2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da her ay tahlil yaptırmıyor canım, ne tahlili yaptırması gerekiyor ki her ay?

Bana ilk aylar bi kez kan tahlili yaptı. Idrat istedi yapmadım sevmiyom çiş tahlili
Bir de geçen hafta rahatsizdım yine yapalım dedi mecbur yaptım kan idrar.

canım ben ilk hamile kaldığımda yapıldı bidaha hiç tahlil istemedi doktorum :)

Bana da her ay tahlil yaptırmıyor canım, ne tahlili yaptırması gerekiyor ki her ay?
Bende hipptiroid var tsh.ye bakılıyordu, pıhtılaşma zamanina falan bakılıyordu. Idrar testi de yapılıyordu hep..
magnezyum ilaci tahlil yapmadan verilir mi bana onu da yazdı. Daha çok ona kafam takılıyor almiycam icmiycem magnezyum falan

maviliside var kuzum bak çok tatlı renkleri :))
britax römer affinity
tamam canım
hem nıe kırıldın , naptı
kendı kendıne trıp atıo bende sınır oldum yazıo cızıo oynuo
canm bende talesemı tasıyıcılıgı oldugundan her ay kan verıyorum ama her ay yapmıolar dıe bılıyorum

Magnezyum ağrılar için verilir ağırlaştık ya artık. Bir de erken kasılmaları önlüyor
evet canım ısyerındeyım tarıf bakıom netten bıde pastane

kv ler gırıp okuomus aksama hepımızın kapısında koca tencere tatlı oluomusss
Koca tencere boş olmasın kafanıza geçirmek için

burdakiler mi garip ben mi bilmiyorum da benden tahlili su ana kadar hic istemed. ikili test icin kan vermistm ordan onemli seylere baktilar,her sey yolunda old icin ekstra hicbise yapmadk su ana kadar masallah.. korkma bence cnm

kızlar ben artık iş yerinde çok zorlanıyorum, sizin nasıl? herşey sıkıyor beni kıyafet ayakkabı.. masa başı karnım sıkışıyor, nefesim daralıyor, nasıl gececek günler

kızlar sizin karnınız sert mi ya benim bu günlerde çok sert, doktora sormayı unuttum,nette erken doğum belirtisi yazıyor, sıkıldım artık hep sorun çıkmasından
Anlık mı sertleşiyor yoksa hep mi sert. Ona bak canım... Hep sertse gaz birikmiş olabilir onadan sert oluyor karın.... Ama kasılma sertleşmesi böyle sanki bebek poposunu yada kafasını karnının biyerinden çıkarıcak gibi sertleştiriyor. Küçük tepecik yapıyor. Onlar kasılma oluyormuş.

Magnezyum ağrılar için verilir ağırlaştık ya artık. Bir de erken kasılmaları önlüyor
Koca tencere boş olmasın kafanıza geçirmek için
hahayyyyy bısı yapamazlarrr
kızlar ben artık iş yerinde çok zorlanıyorum, sizin nasıl? herşey sıkıyor beni kıyafet ayakkabı.. masa başı karnım sıkışıyor, nefesim daralıyor, nasıl gececek günler
canm bende deftere yazı yazarken proje actıgımda zorlanıyorum sureklı kaykık oturuyorum masada

Amin kuzum.valla bende durabildigim kadar duriyim diyodum ama fiziksel degil psikolojik sebeplerden 32. Haftada cikmayi dusunuyorum :))
Sen bankadaydın değilmi canım, o meslekte stres çarpı 2 oluyor. Ainirleniyorsan ki hamileyken insan daha çok sinirli ve gergin oluyor. Boşver 32 de çık yada iki hafta daha dene .... 34 gibi çıkarsın. Ama sinirlenince beiş içerde tur atıyorsa etkileniyor demektie,ona göre kararını verirsin.

KIZLAAAAR KOMŞUCULUK AKIMINA KAPILDIM BİR BİLİNMEZE GİDİYORUMDEDİKODULARA YETİŞEMEZ OLDUM WALLA
Dün eltime uğradık komşusu gelmişti benden duymuş olma deyip mahalledeki bütün ahlâksızlıkları dedikoduları döktü gitti kadın
Çok canım sıkıldı istemeden duydum bazı iğrenç şeyleri de. :/

ay evet seyrettim ben zaten piskopatım bütün korku gerilim filmlerini seyrederim sonra kociş olmadan tuvalete bile gidemem :)
bende çok severim gerilim korku kitap dizi film bayılırım ama ne gariptirki bizim yerli çekilen korku filmlerini izleyemem cinli falan saçma olsalarda inancımda olduğu için onları izleme-kten tırsıyorum.Yabancılarınkinde sorun yok.izler ondan sonrada yatar bir güzel uyuruum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…