- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.901
Sen artik uzmansin canm bu konuda sekerini arttiracak seyleri biliyosun.durma yok yola devamKendi yesin salatalıkla domatesi :) ben herşeyi yicem tatlı hariç banane böle hayat mı olur :)
Normal dogur cnm sende napcan sezeryaniAman sağlıklı olsunda napiyosun yapsın :) sezeryan istiyorum hoca dedim zorladım 39+ larda yaparım ancak dedi tabi beklerse bebis dedi :) bu adam beni normal dogurtcak galiba
Ben de saçımı kısaltacaktım ki hamile olduğumu öğrenmiştim kestirme iyi değil dediler. Dötüme geldi çok uzadı yıkarken kollarım ağrıyor artık ya hurafemiymiş kesiyim mi ben simdi
Ben bi gidip eliim o zamanpek ellemedım aslında. ama önerılen yarı ortapedık yataklar
yarın, ya da ötekı gun kargo gelır
o zaman anlarız :=)
Ben kestirdim vallaha kalp sesini duydukdan sonra.kestirmesem seninki kadar olurdu benimde.bunu bile zor kurutuyorummBen de saçımı kısaltacaktım ki hamile olduğumu öğrenmiştim kestirme iyi değil dediler. Dötüme geldi çok uzadı yıkarken kollarım ağrıyor artık ya hurafemiymiş kesiyim mi ben simdi
Ben kestircem besmele çekip :)Ben de saçımı kısaltacaktım ki hamile olduğumu öğrenmiştim kestirme iyi değil dediler. Dötüme geldi çok uzadı yıkarken kollarım ağrıyor artık ya hurafemiymiş kesiyim mi ben simdi
Evet biliyom canım işin şakasındayım. Vicdan azabı çekmek yerine boğazımı tutmaya devam sıkıntı yok :)Sen artik uzmansin canm bu konuda sekerini arttiracak seyleri biliyosun.durma yok yola devam
70x120 sını gördüm.
zaten aynılar. bunu almasaydım bambu alacaktım ama yukseklıgı cok fazla oldugu ıcın mecburen 18 lık aldım.
Ayyyy deme öyle panik atagim tutuyorrrrNormal dogur cnm sende napcan sezeryani
Ayyyy deme öyle panik atagim tutuyorrrr
kızlar sizin karnınız sert mi ya benim bu günlerde çok sert, doktora sormayı unuttum,nette erken doğum belirtisi yazıyor, sıkıldım artık hep sorun çıkmasından
Kiz yumusak olur mu sertlescek tabi.benmde sert. Nette neler yaziyor bazen ya okuma onlari cnm
özellikle üst bölgesi canım sert,hakkaten ya nete bakmıcam dedim geçenlerde gene baktım ben :)))
Ciksss mümkün deil beni 3 ocakta dogurtcak doktor :)Deli ya guldurdun beniiiii.. bence sen yapabilirsi
Yok yok bakma.bana dr. Hep soyluyor bakma sakin siz dr degilsinizz okumaniz iyi olmaz turlu turlu seyler yazar diye.. kotu bi siteye denk geldin demekki.karin hep sert olur yani kac tana hamile gorduysem sertti. Sisko gobegi gibi salik olacak degil ya
Pskopata bagladin iice kizzzYa kızlar tv izlerken çok küfür ve beddua ediyorum yaşlı teyzeler gibi
içim şişti ya diziymiş habermiş izlemicem artık yasak
canm bende dusunuyorum 32 de ayrılmayı. artık ısyerındekıler cok batıyor gozume cunku.. allah yardımcımız olsn
benım eskı ısyerımdekı caycı oyleydı ıkı dk muhabbet ederdık calısın derdı pardonda sana ne oluo dıodum en sonunda kavga edıp cıktım zaten :)
Canim ben 260 ml lik ikiliden aldim.1+ yaziyor.1 ay sonrasi yani. Bide 0+ iki tane ucunu aldim.ilk 1 ay o uclarla kullanacam.sonra biberonun kendinde olan 1+ sini takacam.Kızlar ya bilen biri şu biberonlar arasindaki farkı anlatsın bana
Yavaş akış emzıgı ve tek delikli yeni dogan emzıgı arasındaki fark ne, natural pp 260 olanda 5 farklı akış hızı demiş, onu kendimiz mi ayarlıyoruz, nasıl oluyor... hangisi daha kullanışlı, anne göğsüne en yakın olandan istiyorum ben, sütüm az gelirse memeden iyice soğumasin...
http://www.farmasanal.com/avent-dogal-pp-biberon-260-ml-yavas-akis-emzigi_744.html
http://www.farmasanal.com/philips-a...-125ml-tek-delikli-yenidogan-emzigi_1484.html
Asagidakinde 0 -6 ay demiş, yenidogan da çok kullanılmıyor sanırım ....
http://www.farmasanal.com/philips-avent-260ml-2li-dogal-pp-biberon_1493.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?