- 16 Ekim 2015
- 271
- 316
- 23
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.581
ayy canım benim ne güzel bizde cuma akşamı gittik 1250 olmuş benim oğluşumda görüntüleri çok güzeldi ama fotoğraf yakalayamadı doktorumuz. ayy yerim ben onu dünyanın en güzel çocuğu dedikçe güldü eşim hemşire filan ama gerçekten öyle gözlerim dolu dolu geçiyo zaten hep kontroller.Günaydın kızlaaaar, herkese iyi haftalar, bu hafta 2 gün çalışıcam o yüzden sendromssuz başladımm bu haftaya
Haftasonu doktora gittik, benim güzel kızım 1.430 gram olmuş, doktor haftasına göre normal dedii, ama ben sadece 500 gram almışım 1 ayda, biraz daha fazla alabilirsin daha çok yemeğe çalış dedi, halbuki ben habire yiyorum ama diyetten dolayı sağlıklı beslendiğim için eskisi kadar çok kilo almıyorum sanırımmBebeğin kafası aşağıdaymış, artık bu saatten sonra kolay kolay dönmez dedi, yanii şu an için normal doğuma engel bir durum görünmüyor çok şükür.. Bir de benim nazlı kızımın eli yine yüzündeydiii ama bu sefer gözlerini görebildik en azından, eşim de ben de bana benzettik, ayy ilk defa yüzünü gördüm yarım da olsaa ne güzel bir duyguymuşş habire açıp açıp seviyorum fotoğrafını
MaşAllah canım benim... Hiç doyulur mu bebişe yaaaa
Bizde bu hafta sonu gittik, hemen hemen seninle aynı tarihlerimiz, 1.406 grammış biraz zayıf dedi. oysaki şekerden dolayı tontiş olur zannediyordum, az şekerli olan meyvelerden ye dedi... kilosuyla ilgili bişey söyledi mi sana?
ayy canım benim ne güzel bizde cuma akşamı gittik 1250 olmuş benim oğluşumda görüntüleri çok güzeldi ama fotoğraf yakalayamadı doktorumuz. ayy yerim ben onu dünyanın en güzel çocuğu dedikçe güldü eşim hemşire filan ama gerçekten öyle gözlerim dolu dolu geçiyo zaten hep kontroller.
ya kızlar ben bişey sorcam.bugün sağlık ocağına gittim izlem için.doktor kan hapı yazdı kan değerin ne olursa olsun kanın bundan sonra daha da azalacak kullanman lazım dedi ama kendi doktorum vermemişti.decavit iç yeter diyo her zaman içsem mi içmesem mi bilemedim.kan hapı zararlı bir şey değildir heralde de mi sizce içmeli miyim?
Günaydın:) ben 3 haftadır nar sevdasına kapıldım, yiyorum, dedim faydaları neymiş bakayim, ciğer gibi leke yapar falan diyorlar, ya inanmam ama birileri bende yiyorum desin :00000
Maşallah Can'ım herşeyin normal olmasına sevindim.Günaydın kızlaaaar, herkese iyi haftalar, bu hafta 2 gün çalışıcam o yüzden sendromssuz başladımm bu haftaya
Haftasonu doktora gittik, benim güzel kızım 1.430 gram olmuş, doktor haftasına göre normal dedii, ama ben sadece 500 gram almışım 1 ayda, biraz daha fazla alabilirsin daha çok yemeğe çalış dedi, halbuki ben habire yiyorum ama diyetten dolayı sağlıklı beslendiğim için eskisi kadar çok kilo almıyorum sanırımmBebeğin kafası aşağıdaymış, artık bu saatten sonra kolay kolay dönmez dedi, yanii şu an için normal doğuma engel bir durum görünmüyor çok şükür.. Bir de benim nazlı kızımın eli yine yüzündeydiii ama bu sefer gözlerini görebildik en azından, eşim de ben de bana benzettik, ayy ilk defa yüzünü gördüm yarım da olsaa ne güzel bir duyguymuşş habire açıp açıp seviyorum fotoğrafını
kızlar ben bu kilo olayına çok takmıştım doktor kızdı. bebeğinin gelişimi normal eşinde sende kilolu değilsiniz zaten hem kilo iyi bişey değil problem belirtisi olarak görülür buna takma bu kadar kilolu olup sağlıksız mı olsaydı bebeğin dedi bende takmıyorum artık eğer gelişimi normal diyosa kilosu 200 300 eksik önemsemeyin her çocuk tombik doğucak diye bişey yokCanım dedi ki; tam ortalamada şu an kilosu, yani ne az ne çok dedi benim doktor, ama biraz daha yiyebilirsin şu zamanlarda daha çok kilo alman gerekiyor normalde dedi.. Ama çok kilolu olmaması da iyi bir şey, demek ki şekerin düzenli gidiyor dedi..
Gunaydin.Benim yengem cok yemisti. yeme leke olur dediler. Ama dayanamadi. Cocugun dudak cevresi kipkirmizi izler vardi dogdugunda. Erkek adam sakal birakir artik dediler ama gecti sonradan allahtan ya.. bilmiyorum gercek mi hurafe mi
kızlar ben bu kilo olayına çok takmıştım doktor kızdı. bebeğinin gelişimi normal eşinde sende kilolu değilsiniz zaten hem kilo iyi bişey değil problem belirtisi olarak görülür buna takma bu kadar kilolu olup sağlıksız mı olsaydı bebeğin dedi bende takmıyorum artık eğer gelişimi normal diyosa kilosu 200 300 eksik önemsemeyin her çocuk tombik doğucak diye bişey yok
Ay çok acıyo biliom. Bizi kıskananların başına gelsinnn.ayyy yazık ya öyle demeyin ben ayak serçe parmağımı çarpıp kırmıştım zamanında çok zor oluyor
aynen öyle çok şükürOyy maşallah canımm oğluşunaa, öyle tabii onlar dünyanın en güzel bebekleri bizim içinn.. mis kokulu melekler
aynen öyle doğduktan sonra besleriz biz bebişlerimizi. arkadaşım 4 ay önce doğum yaptı 4,300 bebişi epiduralsiz normal doğum baya yırtıldı kızcağızAynen canım, ben de takılmıyorum zaten, benim doktor da dedi sen minyonsun zaten bebeğin de biraz minyon olması normal dedii, sağlığı yerinde olsun da çok kilolu olmasın zaten, hem daha kolay doğururum
Anladım canım, çok şükür ki şekerimiz yoluna giriyor dikkat edince... Banada kilosu kilosu deyip durdu eeee diyorum (içimden ) çok diyecek kesin, devamını getirmiyor, zayıf deyince çok şaşırdım... 1 hafta geriden geliyormuş, ama toparlar, herkes 3,800 doğuracak değil, sende 3,200 doğurursun dediCanım dedi ki; tam ortalamada şu an kilosu, yani ne az ne çok dedi benim doktor, ama biraz daha yiyebilirsin şu zamanlarda daha çok kilo alman gerekiyor normalde dedi.. Ama çok kilolu olmaması da iyi bir şey, demek ki şekerin düzenli gidiyor dedi..
Bizi de haberdar et :)Kızlar bende geldim doktora bekliyorum sıra bakalım. Oğluşum iyimiymiş bakıcaz :)
ayy resmini yolla bize oğluşununKızlar bende geldim doktora bekliyorum sıra bakalım. Oğluşum iyimiymiş bakıcaz :)
Anladım canım, çok şükür ki şekerimiz yoluna giriyor dikkat edince... Banada kilosu kilosu deyip durdu eeee diyorum (içimden ) çok diyecek kesin, devamını getirmiyor, zayıf deyince çok şaşırdım... 1 hafta geriden geliyormuş, ama toparlar, herkes 3,800 doğuracak değil, sende 3,200 doğurursun dediMuz yemiyordum şekerim var diye, az da olsa yesem mi ki? O da kilo aldırıyormuş sanırım bebişe..
aynen öyle doğduktan sonra besleriz biz bebişlerimizi. arkadaşım 4 ay önce doğum yaptı 4,300 bebişi epiduralsiz normal doğum baya yırtıldı kızcağız
yeme canım boşver önemli olan şekerin o sınırda olsunda bebişin iyi miymiş kilosu haricindeAnladım canım, çok şükür ki şekerimiz yoluna giriyor dikkat edince... Banada kilosu kilosu deyip durdu eeee diyorum (içimden ) çok diyecek kesin, devamını getirmiyor, zayıf deyince çok şaşırdım... 1 hafta geriden geliyormuş, ama toparlar, herkes 3,800 doğuracak değil, sende 3,200 doğurursun dediMuz yemiyordum şekerim var diye, az da olsa yesem mi ki? O da kilo aldırıyormuş sanırım bebişe..
Kızlar merak ettim göbeğinde ya da başka bölgesinde çatlak oluşan varmı
AboooooooAllah insaf versin yaaa hamile birine böyle yaramaz bir çocukla gidilir mi? Insan kendi gideceginde bile iki kere düşünüyor. Allah sabır versin sana da bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?