2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bu bebisler bizi daha yedinci ayda şaşkına çevirdi. Onumuzdeki uc ay daha ne yapicaklar acaba

özellikle deneyimli annelere sorum olacak. ben hiç bebeği olan bi evde bile olmadığım için çok fikir sahibi değilim de yardımcı olun :)
şimdi ben anne yanı beşiği almaya karar verdim yatak odama. haliyle sabit olacak. ama ben hep yatak odasında olacak deilim. hadi uyuduğu zamanlar için bebefon alıyım dedim. ama ya uyanık olduğu zamanlar? nereye koyuyosunuz bebeği siz mutfakta falan oyalanırken ana kucağı şart mı? ya da bunun başka bi çözümü var mı? açıkçası kiracıyım ve sürekli tayin taşınma falan derken çok da gereksiz kalabalık yapmak istemiyorum başıma. tabi bi de gereksiz yere para harcamak istememe durumu var. gerekliyse alırız tabi de çok fikrim yok açıkçası.
bi de oyun halıları varmış internette gördüm. ana kucağıyla birbirine ikame edilebilir mi?
ya ben alışverişte çok zorlanıyorum galiba

kızlar lütfen biri nar konusunda bizi rahatlatsin. ben yedim ama bebeğimde bisey olmadı desin hiç inanmazdim böyle şeylere ama hormonlardan mi nedir etkileniyor insan...ben kac kere ayikladim yedim
Ya bu kadar kafana takacağına yemeyiver bugün biri de bana saçını kestirme çocuğun ömrü kısa olur dedi ya ne alakaaaaaa yaaaa boş işler

benim de ilk bebisim deneyim yok haliyle ama ..benm ev dubleks,tum gun asagida olcam o yuzden asagi park yatak alcam,yatak odama normal sabit besik..elektrkli besiklerden de almayi dusunuyordm ama alismasin die ilk etapta vazgectim ondan.isim oldgnda yatagina koyarim diyorum sonucta o da guvenli..

Günaydın annisler size bir sorum var aldığımız bir ürünü bir gün sonra geri vrip para iadesi isteyebilirmiyiz.??? Dün pijama takımı aldım ama geri vermek istiyorum demedim hiç güzel olmadi
Alisveris yaptigin magaza da cok onemli. Belli markalar fis ile direk degisim ya da para iadesi yapabiliyor ama genel de kucuk esnaflar sıkıntılı olabiliyor. Ama para iadesi olmasa bile degisim yaparsın

Canim benim ilk bebe ama deneyimliyim ablamlarin abimin çocuklarından. Ana kucağı ya da hafif taşınır bi beşik şart. Ilk bikac ay neyse de 3 aydan sonra hic durmuyolar tek başlarına. Seni görmesi lazım. Ablam çalısırdı. Yemek yapcam bebek ve ben tekiz mutfağa onunla giriyorum. Camaşır katlicam yatak odasına. Hatta wcye girerken kapıya koyan oluyir yoksa çıglıkları durmuyor. Yani her bebek aynı değildir ama taşınan bir sey olsa rahat olur. Anakucağına sığamadığı dönemlerde de yürüteçle oyalıyoduk ev içinde gezerken.

Bugün uzunca bir aradan sonra kontrolümuz vardı, her şey iyi, 1 kg olmusuz bile, bi maşallah alirim yarın şeker yükleme yapilacak, kan ve TSH bakılacak, doktor onlarda normal çıkarsa bir ay sonra görüşürüz dedi kabızlık tan dolayi demir ilacını 4 gündür içmiyordum, olmaz içmelisin deyip kabızlık için magnezyum verdi...
Sözde özel hastane ama heyet vermiyorMuş, ona azıcık canım sıkıldı, nisan gibi doğum iznim bitecek ve ogretmen oldugum icin dönemi kapatmam gerekiyor, nasıl olcak bilmiyorum....

Ya bu kadar kafana takacağına yemeyiver bugün biri de bana saçını kestirme çocuğun ömrü kısa olur dedi ya ne alakaaaaaa yaaaa boş işler
Ben de saçımı kısaltacaktım ki hamile olduğumu öğrenmiştim kestirme iyi değil dediler. Dötüme geldi çok uzadı yıkarken kollarım ağrıyor artık ya hurafemiymiş kesiyim mi ben simdi

kaşınıyorlar canım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…