2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kullanmıyorum. Kardeşim de kullanmadı. Doktor niye vermedi acaba? Ben sadece elevit kullanıyorum. Belki onun içinde var magnezyum. Eve gidince bir bakıyım.

ben demir için bakmıştım vardı magnezyum da vardı sanki.onun içindekiler yetiyo diye vermiyorlar heralde ekstradan

Daha daha iyi olursunuz ins canim.. bebegin saglikla buyusun gelsin,en hayirlisi nasilsa oyle olsun ins..hepimiz iicn gecerli tabi ki bu..evet guzel dusunelim guzel olsun :)

Ben de bir aydır düzenli olarak kullanıyorum magnezyumu.. kollarımda ağrı vardı ondan vermişti. önümüzdeki salı kontrolüm var bakalım benim sıvıda bir sıkıntı var mı ... endişelendim şimdi

Maasallah canım ya bebisine :)) bu arada insanın doktoruna güvenmesi çok güzel ya

İnş bişey yoktur canım. Herkeste belkide aynı etkiyi yapmaz inş. Ben gidince doktoruma sorucam ilaci

İnş bişey yoktur canım. Herkeste belkide aynı etkiyi yapmaz inş. Ben gidince doktoruma sorucam ilaci
Bana kalsiyum da yazmıştı aldım ama içmek içimden gelmedi. Her gün yoğurt peynir ve süt tüketiyorum. Ne gerek vardı da verdi. o değil tahlile bakmadan yazdıydı bir de... çok ilaç yazan doktorlar da iyi mi kötü mü anlamadım.
ben de sorcam magnezyumu

İnş yoktur canım. Şimdi baktım decavit diye vitamin ilacım var onun için de zaten magnezyum varmış. İkisini birden icince fazla geldi heralde. En mantıklısi sadece vitamin ve kan hapı. Magnezyuma karşı içimde bir şüphe vardı the angellll yazınca hislerime güvenmeye başladım. Tabi doktora sormak gerekiyor :)))

Zaten varya doktorların ezbere is yapmaları çok sinir bozucu

Yapma boşver, ben de yapmıyordum tek yaptığım işe gitmekti o da 3 haftadır yok.... Boşbeleş takılıyoruz buralarda

Ayyynen hep gerdiriyorum çitlatiyorum :)
Geçer canım.... Şimdi kilo aldık ya bacaklara çok rahat kan gitmiyor o yüzden bileğini bükme hareketleri yapabilirsin.... Ben de hep olduğu için o sorun ondan biliyorum.... Normal hayatımda bile sürekli öyle ayaklarım:)))

Sabah tam kasigimi kaldirip indiriodu sessizce aldim elini koydum kesildi bu sefer gobek deligmn orda basladi oynamaya oraya cikardim durdu. Dedim yok sana uyuzluk yapio esimde zaten uykusundan uyandigindan dondu popoyu uyudu.:)

Ay benim eşim de çok üzülüyordu onu öyle görünce bende üzülüyordum demekki yalnız değilmişiz:)bizim kızdan hiç oynamıyor babasına geçen gün ilk defa dışardan oynamasına gördü nasıl mutlu oldu bizimki

Kızlar bebeğin kafa çevresi 3 hafta geriden geliyor benim benim gibi olan var mı doktor bişi söylemiyor normal her şey çok iyi sesi diğer değerleri normal duruşundan mı böyle çıkıyor acaba

öyle bişi olsa doktor vermezdı. magnezyum kullanmayan hamıle azdır.
Canim bana multivitamin yeter die dusundu heralde bilmiyorum valla. Herkes kullanio bisi olmuo ya. Ama cok sukur duzenli mus yemeye basladgmdan beri cok az oluo kramplarim
Canim bilemiyorum. Oyle olsa kullanan herkesin suyum azaldi demesi lazim. Benim dr biraz ilac vermeme taraftari
Ohh masallah prensese. Çok iyi haber canim. İnşallah hayirlisiyla kucagimizada aliriz meleklerimizi

amin inşallah canım.Hayırlısıyla sağlıkla sıhatle vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin Allahım

Bizimkide görünce cok mutlu oluyor hatta dalgalanmalari gorunce sok oldu. Ben artik alistim tabi daha neler yapiooo bi bilsen die havami atıyorum acaba bizim elimizden baska rli hissedioda ondan mi duruyo bu bebisler

Bizimkide görünce cok mutlu oluyor hatta dalgalanmalari gorunce sok oldu. Ben artik alistim tabi daha neler yapiooo bi bilsen die havami atıyorum acaba bizim elimizden baska rli hissedioda ondan mi duruyo bu bebisler

kesin öyle benimki elini koy deyince iyyice bastırıo çocuk da korkuyo tabi haklı

Benim sadece yuruyunce hareket edince aciyor. arabaya bacagimi kaldirirken de cok fena oluyor.Normal dururken hicbisey yok.o neden olabilir ki.. dr u arasam normal dicek arayasim da gelmiyor.
ben de arabaya çok zor biniyorum bi de yüksek bizimki biraz bacağımı elimle kaldırıyorum. Benimki de gecmese yatırcaz diyor. Bugün eltim dedi bende doğuma yakın olmuştu o ağrılar dikkat et

Canim cok gecmis olsun suan ne durumdasin bnada bebegon asagi inmis erken dogum riski dedi.
Yatıyorum canım evde. Adalat kullanıyorum ama yine oluyor ağrılar.
risk olduğu için önlem amaçlı 4 tane bebeğin ciğerlerini geliştiren iğne verdi bir günde vurundum. Sana da geçmiş olsun ayakta çok dolanma.

keşke ölçü alıp ona göre beşik ayarlasaydınız canım.
benımde yatak odamda fazla yer yok, o yüzden beşiği çok düşünerek aldım
Canım sığıyidu zaten ama sallanma şeysini hesaba katmadımdı ben
iyi oldu eşim soğudu bu evden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…