- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.261
ayy ben bıktım sürekli bişiler yemektenkabak çekirdeği yiyiorum ben her akşam.çok magnezyum varmış içinde.daha bir sürü faydası var k vitamininden tutun fosfora kadar her şey var içinde tavsiye ederim
3,5 hafta önce gitmiştim bu gittiğimde sorucam herhalde yarın giderim doktora belki magnezyum vermesi gerekir sorucamdoktoruna sordun mu neden oluyormus?
magnezyum daha önce vermedı mı sana?3,5 hafta önce gitmiştim bu gittiğimde sorucam herhalde yarın giderim doktora belki magnezyum vermesi gerekir sorucam
Evet herkes herşeydün işte e bebekte bı sıra vardı elımdekılerı bıle bırakıp cıktım
bedava verıyorlar sankı :=)
aynen, sanırsın bedavaya satılıyorEvet herkes herşey
Biarada bulabiliyor diye geliyor herhalde... Bazen insanların arabalarında böyle 8 10 paket bebek bezi oluyor... Acaba çok mu ucuza satıyorlar? O sıra beklenmiyor zaten birde hwp hamile müşterin var sıranın pareleline bank koysalar ya ayakta durulmuyor....
Ben de inanıyorum çwkim yasasınaBenim ilk ikiz tutmuştu canım iki kese vardı yani ama biri grlismedi kalp atisi yoktu niyeyse aklıma o kese mi acaba diye geliyor 9.haftamdada iki damla kanamam olmuştu kanama alanım hiç yoktu hemde kesildi zaten iğneyle.Herşeyin hayırlısı 34 te ciğer gelişimi tamamlanıyor zaten ama Şartlandırma kendini ben neyi çok düşünürsen olur mesela ben inanıyorum biz beyine o mesajı verdikçe beyinde vücuda o emri veriyor
Boşver kuzucan yorma kendini hiçaynen, sanırsın bedavaya satılıyor
sırf sıra beklememek ıcın aldıklarımı bıraktım. kaldı ki adım atacak yer yoktu fenalık geldı bana cıktık ordan
içerde neler olduğunu bilmiyoruz ki kimbilir nerelere dayanıp nereleri geriyolar rahim de genişledikçe bi yerlere baskı yapıyor olabilir çok fazla üstünde durmamak lazım.ama tabi yine de doktora gitmekte fayda var.benim doktorum leke ya da kan devamlı gelmediği sürece sorun değil ama sürekli devam eden fazla miktarda bi kanama olursa korkmak lazım diyo.azcık gelenleri takmıyorum artık o yüzden.dinlenmeye çalışıyorum o kadar...
Huzursuz bacak sendromu vardır belki,gerdirme hareketleri yapınca geçer çoğunlukla...hamilelikte çok görülüyormuş...ama hamilelikten sonra geçer....Cnm benim agrim bacak ayak ve ayak bileği gece oldumu bitiriyor beni ve ayak bıleklerin hep kütük kütük çitlatiyorum çok fena
Ayyy dur bende yiyimmi bariiikabak çekirdeği yiyiorum ben her akşam.çok magnezyum varmış içinde.daha bir sürü faydası var k vitamininden tutun fosfora kadar her şey var içinde tavsiye ederim
aynen, şu zamanlar çok önemlı. çok dikkat etmemız lazım artık.Boşver kuzucan yorma kendini hiç
Artık bol bol dinlwnmek laızm çok da yakt kalmMk gerek ben zatn kalmıyorumda, sağlığı yerınde olanlar da dikkat etmeli varisler falan genişliyor.
Ayyyy inş değildir yaaa valla çok kötü birşey uyusmuyor sürekli hareket ettiriyorum yatağa sürüyorum rahatladın diyeHuzursuz bacak sendromu vardır belki,gerdirme hareketleri yapınca geçer çoğunlukla...hamilelikte çok görülüyormuş...ama hamilelikten sonra geçer....
Yok hiç kullanmadimmagnezyum daha önce vermedı mı sana?
bana çok öncelerı verdı.
alış veriş sitesı arıyorsanız; butik bebe, civilim, e bebek.
civilim de kapıda ödeme var
butik bebede de ındırım :=)
Dun e bebekte festival varmis bugun fark ettim instagramdan takip ediyorum guya dun hic bakmamisim bugun gordum ondanmis o kalabalikdün e bebekten kalan bazı şeylerı sipariş ettık.
sıkıcı olmaya basladı artık alışveriş. netten takılıyorum artık. hem yorucu oluyor gezmek.
erken dogum riski olanlar yormayın kendınızı, netten de alabılırsınız kalan seylerı. arastırın kım ne kullanmıs etmıs, ona göre verın siparişinizi.
evet, en ıyı onlarmıs. atastırdım çoğu o tarz kullanıyor. o nuklar var ya? onlardan pek memnun olan yok.Ben bebisin bütün kıyafet ve tekstil ürünlerini butikbebeden aldım hepsi çok kaliteli geldi fiyatları gerçekten çok uygun.Bugün e bebeğe yolladım eşimi geri kalan eksikleri alsın diye bana hediye burun Aspiratör geldi bebedor ama manuel o ne kadar kullanışlı bilemiyorum otribebeyi tavsiye ediyorlar hani şu ağızla cekilenlerden sanırım ondan alicam.Ateş ölçer alirsaniz bana da söyleyin bi karar veremedim gitti
şaka gıbıydı kalabalıkDun e bebekte festival varmis bugun fark ettim instagramdan takip ediyorum guya dun hic bakmamisim bugun gordum ondanmis o kalabalik
Ayyynen hep gerdiriyorum çitlatiyorum :)Huzursuz bacak sendromu vardır belki,gerdirme hareketleri yapınca geçer çoğunlukla...hamilelikte çok görülüyormuş...ama hamilelikten sonra geçer....
magnezyum ile demir hapı ayrılmaz ıkılıdır dıye bılıyorum. doktor bunları muhakak verır.Yok hiç kullanmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?