- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.621
selam kızlar miniğimi görmeme 1 hafta kaldı şafak sayıyorum resmen :)) 1 ay çok uzun ya bu aydan sonra 2 hafta düşecek kontroller diye okudum ama inşallah öyle olur bende miniğimi daha çok görürüm :))
oyy masallah ona. evlat kadar tatlı birşey yokmuş şu hayatta bende vıdeosunu ızleyıp duruorum ama bızımkınınde kordon yuzundeydı net goruntu alamadıkGünaydın kızlaaaar, herkese iyi haftalar, bu hafta 2 gün çalışıcam o yüzden sendromssuz başladımm bu haftaya
Haftasonu doktora gittik, benim güzel kızım 1.430 gram olmuş, doktor haftasına göre normal dedii, ama ben sadece 500 gram almışım 1 ayda, biraz daha fazla alabilirsin daha çok yemeğe çalış dedi, halbuki ben habire yiyorum ama diyetten dolayı sağlıklı beslendiğim için eskisi kadar çok kilo almıyorum sanırımmBebeğin kafası aşağıdaymış, artık bu saatten sonra kolay kolay dönmez dedi, yanii şu an için normal doğuma engel bir durum görünmüyor çok şükür.. Bir de benim nazlı kızımın eli yine yüzündeydiii ama bu sefer gözlerini görebildik en azından, eşim de ben de bana benzettik, ayy ilk defa yüzünü gördüm yarım da olsaa ne güzel bir duyguymuşş habire açıp açıp seviyorum fotoğrafını
yok canım deıl. sırt kısmı 2 parmak kalınlıgında kemıgımsı bı plastık gıbı bı kaç parçanın ust uste dızılmıs seklıydı. one dogru da kalın beyaz lastık vardı. ne guzelmıs demıstm ama almadm sonrada konusunca bebegı nası tutucaz fılan dıe dank ettı bana ama galıba cıvılın magazasnda gordum artık anneme derım o bı bakarBahsettigin resimdeki gibi bir şey mi canım?
iyidir annesiii çıktın mı dr danKızlar bende geldim doktora bekliyorum sıra bakalım. Oğluşum iyimiymiş bakıcaz :)
okadar kıloluda dogmasın yaa ne bılım korkuyorum ben. gecen bı tanıdık dogum yaptı bebegı 4400 gr mıs dr nası doktorsa kılosunu anlamamıs bebeğin, normal dogumda zorlanma olunca bebegın köprücük kemıgını kırmıslar.aynen öyle doğduktan sonra besleriz biz bebişlerimizi. arkadaşım 4 ay önce doğum yaptı 4,300 bebişi epiduralsiz normal doğum baya yırtıldı kızcağız
ebe elle muayene edıomus canım. ısaret ve orta parmagı dikine sokup yan döndürüp açıomus doguma yakın da bu sekılde oluomus kontrol bı arkadasm bole demıstıSelam kızlar,ya ben bısey sormuştum rahim ağzı açılması nasıl muayene ediliyor?
kimse cevap vermedi sanırımalttan elle mi muayene ediyor doktor?
bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim
gule gule ıyı gunlerde kullanın canımKızlar odayı aldık. Meltem mobilya varya bebek magazası ordan aldık. Beyaz çok tatlı dolabını ve şifonyerini aldım karyolasını almadım takımın onun yerine beyaz beşik aldım yine ordan. karyolalar çok hantal geliyo bana sallanmıyoda. aldığım beşikte güzel bi süre sonra park yatakta oluyomuş bide kolay taşınabiliyo tekerlekli. ilk zamanlar yatak odama alıcam çünkü beşiği. duvar kağıdıda seçtim bu hafta o da olucak. artık son hazırlıklar :)))
Keşke benimkileri atmasaydım:) O kalbin içinden bir de ok geçirirdim herhalde:) İyi fikirmiş. Çok şükür bu günlerimize. Tekmelerini hissetmek, ultrasonda yüzünü görmek ne büyük nimet. hala bazen kafayı yediğimi ve hamile olmadığım halde kendimi hamileliğe inandırdığımı falan düşünüyorum. Sonra bir tekme ile kendime geliyorum..Kaç deneme ki bu bu kadar çok duygulandımEki Görüntüle 1668238
Allah Allah ben de merak ettim bulursan bana da haber edersen sevinirim neymiş, nasıl bi şeymis. Orijinal şeylere merakim çokturoyy masallah ona. evlat kadar tatlı birşey yokmuş şu hayatta bende vıdeosunu ızleyıp duruorum ama bızımkınınde kordon yuzundeydı net goruntu alamadık
yok canım deıl. sırt kısmı 2 parmak kalınlıgında kemıgımsı bı plastık gıbı bı kaç parçanın ust uste dızılmıs seklıydı. one dogru da kalın beyaz lastık vardı. ne guzelmıs demıstm ama almadm sonrada konusunca bebegı nası tutucaz fılan dıe dank ettı bana ama galıba cıvılın magazasnda gordum artık anneme derım o bı bakar
Kac kilo aldın birden mi aldın? Bende henüz yok birden heryerim çatırdayacak diye korkuyomvar canım bennnkasıklarımda ve bacaklarımn yanlarında var krem surmeme ragmen oldu cunku annemınde arnı harıta gıbı
iyi yapıosun canım al tabı kullan haklarını devlette olsam 1 dk cekmem bu durumu ayrılırım ızne valla
Bana doktor verdi ama çok sık kullanma sadece krampların çok olduğu zaman iç dedi
Ne mutlu.. umarim sonuna kadar öyle gider. Benim ablam fena olmuştu. Ben de öyle olcam diye korkuyorum henuz bende de bişey çıkmadı şükürBende hic catlak olmadi su ana kadar..
Yüksek sesle güldüm ofiste.. Deli diycekler yakında bana:) Hala da gülüyorum.Bence ayak serçeparmaklarını sehbanın köşesine çarpsınlar o çok acıtıyo
ay ben boğarım o doktoru hakkaten bak kimsede alamaz elimden +-100 200 gr farkediyomuş usg görüntüsüyle gerçeği ama 4400 tosun onun neyini anlamamışokadar kıloluda dogmasın yaa ne bılım korkuyorum ben. gecen bı tanıdık dogum yaptı bebegı 4400 gr mıs dr nası doktorsa kılosunu anlamamıs bebeğin, normal dogumda zorlanma olunca bebegın köprücük kemıgını kırmıslar.dr a dıınce de ben goremedım usg de kıloyu demıs s.lk karı oyuzden korkuyorum saglıklı olsnlarda varsın zayıf olsunlar
ayy canım benimmm maşallah sana, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKeşke benimkileri atmasaydım:) O kalbin içinden bir de ok geçirirdim herhalde:) İyi fikirmiş. Çok şükür bu günlerimize. Tekmelerini hissetmek, ultrasonda yüzünü görmek ne büyük nimet. hala bazen kafayı yediğimi ve hamile olmadığım halde kendimi hamileliğe inandırdığımı falan düşünüyorum. Sonra bir tekme ile kendime geliyorum..
bende atakentte oturuyorum canım hangi doktorlara gidiyosun?haklısın canım ya, bu arada iki doktora birden gidiyorum atakentte güzel oluyor :)) bugünkü doktor suyumun idare edebileceğini söyledi sevindim valla ya gerçekten, birde şunu dedi kızlar, bugüne kadar bir çok hastamda günde bir deveci armutu ve iki bardak havuç suyu içirttim ve sularında artış oldu,başka bir çare bulamadık su olayına dedi, aklınızda olsun kızlar
bende atakentte oturuyorum canım hangi doktorlara gidiyosun?
TAMAM CANIM haber verırım. aslında cok kılo almadm oyle bir sis göbeğimde yok.bacaklarımdakıler ılk ay olustu ben damar sandım ama 3. ayda bellı ettı kendını heralde catı genıslemesınden dıye düşünyorum. göbeğimdeki de gecen ay oldu aslında göbek deıl tam bikini bolgemde onu bılmıyorum neden oldu orda bı gerginlikte yok. cok su ıcıyorum krem suruyorum kılo da 8.aydayım ve 8 kılo aldım. cogunlugu ılk aylarda gobek ortada yokken alındı. gecen ay 600 gr ondan oncekı ay 400 gr almıstım. ama dediğim gibi bence genetik arkadasım kapı kadar olmustu ama hıcbıyerı catlamamısAllah Allah ben de merak ettim bulursan bana da haber edersen sevinirim neymiş, nasıl bi şeymis. Orijinal şeylere merakim çoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?