- 6 Mayıs 2013
- 940
- 1.283
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.941
günaydın canımmm.. çok ükür kötü bişi çıkmamış ama dikkat et tatlımm.. artık zor zamanlarına geldik hamileliğin şu evreyide sağsalim bir atlatsakk :)Herkese günaydın annişler <3 Çok şükür dün sonuçlarımı aldım. Gebelik zehirlenmesi yokmuş yüksek tansiyondan dolayı. Çok ciddi bir şekilde uyardı gözlerin bulanıklaşır göremez gibi olursa, tansiyonunun çok yükseldiğini düşünürsen mutlaka acile gelmelisin dedi sizinde aklınızda olsun. Bu aralar bebiş karnımda taş gibi sertleşiyor dedim 1-2 saat dedi ki artık olacak onların hepsi korkma dedi.
Canım nane limon yap kendine, bol bol vitamin al... Çok geçmiş olsun.. Havalar feci soğudu dikkat etmek lazım artkgünaydınnn minnoşlarrr :)
nasılsınız bakalım? eylülcüğün annesi biraz hasta olduusanırım grip olucam boğazlarım şişti fena..
ne yapsam bilmiyorum, vücudum kırık , beynim uyuşuk sanki fena
canım ballı lımon yap hemen kesıyo ben kac kere bununla atlattımgünaydınnn minnoşlarrr :)
nasılsınız bakalım? eylülcüğün annesi biraz hasta olduusanırım grip olucam boğazlarım şişti fena..
kan gormek ruyayı bozar canım. yorumlama ruyayı bende cok yorumlarım ama annemler anlat yorum katma derler.. ıyı dusun ınsallah ıyı olsun Mınayı ınsallah saglıcakla alıcaksn canm kucagına surda az bır zamanımız kaldı artık kabuslarımız basladıKizlar cok kotu ruya gordumruyamda kanamam oluyomus bakiyorum nasil agliyorum mina gitme beni birakma daha cok kucuksun diye icim cika cika agladim hic durmadan o kadar kotuyduku anlatamam nasil etkisinden cikicam bilmiyorum
günaydınnnn kızzzzzzzzz. hani pastan pembe olcaktı niye kahverengi yaptın :)Herkese günaydın annişler <3 Çok şükür dün sonuçlarımı aldım. Gebelik zehirlenmesi yokmuş yüksek tansiyondan dolayı. Çok ciddi bir şekilde uyardı gözlerin bulanıklaşır göremez gibi olursa, tansiyonunun çok yükseldiğini düşünürsen mutlaka acile gelmelisin dedi sizinde aklınızda olsun. Bu aralar bebiş karnımda taş gibi sertleşiyor dedim 1-2 saat dedi ki artık olacak onların hepsi korkma dedi.
Geçmiş olsun canım benim, bizimde aklımızda bulunsun dediğin gibi, artık şeker-tuz yok bir müddet...Herkese günaydın annişler <3 Çok şükür dün sonuçlarımı aldım. Gebelik zehirlenmesi yokmuş yüksek tansiyondan dolayı. Çok ciddi bir şekilde uyardı gözlerin bulanıklaşır göremez gibi olursa, tansiyonunun çok yükseldiğini düşünürsen mutlaka acile gelmelisin dedi sizinde aklınızda olsun. Bu aralar bebiş karnımda taş gibi sertleşiyor dedim 1-2 saat dedi ki artık olacak onların hepsi korkma dedi.
geçmiş olsun tatlım. üşütmegünaydınnn minnoşlarrr :)
Canım nane limon yap kendine, bol bol vitamin al... Çok geçmiş olsun.. Havalar feci soğudu dikkat etmek lazım artk
canım ballı lımon yap hemen kesıyo ben kac kere bununla atlattım
saol canım benimmm , ya dikkatte ediorum aslında ama haftasonu biraz kalın giymişim hatta çıkardım onu terlemişim sonra esti falan ii gelmişti o sırada kaptım sanırım şifayıgeçmiş olsun tatlım. üşütme
evet doğru düşününce mantıken sert olmalı haklısın canım :)) ama o pis site varya çok kötü yazmış canım :)))
tuz tansiyonumu yükseltiyomuşşşşşGeçmiş olsun canım benim, bizimde aklımızda bulunsun dediğin gibi, artık şeker-tuz yok bir müddet...
bu aralar her yandan bişi kapabiliriz canım dikkat :)saol canım benimmm , ya dikkatte ediorum aslında ama haftasonu biraz kalın giymişim hatta çıkardım onu terlemişim sonra esti falan ii gelmişti o sırada kaptım sanırım şifayı
Evet canım tuz hamilelikte hem tansiyonu yükseltir hemde şişlik /ödem yapar, o yüzden tuz tüketimini azaltmak lazım, birde hamur işini... Ya işte bildiğin diyet yapcaz onu istiyorlartuz tansiyonumu yükseltiyomuşşşşş
O kadar kararlisin yani korkak seniCiksss mümkün deil beni 3 ocakta dogurtcak doktor :)
bende öle sanıyodum canım. 2. hamileliğimi bi kere daha düşünmem lazım kalayımmı kalmayayım mıEvet canım tuz hamilelikte hem tansiyonu yükseltir hemde şişlik /ödem yapar, o yüzden tuz tüketimini azaltmak lazım, birde hamur işini... Ya işte bildiğin diyet yapcaz onu istiyorlarOysa ki hamilelikte herşeyi gönlümce yiyebileceğim sanıyordum yanılmışım
narkozun bebeğe yada anne sütüne zararı olurmu ki? ya benim bi tanıdık belden iğne vurunmuş o anı yaşayım diye. kadının belini 3 kere delmişler. bide uyuşmamış. bıçakla kesildiğini hissetmiş bağırmış ama çok geç yarmışlar. o yüzden ben korkuyomO kadar kararlisin yani korkak seninarkoz alirsin bide sen hicbiseye sahit olmak istemiyorum dersin
Kalalım Kalalım yaaa, en azından daha bilinçli oluruz, ki zaten baya baya bişey öğrendikbende öle sanıyodum canım. 2. hamileliğimi bi kere daha düşünmem lazım kalayımmı kalmayayım mı
2 sene kalmayalım yiyelim içelim bu dünya kimseye kalmazKalalım Kalalım yaaa, en azından daha bilinçli oluruz, ki zaten baya baya bişey öğrendik
narkozun bebeğe yada anne sütüne zararı olurmu ki? ya benim bi tanıdık belden iğne vurunmuş o anı yaşayım diye. kadının belini 3 kere delmişler. bide uyuşmamış. bıçakla kesildiğini hissetmiş bağırmış ama çok geç yarmışlar. o yüzden ben korkuyombayılayım tümden gitsin diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?