- 10 Haziran 2012
- 870
- 1.297
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.181
Var canım zaten dün aldım. küçük bi dukkandi olanı aldım sanırım değiştirecek bi alternatifim yok size bi soruyim dedim belki yasal hakkımız vardır bilen diyeCanım fişi falan var dimi. Parayi iade wtmeseler bile degisirsin
Var canım zaten dün aldım. küçük bi dukkandi olanı aldım sanırım değiştirecek bi alternatifim yok size bi soruyim dedim belki yasal hakkımız vardır bilen diye
Canım bende de aynı şikayet var benimki kanala girmiş baskı yapıyor. Magnezyum kullanıyo musun ?Günaydınlar. Birşey soracağım. Benim bacak aramdaki kemikler çok ağrıyor. Yürümekte zorlanıyorum. Orama kadar hissediyorum bu ağrıyı. Nedeni ne olabilir. Kızımda hiç böyle olmamıştım.
Kuzu yerine başka bişi al demezlermiGünaydın annisler size bir sorum var aldığımız bir ürünü bir gün sonra geri vrip para iadesi isteyebilirmiyiz.??? Dün pijama takımı aldım ama geri vermek istiyorum demedim hiç güzel olmadi
Evet paranızı geri alabilirsinizGünaydın annisler size bir sorum var aldığımız bir ürünü bir gün sonra geri vrip para iadesi isteyebilirmiyiz.??? Dün pijama takımı aldım ama geri vermek istiyorum demedim hiç güzel olmadi
Evet alabilirsin tuketici kanununa gore magaza,dukkan birerbir gorup alarak aldigin seylerden 7 gun.cauma hakkin,internetten aldiklarinda.10 gun.cayma hakkin var. Camur yaparsa kaymakamliktaki hakem.heyetine basvurabiliyorsun.Günaydın annisler size bir sorum var aldığımız bir ürünü bir gün sonra geri vrip para iadesi isteyebilirmiyiz.??? Dün pijama takımı aldım ama geri vermek istiyorum demedim hiç güzel olmadi
Napiyon kız taşındin mıKuzu yerine başka bişi al demezlermi
Normal canım o. Kilo verirmiş bebek ler ilk doğduktan sonra. Inşallah löp löp et olsun yağ olsun kuzuya :)İnşallah sağlıklı olsun da ben sabrederim allahın izniyle.. Sağlığı iyi çok şükür, oksijen veriyolar serumla besliyolar. 1250 gr doğdu, 2 günde 1130 gr.a düşmüş ödemini falan atıyomuş
Canım benim de dengem şaştı sürekli birşeyler düşürüyorum. Yemek yerken yere döküyorum masa batıyor zaten. Şükür çarpma yok ama normal benceGunaydin herkese. Kızzlar gecen haftaya kadar 6 kilo almistim ama son bi haftada iki kilo aldım dengem şaştı sürekli takılıyorum, çarpıyorum bi yerlere. Siz de yaşıyormusunuz bu sorunlardan. ne yapicagimi bilemedim
1 haftalık işi kaldı evin içi dışı tamamen değiştiriom. Az kaldı sen napıonNapiyon kız taşındin mı
Bu smileçok kullanıyorum ya çocuğum şuna benzemesin bi şeye çok bakarsak ona benzermiş ya
Allah kuvvet versin nasıl yetişiyon işlere1 haftalık işi kaldı evin içi dışı tamamen değiştiriom. Az kaldı sen napıon
Allah korusun beterin beteri var dimiŞuna benzemesinde
O ne kalabalık kız çıldırırım ben okadar insanın içinde. At komidinleri zaten bi işe yaramıo. Evin içi bitsin foto atıcam bakalım zevkimi beğencenizmi :) bende bunu çok seviomAllah kuvvet versin nasıl yetişiyon işlere
Ben de dün beşiği sigdıramadım diye kocişle tartıştım yaza ev alıp çıkacaz burdan. Döt kadar ev aşiretini sığdıramıyorum ya eşyaları geç. Sadece kayinpeder cocuklari torunlari gelinleri 45 kişi falangerçi hepsi bi anda gelmiyor ama tek aile bile 10 kişi olan var
Allah korusun beterin beteri var dimi
Maşallahhh kuzuyaaaa yakışıklım benimGünaydın herkese... Burada internet sorunu vardı. 3 gündür bağlanamadım. Yazılanların hepsini maalesef okuyamadımyanlış okumadıysam doğum yapanlar mı olmuş?
Dün de ben doktora gittim. Oğluş 1.578 gr olmuş.Yaman Bey'i tanıştırıyım sizlerle.... Eki Görüntüle 1667831
Ben de çıldırırdım alışmaya çalışıyorum napalımO ne kalabalık kız çıldırırım ben okadar insanın içinde. At komidinleri zaten bi işe yaramıo. Evin içi bitsin foto atıcam bakalım zevkimi beğencenizmi :) bende bunu çok seviom
Yasal olarak iade hakkı defolu arızalı değilse yok, diğer türlü de değişim yapma kendi insiyatiflerine kalmış ki defolu ürünleri bile iade almayıp değişim yapıyorlar sen yine de şansını deneVar canım zaten dün aldım. küçük bi dukkandi olanı aldım sanırım değiştirecek bi alternatifim yok size bi soruyim dedim belki yasal hakkımız vardır bilen diye
Masallah yakisikliya :)Günaydın herkese... Burada internet sorunu vardı. 3 gündür bağlanamadım. Yazılanların hepsini maalesef okuyamadımyanlış okumadıysam doğum yapanlar mı olmuş?
Dün de ben doktora gittim. Oğluş 1.578 gr olmuş.Yaman Bey'i tanıştırıyım sizlerle.... Eki Görüntüle 1667831
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?