- 15 Nisan 2009
- 872
- 558
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.041
canım normal böyle rüyalar.Ben çok sık görüyorum.Bilinç altındaki korkular bunlar.Tıbbende bu dönemlerde hamilelerde çok rüya görme kabus görme oluyormuş hiç sıkma canını sen.Allahın izniyle hiç birşey olmaz.Ben birde o kanamaların gerçeğini yaşadım çok şükür Allahın izniyle hiç birşey olmadı .Düşünme rüyayı hiç unut gitsinKizlar cok kotu ruya gordumruyamda kanamam oluyomus bakiyorum nasil agliyorum mina gitme beni birakma daha cok kucuksun diye icim cika cika agladim hic durmadan o kadar kotuyduku anlatamam nasil etkisinden cikicam bilmiyorum
evet tuz tansiyonu yükseltiyor. o yüzden çok tuzlu tüketmemek gerekiyormuş.tuz tansiyonumu yükseltiyomuşşşşş
bende kestirmiyorum.Aklımda kalacağına 2 ay sonra kestiririm dedim.Doktorum saçını boyayayabilirsin doğumdan öncede bir kere boyarsın dedi.Adam üzüldü halim beyazlar çakıyor tabi önlerde olunca genede şimdi boyamicam sezeryan olursa bir iki gün öncesi boyarım.Normal olup hazırlıksız yakalanırsamda yapacak bişey yok.Saç kestirmenin batıl olduğu bir gerçek ama ben zor hamilelik geçirince evden çıkamayınca iyice paranoyak oldum .Zaten saçlarda kısa doğumdan sonra şüyle güzel bir model kestirirrim kendimi iyi hissederim dedim
anestezi doktorunun çok iyi olması lazım.Benim doktorda sezeryanda olsa normalde epidural yapacak.Kendisi öyle karar vermişnarkozun bebeğe yada anne sütüne zararı olurmu ki? ya benim bi tanıdık belden iğne vurunmuş o anı yaşayım diye. kadının belini 3 kere delmişler. bide uyuşmamış. bıçakla kesildiğini hissetmiş bağırmış ama çok geç yarmışlar. o yüzden ben korkuyombayılayım tümden gitsin diye düşünüyorum.
bende saç yok zaten anca küt gibi oldu o yüzdende hiç ellemedimBen Rapunzel oldum resmen sırf bu yüzden:)
ye kız valla anasını sat..... :)hıc demıyorsun bızeehep kendını odulelndır zaten bende alıcam bu aksam koca tencereyı onume odullendırıcem artık cocuk horon teper
ay evet seyrettim ben zaten piskopatım bütün korku gerilim filmlerini seyrederim sonra kociş olmadan tuvalete bile gidemem :)anestezi doktorunun çok iyi olması lazım.Benim doktorda sezeryanda olsa normalde epidural yapacak.Kendisi öyle karar vermişbende zaten genel anestezi istemiyorum.Anestezi farkındalığı diye birşey var ondan çok korkuyorum.En azında epiduralde acın olursa söyleyebiliyorsun.Genelde öyle bir şans yok.Anestezi filmini izlediysen neden korktuğumu anlarsın
sen adresi at bize. benim kanepenin ayağı kırıldı geri gönderdim inegöle yarın mobilyacı gelcek ona sana uğramasını sölerimtamam canm beklıorum
Yok şahit olmak istemiyorum ben okadar duygusal degılım mmO kadar kararlisin yani korkak seninarkoz alirsin bide sen hicbiseye sahit olmak istemiyorum dersin
Kaç haftadan itibaren duymaya başldınız o dopler ile acabaBen kullanıyorum canım. İnternetten aldım. Angeltalk marka. Eczaneden bir de ultroson jeli aldım. Pıt pıt sesini duyup rahat ediyorum. Plesanta önde olduğu için ben hareketlerini çok net hissetmiyorum. O yüzden benim işime çok yaradı :) tavsiye ederim :)
Bende bakıyorum ama kafama yatan bulamadımkızlar dönence aldınız mı acaba çok pahalı uygun bi yer var mı acaba
Kızlar artık doğsun istiyorum bebişler yaMıncırmak istiyorum oğluşumu bekle bekle ciğerim soldu valla aaaaaaaaaaaaaa
dr. outker'inki güzel canım üstüne de malzeme eklersin ev yapımını aratmaz :) daha olmadı bi tatlıcıdan sipariş edin, ben öyle yapıyodum canım çektikçe :)bu facebooktan cıkıcam dıyorum yıne cıkamıyorum.ya millet düşüncesızse yedıklerını paylasıyor ya ayar oluyorum yaa hamıle mı var alan alamayan varmı yok mu hıccc umurlarında deıl.. şimdi benım canım delı gıbı bısı ıstedı. malum o yıyecegın yapıldıgı aydayız.. annemde yenı gıttı ugrastırmalıda kım yapıcak bana onudr.outker ın varmıs esıme dedım de o benden ıı bılıo alıcam aksama yapıp yıcem ama evde yapılmısa benzemezkıı
canım istersen şimdilik alma puseti kullanmayı dene. zaten oyun halısı da almışsın. baktın ikisi de işe yaramadı o zaman alırsın anakucağını. ben başlangıç için yine puseti deniycem bi. kendimi biliyorum almışken en pahalısını alırım ortam yok çünküValla ben de çok kararsızım o konuda, ana kucağınıda çok kullanamıyorlar çok para vermek istemiyorum tiny love lar acaip uçtu fiyatları
ben hamilelikten önce rapunzeldim. hamileliğin başlarında uğraşamayınca elime makası alıp kendim kestim herkes şok oldu. senelerdir kesilmemiş saçları durdum durdum hamileyken kestim. öyle ucundan falan da değil kestiğim kısımdan peruk olurduBen Rapunzel oldum resmen sırf bu yüzden:)
Hiç birşey olmaz cnm yeterki saglikla dogsun dimine güzel ocakta doğacak benim aralık olur bal kabağım büyüdüğünde okul sorun olacak aman neyse bu kadar sıkıntıya sağlıkla gelsinde inşallah
bu facebooktan cıkıcam dıyorum yıne cıkamıyorum.ya millet düşüncesızse yedıklerını paylasıyor ya ayar oluyorum yaa hamıle mı var alan alamayan varmı yok mu hıccc umurlarında deıl.. şimdi benım canım delı gıbı bısı ıstedı. malum o yıyecegın yapıldıgı aydayız.. annemde yenı gıttı ugrastırmalıda kım yapıcak bana onudr.outker ın varmıs esıme dedım de o benden ıı bılıo alıcam aksama yapıp yıcem ama evde yapılmısa benzemezkıı
ve 4000. sayfaya ben geçiyorummmm
beni de korkuttunuz vallaYok şahit olmak istemiyorum ben okadar duygusal degılım mm
sülalesini satıcam vallaye kız valla anasını sat..... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?