2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canım benim ne güzel bizde cuma akşamı gittik 1250 olmuş benim oğluşumda görüntüleri çok güzeldi ama fotoğraf yakalayamadı doktorumuz. ayy yerim ben onu dünyanın en güzel çocuğu dedikçe güldü eşim hemşire filan ama gerçekten öyle gözlerim dolu dolu geçiyo zaten hep kontroller.

Canım dedi ki; tam ortalamada şu an kilosu, yani ne az ne çok dedi benim doktor, ama biraz daha yiyebilirsin şu zamanlarda daha çok kilo alman gerekiyor normalde dedi.. Ama çok kilolu olmaması da iyi bir şey, demek ki şekerin düzenli gidiyor dedi..

Oyy maşallah canımm oğluşunaa, öyle tabii onlar dünyanın en güzel bebekleri bizim içinn.. mis kokulu melekler

Kan hapıni bu aylarda nereyse bütün hamilelere veriyorlar ama senin doktorun yazmadığı halde aile hekiminin yazmazi ilginç. Doktoruna daniş derim

Günaydın:) ben 3 haftadır nar sevdasına kapıldım, yiyorum, dedim faydaları neymiş bakayim, ciğer gibi leke yapar falan diyorlar, ya inanmam ama birileri bende yiyorum desin :00000

Ayy daha neler duycaz :) hurafelerden biri olsagerek.. ben de cok sakiz cigniyordum cocugun salyali olcak dediler bakalım

Maşallah Can'ım herşeyin normal olmasına sevindim.

kızlar ben bu kilo olayına çok takmıştım doktor kızdı. bebeğinin gelişimi normal eşinde sende kilolu değilsiniz zaten hem kilo iyi bişey değil problem belirtisi olarak görülür buna takma bu kadar kilolu olup sağlıksız mı olsaydı bebeğin dedi bende takmıyorum artık eğer gelişimi normal diyosa kilosu 200 300 eksik önemsemeyin her çocuk tombik doğucak diye bişey yok

Aynen canım, ben de takılmıyorum zaten, benim doktor da dedi sen minyonsun zaten bebeğin de biraz minyon olması normal dedii, sağlığı yerinde olsun da çok kilolu olmasın zaten, hem daha kolay doğururum

Oyy maşallah canımm oğluşunaa, öyle tabii onlar dünyanın en güzel bebekleri bizim içinn.. mis kokulu melekler
aynen öyle çok şükür
bizim bebişimiz planlı değil daha yeni evliydik hatta büyük süpriz oldu çok sevindik şimdi eşime diyorum ki ben resmen bunu bekliyomuşum da farkında değilmişim
rabbim isteyen herkese nasip etsin eksikliğini göstermesin

Aynen canım, ben de takılmıyorum zaten, benim doktor da dedi sen minyonsun zaten bebeğin de biraz minyon olması normal dedii, sağlığı yerinde olsun da çok kilolu olmasın zaten, hem daha kolay doğururum
aynen öyle doğduktan sonra besleriz biz bebişlerimizi. arkadaşım 4 ay önce doğum yaptı 4,300 bebişi epiduralsiz normal doğum baya yırtıldı kızcağız

Anladım canım, çok şükür ki şekerimiz yoluna giriyor dikkat edince... Banada kilosu kilosu deyip durdu eeee diyorum (içimden ) çok diyecek kesin, devamını getirmiyor, zayıf deyince çok şaşırdım... 1 hafta geriden geliyormuş, ama toparlar, herkes 3,800 doğuracak değil, sende 3,200 doğurursun dedi Muz yemiyordum şekerim var diye, az da olsa yesem mi ki? O da kilo aldırıyormuş sanırım bebişe..

Canım ben her gün yiyorum 1 tane, diyetisyen liste verdi bana zaten o listede de vardı, şu yerli küçük muzlardan 1 tane yiyorum, eğer büyükse yarısını yiyorum, sen de yiyebilirsin yanii..

yeme canım boşver önemli olan şekerin o sınırda olsunda bebişin iyi miymiş kilosu haricinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…