- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.061
bende demıorm kv desem yapar getırır de gecen kırıldım ona daha da bısı ıstememöyle yediğini içtigini söyleyip fotograf koyan tipler benıde deli edıyor bebişim burdada her fırsatta söyluyorum zatenısmını vermedıgın seyın ne oldugunu anladım ve benımde bisüredir canım istiyorda yaptırıcak birini bulamadım , annemın evınde tadılat var kadından isteyemem şimdi, kaynanamdanda günahını istemem eksik olsun . öyle takılıyorum ama aklımın bi köşesindede istek devam edıyor
korkma kızzz bende korkuom ama normal doguralım gıtsın anasını satımbeni de korkuttunuz vallanerdeyse vazgeçicem
Zaten 4 5 ay anca kullancan ucuz bi şey al.
Canım ben bebek bakıyodum çok işime yarıyodu ana kucaģı ve yürüteç.
ben hamilelikten önce rapunzeldim. hamileliğin başlarında uğraşamayınca elime makası alıp kendim kestim herkes şok oldu. senelerdir kesilmemiş saçları durdum durdum hamileyken kestim. öyle ucundan falan da değil kestiğim kısımdan peruk olurdu
bende demıorm kv desem yapar getırır de gecen kırıldım ona daha da bısı ıstemem
korkma kızzz bende korkuom ama normal doguralım gıtsın anasını satım
aynen onlardan gelecek hayrı allah tan gelsın paramız var cok sukur muhtac deılız gıder yerız kaselerceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebosver gidip bı restoranda yerız daha iyi
bencede onlardan isticeğinize gidin yiyin dışarda.bosver gidip bı restoranda yerız daha iyi
verme verme bende cok tırsıom ama dusununce o an çekicez Allah ın ıznıyle ertesı gun hayatımıza devam edıcezzz sezerciklerin hepsı agrı cekıcıkkkkkkkkkkkkkkaayyy bi sen varsın kız sende olmasan sezeryana karar vericem
oyyyyyyyyyyyyyyy en sevdıgım renkk cok guzelll erkegede gıdermı acabakızlaaarrr bebek arabası bunu alcam :) rengine bayıldımmmm :)
aynen onlardan gelecek hayrı allah tan gelsın paramız var cok sukur muhtac deılız gıder yerız kaselerceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesıyırmak uzereyımmmmmmmmmm
bencede onlardan isticeğinize gidin yiyin dışarda.
maviliside var kuzum bak çok tatlı renkleri :))oyyyyyyyyyyyyyyy en sevdıgım renkk cok guzelll erkegede gıdermı acaba
beni de korkuttunuz vallanerdeyse vazgeçicem
Canim orası sana kalmış bir şey.ben birinciyi kullanıyodum ikinci de olabilir farketmez hem yatirip hem yarim oturtulacak bi şey olsun yeter.canım anakucagı derken hangısı lazım dıyosun ?alttakımı üsttekımı?
Çok güzelmis ne kadar fiyatı. Netten mi alacaksınkızlaaarrr bebek arabası bunu alcam :) rengine bayıldımmmm :)
Kızlar doktordan geldim. Bebis 1020 gr miş kilosu normal dedi doktor. Bakti bakti ultrasondan, bir sikinti yok dedi.
Yalniz tahlil vermedi bir ay oldu doktora gitmeyeli neden tahlil vermedi unuttu mu aceleye mi getirdi canım sıkıldı yaa.. aklima takildi geri dönüp sorayım dedim hastasi vardi yanındaki hemşire de tahlil yeni yapıldığı için gerek yok ama istersen yazalim dedi. Tabi ben de istemedim geldim.
Size de her ay tahlil yapılıyor mu yoksa yapılmadığı da oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?