- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.541
Ooff bize 2.5bu hafta da 1.5 gün tatil var ohh ohhh bu arada doktorum 32. haftada ayrılma sıkılırsn çalışabilr raporu vereyim dene olmadı sonra ayrılırsn dedi
bulursan bana da söyle mide ilacları ićmekten bir hâl oldum
Canım ucuz atlattın valla şu saatten sonra daha çok dikkat etmemiz gerekiyor kızma sinirlenme kızarsan da sen yapma işi kızdığının boynuna at
fıtık oldum ya
ohhh vallaa dinlen güzelce ben de bu bir buçuk gün hastane süslemeleri için malzeme almaya gidicem ulusa kızılaya hazırlıklara başlıcam yavaş yavaş,Ooff bize 2.5raporda alip haftayami kapatsam ayy valla hic sikilmam evde deseydin
bilmiyorum anası danası sahip çikmıyo ki :/kız bunalr ınsanmı nası almıs o vc de kı fırcayı tobe tobeeee
Var aslında ama ölümcül bi yöntemMide yanmasinin dogal yontemi yok
bel destek bi şeysiydi gugıl amcaya yazsana hamilelik bel destek bandı falankızlar bebek için belini geri atmasın diye bi aparat var. sırt kısmı sert one dogru lastıklı bısı. bı sıtede görmüştüm ama smdı hangı sıte oldugunu unuttum gören bilen yada alan var mı ondan
canım yazdımda bezden bısı cıkıo benımkı kemık gıbı bısıydı daha guzeldı ama unuttum nerde gordugumubilmiyorum anası danası sahip çikmıyo ki :/
Var aslında ama ölümcül bi yöntem
bel destek bi şeysiydi gugıl amcaya yazsana hamilelik bel destek bandı falan
http://www.hepsiburada.com/chezmam-karin-destekleyici-kalin-bel-bandi-siyah-p-AILEABC650kızlar bebek için belini geri atmasın diye bi aparat var. sırt kısmı sert one dogru lastıklı bısı. bı sıtede görmüştüm ama smdı hangı sıte oldugunu unuttum gören bilen yada alan var mı ondan
Ne kemiği kız ilk defa duyuyomcanım yazdımda bezden bısı cıkıo benımkı kemık gıbı bısıydı daha guzeldı ama unuttum nerde gordugumu
yanı beyaz sert boyle kemıımsı bısıdı guzeldı ben onu nettemı gordum magazadamı hatrlamıyorum sankı cıvılde gordum ama cıvılınde ınt sıtesınde yok magzada burda yokNe kemiği kız ilk defa duyuyom
aynen yaa keşke olsaMide yanmasinin dogal yontemi yok
yanı beyaz sert boyle kemıımsı bısıdı guzeldı ben onu nettemı gordum magazadamı hatrlamıyorum sankı cıvılde gordum ama cıvılınde ınt sıtesınde yok magzada burda yok
tamam canm saolebebek mağazasında ona benzer bir şey görmüştüm ama kemik miydi hatırlamıyorum istersen bir bak canım
ohhh vallaa dinlen güzelce ben de bu bir buçuk gün hastane süslemeleri için malzeme almaya gidicem ulusa kızılaya hazırlıklara başlıcam yavaş yavaş,
aynen yaa keşke olsabenim ilk aylarda oluyodu şu aralar yine başladı.normalde de gastrit ve reflü vardı yıllardır zaten.çam sakızı çiğnemiştim ama kalıcı bir çözüm değil o an için iyi geliyo biraz rahatlatıyo sonra yine oluyo.bi de bir iki yudum sütün iyi geldiğini duymuştum dene istersen bi belki iyi gelir canım
ya kızlar ben bişey sorcam.bugün sağlık ocağına gittim izlem için.doktor kan hapı yazdı kan değerin ne olursa olsun kanın bundan sonra daha da azalacak kullanman lazım dedi ama kendi doktorum vermemişti.decavit iç yeter diyo her zaman içsem mi içmesem mi bilemedim.kan hapı zararlı bir şey değildir heralde de mi sizce içmeli miyim?
bilmiyorum anası danası sahip çikmıyo ki :/
Var aslında ama ölümcül bi yöntem
bel destek bi şeysiydi gugıl amcaya yazsana hamilelik bel destek bandı falan
Bana doktor verdi ama çok sık kullanma sadece krampların çok olduğu zaman iç dediZaten varya doktorların ezbere is yapmaları çok sinir bozucu
Canım doğumda kan kaybedeceğiz o yüzden ilacı al derimya kızlar ben bişey sorcam.bugün sağlık ocağına gittim izlem için.doktor kan hapı yazdı kan değerin ne olursa olsun kanın bundan sonra daha da azalacak kullanman lazım dedi ama kendi doktorum vermemişti.decavit iç yeter diyo her zaman içsem mi içmesem mi bilemedim.kan hapı zararlı bir şey değildir heralde de mi sizce içmeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?