- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.561
biz annemle yapalım diyoruz, kapı süsünü kumaştan fil veya kuş yapıcaz, çiçekler falan üstüne hasıra hoşgeldin yazıcaz, altına da büyük harflerle kumaştan ismini yazıcaz,Kim suslicek hastaneyi neler yapcaksin. Sende dinlen cnm cok gezme
Zarari yok cnm.bana yan etki yapti sadece. Mide yanmasi reflu vs cok dokunuyor. Dr um kanin dusuk deil ama yine de iceceksin cok onemli demisti.
Canım doğumda kan kaybedeceğiz o yüzden ilacı al derim
ben de kullanyorum demir hapı, hatta iyice kan ypsın diye hünnap pekmezi de içiyorum özellikle hünnap pekmezi çok kan yapıcı diyorlar bar mı başka pekmez yiyen benm gibi?sağolun bana da önemli gibi geliyor çünkü kanım sınırda çıkmıştı.o zaman ben bikaç gün deneyeyim bakiyim bana da mide yanması yapacak mı.yaparsa bırakırım olmadı
Şimdi uyuyabildiğin kadar uyu sonra uyuyamazsın diyenleri dövesim geliyor bazen. Onlar rahat geçirmiş anlaşılan herkesi de kendileri gibi sanıyorlar
ayyy yazık ya öyle demeyin ben ayak serçe parmağımı çarpıp kırmıştım zamanında çok zor oluyorBence ayak serçeparmaklarını sehbanın köşesine çarpsınlar o çok acıtıyo
ben de decavit içiyorum. onun içinde demir zaten var bence kendi dr sorya kızlar ben bişey sorcam.bugün sağlık ocağına gittim izlem için.doktor kan hapı yazdı kan değerin ne olursa olsun kanın bundan sonra daha da azalacak kullanman lazım dedi ama kendi doktorum vermemişti.decavit iç yeter diyo her zaman içsem mi içmesem mi bilemedim.kan hapı zararlı bir şey değildir heralde de mi sizce içmeli miyim?
Bence içmelisin,ben hiç kullanmayanı görmedim.ya kızlar ben bişey sorcam.bugün sağlık ocağına gittim izlem için.doktor kan hapı yazdı kan değerin ne olursa olsun kanın bundan sonra daha da azalacak kullanman lazım dedi ama kendi doktorum vermemişti.decavit iç yeter diyo her zaman içsem mi içmesem mi bilemedim.kan hapı zararlı bir şey değildir heralde de mi sizce içmeli miyim?
biz annemle yapalım diyoruz, kapı süsünü kumaştan fil veya kuş yapıcaz, çiçekler falan üstüne hasıra hoşgeldin yazıcaz, altına da büyük harflerle kumaştan ismini yazıcaz,
onun dışında misafirler için el kremi ve lavanta kesesi, sepette çubuklu hayvanlar, ayrıca lokum dağıtalım dedik, benim ve bebeğin beşiği için de kumaş ve dantelden içi elyaf dolu kurdele bağlıcaz başlarına, uçan balon ve mavi çiçeklerden de süslemeler olacak, bir de lohusa terliği, tacı ve takı yastığı yapıcaz. Lohusa serbeti için sürahi ve kadehleri de süsleyeceğiz. Malzemelerin birazını internetten birazını da ulustan alcaz, kumaşları da kızılaydaki düğmecilerden aldık birazını ama daha tam değil. Bunları sonrasında evde de kullanacağımız şekilde yapmayı planlıyorum bebeğin odasına koycam süsleri
Ben de aynı deterjan ve yumuşatıcıyı aldım canımgünaydınn herkeseee tatlı hamişler
haftasonu giremedik biz, bebişin cicilerini yıkadık astık odası gelsinde yerleştirelim diye bekliyoruz. dalan ın roxy deterjanını bide dalinin yumuşatıcısını kullandım tavsiye ediyorum ben alerjik bi insanım çocuğumda alerjik olabilir bunların ikisi de anti alerjikmiş ve çok güzel kokuyo
Ben folik asidi buraktığımdan beri içiyorum canım hiç zararı yok aksine fatdası varya kızlar ben bişey sorcam.bugün sağlık ocağına gittim izlem için.doktor kan hapı yazdı kan değerin ne olursa olsun kanın bundan sonra daha da azalacak kullanman lazım dedi ama kendi doktorum vermemişti.decavit iç yeter diyo her zaman içsem mi içmesem mi bilemedim.kan hapı zararlı bir şey değildir heralde de mi sizce içmeli miyim?
AboooooooYa davetsiz geldiler sorma bi de çocuklular. Yemegi falan onlar yaptı da ne nerde bilmiyolardı durdum ayakta.
Birinin kızı tuvaleti yıkadığım fırçayı balkonda tozlu yerlere sürüp perdelerime vurdu bağırdım ilk defa o kadar kızdım yarın indirip makineye atcaz. leke yok ama haram yani pis oldubi de toz vardı kaç gündür. Balkonu kilitledimdi acmış o tozda terliksiz koşmuş o ayaklarla krem rengi koltuklara yastıklara bastı kınamıyorum ama keşke annesi görünce yıkasaydı ayağını bari. Ne biçim insanlar var. Dertlendim gece gece. Pis elti.
Ben suyunu içiyorum canımGünaydın:) ben 3 haftadır nar sevdasına kapıldım, yiyorum, dedim faydaları neymiş bakayim, ciğer gibi leke yapar falan diyorlar, ya inanmam ama birileri bende yiyorum desin :00000
Gunaydin.Benim yengem cok yemisti. yeme leke olur dediler. Ama dayanamadi. Cocugun dudak cevresi kipkirmizi izler vardi dogdugunda. Erkek adam sakal birakir artik dediler ama gecti sonradan allahtan ya.. bilmiyorum gercek mi hurafe miGünaydın:) ben 3 haftadır nar sevdasına kapıldım, yiyorum, dedim faydaları neymiş bakayim, ciğer gibi leke yapar falan diyorlar, ya inanmam ama birileri bende yiyorum desin :00000
Ben kan hapimi icemedigim icin keci boynuzu pekmezi yiyorum aklima geldikceben de kullanyorum demir hapı, hatta iyice kan ypsın diye hünnap pekmezi de içiyorum özellikle hünnap pekmezi çok kan yapıcı diyorlar bar mı başka pekmez yiyen benm gibi?
ben de yiyorum 2 tane kocaman narı götürdüm valla gömülüpBen suyunu içiyorum canım
Batıl inanç bınlar takma kafana
MaşAllah canım benim... Hiç doyulur mu bebişe yaaaaGünaydın kızlaaaar, herkese iyi haftalar, bu hafta 2 gün çalışıcam o yüzden sendromssuz başladımm bu haftaya
Haftasonu doktora gittik, benim güzel kızım 1.430 gram olmuş, doktor haftasına göre normal dedii, ama ben sadece 500 gram almışım 1 ayda, biraz daha fazla alabilirsin daha çok yemeğe çalış dedi, halbuki ben habire yiyorum ama diyetten dolayı sağlıklı beslendiğim için eskisi kadar çok kilo almıyorum sanırımmBebeğin kafası aşağıdaymış, artık bu saatten sonra kolay kolay dönmez dedi, yanii şu an için normal doğuma engel bir durum görünmüyor çok şükür.. Bir de benim nazlı kızımın eli yine yüzündeydiii ama bu sefer gözlerini görebildik en azından, eşim de ben de bana benzettik, ayy ilk defa yüzünü gördüm yarım da olsaa ne güzel bir duyguymuşş habire açıp açıp seviyorum fotoğrafını
Bahsettigin resimdeki gibi bir şey mi canım?kızlar bebek için belini geri atmasın diye bi aparat var. sırt kısmı sert one dogru lastıklı bısı. bı sıtede görmüştüm ama smdı hangı sıte oldugunu unuttum gören bilen yada alan var mı ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?