- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.241
ilaç iyi bişi degıl kı zaten. doktorun dinlen demiş. bol bol dinlenDaha bebegimin alisverisinide tamamlamadik hayirlisi artik. Ilginc olan su ki doktor ilac fln vermedi.
Hayir genelde erken dogum riski olanlara bebegin cigerleri gelissin diye igne ya da magnezyum hap veriyor .ilaç iyi bişi degıl kı zaten. doktorun dinlen demiş. bol bol dinlen
Belkide dikişlerden birinden gelmiştir. Kötü bişiy yoktur,sana diyorum ama ben de aynı panikliyorum bişi olunca.... Hayırlısı az kaldı.... Ben 36 37 de doğuracam diye hissediyorum.Çok teşekkür ederim canım bende dikiş var zaten 23.haftada rahim boyu çok kisalmisti dikiş atıldı o gün bugündür iki aydır yatıyorum yatmaya rağmen böyle olunca korktum açıkçası.Rabbim içimizdeki korkulardan emin kılsin hepimizi.yine bol bol su ve yatış tek ilacımiz bu
Çok teşekkür ederim canım bende dikiş var zaten 23.haftada rahim boyu çok kisalmisti dikiş atıldı o gün bugündür iki aydır yatıyorum yatmaya rağmen böyle olunca korktum açıkçası.Rabbim içimizdeki korkulardan emin kılsin hepimizi.yine bol bol su ve yatış tek ilacımiz bu
ne agrın var? baskı falan mı?
benım de sırt agrım basladı yatarken oluyor
magnezyumu kullanmıyor musun? o çok önemlı. vermedı mı doktorun, çok önce vermesı lazımdı?Hayir genelde erken dogum riski olanlara bebegin cigerleri gelissin diye igne ya da magnezyum hap veriyor .
E bebekte mağazada görüp beğendiklerimizi bile internetten almıştık gelmişti. Taşıma dersi olasın diye çokk üşengeçizzdün e bebekten kalan bazı şeylerı sipariş ettık.
sıkıcı olmaya basladı artık alışveriş. netten takılıyorum artık. hem yorucu oluyor gezmek.
erken dogum riski olanlar yormayın kendınızı, netten de alabılırsınız kalan seylerı. arastırın kım ne kullanmıs etmıs, ona göre verın siparişinizi.
dayamaya calısıyorum da belımde bosluk kalıyor gene. önden de agırlık oluyor. nedense bunların hepsı gece oluyor :=) gündüz maşallah bişi yokSırt ağrıları bu haftalarda çok normaldir iki aydır yattığı için benim sırt ağrım bazen tavan yapıyor tavsiyem sert bi yastığı koltukla arana daya arada boşluk kalmayınca iyi geliyor
dün işte e bebekte bı sıra vardı elımdekılerı bıle bırakıp cıktımE bebekte mağazada görüp beğendiklerimizi bile internetten almıştık gelmişti. Taşıma dersi olasın diye çokk üşengeçizzBiİm burdaki mağazada bir sıra oluyor maşallah yani.....
korkmak strese girmek bebeği daha çok etkiler üzülmemeye çalış canım.şöyle düşün onların bi dünyaya gelme tarihi var ne yaparsak yapalım o tarihi değiştiremeyiz.rabbim ne zaman yazmışsa o zaman olur.hiç sorunu olmayan ama birdenbire doğuran da var.sağlıkla gelsinler gerisi boş
Belkide dikişlerden birinden gelmiştir. Kötü bişiy yoktur,sana diyorum ama ben de aynı panikliyorum bişi olunca.... Hayırlısı az kaldı.... Ben 36 37 de doğuracam diye hissediyorum.
dayamaya calısıyorum da belımde bosluk kalıyor gene. önden de agırlık oluyor. nedense bunların hepsı gece oluyor :=) gündüz maşallah bişi yok
Cnm benim agrim bacak ayak ve ayak bileği gece oldumu bitiriyor beni ve ayak bıleklerin hep kütük kütük çitlatiyorum çok fenane agrın var? baskı falan mı?
benım de sırt agrım basladı yatarken oluyor
doktoruna sordun mu neden oluyormus?Cnm benim agrim bacak ayak ve ayak bileği gece oldumu bitiriyor beni ve ayak bıleklerin hep kütük kütük çitlatiyorum çok fena
Bende bakım ürünleri netten alicam markaları belirledimdün e bebekten kalan bazı şeylerı sipariş ettık.
sıkıcı olmaya basladı artık alışveriş. netten takılıyorum artık. hem yorucu oluyor gezmek.
erken dogum riski olanlar yormayın kendınızı, netten de alabılırsınız kalan seylerı. arastırın kım ne kullanmıs etmıs, ona göre verın siparişinizi.
içerde neler olduğunu bilmiyoruz ki kimbilir nerelere dayanıp nereleri geriyolar rahim de genişledikçe bi yerlere baskı yapıyor olabilir çok fazla üstünde durmamak lazım.ama tabi yine de doktora gitmekte fayda var.benim doktorum leke ya da kan devamlı gelmediği sürece sorun değil ama sürekli devam eden fazla miktarda bi kanama olursa korkmak lazım diyo.azcık gelenleri takmıyorum artık o yüzden.dinlenmeye çalışıyorum o kadar...Aslında çok panik biri degilimdir kolay kolay doktorumu bile aramam hatta doktorum ne zaman istersen gel Ara der her kontrolumde abim gibidir benimki tüp bebek olduğu için uzun süredir birlikteyiz doktorumla abi kardes gibi olduk ama niyeyse şu kan beni sadece telaslandiriyor yoksa agriymis sanciymis takmam bile eşim doktora gidene kadar yapmadığı sebeklik kalmadı:)benim cevaplar evet Hayır doktordan çıktık neşem yerime geldi valla minnosumda hareketli Allahtan oda korkma annem diyor.Eşim beni güldürcem diye çok oynuyor ya ayağı bir yere carpmistir diyor
alacak olarak sanırım burun aspilatörü, ates ölçer, nevresım takımı kaldı :=)Bende bakım ürünleri netten alicam markaları belirledim
kızlar, magnezyumunuzu ıhmal etmeyın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?