2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar cok kotu ruya gordum ruyamda kanamam oluyomus bakiyorum nasil agliyorum mina gitme beni birakma daha cok kucuksun diye icim cika cika agladim hic durmadan o kadar kotuyduku anlatamam nasil etkisinden cikicam bilmiyorum

günaydın canımmm.. çok ükür kötü bişi çıkmamış ama dikkat et tatlımm.. artık zor zamanlarına geldik hamileliğin şu evreyide sağsalim bir atlatsakk :)

Canım nane limon yap kendine, bol bol vitamin al... Çok geçmiş olsun.. Havalar feci soğudu dikkat etmek lazım artk

canım ballı lımon yap hemen kesıyo ben kac kere bununla atlattım
Kizlar cok kotu ruya gordum ruyamda kanamam oluyomus bakiyorum nasil agliyorum mina gitme beni birakma daha cok kucuksun diye icim cika cika agladim hic durmadan o kadar kotuyduku anlatamam nasil etkisinden cikicam bilmiyorum
kan gormek ruyayı bozar canım. yorumlama ruyayı bende cok yorumlarım ama annemler anlat yorum katma derler.. ıyı dusun ınsallah ıyı olsun Mınayı ınsallah saglıcakla alıcaksn canm kucagına surda az bır zamanımız kaldı artık kabuslarımız basladı

günaydınnnn kızzzzzzzzz. hani pastan pembe olcaktı niye kahverengi yaptın :)

Geçmiş olsun canım benim, bizimde aklımızda bulunsun dediğin gibi, artık şeker-tuz yok bir müddet...

Canım nane limon yap kendine, bol bol vitamin al... Çok geçmiş olsun.. Havalar feci soğudu dikkat etmek lazım artk
canım ballı lımon yap hemen kesıyo ben kac kere bununla atlattım

ayy bol bol meyve yiyorum zaten ama sanki fayda etmio 2 gündğr kötüyüm yerleşmeden atlatmam lazım
saolun kızlarrr.. ballı limonu nasıl yapcam kuzummm??

tuz tansiyonumu yükseltiyomuşşşşş
Evet canım tuz hamilelikte hem tansiyonu yükseltir hemde şişlik /ödem yapar, o yüzden tuz tüketimini azaltmak lazım, birde hamur işini... Ya işte bildiğin diyet yapcaz onu istiyorlar Oysa ki hamilelikte herşeyi gönlümce yiyebileceğim sanıyordum yanılmışım

bende öle sanıyodum canım. 2. hamileliğimi bi kere daha düşünmem lazım kalayımmı kalmayayım mı

O kadar kararlisin yani korkak seni narkoz alirsin bide sen hicbiseye sahit olmak istemiyorum dersin
narkozun bebeğe yada anne sütüne zararı olurmu ki? ya benim bi tanıdık belden iğne vurunmuş o anı yaşayım diye. kadının belini 3 kere delmişler. bide uyuşmamış. bıçakla kesildiğini hissetmiş bağırmış ama çok geç yarmışlar. o yüzden ben korkuyom bayılayım tümden gitsin diye düşünüyorum.

Hepsinin bir riski var canim.ama narkozun riski epiduralden daha fazla.var oyle ornekler o bence cok tecrubeli dr degildir.ben dolgu yaptrrken bile hissedersem discinin elini tutuyorum. Zor uyustugumu soyluyorum.bekletiyorum.en iyisi ignesiz bicaksiz normal dogum bunlari dusunecek olursak ama yerse tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…