- 24 Ekim 2015
- 1.248
- 2.046
- 48
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.321
Ben kullanmıyorum. Kardeşim de kullanmadı. Doktor niye vermedi acaba? Ben sadece elevit kullanıyorum. Belki onun içinde var magnezyum. Eve gidince bir bakıyım.
Kızlar dün bal kabağımı gördüm.Maşallah 1660 gr olmuş.Doktorum minyon bir bebek olmayacak kilosu beklediğimden iyi dedi.Doğum şeklini sordum malum 5 tane myom olunca .Normal doğumda olabilir.Şuan konuşmak için erken dedi hem doğal doğum en iyisi dedi içim rahatladı. yani sezeryan olursam keyfe keder olmayacağını biliyorum.Sezeyan olursamda myomlar alınmayacak rahim çok kanlı olacağı için kanama durmaya bilir rahmi almak zorunda kalabiliriz o yüzden riske girmeye gerek yok.Doğumdan sonra küçülecekler dedi.Birde 2 gün ciğer geliştirici iğne olacağım tedbir amaçlı.İlacın sana ve bebeğe hiç bir kötü etkisi yok dedi.Bilenler bilir benim erken doğum riskim var şuan bir problem yok ama olurda erken doğum olursa diye doktorum tedbir alıyor çünkü erken doğum olması durumunda bu iğnenin doğumdan en az 48 saat önce yapılmış olması gerekiyor.İğneyi yapmazsak ve erken doğum olursa niye daha önce yapmadık diye düşünmeyelim dedi.Bende doktoruma çok güveniyorum.Benim durum bu şekilde işte
Ben de bir aydır düzenli olarak kullanıyorum magnezyumu.. kollarımda ağrı vardı ondan vermişti. önümüzdeki salı kontrolüm var bakalım benim sıvıda bir sıkıntı var mı ... endişelendim şimdiAaa azaltıyor mu gerçekten. Varya bişey diyim mi sıvı az dendiğinden beri magnezyumu içmek istememistim. Ozaman düzenli icmistim biraz. Hatta esim bırakma ne alaka demişti. Bende bilmiyorum birakayim bakayım nolucak demiştim. İçime doğmuş sanki
Kızlar dün bal kabağımı gördüm.Maşallah 1660 gr olmuş.Doktorum minyon bir bebek olmayacak kilosu beklediğimden iyi dedi.Doğum şeklini sordum malum 5 tane myom olunca .Normal doğumda olabilir.Şuan konuşmak için erken dedi hem doğal doğum en iyisi dedi içim rahatladı. yani sezeryan olursam keyfe keder olmayacağını biliyorum.Sezeyan olursamda myomlar alınmayacak rahim çok kanlı olacağı için kanama durmaya bilir rahmi almak zorunda kalabiliriz o yüzden riske girmeye gerek yok.Doğumdan sonra küçülecekler dedi.Birde 2 gün ciğer geliştirici iğne olacağım tedbir amaçlı.İlacın sana ve bebeğe hiç bir kötü etkisi yok dedi.Bilenler bilir benim erken doğum riskim var şuan bir problem yok ama olurda erken doğum olursa diye doktorum tedbir alıyor çünkü erken doğum olması durumunda bu iğnenin doğumdan en az 48 saat önce yapılmış olması gerekiyor.İğneyi yapmazsak ve erken doğum olursa niye daha önce yapmadık diye düşünmeyelim dedi.Bende doktoruma çok güveniyorum.Benim durum bu şekilde işte
Ben de bir aydır düzenli olarak kullanıyorum magnezyumu.. kollarımda ağrı vardı ondan vermişti. önümüzdeki salı kontrolüm var bakalım benim sıvıda bir sıkıntı var mı ... endişelendim şimdi
Bana kalsiyum da yazmıştı aldım ama içmek içimden gelmedi. Her gün yoğurt peynir ve süt tüketiyorum. Ne gerek vardı da verdi. o değil tahlile bakmadan yazdıydı bir de... çok ilaç yazan doktorlar da iyi mi kötü mü anlamadım.İnş bişey yoktur canım. Herkeste belkide aynı etkiyi yapmaz inş. Ben gidince doktoruma sorucam ilaci
Ben de bir aydır düzenli olarak kullanıyorum magnezyumu.. kollarımda ağrı vardı ondan vermişti. önümüzdeki salı kontrolüm var bakalım benim sıvıda bir sıkıntı var mı ... endişelendim şimdi
Bana kalsiyum da yazmıştı aldım ama içmek içimden gelmedi. Her gün yoğurt peynir ve süt tüketiyorum. Ne gerek vardı da verdi. o değil tahlile bakmadan yazdıydı bir de... çok ilaç yazan doktorlar da iyi mi kötü mü anlamadım.
ben de sorcam magnezyumu
Yapma boşver, ben de yapmıyordum tek yaptığım işe gitmekti o da 3 haftadır yok.... Boşbeleş takılıyoruz buralardaaynen, şu zamanlar çok önemlı. çok dikkat etmemız lazım artık.
benımkıne dedım zaten '' beni cinlendirmemen lazım, bu dönemler çok önemlı. çok hassas döneme gırıyorum, stres en büyük düşman. iş de yok tabii'' gercı ben iş pek yapmıyorum
benımkı yapıyor
işte bi yemek yapıyorumYapma boşver, ben de yapmıyordum tek yaptığım işe gitmekti o da 3 haftadır yok.... Boşbeleş takılıyoruz buralarda
Geçer canım.... Şimdi kilo aldık ya bacaklara çok rahat kan gitmiyor o yüzden bileğini bükme hareketleri yapabilirsin.... Ben de hep olduğu için o sorun ondan biliyorum.... Normal hayatımda bile sürekli öyle ayaklarım:)))Ayyynen hep gerdiriyorum çitlatiyorum :)
Sabah tam kasigimi kaldirip indiriodu sessizce aldim elini koydum kesildi bu sefer gobek deligmn orda basladi oynamaya oraya cikardim durdu. Dedim yok sana uyuzluk yapioesimde zaten uykusundan uyandigindan dondu popoyu uyudu.:)
Aynenne guzel dimi ama
onlara uyuzluk edıyorlar
Canim bana multivitamin yeter die dusundu heralde bilmiyorum valla. Herkes kullanio bisi olmuo ya. Ama cok sukur duzenli mus yemeye basladgmdan beri cok az oluo kramplarimöyle bişi olsa doktor vermezdı. magnezyum kullanmayan hamıle azdır.
Canim bilemiyorum. Oyle olsa kullanan herkesin suyum azaldi demesi lazim. Benim dr biraz ilac vermeme taraftariAaa azaltıyor mu gerçekten. Varya bişey diyim mi sıvı az dendiğinden beri magnezyumu içmek istememistim. Ozaman düzenli icmistim biraz. Hatta esim bırakma ne alaka demişti. Bende bilmiyorum birakayim bakayım nolucak demiştim. İçime doğmuş sanki
Ohh masallah prensese. Çok iyi haber canim. İnşallah hayirlisiyla kucagimizada aliriz meleklerimiziKızlar dün bal kabağımı gördüm.Maşallah 1660 gr olmuş.Doktorum minyon bir bebek olmayacak kilosu beklediğimden iyi dedi.Doğum şeklini sordum malum 5 tane myom olunca .Normal doğumda olabilir.Şuan konuşmak için erken dedi hem doğal doğum en iyisi dedi içim rahatladı. yani sezeryan olursam keyfe keder olmayacağını biliyorum.Sezeyan olursamda myomlar alınmayacak rahim çok kanlı olacağı için kanama durmaya bilir rahmi almak zorunda kalabiliriz o yüzden riske girmeye gerek yok.Doğumdan sonra küçülecekler dedi.Birde 2 gün ciğer geliştirici iğne olacağım tedbir amaçlı.İlacın sana ve bebeğe hiç bir kötü etkisi yok dedi.Bilenler bilir benim erken doğum riskim var şuan bir problem yok ama olurda erken doğum olursa diye doktorum tedbir alıyor çünkü erken doğum olması durumunda bu iğnenin doğumdan en az 48 saat önce yapılmış olması gerekiyor.İğneyi yapmazsak ve erken doğum olursa niye daha önce yapmadık diye düşünmeyelim dedi.Bende doktoruma çok güveniyorum.Benim durum bu şekilde işte
amin inşallah canım.Hayırlısıyla sağlıkla sıhatle vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin AllahımCanim bana multivitamin yeter die dusundu heralde bilmiyorum valla. Herkes kullanio bisi olmuo ya. Ama cok sukur duzenli mus yemeye basladgmdan beri cok az oluo kramplarim
Canim bilemiyorum. Oyle olsa kullanan herkesin suyum azaldi demesi lazim. Benim dr biraz ilac vermeme taraftari
Ohh masallah prensese. Çok iyi haber canim. İnşallah hayirlisiyla kucagimizada aliriz meleklerimizi
Bizimkide görünce cok mutlu oluyor hatta dalgalanmalari gorunce sok oldu. Ben artik alistim tabi daha neler yapiooo bi bilsen die havami atıyorumAy benim eşim de çok üzülüyordu onu öyle görünce bende üzülüyordum demekki yalnız değilmişiz:)bizim kızdan hiç oynamıyor babasına geçen gün ilk defa dışardan oynamasına gördü nasıl mutlu oldu bizimki
Amin canimmamin inşallah canım.Hayırlısıyla sağlıkla sıhatle vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin Allahım
Bizimkide görünce cok mutlu oluyor hatta dalgalanmalari gorunce sok oldu. Ben artik alistim tabi daha neler yapiooo bi bilsen die havami atıyorumacaba bizim elimizden baska rli hissedioda ondan mi duruyo bu bebisler
ben de arabaya çok zor biniyorum bi de yüksek bizimki biraz bacağımı elimle kaldırıyorum. Benimki de gecmese yatırcaz diyor. Bugün eltim dedi bende doğuma yakın olmuştu o ağrılar dikkat etBenim sadece yuruyunce hareket edince aciyor. arabaya bacagimi kaldirirken de cok fena oluyor.Normal dururken hicbisey yok.o neden olabilir ki.. dr u arasam normal dicek arayasim da gelmiyor.
Yatıyorum canım evde. Adalat kullanıyorum ama yine oluyor ağrılar.Canim cok gecmis olsun suan ne durumdasin bnada bebegon asagi inmis erken dogum riski dedi.
Canım sığıyidu zaten ama sallanma şeysini hesaba katmadımdı benkeşke ölçü alıp ona göre beşik ayarlasaydınız canım.
benımde yatak odamda fazla yer yok, o yüzden beşiği çok düşünerek aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?