- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.961
yemiyo :)Hepsinin bir riski var canim.ama narkozun riski epiduralden daha fazla.var oyle ornekler o bence cok tecrubeli dr degildir.ben dolgu yaptrrken bile hissedersem discinin elini tutuyorum. Zor uyustugumu soyluyorum.bekletiyorum.en iyisi ignesiz bicaksiz normal dogum bunlari dusunecek olursak ama yerse tabi
Benim ark ikinciye hamileyken bidaha asla diyordu.oyle deme sen yaparsin diyordum.hayatta yapmam bu ne ya diyordu.simdi dogurdu ucuncuden bahsetti gecen ne guldukbende öle sanıyodum canım. 2. hamileliğimi bi kere daha düşünmem lazım kalayımmı kalmayayım mı
demekki o kadar tatlı bişi ki herşeyi unutturuyo insana. kız 7 aydır rakı içemiyom yaw ne koydu bana biliyonmuBenim ark ikinciye hamileyken bidaha asla diyordu.oyle deme sen yaparsin diyordum.hayatta yapmam bu ne ya diyordu.simdi dogurdu ucuncuden bahsetti gecen ne gulduk
Çok güldüm yaaa, zaten karşımda yiyorlar iyice gıcık oluyorum... Neler yediklerini söylemeyim şimdi :))2 sene kalmayalım yiyelim içelim bu dünya kimseye kalmaz
Gündüz de konuşmuştuk sitesinde yok. Boynerden mi başka mağazadan mı aldınız
bazen oruç tutuyomuşum gibi hissediyom kendimi. eşimde bazen dalıyo karşımda tatlı yiyo. o yüzden artık evde yemek falan yapmıyorum :) git karnını dışarda doyur gel diyorum.Çok güldüm yaaa, zaten karşımda yiyorlar iyice gıcık oluyorum... Neler yediklerini söylemeyim şimdi :))
Yani illa göstercem diyorsan benim için mahsuru yokama kocişin ne der bilemicem
içi kısa sabahligi fakir kol olanmi bende aldım aynı fiyata emzirme sutyenleri de güzel ikincisi ℅50 indirilişi canım aklında bulunsun
benim de ilk bebisim deneyim yok haliyle ama ..benm ev dubleks,tum gun asagida olcam o yuzden asagi park yatak alcam,yatak odama normal sabit besik..elektrkli besiklerden de almayi dusunuyordm ama alismasin die ilk etapta vazgectim ondan.isim oldgnda yatagina koyarim diyorum sonucta o da guvenli..
Tesekkur ederim cevaplar icin. Ekstra bi park yatak benim icin fazla kalabalik olur ama anakuvagi arastirmalarina gireyim bari :) peki sizce puset ayni islevi gorur mu? Ya da oyun halilari cok hosuma gitti hem eglenceli hem egitici gorunuyor. Hem de buyuk bi sey alirsam daha uzun sure kullanabilir belki. Ne dusunuyorsunuz?Canim benim ilk bebe ama deneyimliyim ablamlarin abimin çocuklarından. Ana kucağı ya da hafif taşınır bi beşik şart. Ilk bikac ay neyse de 3 aydan sonra hic durmuyolar tek başlarına. Seni görmesi lazım. Ablam çalısırdı. Yemek yapcam bebek ve ben tekiz mutfağa onunla giriyorum. Camaşır katlicam yatak odasına. Hatta wcye girerken kapıya koyan oluyir yoksa çıglıkları durmuyor. Yani her bebek aynı değildir ama taşınan bir sey olsa rahat olur. Anakucağına sığamadığı dönemlerde de yürüteçle oyalıyoduk ev içinde gezerken.
GUNAYDIN ASIL SEN DIKKAT ET DAG BAYIR GEZİNMEgünaydın kızlar. havalar buz gibi üşütmeyin kendinizide bebişleride
bir tane limonu sık canım cay bardagına tahta kasıkla bı kaşık bal koy uzerine sıktıgın limonu koy bıraz karıstır eryor, sonra iç afıyet olsun ohhhh ekşi ekşiayy bol bol meyve yiyorum zaten ama sanki fayda etmio 2 gündğr kötüyüm yerleşmeden atlatmam lazım
saolun kızlarrr.. ballı limonu nasıl yapcam kuzummm??
günaydınnnnnnnnnnnnntuz tansiyonumu yükseltiyomuşşşşş
canım narkozu 15 dklık verıolarmıs ve de bebege etkısı gecmeden bebegı alıolarmıs. arkadas dıodu hatta daha bayılmadım almayın dıodum ama o ara gıtmısım hemen aldılar bebegı demıstı.narkozun bebeğe yada anne sütüne zararı olurmu ki? ya benim bi tanıdık belden iğne vurunmuş o anı yaşayım diye. kadının belini 3 kere delmişler. bide uyuşmamış. bıçakla kesildiğini hissetmiş bağırmış ama çok geç yarmışlar. o yüzden ben korkuyombayılayım tümden gitsin diye düşünüyorum.
Hadi yaaa,bazen oruç tutuyomuşum gibi hissediyom kendimi. eşimde bazen dalıyo karşımda tatlı yiyo. o yüzden artık evde yemek falan yapmıyorum :) git karnını dışarda doyur gel diyorum.
Kuzum sol memesinni sana ayırdım pastanın :)))))) Elbisemle uyumlu olsun dedim pasta ikiside bordo rengiydi :)))günaydınnnn kızzzzzzzzz. hani pastan pembe olcaktı niye kahverengi yaptın :)
Yaaa nasil tatli geliyor minnaklar.. allahtan oyle bagimliliklarim yokdemekki o kadar tatlı bişi ki herşeyi unutturuyo insana. kız 7 aydır rakı içemiyom yaw ne koydu bana biliyonmu
Oyun halısı yaza alırsın bence puset ya da ana kucağı al canım farketmez sen bilirsin.Tesekkur ederim cevaplar icin. Ekstra bi park yatak benim icin fazla kalabalik olur ama anakuvagi arastirmalarina gireyim bari :) peki sizce puset ayni islevi gorur mu? Ya da oyun halilari cok hosuma gitti hem eglenceli hem egitici gorunuyor. Hem de buyuk bi sey alirsam daha uzun sure kullanabilir belki. Ne dusunuyorsunuz?
gezinmiyom kuzum artık ya ofiste oturuyom ya resmi kurumlarda memurlarla kavga ediyom ya ustaların başında duruyom çok bişi yapmıyom hareket namınaGUNAYDIN ASIL SEN DIKKAT ET DAG BAYIR GEZİNME
yemeyiversin :)Hadi yaaa,Bende evde tatlı, hamur işi tarzı şeyler yapmıyorum.. Sen hepten yemeği de bırakmışsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?