2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm.normal dogum yaparsak biraz bekleme suresi olcak ya o zamanda onluk mu giyiliyor? 8. Haftada kanamam oldugunda acile gitmistim dogumhanede hep elbiseli hatunlar vardi yuruyup duruyorlardi da.aklima hep o sahne geliyor

heee onu bilemicem canım.rahat bişeyler giymek lazım o zaman kolay çıkarılabilecek bişeyler.sürekli kontrol edecekler sonuçta.amann ne bileyim o an onu düşünemeyiz gibime geliyor.artık üstümüzde ne varsa onla

Benimki şuan baş aşağı ve baskı yapıyomuş kanala ağrımın sebebi o sürekli dibim düşecekmiş gibi ağrıyor. Arada oluyosa vuruyodur ama benimki gibi sürekliyse aşağıda demek oluyor.

Çok mantıklı canım bende öyle yapayım zeytin yağını :)))

Günaydın annoşlar :) ya sabaha kadar aldığım arabayı gördüm rüyamda. Rengi çok takıldı kafama. Aslınds turkuaz gibi görmüştüm eve gelince mavi gibi durdu. Kızım olacak mavi araba olmaz ki ama ya

Maşallah herkes gececi herkes erkenci, aynı ben şimdiden doğum sonrasına hazırlık, hoş benim hazırlığa ihtiyacım yoktu doğunca alışırdım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…