2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu facebooktan cıkıcam dıyorum yıne cıkamıyorum.ya millet düşüncesızse yedıklerını paylasıyor ya ayar oluyorum yaa hamıle mı var alan alamayan varmı yok mu hıccc umurlarında deıl.. şimdi benım canım delı gıbı bısı ıstedı. malum o yıyecegın yapıldıgı aydayız.. annemde yenı gıttı ugrastırmalıda kım yapıcak bana onu dr.outker ın varmıs esıme dedım de o benden ıı bılıo alıcam aksama yapıp yıcem ama evde yapılmısa benzemezkıı

komşuların yapmıştır iste kız onlardan anladım ben onu. bööö hiç güzel bişi değil o.

Odadayken iyi olur da evde iş güç yaparken puset ana kucağı çok lazım oluyor canım. Ilk aylar oyun halısından pek bişey anlamiyolar. Uzmanları bilemem ben deneyimlere dayanarak söylüyorum

bak ya dr outker deyince benimde canım başka bişi istedi. dr outkerimmmmm benim özledim

ay kuzum kahve gördüm ben onu. neden şi,mdiden yapıp yediniz onu merak ettim doğunca yapsaydınız ya moda bu mu?

Bacım resmen özentilik benimkisi herkese yaptığım için, bende yapıyım oğluşuma dedim :) Ama acaip moral depoladım herkes çok yakışmış sana hamilelik güzellik katmış sana, çok kilo almamışsın falan dediler yalandan da olsa ama iyi geldi Amacı aslında partinin hamile halini insanlara göstermek

Odadayken iyi olur da evde iş güç yaparken puset ana kucağı çok lazım oluyor canım. Ilk aylar oyun halısından pek bişey anlamiyolar. Uzmanları bilemem ben deneyimlere dayanarak söylüyorum
Valla ben de çok kararsızım o konuda, ana kucağınıda çok kullanamıyorlar çok para vermek istemiyorum tiny love lar acaip uçtu fiyatları

Kız konu komşu yapmadı mı göndersinler.
Ben ünvdeyken kapımıza bi not asmıştım malum tatlı kabul edilir diye
Ögrenci evi kim yapcak fakiriz malzeme çok 10 tabaktan fazla gelmişti o gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…