2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dün işte e bebekte bı sıra vardı elımdekılerı bıle bırakıp cıktım
bedava verıyorlar sankı :=)
Evet herkes herşey
Biarada bulabiliyor diye geliyor herhalde... Bazen insanların arabalarında böyle 8 10 paket bebek bezi oluyor... Acaba çok mu ucuza satıyorlar? O sıra beklenmiyor zaten birde hwp hamile müşterin var sıranın pareleline bank koysalar ya ayakta durulmuyor....

aynen, sanırsın bedavaya satılıyor
sırf sıra beklememek ıcın aldıklarımı bıraktım. kaldı ki adım atacak yer yoktu fenalık geldı bana cıktık ordan

Ben de inanıyorum çwkim yasasınaİşte ondan öyle hissediyorum erkwn doğum riskim olduğuma göre herşeyi tamamlayıp 37 doğsa bile bişiy olmuyormuş. Kilosu bile tam oluyormuş. Zaten ortalama doğum 38+ larda oluyormuş. 40 ı bekleyene bebek çok ama çok azmış.

aynen, sanırsın bedavaya satılıyor
sırf sıra beklememek ıcın aldıklarımı bıraktım. kaldı ki adım atacak yer yoktu fenalık geldı bana cıktık ordan
Boşver kuzucan yorma kendini hiç
Artık bol bol dinlwnmek laızm çok da yakt kalmMk gerek ben zatn kalmıyorumda, sağlığı yerınde olanlar da dikkat etmeli varisler falan genişliyor.

En iyisini yapıyorsun canım rahatlik çok önemli bak rahat gamsız insanlara hep sağlıklıdır eşim hep der bir insanın kendine yaptığını tüm dünya toplansa yapamaz.Stresten oluyo çoğu şey ve bu streside kendimiz yapıyoruz ama insan yaşadıkça tecrübe ettikçe daha az panik oluyor artık

Cnm benim agrim bacak ayak ve ayak bileği gece oldumu bitiriyor beni ve ayak bıleklerin hep kütük kütük çitlatiyorum çok fena
Huzursuz bacak sendromu vardır belki,gerdirme hareketleri yapınca geçer çoğunlukla...hamilelikte çok görülüyormuş...ama hamilelikten sonra geçer....

Boşver kuzucan yorma kendini hiç
Artık bol bol dinlwnmek laızm çok da yakt kalmMk gerek ben zatn kalmıyorumda, sağlığı yerınde olanlar da dikkat etmeli varisler falan genişliyor.
aynen, şu zamanlar çok önemlı. çok dikkat etmemız lazım artık.
benımkıne dedım zaten '' beni cinlendirmemen lazım, bu dönemler çok önemlı. çok hassas döneme gırıyorum, stres en büyük düşman. iş de yok tabii'' gercı ben iş pek yapmıyorum
benımkı yapıyor

Huzursuz bacak sendromu vardır belki,gerdirme hareketleri yapınca geçer çoğunlukla...hamilelikte çok görülüyormuş...ama hamilelikten sonra geçer....
Ayyyy inş değildir yaaa valla çok kötü birşey uyusmuyor sürekli hareket ettiriyorum yatağa sürüyorum rahatladın diye

alış veriş sitesı arıyorsanız; butik bebe, civilim, e bebek.
civilim de kapıda ödeme var
butik bebede de ındırım :=)

Ben bebisin bütün kıyafet ve tekstil ürünlerini butikbebeden aldım hepsi çok kaliteli geldi fiyatları gerçekten çok uygun.Bugün e bebeğe yolladım eşimi geri kalan eksikleri alsın diye bana hediye burun Aspiratör geldi bebedor ama manuel o ne kadar kullanışlı bilemiyorum otribebeyi tavsiye ediyorlar hani şu ağızla cekilenlerden sanırım ondan alicam.Ateş ölçer alirsaniz bana da söyleyin bi karar veremedim gitti

Dun e bebekte festival varmis bugun fark ettim instagramdan takip ediyorum guya dun hic bakmamisim bugun gordum ondanmis o kalabalik

evet, en ıyı onlarmıs. atastırdım çoğu o tarz kullanıyor. o nuklar var ya? onlardan pek memnun olan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…