2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim Armutla havucu ben de çok duydum uygula bakalım. Birde merak ettim senin şu tüketmen nasıldı bu suyun az denilmesinden once

evet şuan işte çıldırıyorum uyumak için. sağıma yatamıyorum soluma yatmaktan etlerim çürüdü oram buram ağrıyo zaten belim de tutmuyo ay ben napaaaaammmm
sağıma yatınca ben çıok rahat ediyorum ama minnoş çok tepki veriyor.. Ana yüreği işte kıyamıyorum.. sola yatmaktan sol tarafım felçli gibi

KESINLIKLE CANIM ALLAH KORUSUN

sağıma yatınca ben çıok rahat ediyorum ama minnoş çok tepki veriyor.. Ana yüreği işte kıyamıyorum.. sola yatmaktan sol tarafım felçli gibi
Sabah ben oyleydim sağima yattım tekmeledi. Sırt üstü yattım ağrıdı. Soluma yattım tekmeledi. Kızdım dedim ya sen benden ne istiyosun ne tarafa yatayım uyku da mı uyumayayım yaa.
Eşim uyandı ne oldu kime diyosun ne olmuş iyi misin falan dedi.
Oğluna kıziyorum babası yatiyor anasına uyku haram dedim kocama da kızdım.

Serumlar falan var,onlar geçiriyor. Ben de babe nin kremini kullanıyorum,lierac kullanıyordum ama memnun değildim,gene gerginlik oluyordu. İç bacağımda ergenlikten olan çatlaklarım vardı onlar küçülmüş...iyi geldi demekki. Ama bir yerimde yeni oluşmuş,belimde simit kısmında küçük iki yane kırmızı duruyor((şimdi nemli tutmak mühim birde zayıflama dönemimizdede kullanmak gerekli kremleri.... Olsa bile moral bozmak yok kremler süreriz o da olmadı lazerle tedavisi varmış.acıtıyormuş çok ama kötü olursa da çözümleri var.minnoşlar sağlıklı doğsunlarda.

Rabbim saglıkla kucagina aldırsin inşallah canım sonrasında da kendiliğinden bi kardeş versin çok duyuyorum öyle olan

Bir dahaki sefere alırsınız İnşallah canım, biz de ilk defa görüyoruz cadının yüzünü

Ben oglusa oyle desem benimki beni paralar cocuk kipirdayip tekme attignda soyledigmde ki zevkten soyluyorum,adam bana bi kiziyo gorcen..neymis laf soyleme oglumaaa...masallah dee..bak kusecek yapmicaaakkk...soyle boyleeeee...hee bi sen bilion zaten diyesim gelioo

Benimki de diyor bu sıpa sana karşı gelse ilerde ne yaparsan ses etmem cok çektiriyor sana diyor ne desen hakkındır. Dedim doğsun bi tokat atcam gülüyor biliyor kıyamam da

Canım sen diyetisyenine sor istersen yine de, benim şeker değerlerim normal olduğu için bana izin vermiş olabilirler, dediğim gibi yesem de en ufak yerli muzlardan yiyorum ben onlar fazla tatlı da olmuyo zaten..
Canım beni doktorum diyetisyene yönlendirmedi, sadece tatlı ve hamur işinden uzak dur dedi... meyve olarak da kavun değil de atıyrum çilek ye dedi.. Hani çok abartı yükseklikte değil sanırım ya da doktorum rahat. Ama ben evhamlıyım dikkat etmeye çalışıyorum, yine de gelişimi için çok küçük de olsa yemem lazım yaaaaaa

Selamlar hamişler... Ben 25 yasındayım eşim benden 7 yas büyük...evleneli 2,5 seneyi geçti... Tam ikinci seneye girdiğimiz ay hamile kaldım... Biz tanıştığımızda eşim hipo hastası olduğunu söyledi... Çocuğumuzun olmama ihtimali yüksekti... Sperm yoktu... İki yıl boyunca eşim çapa hastanesine mekik dokudu... İğneler falan derken... Tüp bebek olabilecekken spontene gelişen Bi hamilelik oluştu... Çok istenen bir bebek... Benim kızım benim mucizem... İçimden geldi paylaşmak istedim...

Anladım canım, doktorun diyetisyene bile yönlendirme gereği duymadıysa çok abartmana gerek yok bence, arada kaçamak yapabilirsin sankii bir de ben de muzun yanında süt içiyorum mutlaka, sen de öyle yapabilirsin..

Anladım canım, doktorun diyetisyene bile yönlendirme gereği duymadıysa çok abartmana gerek yok bence, arada kaçamak yapabilirsin sankii bir de ben de muzun yanında süt içiyorum mutlaka, sen de öyle yapabilirsin..
Ayy içime su serpildi resmen hücuuuumm tatlıya
Ohhh süper olur süt ve muz ikilisi yarın taze sütüm geliyor deneyim tabi abartmamak şartıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…