- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.001
yok kız hala 399999 diyo
Kaka site o bidaha bakma
evettt sen geçmişsinnnn piss şişkooooooooooooooooo
aman komsularımdan cok hayır var yaa yaparım ben aksama kendım. esıme dedım oglen eve gıdınce dondurucudan baklıyatları cıkar gerı kalanıda haslayıp bı tencerede kaynattımmıydı ohhh catlayana kadar yerım. normalde hıc sevmezdım ama suan fena aserıom :)komşuların yapmıştır iste kız onlardan anladım ben onu. bööö hiç güzel bişi değil o.
al yap kız odullendır kendınıbak ya dr outker deyince benimde canım başka bişi istedi. dr outkerimmmmm benim özledim
kız komsu gordugum mu var kımse bısı ypmamıs. ben yapıcam baktım tarıfıne artık nası olursaKız konu komşu yapmadı mı göndersinler.
Ben ünvdeyken kapımıza bi not asmıştım malum tatlı kabul edilirdiye
Ögrenci evi kim yapcak fakiriz malzeme çok10 tabaktan fazla gelmişti o gün
evettt sen geçmişsinnnn piss şişkooooooooooooooooo
gözünaydın canımHerkese günaydın annişler <3 Çok şükür dün sonuçlarımı aldım. Gebelik zehirlenmesi yokmuş yüksek tansiyondan dolayı. Çok ciddi bir şekilde uyardı gözlerin bulanıklaşır göremez gibi olursa, tansiyonunun çok yükseldiğini düşünürsen mutlaka acile gelmelisin dedi sizinde aklınızda olsun. Bu aralar bebiş karnımda taş gibi sertleşiyor dedim 1-2 saat dedi ki artık olacak onların hepsi korkma dedi.
Ana kucagi cok lazim canim ya orta halli bisi alirsin. Tiny love a gerek yokki cok para o :)Valla ben de çok kararsızım o konuda, ana kucağınıda çok kullanamıyorlar çok para vermek istemiyorum tiny love lar acaip uçtu fiyatları
ahahaha ben de dün markette içki reyonunun önünden geçerken rakıları görünce bi içim gitti ki. doğsun içecem diyorum ama o zaman da emziriyor olacağımdemekki o kadar tatlı bişi ki herşeyi unutturuyo insana. kız 7 aydır rakı içemiyom yaw ne koydu bana biliyonmu
kız ben akrep burcuyum herşeyi kıskanıyom senide kıskanıyom :)) pastanıda kıskandımmmAy kahkaha attım üzülme annem 5000. mesajıda sen atarsın piss kıskanç karıNo I'm Fat I'm Pregnant
ben aldım eve bi şişe aşerince kokluyom. neme lazım bebişin bi yeri şişer falanahahaha ben de dün markette içki reyonunun önünden geçerken rakıları görünce bi içim gitti ki. doğsun içecem diyorum ama o zaman da emziriyor olacağım
Canım ne olduğunu az çok tahmin ettim, o da idare eder yine güzel oluyor biliyorum.. En azından nefsini köreltmiş olursunbu facebooktan cıkıcam dıyorum yıne cıkamıyorum.ya millet düşüncesızse yedıklerını paylasıyor ya ayar oluyorum yaa hamıle mı var alan alamayan varmı yok mu hıccc umurlarında deıl.. şimdi benım canım delı gıbı bısı ıstedı. malum o yıyecegın yapıldıgı aydayız.. annemde yenı gıttı ugrastırmalıda kım yapıcak bana onudr.outker ın varmıs esıme dedım de o benden ıı bılıo alıcam aksama yapıp yıcem ama evde yapılmısa benzemezkıı
Yaaa sorma ben de aynı dertten muzdaribim, olsada yesekbu facebooktan cıkıcam dıyorum yıne cıkamıyorum.ya millet düşüncesızse yedıklerını paylasıyor ya ayar oluyorum yaa hamıle mı var alan alamayan varmı yok mu hıccc umurlarında deıl.. şimdi benım canım delı gıbı bısı ıstedı. malum o yıyecegın yapıldıgı aydayız.. annemde yenı gıttı ugrastırmalıda kım yapıcak bana onudr.outker ın varmıs esıme dedım de o benden ıı bılıo alıcam aksama yapıp yıcem ama evde yapılmısa benzemezkıı
ahahaha geç kaldın...............................................
kendimi ödüllendire ödüllendire bi hal oldum nalları dikecem bu gidişle :)aman komsularımdan cok hayır var yaa yaparım ben aksama kendım. esıme dedım oglen eve gıdınce dondurucudan baklıyatları cıkar gerı kalanıda haslayıp bı tencerede kaynattımmıydı ohhh catlayana kadar yerım. normalde hıc sevmezdım ama suan fena aserıom :)
al yap kız odullendır kendını
ben aldım eve bi şişe aşerince kokluyom. neme lazım bebişin bi yeri şişer falan
canım yapıcam aksam aguzel olmazsa ondan alıcam valla asermek buymus yaa gozumun onunden gtmıoCanım ne olduğunu az çok tahmin ettim, o da idare eder yine güzel oluyor biliyorum.. En azından nefsini köreltmiş olursun
yakınsan gel aksama yıyelımYaaa sorma ben de aynı dertten muzdaribim, olsada yesek
Bende pek aşermedim, hatta bitti sanırım aşerme dönemi diyordum, demek ki bitmemiş naz yapabilirimcanım yapıcam aksam aguzel olmazsa ondan alıcam valla asermek buymus yaa gozumun onunden gtmıo
yakınsan gel aksama yıyelım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?