda deli sorular
banyo yaptırırken sürülür ve su dökülürseaslında nemlendirici olarak da zeytinyağı sürmek lazım ben küçükken hep sürmüşler.cildi besleyip güçlendiriyomuş ama işte her yer yağ olur
Ben aldım cnm lansinoh önümüzdeki ay sürmeye başlıcamKizlar dogumdan 1 ay once fln gogus kremi kullanmak iyi geliyormus. Lansinoh diye bi krem bitkiselmis. Yara ve catlak olmasini engelliyomus. Gittigimde doktoruma sorucam bi ne dicek bakalim.
Almadim cnm. 29 ekimde kampanya olur diye bekliyorumSen aldın mı cnn daha öncede sen bana söylemiştin
Kiyamam sana ben yaa.her birimizin ayri yeri acio ama zatenNapıyonuz kızlar?
Kalkın fıtığınız yok diye iki rekaat şükür namazı kılın bence. Göbeğim dikişli gibi acıyor çok acıyor bee bu da benim şansım
Kampanya olursa haber ver bize okisAlmadim cnm. 29 ekimde kampanya olur diye bekliyorumcok para vermem herhalde ates olcere.
Umarım sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzu. İçinizi ferah tutunRh uygunsuzluğu cnm ilk gebelikte %1 di etkilenme ihtimali biz o %1 e girmiştik malesef doğumdan sonra iğne yapıldığı halde ikinci bebekteki değerler beklenenden yüksek çıktı
Veririm cinim ni demekKampanya olursa haber ver bize okis
Canım boşver eğer lazım olursa alırsın ama büyük ihtimal lazım olmaz ama gerçekten bakınca çok detay var ya insan ikilem de kalıyor :))))
banyo yaptırırken sürülür ve su dökülürse
yaglı olmaz :=)
Ben de aldım o kremden. Ben de 1 hafta öncesinden kullanılsa yeterli diye biliyorum. Ancak dikkat etmek gerekiyor göğüs uçlarını uyarmamak gerekiyor yoksa erken doğum ve erken süt üretimi başlıyormuşKizlar dogumdan 1 ay once fln gogus kremi kullanmak iyi geliyormus. Lansinoh diye bi krem bitkiselmis. Yara ve catlak olmasini engelliyomus. Gittigimde doktoruma sorucam bi ne dicek bakalim.
Bende telefonla konusuken bile oluyo canimmKızlar merdiven yokuş çıkarken nefes darlığı oluyor mu sordum ama cevap veren olmadı
Ben de aldım o kremden. Ben de 1 hafta öncesinden kullanılsa yeterli diye biliyorum. Ancak dikkat etmek gerekiyor göğüs uçlarını uyarmamak gerekiyor yoksa erken doğum ve erken süt üretimi başlıyormuş
Kizlar doguma giderken nasil giyinmemiZ gerekiyor ki. Yaz olsa kesin elbise giyerdim. Bazi kontroller icin iyi olur ama su an giysekte corap gerekir kisin ortasi sonucta.. yoksa oraya gidince geceligmizi mi giyicez aayy nasil yapiliyor bunlar.bilemedim ben ya
O da kötü bilirim. Bazen oturduğum halde sanki acı biberler sürmüşler orama derisi uyuşuyor yanıyorKiyamam sana ben yaa.her birimizin ayri yeri acio ama zatensukurler olsun yine de ama benm de bugun resmen seyim aciyo yururken
. .O da kötü bilirim. Bazen oturduğum halde sanki acı biberler sürmüşler orama derisi uyuşuyor yanıyor
Daha iki ay var ama biz şimdiden ne hallere geldik.
Eşim diyor ne zormuş ya ben sadece görüyorum duyuyorum siz yaşıyorsunuz bu sıpa sana karşı gelse kız-döv ses etmem hakkın çok
Cnm.normal dogum yaparsak biraz bekleme suresi olcak ya o zamanda onluk mu giyiliyor? 8. Haftada kanamam oldugunda acile gitmistim dogumhanede hep elbiseli hatunlar vardi yuruyup duruyorlardi da.aklima hep o sahne geliyorne giydiğin önemli değil canım doğuma girerken zaten ameliyat önlüğü giyiliomuş hastanede.doğumdan sonra giyilir heralde gecelik ya da pijama.tecrübelilere sormak lazım tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?