- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.601
Can'ım yeme muz falan yada 4 de 1 ye benim diyetçi yasakladı muzu :)Anladım canım, çok şükür ki şekerimiz yoluna giriyor dikkat edince... Banada kilosu kilosu deyip durdu eeee diyorum (içimden ) çok diyecek kesin, devamını getirmiyor, zayıf deyince çok şaşırdım... 1 hafta geriden geliyormuş, ama toparlar, herkes 3,800 doğuracak değil, sende 3,200 doğurursun dediMuz yemiyordum şekerim var diye, az da olsa yesem mi ki? O da kilo aldırıyormuş sanırım bebişe..
Ayyy öyle mi geçen resmen gözüm düştü, ama aldırmadım eşime, hadi iyisin şekerim çıktı diye hiçbişey aldırmıyorum sana diyordumCanım ben her gün yiyorum 1 tane, diyetisyen liste verdi bana zaten o listede de vardı, şu yerli küçük muzlardan 1 tane yiyorum, eğer büyükse yarısını yiyorum, sen de yiyebilirsin yanii..
AnemCan'ım yeme muz falan yada 4 de 1 ye benim diyetçi yasakladı muzu :)
Hiç bir şey yememekNeymis kiz o olumcul yontem :)
Ben de çok yiyorum kız mı seninki? Lekeli olurlarsa evlendiririz napalımGünaydın:) ben 3 haftadır nar sevdasına kapıldım, yiyorum, dedim faydaları neymiş bakayim, ciğer gibi leke yapar falan diyorlar, ya inanmam ama birileri bende yiyorum desin :00000
Benim göbek deliğimin üstünde üç yırtık var mor.Kızlar merak ettim göbeğinde ya da başka bölgesinde çatlak oluşan varmı
AboooooooAllah insaf versin yaaa hamile birine böyle yaramaz bir çocukla gidilir mi? Insan kendi gideceginde bile iki kere düşünüyor. Allah sabır versin sana da bacim
Yesen leke olur yemesen de leke olur ye gitsinben de yiyorum 2 tane kocaman narı götürdüm valla gömülüp
asıl yemezsen canın çeker de leke olur diyenlere ne diyelim ikisi birbirininiz tam zıttı
Ben suyunu içiyorum canım
Batıl inanç bınlar takma kafana
Gunaydin.Benim yengem cok yemisti. yeme leke olur dediler. Ama dayanamadi. Cocugun dudak cevresi kipkirmizi izler vardi dogdugunda. Erkek adam sakal birakir artik dediler ama gecti sonradan allahtan ya.. bilmiyorum gercek mi hurafe mi
aynen yaa keşke olsabenim ilk aylarda oluyodu şu aralar yine başladı.normalde de gastrit ve reflü vardı yıllardır zaten.çam sakızı çiğnemiştim ama kalıcı bir çözüm değil o an için iyi geliyo biraz rahatlatıyo sonra yine oluyo.bi de bir iki yudum sütün iyi geldiğini duymuştum dene istersen bi belki iyi gelir canım
Kızlar merak ettim göbeğinde ya da başka bölgesinde çatlak oluşan varmı
AboooooooAllah insaf versin yaaa hamile birine böyle yaramaz bir çocukla gidilir mi? Insan kendi gideceginde bile iki kere düşünüyor. Allah sabır versin sana da bacim
Maşallah minnoşuna, ultrason fotoları artık çok net.... Ne güzel sana benziyormuş.bizim kız babasına benziyor....Günaydın kızlaaaar, herkese iyi haftalar, bu hafta 2 gün çalışıcam o yüzden sendromssuz başladımm bu haftaya
Haftasonu doktora gittik, benim güzel kızım 1.430 gram olmuş, doktor haftasına göre normal dedii, ama ben sadece 500 gram almışım 1 ayda, biraz daha fazla alabilirsin daha çok yemeğe çalış dedi, halbuki ben habire yiyorum ama diyetten dolayı sağlıklı beslendiğim için eskisi kadar çok kilo almıyorum sanırımmBebeğin kafası aşağıdaymış, artık bu saatten sonra kolay kolay dönmez dedi, yanii şu an için normal doğuma engel bir durum görünmüyor çok şükür.. Bir de benim nazlı kızımın eli yine yüzündeydiii ama bu sefer gözlerini görebildik en azından, eşim de ben de bana benzettik, ayy ilk defa yüzünü gördüm yarım da olsaa ne güzel bir duyguymuşş habire açıp açıp seviyorum fotoğrafını
Tatma bile :)Anemthesecrets yiyormuş ama küçüklerden, o zaman bende tadımlık yiyim haftada 2 muz :))
aynen öyle çok şükür
bizim bebişimiz planlı değil daha yeni evliydik hatta büyük süpriz oldu çok sevindik şimdi eşime diyorum ki ben resmen bunu bekliyomuşum da farkında değilmişim
rabbim isteyen herkese nasip etsin eksikliğini göstermesin
Hevesim kursağımda kaldıTatma bile :)
şeker sorunu olanlar günde yarım muz yada yerli muz ise 1 tane yiyebiliyorlar. şekeri yüksek olan gebeler meyve yerken yanında süt yada yoğurt yemeleri gerekiyor veya meyveyi yedikten hemen sonra. o zaman şeker yükselmiyor.Anladım canım, çok şükür ki şekerimiz yoluna giriyor dikkat edince... Banada kilosu kilosu deyip durdu eeee diyorum (içimden ) çok diyecek kesin, devamını getirmiyor, zayıf deyince çok şaşırdım... 1 hafta geriden geliyormuş, ama toparlar, herkes 3,800 doğuracak değil, sende 3,200 doğurursun dediMuz yemiyordum şekerim var diye, az da olsa yesem mi ki? O da kilo aldırıyormuş sanırım bebişe..
ben alttan muayene ediliyor diye biliyorum. yani doğum zamanı öyle oluyor, zırt pırt gelip alttan yokluyorlar kaç cm olmuş diyeSelam kızlar,ya ben bısey sormuştum rahim ağzı açılması nasıl muayene ediliyor?
kimse cevap vermedi sanırımalttan elle mi muayene ediyor doktor?
bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim
Ben de 2.ayimda sonra ilk denemede hamile kaldim. Bana kalsa ben ohoo 4 5 yil olmasa da olur diyordum..ama esim cok seviyordu,istiyorfu ve benden 6 yas buyuk..hani adam hakli :)) sonra olunca iste daha o ay olcak mi olmicak midan basladim sahiplenmeye..senin gbi diyorum ben de.. ben bunu bekliyomusum..ben miymisim gec olsa da olur diyen dusunmeyen. Onunla yatip onunla kalkiyorum her saniye aklimda bebegim.. baska seye odaklanamiyorm o biraz kotu oluo haha :)
ben duymadım narı ya. aklıma da geldi aslında dün. sadece çilek değil kırmızı meyvelerin hepsine dikkat etmek gerek diye okumuştum galiba bi yerde ama çok önemsememişim demek ki... ben hurafe olduğunu sanmıyorum yaşayıp başına gelen çok kişi var eminim mantıklı bi açıklaması vardır. hem en kötü riske atmaya değmez..
yalnız çilekte bildiğim kadaıyla yemek değil de çileğe dokunduğun elini temizlemeden bi yerine sürmek leke yapıyo. nar da öyle mi acaba
bana yine bi ay sonraya randevu verdi canım öyle yazıyo ama benimki 32de gel dediselam kızlar miniğimi görmeme 1 hafta kaldı şafak sayıyorum resmen :)) 1 ay çok uzun ya bu aydan sonra 2 hafta düşecek kontroller diye okudum ama inşallah öyle olur bende miniğimi daha çok görürüm :))
var canım bennnKızlar merak ettim göbeğinde ya da başka bölgesinde çatlak oluşan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?