- 17 Nisan 2015
- 66
- 38
- 3
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.881
Bu bebisler bizi daha yedinci ayda şaşkına çevirdi. Onumuzdeki uc ay daha ne yapicaklar acabaNormal canım o. Kilo verirmiş bebek ler ilk doğduktan sonra. Inşallah löp löp et olsun yağ olsun kuzuya :)
Canım benim de dengem şaştı sürekli birşeyler düşürüyorum. Yemek yerken yere döküyorum masa batıyor zaten. Şükür çarpma yok ama normal bence
Kendi yesin salatalıkla domatesi :) ben herşeyi yicem tatlı hariç banane böle hayat mı olur :)Yaa nasil dayanacan domates salatalikla hamilelikmi gecenr.insanin cani hersei istiyo.baska bi caresi yok mu yaa.Allah yardimcin olsun canim ya
Tansiyonumu olcturmek hic aklima gelmedi. Yarin şeker olcumune gidicem gitmisken olctureyim ☺Bir yerlere çarpma yengem de vardı hamileyken :)) tansiyonunu olcturdün mu canim
Düşünmedim değil :) yok yicem noluyosa olsunyavrum ya aç bırakma kendini bir daha ki kontrolde domates salatalık götür kendisi yesin bakalım akşama kadar dayanabilecekmi
Ya bu kadar kafana takacağına yemeyiverkızlar lütfen biri nar konusunda bizi rahatlatsin. ben yedim ama bebeğimde bisey olmadı desin hiç inanmazdim böyle şeylere ama hormonlardan mi nedir etkileniyor insan...ben kac kere ayikladim yedim
İzmit symbolde mağazası vardı ben oradan aldım geçen haftaGündüz de konuşmuştuk sitesinde yok. Boynerden mi başka mağazadan mı aldınız
özellikle deneyimli annelere sorum olacak. ben hiç bebeği olan bi evde bile olmadığım için çok fikir sahibi değilim de yardımcı olun :)
şimdi ben anne yanı beşiği almaya karar verdim yatak odama. haliyle sabit olacak. ama ben hep yatak odasında olacak deilim. hadi uyuduğu zamanlar için bebefon alıyım dedim. ama ya uyanık olduğu zamanlar? nereye koyuyosunuz bebeği siz mutfakta falan oyalanırkenana kucağı şart mı? ya da bunun başka bi çözümü var mı? açıkçası kiracıyım ve sürekli tayin taşınma falan derken çok da gereksiz kalabalık yapmak istemiyorum başıma. tabi bi de gereksiz yere para harcamak istememe durumu var. gerekliyse alırız tabi de çok fikrim yok açıkçası.
bi de oyun halıları varmış internette gördüm. ana kucağıyla birbirine ikame edilebilir mi?
ya ben alışverişte çok zorlanıyorum galiba
Yemem artık ne yapiyimYa bu kadar kafana takacağına yemeyiverbugün biri de bana saçını kestirme çocuğun ömrü kısa olur dedi ya ne alakaaaaaa yaaaa boş işler
Alisveris yaptigin magaza da cok onemli. Belli markalar fis ile direk degisim ya da para iadesi yapabiliyor ama genel de kucuk esnaflar sıkıntılı olabiliyor. Ama para iadesi olmasa bile degisim yaparsınGünaydın annisler size bir sorum var aldığımız bir ürünü bir gün sonra geri vrip para iadesi isteyebilirmiyiz.??? Dün pijama takımı aldım ama geri vermek istiyorum demedim hiç güzel olmadi
Canim benim ilk bebe ama deneyimliyim ablamlarin abimin çocuklarından. Ana kucağı ya da hafif taşınır bi beşik şart. Ilk bikac ay neyse de 3 aydan sonra hic durmuyolar tek başlarına. Seni görmesi lazım. Ablam çalısırdı. Yemek yapcam bebek ve ben tekiz mutfağa onunla giriyorum. Camaşır katlicam yatak odasına. Hatta wcye girerken kapıya koyan oluyir yoksa çıglıkları durmuyor. Yani her bebek aynı değildir ama taşınan bir sey olsa rahat olur. Anakucağına sığamadığı dönemlerde de yürüteçle oyalıyoduk ev içinde gezerken.özellikle deneyimli annelere sorum olacak. ben hiç bebeği olan bi evde bile olmadığım için çok fikir sahibi değilim de yardımcı olun :)
şimdi ben anne yanı beşiği almaya karar verdim yatak odama. haliyle sabit olacak. ama ben hep yatak odasında olacak deilim. hadi uyuduğu zamanlar için bebefon alıyım dedim. ama ya uyanık olduğu zamanlar? nereye koyuyosunuz bebeği siz mutfakta falan oyalanırkenana kucağı şart mı? ya da bunun başka bi çözümü var mı? açıkçası kiracıyım ve sürekli tayin taşınma falan derken çok da gereksiz kalabalık yapmak istemiyorum başıma. tabi bi de gereksiz yere para harcamak istememe durumu var. gerekliyse alırız tabi de çok fikrim yok açıkçası.
bi de oyun halıları varmış internette gördüm. ana kucağıyla birbirine ikame edilebilir mi?
ya ben alışverişte çok zorlanıyorum galiba
Can'ın mı istiyodu da yiyordunYemem artık ne yapiyim
Güneş'in kızlarına bakıom benyada o ses türkiyeYa kızlar tv izlerken çok küfür ve beddua ediyorum yaşlı teyzeler gibi
içim şişti ya diziymiş habermiş izlemicem artık yasak
Ben de saçımı kısaltacaktım ki hamile olduğumu öğrenmiştim kestirme iyi değil dediler. Dötüme geldi çok uzadı yıkarken kollarım ağrıyor artık ya hurafemiymiş kesiyim mi ben simdiYa bu kadar kafana takacağına yemeyiverbugün biri de bana saçını kestirme çocuğun ömrü kısa olur dedi ya ne alakaaaaaa yaaaa boş işler
Kırgın çiçeklere bakma verem kanser olursunGüneş'in kızlarına bakıom benyada o ses türkiye
iyi bari cok şükür düzeldiyse sorun yok . çık canım valla 32 . haftadamı cıkıcan sende?
canm bende dusunuyorum 32 de ayrılmayı. artık ısyerındekıler cok batıyor gozume cunku.. allah yardımcımız olsn
benım eskı ısyerımdekı caycı oyleydı ıkı dk muhabbet ederdık calısın derdı pardonda sana ne oluo dıodum en sonunda kavga edıp cıktım zaten :)
Seviyorum narı böyle bisey de aklima gelmediCan'ın mı istiyodu da yiyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?