2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dün e bebekten kalan bazı şeylerı sipariş ettık.
sıkıcı olmaya basladı artık alışveriş. netten takılıyorum artık. hem yorucu oluyor gezmek.
erken dogum riski olanlar yormayın kendınızı, netten de alabılırsınız kalan seylerı. arastırın kım ne kullanmıs etmıs, ona göre verın siparişinizi.

Belkide dikişlerden birinden gelmiştir. Kötü bişiy yoktur,sana diyorum ama ben de aynı panikliyorum bişi olunca.... Hayırlısı az kaldı.... Ben 36 37 de doğuracam diye hissediyorum.

korkmak strese girmek bebeği daha çok etkiler üzülmemeye çalış canım.şöyle düşün onların bi dünyaya gelme tarihi var ne yaparsak yapalım o tarihi değiştiremeyiz.rabbim ne zaman yazmışsa o zaman olur.hiç sorunu olmayan ama birdenbire doğuran da var.sağlıkla gelsinler gerisi boş

E bebekte mağazada görüp beğendiklerimizi bile internetten almıştık gelmişti. Taşıma dersi olasın diye çokk üşengeçizz Biİm burdaki mağazada bir sıra oluyor maşallah yani.....

Sırt ağrıları bu haftalarda çok normaldir iki aydır yattığı için benim sırt ağrım bazen tavan yapıyor tavsiyem sert bi yastığı koltukla arana daya arada boşluk kalmayınca iyi geliyor
dayamaya calısıyorum da belımde bosluk kalıyor gene. önden de agırlık oluyor. nedense bunların hepsı gece oluyor :=) gündüz maşallah bişi yok

E bebekte mağazada görüp beğendiklerimizi bile internetten almıştık gelmişti. Taşıma dersi olasın diye çokk üşengeçizz Biİm burdaki mağazada bir sıra oluyor maşallah yani.....
dün işte e bebekte bı sıra vardı elımdekılerı bıle bırakıp cıktım
bedava verıyorlar sankı :=)

Aslında çok panik biri degilimdir kolay kolay doktorumu bile aramam hatta doktorum ne zaman istersen gel Ara der her kontrolumde abim gibidir benimki tüp bebek olduğu için uzun süredir birlikteyiz doktorumla abi kardes gibi olduk ama niyeyse şu kan beni sadece telaslandiriyor yoksa agriymis sanciymis takmam bile eşim doktora gidene kadar yapmadığı sebeklik kalmadı:)benim cevaplar evet Hayır doktordan çıktık neşem yerime geldi valla minnosumda hareketli Allahtan oda korkma annem diyor.Eşim beni güldürcem diye çok oynuyor ya ayağı bir yere carpmistir diyor

Belkide dikişlerden birinden gelmiştir. Kötü bişiy yoktur,sana diyorum ama ben de aynı panikliyorum bişi olunca.... Hayırlısı az kaldı.... Ben 36 37 de doğuracam diye hissediyorum.

Benim ilk ikiz tutmuştu canım iki kese vardı yani ama biri grlismedi kalp atisi yoktu niyeyse aklıma o kese mi acaba diye geliyor 9.haftamdada iki damla kanamam olmuştu kanama alanım hiç yoktu hemde kesildi zaten iğneyle.Herşeyin hayırlısı 34 te ciğer gelişimi tamamlanıyor zaten ama Şartlandırma kendini ben neyi çok düşünürsen olur mesela ben inanıyorum biz beyine o mesajı verdikçe beyinde vücuda o emri veriyor

dayamaya calısıyorum da belımde bosluk kalıyor gene. önden de agırlık oluyor. nedense bunların hepsı gece oluyor :=) gündüz maşallah bişi yok

Beni görsen ince bi yastık karnımin altında boşluk ağrılarım için bi yastık sirtimda iki yastık kafamın altinda:)hatta bi dönem kayinvalidemde yattım ince bi yastığı vardı onu bile getirdim evime rahat ediyorum diye

Bende bakım ürünleri netten alicam markaları belirledim

içerde neler olduğunu bilmiyoruz ki kimbilir nerelere dayanıp nereleri geriyolar rahim de genişledikçe bi yerlere baskı yapıyor olabilir çok fazla üstünde durmamak lazım.ama tabi yine de doktora gitmekte fayda var.benim doktorum leke ya da kan devamlı gelmediği sürece sorun değil ama sürekli devam eden fazla miktarda bi kanama olursa korkmak lazım diyo.azcık gelenleri takmıyorum artık o yüzden.dinlenmeye çalışıyorum o kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…