2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar cok kotu ruya gordum ruyamda kanamam oluyomus bakiyorum nasil agliyorum mina gitme beni birakma daha cok kucuksun diye icim cika cika agladim hic durmadan o kadar kotuyduku anlatamam nasil etkisinden cikicam bilmiyorum
canım normal böyle rüyalar.Ben çok sık görüyorum.Bilinç altındaki korkular bunlar.Tıbbende bu dönemlerde hamilelerde çok rüya görme kabus görme oluyormuş hiç sıkma canını sen.Allahın izniyle hiç birşey olmaz.Ben birde o kanamaların gerçeğini yaşadım çok şükür Allahın izniyle hiç birşey olmadı .Düşünme rüyayı hiç unut gitsin

gunaydinlaarrr... size biraz gec olabilir bu gunaydin ama saat farkina verin gtsin :)) ben de cokk ozledm minigimi,allahm gucune gtmesin ama cabucak yanimda olsun istiyorum..kabus goren arkdslar bn de ayniyim gecen doguma gttm acil haha :/ sanirm boyle seyler olacak..tatli vs cani ceken arkdslarm kalori olurdu diyip gecin,ben bilerek yememeye calisiyorum sahsen

Ben Rapunzel oldum resmen sırf bu yüzden:)

anestezi doktorunun çok iyi olması lazım.Benim doktorda sezeryanda olsa normalde epidural yapacak.Kendisi öyle karar vermiş bende zaten genel anestezi istemiyorum.Anestezi farkındalığı diye birşey var ondan çok korkuyorum.En azında epiduralde acın olursa söyleyebiliyorsun.Genelde öyle bir şans yok.Anestezi filmini izlediysen neden korktuğumu anlarsın

ay evet seyrettim ben zaten piskopatım bütün korku gerilim filmlerini seyrederim sonra kociş olmadan tuvalete bile gidemem :)

Kaç haftadan itibaren duymaya başldınız o dopler ile acaba

Kızlar artık doğsun istiyorum bebişler ya Mıncırmak istiyorum oğluşumu bekle bekle ciğerim soldu valla aaaaaaaaaaaaaa

banada o istek arada bi gelmeye başladı , bi görsem nasıl bi bebek olucak kime benzicek cok merak edıyorum , öyle içten tekme atmakla olmuyo gelsin artık :)

dr. outker'inki güzel canım üstüne de malzeme eklersin ev yapımını aratmaz :) daha olmadı bi tatlıcıdan sipariş edin, ben öyle yapıyodum canım çektikçe :)

Valla ben de çok kararsızım o konuda, ana kucağınıda çok kullanamıyorlar çok para vermek istemiyorum tiny love lar acaip uçtu fiyatları
canım istersen şimdilik alma puseti kullanmayı dene. zaten oyun halısı da almışsın. baktın ikisi de işe yaramadı o zaman alırsın anakucağını. ben başlangıç için yine puseti deniycem bi. kendimi biliyorum almışken en pahalısını alırım ortam yok çünkü

Ben Rapunzel oldum resmen sırf bu yüzden:)
ben hamilelikten önce rapunzeldim. hamileliğin başlarında uğraşamayınca elime makası alıp kendim kestim herkes şok oldu. senelerdir kesilmemiş saçları durdum durdum hamileyken kestim. öyle ucundan falan da değil kestiğim kısımdan peruk olurdu

ne güzel ocakta doğacak benim aralık olur bal kabağım büyüdüğünde okul sorun olacak aman neyse bu kadar sıkıntıya sağlıkla gelsinde inşallah
Hiç birşey olmaz cnm yeterki saglikla dogsun dimi doktor 3 ocak diyor ama o tarihte 39+3 olacak biliyorsun artık çok az bebek tam haftasını bekliyor genelde erken gelir oyüzden korkuyorum biraz ya erkenden sancı gelirse diyee anammmmmmm mm cokkk korkuyorummmm

öyle yediğini içtigini söyleyip fotograf koyan tipler benıde deli edıyor bebişim burdada her fırsatta söyluyorum zaten ısmını vermedıgın seyın ne oldugunu anladım ve benımde bisüredir canım istiyorda yaptırıcak birini bulamadım , annemın evınde tadılat var kadından isteyemem şimdi, kaynanamdanda günahını istemem eksik olsun . öyle takılıyorum ama aklımın bi köşesindede istek devam edıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…