- 18 Ağustos 2014
- 513
- 593
- 103
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.661
allah korusun azalmasın canım suyun, ama şu armutla havucu uygulayayım ben bakalım nolucak, bu arada dopller ultrasonun sonucunu gösterdim sonra kendi ultrasondan baktı şaşırdı ve okadar da değil ya dedi, bazı hamilelerin suyu çok olur onunla kıyaslamıştır ölçümü yapan falan dedi, içim çok rahatladı ya
evet şuan işte çıldırıyorum uyumak için. sağıma yatamıyorum soluma yatmaktan etlerim çürüdü oram buram ağrıyo zaten belim de tutmuyo ay ben napaaaaammmmgeceleri uyku yok yeminlen
sağıma yatınca ben çıok rahat ediyorum ama minnoş çok tepki veriyor.. Ana yüreği işte kıyamıyorum.. sola yatmaktan sol tarafım felçli gibievet şuan işte çıldırıyorum uyumak için. sağıma yatamıyorum soluma yatmaktan etlerim çürüdü oram buram ağrıyo zaten belim de tutmuyo ay ben napaaaaammmm
Canim Armutla havucu ben de çok duydum uygula bakalım. Birde merak ettim senin şu tüketmen nasıldı bu suyun az denilmesinden once
KESINLIKLE CANIM ALLAH KORUSUNayy çok şükür canım ya, ama varya insanın ömründen ömür gidiyor resmen o yüzden doğru doktoru bulmak önemli, o da şans işi, hep hayırlı doktor hangisiyse beni ona yönlendir allahım diyorum, gerçekten doktor çok önemli ya, Allah korusun her şey iyi giderken bile doğumda yapacağı hata bebeğin hayatına mâl olabiliyor
Sabah ben oyleydim sağima yattım tekmeledi. Sırt üstü yattım ağrıdı. Soluma yattım tekmeledi. Kızdım dedim ya sen benden ne istiyosun ne tarafa yatayım uyku da mı uyumayayım yaa.sağıma yatınca ben çıok rahat ediyorum ama minnoş çok tepki veriyor.. Ana yüreği işte kıyamıyorum.. sola yatmaktan sol tarafım felçli gibi
taşınma olayı falan oldu diye o hafta suyu az içtim canım
Serumlar falan var,onlar geçiriyor. Ben de babe nin kremini kullanıyorum,lierac kullanıyordum ama memnun değildim,gene gerginlik oluyordu. İç bacağımda ergenlikten olan çatlaklarım vardı onlar küçülmüş...iyi geldi demekki. Ama bir yerimde yeni oluşmuş,belimde simit kısmında küçük iki yane kırmızı duruyoraman catlamazsn ıns canm ınsann canı sıkılıo. kasıktakıler ıc camasırınn ıcınde kalıoda bacakları nası kamufle edıcem bılmem mayo da fılanbenm annemde kardesımde ole catlamıs o 4.5 kılo dogmus ozaman catladm dedı. bacaklardakı gecmıste karındakı duruo
ıslak mendil uni baby, şampuan sebamed, deterjan da dali granülKizlar bebe şampuanı, pisik kremi, nemlendirici, ıslak mendil, bebek çamaşır tozunu vs. falan hangi marka aldiniz ya da alacaksınız?
Rabbim saglıkla kucagina aldırsin inşallah canım sonrasında da kendiliğinden bi kardeş versin çok duyuyorum öyle olanKeşke benimkileri atmasaydım:) O kalbin içinden bir de ok geçirirdim herhalde:) İyi fikirmiş. Çok şükür bu günlerimize. Tekmelerini hissetmek, ultrasonda yüzünü görmek ne büyük nimet. hala bazen kafayı yediğimi ve hamile olmadığım halde kendimi hamileliğe inandırdığımı falan düşünüyorum. Sonra bir tekme ile kendime geliyorum..
Anemthesecrets yiyormuş ama küçüklerden, o zaman bende tadımlık yiyim haftada 2 muz :))
Maşallah minnoşuna, ultrason fotoları artık çok net.... Ne güzel sana benziyormuş.bizim kız babasına benziyor....
oyy masallah ona. evlat kadar tatlı birşey yokmuş şu hayatta bende vıdeosunu ızleyıp duruorum ama bızımkınınde kordon yuzundeydı net goruntu alamadık
yok canım deıl. sırt kısmı 2 parmak kalınlıgında kemıgımsı bı plastık gıbı bı kaç parçanın ust uste dızılmıs seklıydı. one dogru da kalın beyaz lastık vardı. ne guzelmıs demıstm ama almadm sonrada konusunca bebegı nası tutucaz fılan dıe dank ettı bana ama galıba cıvılın magazasnda gordum artık anneme derım o bı bakar
Sabah ben oyleydim sağima yattım tekmeledi. Sırt üstü yattım ağrıdı. Soluma yattım tekmeledi. Kızdım dedim ya sen benden ne istiyosun ne tarafa yatayım uyku da mı uyumayayım yaa.
Eşim uyandı ne oldu kime diyosun ne olmuş iyi misin falan dedi.
Oğluna kıziyorum babası yatiyor anasına uyku haram dedim kocama da kızdım.
Benimki de diyor bu sıpa sana karşı gelse ilerde ne yaparsan ses etmem cok çektiriyor sana diyor ne desen hakkındır. Dedim doğsun bi tokat atcam gülüyor biliyor kıyamam daBen oglusa oyle desem benimki beni paralarcocuk kipirdayip tekme attignda soyledigmde ki zevkten soyluyorum,adam bana bi kiziyo gorcen..neymis laf soyleme oglumaaa...masallah dee..bak kusecek yapmicaaakkk...soyle boyleeeee... hee bi sen bilion zaten diyesim gelioo
Canım beni doktorum diyetisyene yönlendirmedi, sadece tatlı ve hamur işinden uzak dur dedi... meyve olarak da kavun değil de atıyrum çilek ye dedi.. Hani çok abartı yükseklikte değil sanırım ya da doktorum rahat. Ama ben evhamlıyım dikkat etmeye çalışıyorum, yine de gelişimi için çok küçük de olsa yemem lazım yaaaaaaCanım sen diyetisyenine sor istersen yine de, benim şeker değerlerim normal olduğu için bana izin vermiş olabilirler, dediğim gibi yesem de en ufak yerli muzlardan yiyorum ben onlar fazla tatlı da olmuyo zaten..
Canım beni doktorum diyetisyene yönlendirmedi, sadece tatlı ve hamur işinden uzak dur dedi... meyve olarak da kavun değil de atıyrum çilek ye dedi.. Hani çok abartı yükseklikte değil sanırım ya da doktorum rahat. Ama ben evhamlıyım dikkat etmeye çalışıyorum, yine de gelişimi için çok küçük de olsa yemem lazım yaaaaaa
Ağzından bal damlıyor alekta'cım :)Rabbim saglıkla kucagina aldırsin inşallah canım sonrasında da kendiliğinden bi kardeş versin çok duyuyorum öyle olan
Ayy içime su serpildi resmen hücuuuumm tatlıyaAnladım canım, doktorun diyetisyene bile yönlendirme gereği duymadıysa çok abartmana gerek yok bence, arada kaçamak yapabilirsin sankiibir de ben de muzun yanında süt içiyorum mutlaka, sen de öyle yapabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?