2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar cok sukur evdeki yalitim bitti. Dun isten gelince yatakodasini bitirdim. Bugunde sabah 8 de ayakkabilikla basladm kahvalti vs derken annemle beraber saat nasi 4 olmus anlamadik. Kapilari sildim camasir 4 5 kez yikandi sonuncu yikanio hava da guzel olunca kurudu hemen hepsi. Anne olmak nekadar zor. Kiziyordum anneme beni ihmal ediosun gelmiosn die ama kardeşimin dugun yorgunlugunu atamadan benim evin yorgunlugu coktu. Bende ona kiyamadigimdan hic otrmadim. 5 te onlari yolcu ettik eve geldim utu yaptim annemde yapmisti gtmeden kuruyanlari. Smdi dustan ciktm ama mahvoldum. Bazilarimiz yazmis bacak aramdaki kemikler agrio die benimde suan okdr cok agrio ki ve bebis vurdukca sanci gbi tuhaf bi agrim oluo. Ptesi sali diger camasirlarida kuruyup utulenince bebisinkileri yikicam hastane cantami hazirlicam. Dursun bi kenarda ne olur ne olmaz. Bu ara gun yaklastikca daha cok korkar oldum. Nasi dogum olucak die. Allah im hepimjzie hayirlisiyla saglicakla kucagimiza almamizi nasip etsin meleklerimizi. Amin.

Bizimkide görünce cok mutlu oluyor hatta dalgalanmalari gorunce sok oldu. Ben artik alistim tabi daha neler yapiooo bi bilsen die havami atıyorum acaba bizim elimizden baska rli hissedioda ondan mi duruyo bu bebisler

Bilemiyorum ki canım ben ne zaman sevsem oynuyor minnosum babasına tık yokdefalarca denedik yok oynamıyor eşim artık dogunca kucagimda oynar dimi diyoray üzülüyorum da ama napim kızım Nazlı ama ne yalan soylim hoşuma gitmiyor değil benimle böyle güçlü bağını olmasi

bak ne ıyı olmus işte

Evet batta hareket etmeyince annecim ne oluo nie bareket yok diorum hemen baslio kipirti. Rabbime sukurler olsun bizlere anneligi nasip etti ya bu duygular yasanmadan kesinlikle anlasilmazmis

Kızlar magnezyum özellikle erken doğum riski olanlar için söylüyorum kasilmalari önlüyor.Dikiş atılan biri olarak soylim magnezyum ve progesteron benim can ilaçlarım.Ama şunu da soylim benim kullandığım hap şeklinde magnezyum arti kalsiyum plus.Suyu azaltma olayını hiç duymadım ben aylardır kullanıyorum her doktorun tarzı farklı bence

kesin öyle benimki elini koy deyince iyyice bastırıo çocuk da korkuyo tabi haklı

Benim bebis de beni hissetmeyi daha cok sevio galiba :)) ama benim esim karnima bastirmayi birak ben karnima dokununca bana kziio,birak oglumu rahatsiz etme bastirma dokunma..diyorum onun dokunma duygusu gelisti o bunu sevio fln himm oyle miii diyip susuyo.. cok urkek ya bu konuda,karnima koyup elini dk larca bekle be adam.. ama yokk korkuyo

Biz elimizi koyunca his ole agirlik olmuo ama gercekten esim elini bi koyuo ben bilegnden tutuom cok bastirma die. :)
aynen yaa ben rahatsız oluyom o ağırlıktan bebeiş nasıl olmasınartık sesimizi bile tanıyomuş meleklerimiz çok şükür bu günlere gelebildik.bazı seslere karşı çok hassaslar mesela benimki çekirdek çıtlama sesine deliriyo.klasik müzik dinletiyorum bazen onda da garip garip hareketler yapıyo cimcime

dün bi k
Kızlar bebeğin kafa çevresi 3 hafta geriden geliyor benim benim gibi olan var mı doktor bişi söylemiyor normal her şey çok iyi sesi diğer değerleri normal duruşundan mı böyle çıkıyor acaba
sabit kalan geriliklere doktorlar normal bakıyorlar sonuçta hiçbirimizin vüvut uzuv orantıları aynı değil kimimizin ayak boyu uzun kimimizin kafası büyük bence doktorun bir sorun yok diyorsa kafanı yormamaya çalış kendini de bebeğini de üzme:) benimde bebeğim genel olarak 1 hafta geriden geliyor belki heç döllenmiştir diyor doktorum gözüktüğü haftaya göre de bazen diğer yerlerinde de farklılıklar oluyor ama artık çok takılmıyorum:)

Evet batta hareket etmeyince annecim ne oluo nie bareket yok diorum hemen baslio kipirti. Rabbime sukurler olsun bizlere anneligi nasip etti ya bu duygular yasanmadan kesinlikle anlasilmazmis

Bende annecim sen hareket etmeyince ben korkuyorum diyorum oynuyor bizim minnosta.Kurban olurum onları bize nasip edene şükür sebeplerimiz her zaman.Sizde de bebekler bi yere dayıyor mu bi yerini aynı hareket edecek hissi oluşuyor ama orayı geriyor sadece

anne dokunuşu iyidir canım boşver bırak bizi hissetsinler.onları geçtim ben kendim mutlu oluyorum elim hep karnımda.her zaman yaşayamıcaz nasılsa boşver dokun konuş şarkı söyle kitap oku.uzmanlar öneriyo zaten hep etkileşim halinde olun diyolar,bebek hissedyomuş çünkü

Kızlar bebeğin kafa çevresi 3 hafta geriden geliyor benim benim gibi olan var mı doktor bişi söylemiyor normal her şey çok iyi sesi diğer değerleri normal duruşundan mı böyle çıkıyor acaba

canım o bebeğin yapısındandır bazılarının da geniş oluyo kafa çevresi bebeğine göre.bizim bi tanıdığın bebeğinin kafa çevresi çok büyük diye normal doğum yapamadı mesela.minyon olcak demek ki bebişin.bi de kızlar daha küçümen oluyolar bebeğin kız mı bilmiyorum ama onun da etkisi vardır mutlaka.diğer şeyler normalse önemli değil.hem birebir ölçemiyo cihazlar yanılma payı oluyo çok da güvenmemek lazım yani

Bi kuran kitabında okumuştum hareket ettiğinde bebekler salavat çekin ve ardından İhlas süresi okuyun diyordu paylaşmak istedim ben hep yapiyorum
onu ben de duydum canım sağ elini karnına koyup yapacakmışsın bi de her seferinde şükretmek besmele çekmek de yapılabilir aklıma geldikçe yapmaya çalışıyorum insan rahatlıyo sanki bi güç bebişimi koruyo gibi hissediyorum ben

Canım çok yormuşsun kendini yat dinlen sabaha kadar. Hatta eşin masaj yapsın arada ben yaptırıyom çok iyi geliyo ağrılarım hafifliyor.

benımkı de tablet seklınde
suda erıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…