2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya yatak işini naptınız siz? beşik için 80*180 18 cm yükseklikte almam lazımmış, yataşa falan baktım bellona istikbalde bu ölçülerde yok,

park yatak için 60*120 almam gerekiyor. Güzel kaliteli alan var mı?

Benimki de diyor bu sıpa sana karşı gelse ilerde ne yaparsan ses etmem cok çektiriyor sana diyor ne desen hakkındır. Dedim doğsun bi tokat atcam gülüyor biliyor kıyamam da

Kiyilir miii oyy,ama gelsin o ayaklarini gidiklicam ben..hem operm hem gidiklarim minnosu.. gerci senin de Allah yardimcin olsun minnosla drgisik seyler yasadin bu zamana kadar..azcik of demek hakkindir ama insan kiyamiyor yine de

Anladım canım olsun şimdi iyisiniz ya önemli olan o.Her gün bir armut ye şeker konusunda sıkıntı yoksa da havuç suyu iç çünkü havuç şeker deposu malesef canim

şeker yüklemesinde sorun çıkmadı canım çok şükür, havuçta aynen bol şeker varmış, doktor iki bardak dedi ama ben bir bardak içerim,birde şeker yükselmesiyle uğraşmayayım

kesınlıkle onlar ıyı olsunda bı sekılde gecer manken degılız yaa. esıme baksana catlamıs dıyınce olsun sen annesın onlarannelıgın ızlerı dıo

biz daha almadık ya, kasımda alıcaz ama karyola şeklinde olucak büyük ihtimal, ölçü olayını da hiç araştırmadım of ya ya çok ayrıntı var

Kiyilir miii oyy,ama gelsin o ayaklarini gidiklicam ben..hem operm hem gidiklarim minnosu.. gerci senin de Allah yardimcin olsun minnosla drgisik seyler yasadin bu zamana kadar..azcik of demek hakkindir ama insan kiyamiyor yine de
Rabbim aratmasın canım kucağımızı boş bırakmasın ya kıyılmaz tabi anneyiz kolay mı elbet zorluk olacak.

Canim dün eşim aldı park yatak için Kraft baya kaliteli 70×110 bizimki ama vardır belki ölçüleri e bebekten aldik

iğneden sonra ciğerler gelişmiş oluyor zaten 30 ile 34 haftalar arası yapılıyormuş.ondan sonra etkisi olmuyormuş.Valla herkes doktoruna göre hareket etmek durumunda güvenmek lazım Hatırlısı bakalım zaten 15 20 gün sonra 34 haftamı bitiricem gerek kalmayacak .

şeker yüklemesinde sorun çıkmadı canım çok şükür, havuçta aynen bol şeker varmış, doktor iki bardak dedi ama ben bir bardak içerim,birde şeker yükselmesiyle uğraşmayayım

Aynen canım bu sefer birde onu düşünme mesela sabah aç oluyoruz ya şeker birden yemek yiyince yükseliyor aksama doğru iç mesela gün içinde yada armutuda ara öğünde yersin

Selam kızlar,ya ben bısey sormuştum rahim ağzı açılması nasıl muayene ediliyor?
kimse cevap vermedi sanırım alttan elle mi muayene ediyor doktor?
bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim

hayır canım bıldıgım kadarıyla alttan degıl, zaten rahım agzı dedıgın ılk etapta dısardan acılmıyorki. içerden acılıyor ve ultrasonda gorunuyor acılma olup olmadıgı

Günaydın:) ben 3 haftadır nar sevdasına kapıldım, yiyorum, dedim faydaları neymiş bakayim, ciğer gibi leke yapar falan diyorlar, ya inanmam ama birileri bende yiyorum desin :00000
Nar cok faydali kis geldi artik c vitamini hem ben de severim yerim nari genelde elinle yersen elini bi yerine surme derler inanmiyorum aslinda ama buna dikkat edip ye istersen icin rahat olur

Kızlarr benim kilo yine aldı başını gidiyo geçen pszartesiden beri 700 gr almışım toplamda 8,9 kilo oldu 69,9 oldum
Sizlerde durumlar nasıl
Cumartesi kontrolüm var dpktorum kızacak kesin
Püff

hayır nar dokununca değil suyu yerken değince diye biliyorum. benim pek inanasım gelmez böyle şeylere ama dediğin gibi riske atmamak gerek..

Kızlarr benim kilo yine aldı başını gidiyo geçen pszartesiden beri 700 gr almışım toplamda 8,9 kilo oldu 69,9 oldum
Sizlerde durumlar nasıl
Cumartesi kontrolüm var dpktorum kızacak kesin
Püff

ben daha çok aldım.ama dr um problem yapmıyor.keşke yapsa da almasam bu kdr

kesınlıkle onlar ıyı olsunda bı sekılde gecer manken degılız yaa. esıme baksana catlamıs dıyınce olsun sen annesın onlarannelıgın ızlerı dıo
Aynen belkide onların gözüne bile gelmeyecek ama bende çok takığım. Ayy çatladım.ay çok şiştim. Kıyafetlerim olmayacak.... Ben tombul teyze olacağım diye,kendime eziyet ona da ayrı eziyet ediyorum.... İnşallah doğumdan sonra dengeli beslenme ve emzirmeyle kilo işinden kurtuluruz. Geri kalan azcık bişiyide bahar geliyor,koyrım kızımı bebek arabasına hergün 1 saat yürürm.... Hem o hava alır hemde ben toparlanırım. Çok pşlanlarım var hayırlısıyla şu iki ayı atlatayım

hiçbirşey yemeyince yanıyor asıl benim. bişeyler atıştırınca geçer mide yanması hafifse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…