2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim magnezyum ağrılarını çok hafifletir ben bi gün içmim başlıyor ayaklarda ağrılar doktorun vermesede de al ic hiçbir zararı yokki tam tersi magnezyum bebeğe çok yararı var
Not aldım cnm yarın kesin sorucam sabah uyuyorum resmen gündüz de agrı var ama gece daha cok

Benim ablam ilk yigenimde 40.haftayı gördü sırf normal olsun diye yigenimin kalp atışları zayiflayinca sezeryana aldılar 3 kusur kilo dogdu. İkinci yigenimde 38.haftada yine planlı sezeryan bu sefer oda aynı kilolarda dogdu biri kız biri erkek.Sezeryanda 38 de alıyorlar artık. Allah bilir tabi 34 de doğurup kuveze girmeden kucağına alanda var 35 36larda doğup kuveze girende.Rabbim en iyisini hayırlısıni bilir hepimiz icin

önemli olan bebegın kilosu. kilo iyi olursa 34. hafta da bıle dogsa küveze koyulmuyormus.
anne karnındakı bebegın kilosu çok önemlı.
33+34 . haftalarda dogum yapıp bebege küvezı konulmayan cok anne var. nette okumustum
2 kg dan aşagı olmayacak minnoş

aynen bulunsun. ılk 3 ay agızdan nefes almayı bılmıyorlarmıs
burun ılk 3 ay çok önemlı. bir de kış mınnosu olacaklar
inşallah sık sık yaşamayız.

Kış bebeği olmaları bir yerde iyi yaza kadar ele avuca gelicekler insallah kışın zaten çok cikilmiyor dışarı.Ay ben istanbulda çok kış olacak diyorlar ondan korkuyorum biz dogurmadan kar yağmasa bari geçen sene neydi öyle karlar eriyor yine yağıyordu babam bi kaç günlüğüne memlekettengelmişti 1 ay rehin kaldı adam burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…