2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Can'ım yeme muz falan yada 4 de 1 ye benim diyetçi yasakladı muzu :)

Canım ben her gün yiyorum 1 tane, diyetisyen liste verdi bana zaten o listede de vardı, şu yerli küçük muzlardan 1 tane yiyorum, eğer büyükse yarısını yiyorum, sen de yiyebilirsin yanii..
Ayyy öyle mi geçen resmen gözüm düştü, ama aldırmadım eşime, hadi iyisin şekerim çıktı diye hiçbişey aldırmıyorum sana diyordum

Neymis kiz o olumcul yontem :)
Hiç bir şey yememek
Günaydın:) ben 3 haftadır nar sevdasına kapıldım, yiyorum, dedim faydaları neymiş bakayim, ciğer gibi leke yapar falan diyorlar, ya inanmam ama birileri bende yiyorum desin :00000
Ben de çok yiyorum kız mı seninki? Lekeli olurlarsa evlendiririz napalım
Benim göbek deliğimin üstünde üç yırtık var mor.
Annesinin üstüne meyve suyu döktü en son öyle dayak yedi 5 yaşında canavar :/
ben de yiyorum 2 tane kocaman narı götürdüm valla gömülüp
asıl yemezsen canın çeker de leke olur diyenlere ne diyelim ikisi birbirininiz tam zıttı
Yesen leke olur yemesen de leke olur ye gitsin

Ben suyunu içiyorum canım
Batıl inanç bınlar takma kafana

Gunaydin.Benim yengem cok yemisti. yeme leke olur dediler. Ama dayanamadi. Cocugun dudak cevresi kipkirmizi izler vardi dogdugunda. Erkek adam sakal birakir artik dediler ama gecti sonradan allahtan ya.. bilmiyorum gercek mi hurafe mi

ben duymadım narı ya. aklıma da geldi aslında dün. sadece çilek değil kırmızı meyvelerin hepsine dikkat etmek gerek diye okumuştum galiba bi yerde ama çok önemsememişim demek ki... ben hurafe olduğunu sanmıyorum yaşayıp başına gelen çok kişi var eminim mantıklı bi açıklaması vardır. hem en kötü riske atmaya değmez..
yalnız çilekte bildiğim kadaıyla yemek değil de çileğe dokunduğun elini temizlemeden bi yerine sürmek leke yapıyo. nar da öyle mi acaba

Benim de gastritim var,baslarda midem cok yaniyordu simdi yok cok sukur de bi kere fena olmustm midem belim yariliyor gibi olmustm.ebeyi aradigimzda puding,cikolata yesin demisti..o anlik geciriyomus galiba ama ben ilac almistm artik son demindeydi agrinin..

Bende hic catlak olmadi su ana kadar..

Maşallah minnoşuna, ultrason fotoları artık çok net.... Ne güzel sana benziyormuş.bizim kız babasına benziyor....

Ben de 2.ayimda sonra ilk denemede hamile kaldim. Bana kalsa ben ohoo 4 5 yil olmasa da olur diyordum..ama esim cok seviyordu,istiyorfu ve benden 6 yas buyuk..hani adam hakli :)) sonra olunca iste daha o ay olcak mi olmicak midan basladim sahiplenmeye..senin gbi diyorum ben de.. ben bunu bekliyomusum..ben miymisim gec olsa da olur diyen dusunmeyen. Onunla yatip onunla kalkiyorum her saniye aklimda bebegim.. baska seye odaklanamiyorm o biraz kotu oluo haha :)

Selam kızlar,ya ben bısey sormuştum rahim ağzı açılması nasıl muayene ediliyor?
kimse cevap vermedi sanırım alttan elle mi muayene ediyor doktor?
bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim

şeker sorunu olanlar günde yarım muz yada yerli muz ise 1 tane yiyebiliyorlar. şekeri yüksek olan gebeler meyve yerken yanında süt yada yoğurt yemeleri gerekiyor veya meyveyi yedikten hemen sonra. o zaman şeker yükselmiyor.

Selam kızlar,ya ben bısey sormuştum rahim ağzı açılması nasıl muayene ediliyor?
kimse cevap vermedi sanırım alttan elle mi muayene ediyor doktor?
bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim
ben alttan muayene ediliyor diye biliyorum. yani doğum zamanı öyle oluyor, zırt pırt gelip alttan yokluyorlar kaç cm olmuş diye

bende evlendikten sonra 1 kere adet gördüm sonraki ay hamileydim benimde eşim benden 7 yaş büyük çok istiyodu bende istiyodum ama senin gibi daha zamanı var diyodum. allah şimdi kısmet etti iyiki de etmiş çok şükür

Bizzat doğum lekesi olan biri olarak söylim annem vişne yerken beli kasiniyor unutarak kasımis ve 32 yaşındayım hala belimde kırmızı leke vardır büyüdükçe renk açılıyor ama kalıyor yani

var canım bennn kasıklarımda ve bacaklarımn yanlarında var krem surmeme ragmen oldu cunku annemınde arnı harıta gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…