2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yemiyo :)

Benim ark ikinciye hamileyken bidaha asla diyordu.oyle deme sen yaparsin diyordum.hayatta yapmam bu ne ya diyordu.simdi dogurdu ucuncuden bahsetti gecen ne gulduk
demekki o kadar tatlı bişi ki herşeyi unutturuyo insana. kız 7 aydır rakı içemiyom yaw ne koydu bana biliyonmu

Çok güldüm yaaa, zaten karşımda yiyorlar iyice gıcık oluyorum... Neler yediklerini söylemeyim şimdi :))
bazen oruç tutuyomuşum gibi hissediyom kendimi. eşimde bazen dalıyo karşımda tatlı yiyo. o yüzden artık evde yemek falan yapmıyorum :) git karnını dışarda doyur gel diyorum.

Tesekkur ederim cevaplar icin. Ekstra bi park yatak benim icin fazla kalabalik olur ama anakuvagi arastirmalarina gireyim bari :) peki sizce puset ayni islevi gorur mu? Ya da oyun halilari cok hosuma gitti hem eglenceli hem egitici gorunuyor. Hem de buyuk bi sey alirsam daha uzun sure kullanabilir belki. Ne dusunuyorsunuz?

ayy bol bol meyve yiyorum zaten ama sanki fayda etmio 2 gündğr kötüyüm yerleşmeden atlatmam lazım
saolun kızlarrr.. ballı limonu nasıl yapcam kuzummm??
bir tane limonu sık canım cay bardagına tahta kasıkla bı kaşık bal koy uzerine sıktıgın limonu koy bıraz karıstır eryor, sonra iç afıyet olsun ohhhh ekşi ekşi
tuz tansiyonumu yükseltiyomuşşşşş
günaydınnnnnnnnnnnnn

canım narkozu 15 dklık verıolarmıs ve de bebege etkısı gecmeden bebegı alıolarmıs. arkadas dıodu hatta daha bayılmadım almayın dıodum ama o ara gıtmısım hemen aldılar bebegı demıstı.

bazen oruç tutuyomuşum gibi hissediyom kendimi. eşimde bazen dalıyo karşımda tatlı yiyo. o yüzden artık evde yemek falan yapmıyorum :) git karnını dışarda doyur gel diyorum.
Hadi yaaa, Bende evde tatlı, hamur işi tarzı şeyler yapmıyorum.. Sen hepten yemeği de bırakmışsın...

demekki o kadar tatlı bişi ki herşeyi unutturuyo insana. kız 7 aydır rakı içemiyom yaw ne koydu bana biliyonmu
Yaaa nasil tatli geliyor minnaklar.. allahtan oyle bagimliliklarim yok olsa da olur olmasa da.ben boyle yasamaktan bunaldim sadece

Oyun halısı yaza alırsın bence puset ya da ana kucağı al canım farketmez sen bilirsin.

Kızlar he bebeğimi hissettiğimde aklıma geldikçe dua ediyorum rabbim kimseyi evlat hasretiyle yaşatma, isteyen herkese hayırlı evlatlar ver diyorum. Sizde aklınıza geldikçe dua edin, o kadar çok üzülüyorum ki rabbim kimseyi evlat acısıyla evlat hasretiyle yaşatmasın çok acı bir durm gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…