- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.341
işte bi yemek yapıyorum
bir de bulasık makıne dızmeyı
Biz elimizi koyunca his ole agirlik olmuo ama gercekten esim elini bi koyuo ben bilegnden tutuom cok bastirma die. :)kesin öyle benimki elini koy deyince iyyice bastırıo çocuk da korkuyo tabi haklı
Bizimkide görünce cok mutlu oluyor hatta dalgalanmalari gorunce sok oldu. Ben artik alistim tabi daha neler yapiooo bi bilsen die havami atıyorumacaba bizim elimizden baska rli hissedioda ondan mi duruyo bu bebisler
bak ne ıyı olmus işteben de arabaya çok zor biniyorum bi de yüksek bizimki biraz bacağımı elimle kaldırıyorum. Benimki de gecmese yatırcaz diyor. Bugün eltim dedi bende doğuma yakın olmuştu o ağrılar dikkat et
Yatıyorum canım evde. Adalat kullanıyorum ama yine oluyor ağrılar.
risk olduğu için önlem amaçlı 4 tane bebeğin ciğerlerini geliştiren iğne verdi bir günde vurundum. Sana da geçmiş olsun ayakta çok dolanma.
Canım sığıyidu zaten ama sallanma şeysini hesaba katmadımdı ben
iyi oldu eşim soğudu bu evden
Evet batta hareket etmeyince annecim ne oluo nie bareket yok diorum hemen baslio kipirti. Rabbime sukurler olsun bizlere anneligi nasip etti ya bu duygular yasanmadan kesinlikle anlasilmazmisBilemiyorum ki canım ben ne zaman sevsem oynuyor minnosum babasına tık yokdefalarca denedik yok oynamıyor eşim artık dogunca kucagimda oynar dimi diyor ay üzülüyorum da ama napim kızım Nazlı ama ne yalan soylim hoşuma gitmiyor değil benimle böyle güçlü bağını olmasi
kesin öyle benimki elini koy deyince iyyice bastırıo çocuk da korkuyo tabi haklı
aynen yaa ben rahatsız oluyom o ağırlıktan bebeiş nasıl olmasınBiz elimizi koyunca his ole agirlik olmuo ama gercekten esim elini bi koyuo ben bilegnden tutuom cok bastirma die. :)
sabit kalan geriliklere doktorlar normal bakıyorlar sonuçta hiçbirimizin vüvut uzuv orantıları aynı değil kimimizin ayak boyu uzun kimimizin kafası büyük bence doktorun bir sorun yok diyorsa kafanı yormamaya çalış kendini de bebeğini de üzme:) benimde bebeğim genel olarak 1 hafta geriden geliyor belki heç döllenmiştir diyor doktorum gözüktüğü haftaya göre de bazen diğer yerlerinde de farklılıklar oluyor ama artık çok takılmıyorum:)Kızlar bebeğin kafa çevresi 3 hafta geriden geliyor benim benim gibi olan var mı doktor bişi söylemiyor normal her şey çok iyi sesi diğer değerleri normal duruşundan mı böyle çıkıyor acaba
Evet batta hareket etmeyince annecim ne oluo nie bareket yok diorum hemen baslio kipirti. Rabbime sukurler olsun bizlere anneligi nasip etti ya bu duygular yasanmadan kesinlikle anlasilmazmis
Benim bebis de beni hissetmeyi daha cok sevio galiba :)) ama benim esim karnima bastirmayi birak ben karnima dokununca bana kziio,birak oglumu rahatsiz etme bastirma dokunma..diyorum onun dokunma duygusu gelisti o bunu sevio fln himm oyle miii diyip susuyo.. cok urkek ya bu konuda,karnima koyup elini dk larca bekle be adam.. ama yokk korkuyo
Kızlar bebeğin kafa çevresi 3 hafta geriden geliyor benim benim gibi olan var mı doktor bişi söylemiyor normal her şey çok iyi sesi diğer değerleri normal duruşundan mı böyle çıkıyor acaba
beni düşündüren ciğer geliştirici iğne kortizon içeriyor ve bu nedenle az tuzlu beslenmek gerekiyor. hiç eğlenceli değilAmin canimm
onu ben de duydum canım sağ elini karnına koyup yapacakmışsın bi de her seferinde şükretmek besmele çekmek de yapılabilir aklıma geldikçe yapmaya çalışıyorum insan rahatlıyo sanki bi güç bebişimi koruyo gibi hissediyorum benBi kuran kitabında okumuştum hareket ettiğinde bebekler salavat çekin ve ardından İhlas süresi okuyun diyordu paylaşmak istedim ben hep yapiyorum
Canım çok yormuşsun kendini yat dinlen sabaha kadar. Hatta eşin masaj yapsın arada ben yaptırıyom çok iyi geliyo ağrılarım hafifliyor.Kizlar cok sukur evdeki yalitim bitti. Dun isten gelince yatakodasini bitirdim. Bugunde sabah 8 de ayakkabilikla basladm kahvalti vs derken annemle beraber saat nasi 4 olmus anlamadik. Kapilari sildim camasir 4 5 kez yikandi sonuncu yikanio hava da guzel olunca kurudu hemen hepsi. Anne olmak nekadar zor. Kiziyordum anneme beni ihmal ediosun gelmiosn die ama kardeşimin dugun yorgunlugunu atamadan benim evin yorgunlugu coktu. Bende ona kiyamadigimdan hic otrmadim. 5 te onlari yolcu ettik eve geldim utu yaptim annemde yapmisti gtmeden kuruyanlari. Smdi dustan ciktm ama mahvoldum. Bazilarimiz yazmis bacak aramdaki kemikler agrio die benimde suan okdr cok agrio ki ve bebis vurdukca sanci gbi tuhaf bi agrim oluo. Ptesi sali diger camasirlarida kuruyup utulenince bebisinkileri yikicam hastane cantami hazirlicam. Dursun bi kenarda ne olur ne olmaz. Bu ara gun yaklastikca daha cok korkar oldum. Nasi dogum olucak die. Allah im hepimjzie hayirlisiyla saglicakla kucagimiza almamizi nasip etsin meleklerimizi. Amin.
benımkı de tablet seklındeKızlar magnezyum özellikle erken doğum riski olanlar için söylüyorum kasilmalari önlüyor.Dikiş atılan biri olarak soylim magnezyum ve progesteron benim can ilaçlarım.Ama şunu da soylim benim kullandığım hap şeklinde magnezyum arti kalsiyum plus.Suyu azaltma olayını hiç duymadım ben aylardır kullanıyorum her doktorun tarzı farklı bence
Canım onunla ilgisi olduğunu demedi ama tuza dikkat et dedi. Ödem için dedi sanıyodum ben. Sağlık ocağındaki ebe de dedi ama iğneyle alakalı demedi bacaklarıma baktı ödem yokmuş ama tuza dikkat et dedi.alekta movik movik sende vurunmuşsun iğneden .Tuzla ilgili bişey dedimi doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?