2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Erkeğe pembe olmuyor ama kıza mavi olur. Yine de içine sinmediyse git değiştir üzme kendini canım. Çaresiz birşey değil nasılsa

Dün beşiği yerleştirdim yatak odama bi komodin fazla geldi odaya. Neyse çıkardık. Bi de gardrobu ve diğer komidini duvara yapıstırdım perde kaba durdu. Yatak odası perdemi değiştircem plânlasam bu kadar olmazdı

Günaydın kizlarrr bende oglumla 5ten beri uyanıgim. Onun hareketleriyle hayaller alemine daldim sabah sabah uyku da kacti babasini da uyandrdim bak nasi itio die ama oglum babasi elini koydugunda hic tepki vermio kiskanio sanirsam

aa bizde de aynı durum var.çok merak ediyom sebebini.bende maşallah coşuyo kuzum

Günaydın kizlarrr bende oglumla 5ten beri uyanıgim. Onun hareketleriyle hayaller alemine daldim sabah sabah uyku da kacti babasini da uyandrdim bak nasi itio die ama oglum babasi elini koydugunda hic tepki vermio kiskanio sanirsam
Günaydın fıstık. Hayır kıskançlık değil babayı sevmiyolarrrr

Aslında şimdi 10 mu yani hımmmm unutmuşum ben bunu hatırlattığın iyi oldu tatlım iyi pazarlar herkese güzel verimli bir gün olur inşallah

Canım benim Allah yardımcın olsun ayrı kalmak zor maalesef ama sağlıkla kavuşursun inşallah kaç gr doğdu sağlık durumu iyidir inşallah gerisi boş..
İnşallah sağlıklı olsun da ben sabrederim allahın izniyle.. Sağlığı iyi çok şükür, oksijen veriyolar serumla besliyolar. 1250 gr doğdu, 2 günde 1130 gr.a düşmüş ödemini falan atıyomuş

Canım ilk başta kilosunun dusmesi normalmiş sonra hemen kilo alıyorlarmis erken doğumda. Doktorun da söylemiştir sana. O yüzden kafana takma kilosu düşünce :)

Günaydın annisler size bir sorum var aldığımız bir ürünü bir gün sonra geri vrip para iadesi isteyebilirmiyiz.??? Dün pijama takımı aldım ama geri vermek istiyorum demedim hiç güzel olmadi

Gunaydin herkese. Kızzlar gecen haftaya kadar 6 kilo almistim ama son bi haftada iki kilo aldım dengem şaştı sürekli takılıyorum, çarpıyorum bi yerlere. Siz de yaşıyormusunuz bu sorunlardan. ne yapicagimi bilemedim

Gunaydin herkese. Kızzlar gecen haftaya kadar 6 kilo almistim ama son bi haftada iki kilo aldım dengem şaştı sürekli takılıyorum, çarpıyorum bi yerlere. Siz de yaşıyormusunuz bu sorunlardan. ne yapicagimi bilemedim

Bir yerlere çarpma yengem de vardı hamileyken :)) tansiyonunu olcturdün mu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…