- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.021
bende gelecemcanım yapıcam aksam aguzel olmazsa ondan alıcam valla asermek buymus yaa gozumun onunden gtmıo
yakınsan gel aksama yıyelım
canım yapıcam aksam aguzel olmazsa ondan alıcam valla asermek buymus yaa gozumun onunden gtmıo
hıc demıyorsun bızeekendimi ödüllendire ödüllendire bi hal oldum nalları dikecem bu gidişle :)
hıc demıyorsun bızeehep kendını odulelndır zaten bende alıcam bu aksam koca tencereyı onume odullendırıcem artık cocuk horon teper
bende hıc tatlı ıstemedım ama su ara hakkım hakkını verıoBende pek aşermedim, hatta bitti sanırım aşerme dönemi diyordum, demek ki bitmemiş naz yapabilirimYap canım o kadarda kötü olmuyor:)
gel sen sımdıden cık yola anca aksama burda olursunbende gelecem
aaa bak o hıc aklıma gelmedıAh canim kiyamam ya dusuncesiz insanlar.firinda pastanede de satiliyordur
sabah gelırken yöresel bı cadır kurulmus bisürü bişiler yazıodu oraya gıdım belkı vardır alırım valla yerım ama bılmedıgım ınsandan da yıyemem en ıısı ben aksam kendım yapım. zaten baklıyat haslanmıs oldumu dıgerlerınıde ıcıne atarım ohh mıssEvet bizim kiz cok sevdi. Biyerde denk geldi bana da.dedigin gibi resmen horon tepti yaaaa
bende hıc tatlı ıstemedım ama su ara hakkım hakkını verıo
gel sen sımdıden cık yola anca aksama burda olursun
aaa bak o hıc aklıma gelmedısuan evde mutfaktayım hayalımde o derece yanı
kız burada pastane nerde var bılmıomkı ama bı tatlıcı vardı ogle arası bakım orayaPisirmesini de mi aserdinkiz valla git iyi pastanelerde gordum ben aksami bekleme
sabah gelırken yöresel bı cadır kurulmus bisürü bişiler yazıodu oraya gıdım belkı vardır alırım valla yerım ama bılmedıgım ınsandan da yıyemem en ıısı ben aksam kendım yapım. zaten baklıyat haslanmıs oldumu dıgerlerınıde ıcıne atarım ohh mısshepınız gelın yapım bende dızcem tezgahın uzerıne altınada bı not düşecem laf sokan cınsınden paylasıcam sosyal medyada
ayy az önce yaptım ama balını çok limonunu az koymuşuymmm içemedimm ıykkk :) öğleden sonra bidaha denicemm :) bol limonluu :)bir tane limonu sık canım cay bardagına tahta kasıkla bı kaşık bal koy uzerine sıktıgın limonu koy bıraz karıstır eryor, sonra iç afıyet olsun ohhhh ekşi ekşi
günaydınnnnnnnnnnnnn
bilmemki yakınmıyım ben ankaradayımcanım yapıcam aksam aguzel olmazsa ondan alıcam valla asermek buymus yaa gozumun onunden gtmıo
evet cok sınır oluyorum öyle paylasmalarına ee koca gun evde kıme gıtsem vs dıe dusunup döktürüolar bızım gıbı calısanlarda uzaktan bakıp canımız cekıoSen bi dene gecerse ugrasmazsn ama dedgn gibi onu da canin cekmez tanimayinca. Ya onlar anlamaz.benm face im varken kac kere uyardim bazi ark lari ama umurlarinda bile olmadi
balı bı kasık koyunca bı lımona yetelı oluo canm eksı oluo ama bı dıkıste gıdıo :)ayy az önce yaptım ama balını çok limonunu az koymuşuymmm içemedimm ıykkk :) öğleden sonra bidaha denicemm :) bol limonluu :)
bende bursada hızlı trenle 3 4 saate gelırsınbilmemki yakınmıyım ben ankaradayım
e ben yavaştan yola çıkıyım o zamanevet cok sınır oluyorum öyle paylasmalarına ee koca gun evde kıme gıtsem vs dıe dusunup döktürüolar bızım gıbı calısanlarda uzaktan bakıp canımız cekıo
balı bı kasık koyunca bı lımona yetelı oluo canm eksı oluo ama bı dıkıste gıdıo :)
bende bursada hızlı trenle 3 4 saate gelırsın
kıyamam yaaaa ama ziyan olmasın kalanları bize gönder istersenKızlar ya her gördüğümü canım çekiyor ama bi lokma anca yiyebiliyorum. Eşim de bir şeylerden az almayı bilmez
tamam canm beklıorume ben yavaştan yola çıkıyım o zaman
bende kestirmiyorum.Aklımda kalacağına 2 ay sonra kestiririm dedim.Doktorum saçını boyayayabilirsin doğumdan öncede bir kere boyarsın dedi.Adam üzüldü halim beyazlar çakıyor tabi önlerde olunca genede şimdi boyamicam sezeryan olursa bir iki gün öncesi boyarım.Normal olup hazırlıksız yakalanırsamda yapacak bişey yok.Saç kestirmenin batıl olduğu bir gerçek ama ben zor hamilelik geçirince evden çıkamayınca iyice paranoyak oldum .Zaten saçlarda kısa doğumdan sonra şüyle güzel bir model kestirirrim kendimi iyi hissederim dedimYa bu kadar kafana takacağına yemeyiverbugün biri de bana saçını kestirme çocuğun ömrü kısa olur dedi ya ne alakaaaaaa yaaaa boş işler
Tesekkur ederim cevaplar icin. Ekstra bi park yatak benim icin fazla kalabalik olur ama anakuvagi arastirmalarina gireyim bari :) peki sizce puset ayni islevi gorur mu? Ya da oyun halilari cok hosuma gitti hem eglenceli hem egitici gorunuyor. Hem de buyuk bi sey alirsam daha uzun sure kullanabilir belki. Ne dusunuyorsunuz?
ne güzel ocakta doğacak benim aralık olur bal kabağım büyüdüğünde okul sorun olacak aman neyse bu kadar sıkıntıya sağlıkla gelsinde inşallah@Surrender cnm sordunmu doktora nezaman dogurtcak senibana 3 ocak gibi dedi :) ilk doğum olduğu için erken almayız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?