2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Doğru, zaten 34 ü atlattıkmı minnoşa bişiy olmaz allahın izniyle... Belki 10 15 gün sonra banada yapar,sen benden öndesin 12 gün.

Bende gunde 2 tane nar yiyorum simdi yazinca bile canim cekti bak karsi koyamiyorum yok leke cikar falan hurafe onlar yahu. Tek sikinti yemesi ugrasmali bide siçriyo heryere o kadar

çıktım doktordan kızlar. foto vermedi moralimin içine etti bıraktı şekerim yüksekmiş 110 u geçmicekmiş tokluk. % 2-3 bebeği ölü doğurma ihtimalimi söyledi allah bilir dedim. yemek yeme dedi. domates salatalıktan başka bişi yeme dedi. çocuk 1563 gr mış. 2 hafta önde gidiyo dedi. insülinin dozunu arttırdı. ben ölem yaaaaaaaaaaaa

Kızlar lohusa gecelik-sabahlık takımımı aldım sonunda, aklınızda olsun Süven'de bazı ürünlede %50 indirim var, 150 TL'lik gecelik-sabahlık takımını 75 TL'ye aldım, hem de tam istediğim gibi sade bir model şimdi bir tek pijama kaldı geriye..

Canım seninle hemen hemdn aynı günlerimiz. Cumartesi kontrolüm vardı 1550gr bebişim,biraz önden gidiyor ama öyle aşırı değil gayet normal dedi şekerimde yok.. Ölü doğumda neymiş hamileye söylenir mi öyle şey.. Allah ne yazdıysa onu göreceğiz gerisi boş.. Keyfine bak

canm arkadasım 20 kg aldım dogumdan cıktıgımda 8 kılom kalmıstı dedı. ben kendım ıcın Allah ın ıznıyle emzırme donemınde de abartıp almazsam eskı halıme cabuk donerım dıe dusunuyorm. suan da bıle karsıdan ve arkadan bakınca hamıle gıbı durmuyorum anca yan donunce top yutmus gıbıyım hatta bugun ısyerındekı ark da dedı karsıdan bakınca hamıle gıbı deılsn dıe. veremesekte onlar saglıklı olsnda. ama verırız ne kılolular vermıs bızde verırız

Kıyamam canım yaa, bu doktor neden hep böyle üzüyoo senii, Allah korusun.. İnşallah sağlıkla alıcaksın bebeğini kucağına, çok daha büyük problemler yaşayanlar var, erkenden doğum yapanlar var, onların bile bebekleri yaşıyor, doktorlar hemen en kötüsünü söylerler zaten, sen moralini bozma sakın..

ay yok fazla takmıyorum artık çünkü en baştan beri şekerimi söleyip duruyo alıştım. domates salatalıkla bu karın doyarmı anacım :) yicem işte allah bilir herşeyi.

hiçbirşey yemeyince yanıyor asıl benim. bişeyler atıştırınca geçer mide yanması hafifse
Hafif şeyler lezzetli değil
Nasıl yani sadece iki sebze mi yiiceksin
Seni geçtim nasıl beslenecek bebek yaa

sen yemiyosun ama bebisin iyi masallah.. az kaldi dayan,sen bilincli annesin az kaldi sonra her seyi ye izin doktor oyle biraz sert soylemis sanki ama dikkatli ol diyedir bnce bosver

senın bu dr ııce canımı sıkmaya basladı hee cok sıkıo senı valla benım arkadastada cıktı hamılelık sekerı hıc boyle bısı yapmadı. hele 2. de hıc dıkkat etmedı cocugunun masallahı var sacmalıo artık oda
gule gule kullan canım süven dediğin ınt sıtesı mı

yok yok o an moralim bozulduda şu an iyiyim hatta gelirken çukulata aldım yedim. bu arada bebekler bu haftadan sonra başaşağı durcaklarmış dönmez artık dedi. sizlerinde bilgisi olsun.

kızlar ne kemiği denir bilmiyorum ama bikini bölgesindeki kemiğim sağa sola dönerken yatakta ağrıyor .. bide krnımın sağ üst köşesi karıncalanıyor arada neden olabilir acaba

aynısı bendede var, kenarlardaki kemıkler agrıyor ,kendiside agrıyor ,heleki gece uykuda saga sola dönerken resmen işkence cekıyorum.bu cumartesı doktora sordum , bebek durus ıtıbarıyle tam olarak rahmın üstünde oyuzden bu agırlık ve agrı normal , yapılacak bısey yok dedı, başa gelen çekilecek dedi anlıcagın

öyle kuzum :) ben alıştım artık inadına isyan inadına yemek

Sağol canım, yok Süven markası, mağazaları fln var, Boyner'lerde de satılıyor ürünleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…