- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.981
ay kuzum kahve gördüm ben onu. neden şi,mdiden yapıp yediniz onu merak ettim doğunca yapsaydınız ya moda bu mu?Kuzum sol memesinni sana ayırdım pastanın :)))))) Elbisemle uyumlu olsun dedim pasta ikiside bordo rengiydi :)))
aferım öyle kır dızını oturgezinmiyom kuzum artık ya ofiste oturuyom ya resmi kurumlarda memurlarla kavga ediyom ya ustaların başında duruyom çok bişi yapmıyom hareket namına
Oyun halısı yaza alırsın bence puset ya da ana kucağı al canım farketmez sen bilirsin.
komşuların yapmıştır iste kız onlardan anladım ben onu. bööö hiç güzel bişi değil o.bu facebooktan cıkıcam dıyorum yıne cıkamıyorum.ya millet düşüncesızse yedıklerını paylasıyor ya ayar oluyorum yaa hamıle mı var alan alamayan varmı yok mu hıccc umurlarında deıl.. şimdi benım canım delı gıbı bısı ıstedı. malum o yıyecegın yapıldıgı aydayız.. annemde yenı gıttı ugrastırmalıda kım yapıcak bana onudr.outker ın varmıs esıme dedım de o benden ıı bılıo alıcam aksama yapıp yıcem ama evde yapılmısa benzemezkıı
Odadayken iyi olur da evde iş güç yaparken puset ana kucağı çok lazım oluyor canım. Ilk aylar oyun halısından pek bişey anlamiyolar. Uzmanları bilemem ben deneyimlere dayanarak söylüyorumKızlar oyun halısı bebeklerin zeka gelişiminde çok önemli rol oynuyor, bebekler doğduğunda o kadar az renk tonu görebiliyormuş ki renkli cıvıl cıvıl şeyler o yüzden 0+ aylıkken bile çok önemli. Ben fonksiyonel olsun diye böyle bir şey aldım. Fiyatı 149 tl
http://www.annelutfen.com/urun/playgro-top-havuzu-oyun-halisi
bak ya dr outker deyince benimde canım başka bişi istedi. dr outkerimmmmm benim özledimbu facebooktan cıkıcam dıyorum yıne cıkamıyorum.ya millet düşüncesızse yedıklerını paylasıyor ya ayar oluyorum yaa hamıle mı var alan alamayan varmı yok mu hıccc umurlarında deıl.. şimdi benım canım delı gıbı bısı ıstedı. malum o yıyecegın yapıldıgı aydayız.. annemde yenı gıttı ugrastırmalıda kım yapıcak bana onudr.outker ın varmıs esıme dedım de o benden ıı bılıo alıcam aksama yapıp yıcem ama evde yapılmısa benzemezkıı
ay kuzum kahve gördüm ben onu. neden şi,mdiden yapıp yediniz onu merak ettim doğunca yapsaydınız ya moda bu mu?
Valla ben de çok kararsızım o konuda, ana kucağınıda çok kullanamıyorlar çok para vermek istemiyorum tiny love lar acaip uçtu fiyatlarıOdadayken iyi olur da evde iş güç yaparken puset ana kucağı çok lazım oluyor canım. Ilk aylar oyun halısından pek bişey anlamiyolar. Uzmanları bilemem ben deneyimlere dayanarak söylüyorum
Kız konu komşu yapmadı mı göndersinler.bu facebooktan cıkıcam dıyorum yıne cıkamıyorum.ya millet düşüncesızse yedıklerını paylasıyor ya ayar oluyorum yaa hamıle mı var alan alamayan varmı yok mu hıccc umurlarında deıl.. şimdi benım canım delı gıbı bısı ıstedı. malum o yıyecegın yapıldıgı aydayız.. annemde yenı gıttı ugrastırmalıda kım yapıcak bana onudr.outker ın varmıs esıme dedım de o benden ıı bılıo alıcam aksama yapıp yıcem ama evde yapılmısa benzemezkıı
bi daha yazay geçemedim durrr :) şimdiii geçiyorummmm.
Zaten 4 5 ay anca kullancan ucuz bi şey al.Valla ben de çok kararsızım o konuda, ana kucağınıda çok kullanamıyorlar çok para vermek istemiyorum tiny love lar acaip uçtu fiyatları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?