2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende pek aşermedim, hatta bitti sanırım aşerme dönemi diyordum, demek ki bitmemiş naz yapabilirim Yap canım o kadarda kötü olmuyor:)
bende hıc tatlı ıstemedım ama su ara hakkım hakkını verıo
gel sen sımdıden cık yola anca aksama burda olursun
Ah canim kiyamam ya dusuncesiz insanlar.firinda pastanede de satiliyordur
aaa bak o hıc aklıma gelmedı suan evde mutfaktayım hayalımde o derece yanı

Evet bizim kiz cok sevdi. Biyerde denk geldi bana da.dedigin gibi resmen horon tepti yaaaa
sabah gelırken yöresel bı cadır kurulmus bisürü bişiler yazıodu oraya gıdım belkı vardır alırım valla yerım ama bılmedıgım ınsandan da yıyemem en ıısı ben aksam kendım yapım. zaten baklıyat haslanmıs oldumu dıgerlerınıde ıcıne atarım ohh mıss hepınız gelın yapım bende dızcem tezgahın uzerıne altınada bı not düşecem laf sokan cınsınden paylasıcam sosyal medyada

bende hıc tatlı ıstemedım ama su ara hakkım hakkını verıo

gel sen sımdıden cık yola anca aksama burda olursun

aaa bak o hıc aklıma gelmedı suan evde mutfaktayım hayalımde o derece yanı

Pisirmesini de mi aserdin kiz valla git iyi pastanelerde gordum ben aksami bekleme

Sen bi dene gecerse ugrasmazsn ama dedgn gibi onu da canin cekmez tanimayinca. Ya onlar anlamaz.benm face im varken kac kere uyardim bazi ark lari ama umurlarinda bile olmadi

bir tane limonu sık canım cay bardagına tahta kasıkla bı kaşık bal koy uzerine sıktıgın limonu koy bıraz karıstır eryor, sonra iç afıyet olsun ohhhh ekşi ekşi

günaydınnnnnnnnnnnnn
ayy az önce yaptım ama balını çok limonunu az koymuşuymmm içemedimm ıykkk :) öğleden sonra bidaha denicemm :) bol limonluu :)

Sen bi dene gecerse ugrasmazsn ama dedgn gibi onu da canin cekmez tanimayinca. Ya onlar anlamaz.benm face im varken kac kere uyardim bazi ark lari ama umurlarinda bile olmadi
evet cok sınır oluyorum öyle paylasmalarına ee koca gun evde kıme gıtsem vs dıe dusunup döktürüolar bızım gıbı calısanlarda uzaktan bakıp canımız cekıo
ayy az önce yaptım ama balını çok limonunu az koymuşuymmm içemedimm ıykkk :) öğleden sonra bidaha denicemm :) bol limonluu :)
balı bı kasık koyunca bı lımona yetelı oluo canm eksı oluo ama bı dıkıste gıdıo :)
bilmemki yakınmıyım ben ankaradayım
bende bursada hızlı trenle 3 4 saate gelırsın

e ben yavaştan yola çıkıyım o zaman

Ya bu kadar kafana takacağına yemeyiver bugün biri de bana saçını kestirme çocuğun ömrü kısa olur dedi ya ne alakaaaaaa yaaaa boş işler
bende kestirmiyorum.Aklımda kalacağına 2 ay sonra kestiririm dedim.Doktorum saçını boyayayabilirsin doğumdan öncede bir kere boyarsın dedi.Adam üzüldü halim beyazlar çakıyor tabi önlerde olunca genede şimdi boyamicam sezeryan olursa bir iki gün öncesi boyarım.Normal olup hazırlıksız yakalanırsamda yapacak bişey yok.Saç kestirmenin batıl olduğu bir gerçek ama ben zor hamilelik geçirince evden çıkamayınca iyice paranoyak oldum .Zaten saçlarda kısa doğumdan sonra şüyle güzel bir model kestirirrim kendimi iyi hissederim dedim

ben de oyun halisi alicam :)) puseti de bebek severse olabilir herhalde,icinde koyar yanina alirsin minnosu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…