- 3 Mayıs 2015
- 977
- 589
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.701
Doğru, zaten 34 ü atlattıkmı minnoşa bişiy olmaz allahın izniyle... Belki 10 15 gün sonra banada yapar,sen benden öndesin 12 gün.iğneden sonra ciğerler gelişmiş oluyor zaten 30 ile 34 haftalar arası yapılıyormuş.ondan sonra etkisi olmuyormuş.Valla herkes doktoruna göre hareket etmek durumunda güvenmek lazım Hatırlısı bakalım zaten 15 20 gün sonra 34 haftamı bitiricem gerek kalmayacak .
ben 12 kilo aldım seninki de kilo muKızlarr benim kilo yine aldı başını gidiyo geçen pszartesiden beri 700 gr almışım toplamda 8,9 kilo oldu 69,9 oldum
Sizlerde durumlar nasıl
Cumartesi kontrolüm var dpktorum kızacak kesin
Püff
Canım seninle hemen hemdn aynı günlerimiz. Cumartesi kontrolüm vardı 1550gr bebişim,biraz önden gidiyor ama öyle aşırı değil gayet normal dedi şekerimde yok.. Ölü doğumda neymiş hamileye söylenir mi öyle şey.. Allah ne yazdıysa onu göreceğiz gerisi boş.. Keyfine bakçıktım doktordan kızlar. foto vermedi moralimin içine etti bıraktışekerim yüksekmiş 110 u geçmicekmiş tokluk. % 2-3 bebeği ölü doğurma ihtimalimi söyledi allah bilir dedim. yemek yeme dedi. domates salatalıktan başka bişi yeme dedi. çocuk 1563 gr mış. 2 hafta önde gidiyo dedi. insülinin dozunu arttırdı. ben ölem yaaaaaaaaaaaa
canm arkadasım 20 kg aldım dogumdan cıktıgımda 8 kılom kalmıstı dedı. ben kendım ıcın Allah ın ıznıyle emzırme donemınde de abartıp almazsam eskı halıme cabuk donerım dıe dusunuyorm. suan da bıle karsıdan ve arkadan bakınca hamıle gıbı durmuyorum anca yan donunce top yutmus gıbıyımAynen belkide onların gözüne bile gelmeyecek ama bende çok takığım. Ayy çatladım.ay çok şiştim. Kıyafetlerim olmayacak.... Ben tombul teyze olacağım diye,kendime eziyet ona da ayrı eziyet ediyorum.... İnşallah doğumdan sonra dengeli beslenme ve emzirmeyle kilo işinden kurtuluruz. Geri kalan azcık bişiyide bahar geliyor,koyrım kızımı bebek arabasına hergün 1 saat yürürm.... Hem o hava alır hemde ben toparlanırım. Çok pşlanlarım var hayırlısıyla şu iki ayı atlatayım
çıktım doktordan kızlar. foto vermedi moralimin içine etti bıraktışekerim yüksekmiş 110 u geçmicekmiş tokluk. % 2-3 bebeği ölü doğurma ihtimalimi söyledi allah bilir dedim. yemek yeme dedi. domates salatalıktan başka bişi yeme dedi. çocuk 1563 gr mış. 2 hafta önde gidiyo dedi. insülinin dozunu arttırdı. ben ölem yaaaaaaaaaaaa
ay yok fazla takmıyorum artık çünkü en baştan beri şekerimi söleyip duruyo alıştım. domates salatalıkla bu karın doyarmı anacım :) yicem işteCanım seninle hemen hemdn aynı günlerimiz. Cumartesi kontrolüm vardı 1550gr bebişim,biraz önden gidiyor ama öyle aşırı değil gayet normal dedi şekerimde yok.. Ölü doğumda neymiş hamileye söylenir mi öyle şey.. Allah ne yazdıysa onu göreceğiz gerisi boş.. Keyfine bak
Hafif şeyler lezzetli değilhiçbirşey yemeyince yanıyor asıl benim. bişeyler atıştırınca geçer mide yanması hafifse
Nasıl yani sadece iki sebze mi yiiceksinçıktım doktordan kızlar. foto vermedi moralimin içine etti bıraktışekerim yüksekmiş 110 u geçmicekmiş tokluk. % 2-3 bebeği ölü doğurma ihtimalimi söyledi allah bilir dedim. yemek yeme dedi. domates salatalıktan başka bişi yeme dedi. çocuk 1563 gr mış. 2 hafta önde gidiyo dedi. insülinin dozunu arttırdı. ben ölem yaaaaaaaaaaaa
çıktım doktordan kızlar. foto vermedi moralimin içine etti bıraktışekerim yüksekmiş 110 u geçmicekmiş tokluk. % 2-3 bebeği ölü doğurma ihtimalimi söyledi allah bilir dedim. yemek yeme dedi. domates salatalıktan başka bişi yeme dedi. çocuk 1563 gr mış. 2 hafta önde gidiyo dedi. insülinin dozunu arttırdı. ben ölem yaaaaaaaaaaaa
senın bu dr ııce canımı sıkmaya basladı hee cok sıkıo senı vallaçıktım doktordan kızlar. foto vermedi moralimin içine etti bıraktışekerim yüksekmiş 110 u geçmicekmiş tokluk. % 2-3 bebeği ölü doğurma ihtimalimi söyledi allah bilir dedim. yemek yeme dedi. domates salatalıktan başka bişi yeme dedi. çocuk 1563 gr mış. 2 hafta önde gidiyo dedi. insülinin dozunu arttırdı. ben ölem yaaaaaaaaaaaa
gule gule kullan canım süven dediğin ınt sıtesı mıKızlar lohusa gecelik-sabahlık takımımı aldım sonunda, aklınızda olsun Süven'de bazı ürünlede %50 indirim var, 150 TL'lik gecelik-sabahlık takımını 75 TL'ye aldım, hem de tam istediğim gibi sade bir model şimdi bir tek pijama kaldı geriye..
yok yok o an moralim bozulduda şu an iyiyim hatta gelirken çukulata aldım yedim. bu arada bebekler bu haftadan sonra başaşağı durcaklarmış dönmez artık dedi. sizlerinde bilgisi olsun.Kıyamam canım yaa, bu doktor neden hep böyle üzüyoo senii, Allah korusun.. İnşallah sağlıkla alıcaksın bebeğini kucağına, çok daha büyük problemler yaşayanlar var, erkenden doğum yapanlar var, onların bile bebekleri yaşıyor, doktorlar hemen en kötüsünü söylerler zaten, sen moralini bozma sakın..
kızlar ne kemiği denir bilmiyorum ama bikini bölgesindeki kemiğim sağa sola dönerken yatakta ağrıyor .. bide krnımın sağ üst köşesi karıncalanıyor arada neden olabilir acaba
öyle kuzum :) ben alıştım artık inadına isyan inadına yemeksenın bu dr ııce canımı sıkmaya basladı hee cok sıkıo senı vallabenım arkadastada cıktı hamılelık sekerı hıc boyle bısı yapmadı. hele 2. de hıc dıkkat etmedı cocugunun masallahı var sacmalıo artık oda
gule gule kullan canım süven dediğin ınt sıtesı mı
senın bu dr ııce canımı sıkmaya basladı hee cok sıkıo senı vallabenım arkadastada cıktı hamılelık sekerı hıc boyle bısı yapmadı. hele 2. de hıc dıkkat etmedı cocugunun masallahı var sacmalıo artık oda
gule gule kullan canım süven dediğin ınt sıtesı mı
bebeiş benim önceden depoladığım yağlardan beslenirmiş. bide vitamin hapları varya hani demir ve decavit onlar çok besliyomuş bebeği.Hafif şeyler lezzetli değil
Nasıl yani sadece iki sebze mi yiiceksin
Seni geçtim nasıl beslenecek bebek yaa
benden kendıne bı tatlı ısmarlaöyle kuzum :) ben alıştım artık inadına isyan inadına yemek
hee boyner de var mı dıbımde boyner var bakmakk hıc aklıma gelmedı saol canım :)Sağol canım, yok Süven markası, mağazaları fln var, Boyner'lerde de satılıyor ürünleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?