2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar dün sabah doktora gidicektik.gitmeden once evde ufak bi sinir harbi yaşadim.eşim ortaligi fazlasiyla dagitinca sinirlendim bagirip cagirdim sonra birden acaip bi carpinti geldi.hastaneye gittik nabzim 130a cikmis.ekg cekildi.allahtan bisey cikmadi.sabahki sinirden oldugunu soyledi doktor.vucut artik siniri stresi iyice kaldirmaz oldu ve tepki veriyor.sizde sakin olmaya dikkat edin.aksi halde benim gibi 3 4 saat carpinti yasamaktan yorulursunuz allah korusun.
Bu arada kizim 1020 gr olmus .hersey yolunda

Oyyyy masallah teyzem sanaaa

sinir stres en tehlıkelı şeyler.
maşallah mınnoşa

benımkı bazen karnımı ındırıp kaldırıyor
benımkını cagırıyorum hemen
o zaman duruyor zilli
'' senı görünce yapmıyor işte dıyorum ''
Sabah tam kasigimi kaldirip indiriodu sessizce aldim elini koydum kesildi bu sefer gobek deligmn orda basladi oynamaya oraya cikardim durdu. Dedim yok sana uyuzluk yapio esimde zaten uykusundan uyandigindan dondu popoyu uyudu.:)

bana da hiçbirini vermiyo doktorum bi tek vitamin kullanıyorum.kanım sınırda çıktı demir hapı kullanayım mı diyorum gerek yok diyo.herşeyi doğal yoldan almaya çalış diyo.iyi bi doktor olduğu için güveniyorum. bu sefer gittiğimde krampları da sorucam birkaç kez bacak ve kasık krambı yaşadım.hiç sanmıyorum ama bakalım magnezyum verecek mi?ben de muz maden suyu kabak çekirdeği tüketmeye çalışıyorum.bi de geçen kendir diye bir şey gördüm kuruyemişçide hemen aldım.demir magnezyum potasyum fosfor içeriyomuş.3 kaşığı bir kilo ete bedelmiş.ondan sonra azaldı kramplarım inşallah iyi gelmiştir

Alla alla dr um bana amniuon sivisini azaltio die vermedi magnezyumu. Dogal yoldan al dedi.

Aaa azaltıyor mu gerçekten. Varya bişey diyim mi sıvı az dendiğinden beri magnezyumu içmek istememistim. Ozaman düzenli icmistim biraz. Hatta esim bırakma ne alaka demişti. Bende bilmiyorum birakayim bakayım nolucak demiştim. İçime doğmuş sanki

Kızlar dün bal kabağımı gördüm.Maşallah 1660 gr olmuş.Doktorum minyon bir bebek olmayacak kilosu beklediğimden iyi dedi.Doğum şeklini sordum malum 5 tane myom olunca .Normal doğumda olabilir.Şuan konuşmak için erken dedi hem doğal doğum en iyisi dedi içim rahatladı. yani sezeryan olursam keyfe keder olmayacağını biliyorum.Sezeyan olursamda myomlar alınmayacak rahim çok kanlı olacağı için kanama durmaya bilir rahmi almak zorunda kalabiliriz o yüzden riske girmeye gerek yok.Doğumdan sonra küçülecekler dedi.Birde 2 gün ciğer geliştirici iğne olacağım tedbir amaçlı.İlacın sana ve bebeğe hiç bir kötü etkisi yok dedi.Bilenler bilir benim erken doğum riskim var şuan bir problem yok ama olurda erken doğum olursa diye doktorum tedbir alıyor çünkü erken doğum olması durumunda bu iğnenin doğumdan en az 48 saat önce yapılmış olması gerekiyor.İğneyi yapmazsak ve erken doğum olursa niye daha önce yapmadık diye düşünmeyelim dedi.Bende doktoruma çok güveniyorum.Benim durum bu şekilde işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…