- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.301
Kiskaniolar babayi heralde :)aa bizde de aynı durum var.çok merak ediyom sebebini.bende maşallah coşuyo kuzum
OlabilirGünaydın fıstık. Hayır kıskançlık değil babayı sevmiyolarrrr
Hayirlisi olsun insaallah diyecegiz artik elden birsey gelmiyorY
Yok canım hiç yatmadı
Oyyyy masallah teyzem sanaaaGünaydın herkese... Burada internet sorunu vardı. 3 gündür bağlanamadım. Yazılanların hepsini maalesef okuyamadımyanlış okumadıysam doğum yapanlar mı olmuş?
Dün de ben doktora gittim. Oğluş 1.578 gr olmuş.Yaman Bey'i tanıştırıyım sizlerle.... Eki Görüntüle 1667831
sinir stres en tehlıkelı şeyler.Kizlar dün sabah doktora gidicektik.gitmeden once evde ufak bi sinir harbi yaşadim.eşim ortaligi fazlasiyla dagitinca sinirlendim bagirip cagirdim sonra birden acaip bi carpinti geldi.hastaneye gittik nabzim 130a cikmis.ekg cekildi.allahtan bisey cikmadi.sabahki sinirden oldugunu soyledi doktor.vucut artik siniri stresi iyice kaldirmaz oldu ve tepki veriyor.sizde sakin olmaya dikkat edin.aksi halde benim gibi 3 4 saat carpinti yasamaktan yorulursunuz allah korusun.
Bu arada kizim 1020 gr olmus .hersey yolunda
Sabah tam kasigimi kaldirip indiriodu sessizce aldim elini koydum kesildi bu sefer gobek deligmn orda basladi oynamaya oraya cikardim durdu. Dedim yok sana uyuzluk yapiobenımkı bazen karnımı ındırıp kaldırıyor
benımkını cagırıyorum hemen
o zaman duruyor zilli
'' senı görünce yapmıyor işte dıyorum ''
ne guzel dimi amaSabah tam kasigimi kaldirip indiriodu sessizce aldim elini koydum kesildi bu sefer gobek deligmn orda basladi oynamaya oraya cikardim durdu. Dedim yok sana uyuzluk yapioesimde zaten uykusundan uyandigindan dondu popoyu uyudu.:)
çok guzelmısTarzımıza tarz katan parçalarla karşınızdayızHep minnoş bebek tulumları olmıcak ya dolabımızda
Alla alla dr um bana amniuon sivisini azaltio die vermedi magnezyumu. Dogal yoldan al dedi.magnezyum ile demir hapı ayrılmaz ıkılıdır dıye bılıyorum. doktor bunları muhakak verır.
öyle bişi olsa doktor vermezdı. magnezyum kullanmayan hamıle azdır.Alla alla dr um bana amniuon sivisini azaltio die vermedi magnezyumu. Dogal yoldan al dedi.
Ben kullanmıyorum. Kardeşim de kullanmadı. Doktor niye vermedi acaba? Ben sadece elevit kullanıyorum. Belki onun içinde var magnezyum. Eve gidince bir bakıyım.öyle bişi olsa doktor vermezdı. magnezyum kullanmayan hamıle azdır.
olabilir. elevıt ne ıcın? magnezyum kasılmalar, agrılar için kullanılıyor genelde.Ben kullanmıyorum. Kardeşim de kullanmadı. Doktor niye vermedi acaba? Ben sadece elevit kullanıyorum. Belki onun içinde var magnezyum. Eve gidince bir bakıyım.
Elevit mültivitamin. Yani içinde bir çok vitamin barındırıyor.olabilir. elevıt ne ıcın? magnezyum kasılmalar, agrılar için kullanılıyor genelde.
anladım. bna da calcımax vermıstı doktorElevit mültivitamin. Yani içinde bir çok vitamin barındırıyor.
Alla alla dr um bana amniuon sivisini azaltio die vermedi magnezyumu. Dogal yoldan al dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?