2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kim suslicek hastaneyi neler yapcaksin. Sende dinlen cnm cok gezme
biz annemle yapalım diyoruz, kapı süsünü kumaştan fil veya kuş yapıcaz, çiçekler falan üstüne hasıra hoşgeldin yazıcaz, altına da büyük harflerle kumaştan ismini yazıcaz,
onun dışında misafirler için el kremi ve lavanta kesesi, sepette çubuklu hayvanlar, ayrıca lokum dağıtalım dedik, benim ve bebeğin beşiği için de kumaş ve dantelden içi elyaf dolu kurdele bağlıcaz başlarına, uçan balon ve mavi çiçeklerden de süslemeler olacak, bir de lohusa terliği, tacı ve takı yastığı yapıcaz. Lohusa serbeti için sürahi ve kadehleri de süsleyeceğiz. Malzemelerin birazını internetten birazını da ulustan alcaz, kumaşları da kızılaydaki düğmecilerden aldık birazını ama daha tam değil. Bunları sonrasında evde de kullanacağımız şekilde yapmayı planlıyorum bebeğin odasına koycam süsleri

Zarari yok cnm.bana yan etki yapti sadece. Mide yanmasi reflu vs cok dokunuyor. Dr um kanin dusuk deil ama yine de iceceksin cok onemli demisti.

Canım doğumda kan kaybedeceğiz o yüzden ilacı al derim

sağolun bana da önemli gibi geliyor çünkü kanım sınırda çıkmıştı.o zaman ben bikaç gün deneyeyim bakiyim bana da mide yanması yapacak mı.yaparsa bırakırım olmadı

sağolun bana da önemli gibi geliyor çünkü kanım sınırda çıkmıştı.o zaman ben bikaç gün deneyeyim bakiyim bana da mide yanması yapacak mı.yaparsa bırakırım olmadı
ben de kullanyorum demir hapı, hatta iyice kan ypsın diye hünnap pekmezi de içiyorum özellikle hünnap pekmezi çok kan yapıcı diyorlar bar mı başka pekmez yiyen benm gibi?

Şimdi uyuyabildiğin kadar uyu sonra uyuyamazsın diyenleri dövesim geliyor bazen. Onlar rahat geçirmiş anlaşılan herkesi de kendileri gibi sanıyorlar

Günaydın canım ve tüm güzel anneler
Ya hamilelikte doğum sonrası sanki aynı oluyor hamilelikte insan uyuyamiyor ki sonra normale dönüyorsun ben de gıcık oluyorum herkesin ağzında aynı laf

Günaydın:) ben 3 haftadır nar sevdasına kapıldım, yiyorum, dedim faydaları neymiş bakayim, ciğer gibi leke yapar falan diyorlar, ya inanmam ama birileri bende yiyorum desin :00000

ben de decavit içiyorum. onun içinde demir zaten var bence kendi dr sor

Bence içmelisin,ben hiç kullanmayanı görmedim.

Hmmmm cok guzelmis.. ucan balonlarda koy odaya cok tatli olur:)

Ben de aynı deterjan ve yumuşatıcıyı aldım canım
Yıkamadım ama daha

Ben folik asidi buraktığımdan beri içiyorum canım hiç zararı yok aksine fatdası var

Kızlar merak ettim göbeğinde ya da başka bölgesinde çatlak oluşan varmı

Abooooooo Allah insaf versin yaaa hamile birine böyle yaramaz bir çocukla gidilir mi? Insan kendi gideceginde bile iki kere düşünüyor. Allah sabır versin sana da bacim

Son düzenleme:
Günaydın:) ben 3 haftadır nar sevdasına kapıldım, yiyorum, dedim faydaları neymiş bakayim, ciğer gibi leke yapar falan diyorlar, ya inanmam ama birileri bende yiyorum desin :00000
Gunaydin.Benim yengem cok yemisti. yeme leke olur dediler. Ama dayanamadi. Cocugun dudak cevresi kipkirmizi izler vardi dogdugunda. Erkek adam sakal birakir artik dediler ama gecti sonradan allahtan ya.. bilmiyorum gercek mi hurafe mi

Günaydın kızlaaaar, herkese iyi haftalar, bu hafta 2 gün çalışıcam o yüzden sendromssuz başladımm bu haftaya

Haftasonu doktora gittik, benim güzel kızım 1.430 gram olmuş, doktor haftasına göre normal dedii, ama ben sadece 500 gram almışım 1 ayda, biraz daha fazla alabilirsin daha çok yemeğe çalış dedi, halbuki ben habire yiyorum ama diyetten dolayı sağlıklı beslendiğim için eskisi kadar çok kilo almıyorum sanırımm Bebeğin kafası aşağıdaymış, artık bu saatten sonra kolay kolay dönmez dedi, yanii şu an için normal doğuma engel bir durum görünmüyor çok şükür.. Bir de benim nazlı kızımın eli yine yüzündeydiii ama bu sefer gözlerini görebildik en azından, eşim de ben de bana benzettik, ayy ilk defa yüzünü gördüm yarım da olsaa ne güzel bir duyguymuşş habire açıp açıp seviyorum fotoğrafını

MaşAllah canım benim... Hiç doyulur mu bebişe yaaaa
Bizde bu hafta sonu gittik, hemen hemen seninle aynı tarihlerimiz, 1.406 grammış biraz zayıf dedi. oysaki şekerden dolayı tontiş olur zannediyordum, az şekerli olan meyvelerden ye dedi... kilosuyla ilgili bişey söyledi mi sana?

Bahsettigin resimdeki gibi bir şey mi canım?

Eklentiler

• Oyuncak_1911308.webp
    4 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…