2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Amin kuzum.valla bende durabildigim kadar duriyim diyodum ama fiziksel degil psikolojik sebeplerden 32. Haftada cikmayi dusunuyorum :))
Bende ctsi cok sinirlendim. Bastan anlasmistik ctsi calismicaktm snra is oldu bu hafta gel dedi diger hsfta gelmicem diince tipi degisti bu haftada 3 e kdr durdum soylendim cikiom ben dedimisverene. Esimede dedm 32 olim gtmicem yada 20 sne kdr rapor alicam maasi alip rapora cikicam dedim. Smdilik kararim bu az burnu surtsun pisligin. Hergun sinir olacagima az o arasin beni sinir olsun.

Vicdan kalmamis bunlarda.bosver al raporunu gitme.ugrassin dursunlar senin islerini yapmak icin.bende bu aksam isten ciktim esime dedim 32 den sonra gitmicem diye :)

benımkı niye bişi demedi ki? çok gec demıs senınkı
ben aralıgın ortasında dogururum dıyorum zilliyi
Hehehhe bende aralıkta olacak diyorum ama 3 ocak herhangi bir sorun olmazsa gerçek tarihi bu dedi doktor....erken almayız ilk bebek olduğu için dedi durabildigi kadar duracak dedi :) eee ya daha önce sancı gelirse dedim gece falan eee gelicez mecburen dedi :)

daha önce sancı gelse ne kötü olur dimi
bakalım benımkı ne tarıh verecek. 2 hafta sonra gıdıcem doktora

Herkese günaydın annişler <3 Çok şükür dün sonuçlarımı aldım. Gebelik zehirlenmesi yokmuş yüksek tansiyondan dolayı. Çok ciddi bir şekilde uyardı gözlerin bulanıklaşır göremez gibi olursa, tansiyonunun çok yükseldiğini düşünürsen mutlaka acile gelmelisin dedi sizinde aklınızda olsun. Bu aralar bebiş karnımda taş gibi sertleşiyor dedim 1-2 saat dedi ki artık olacak onların hepsi korkma dedi.

gunaydın canım cok şükür aman olmasın o zehırlenmeden. evet benmde karnım hep sert demek normalmıs artık sona yaklastık bebıslerın gelmesıne az kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…