- 12 Ekim 2012
- 1.007
- 586
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.081
Kızlar doktordan geldim. Bebis 1020 gr miş kilosu normal dedi doktor. Bakti bakti ultrasondan, bir sikinti yok dedi.
Yalniz tahlil vermedi bir ay oldu doktora gitmeyeli neden tahlil vermedi unuttu mu aceleye mi getirdi canım sıkıldı yaa.. aklima takildi geri dönüp sorayım dedim hastasi vardi yanındaki hemşire de tahlil yeni yapıldığı için gerek yok ama istersen yazalim dedi. Tabi ben de istemedim geldim.
Size de her ay tahlil yapılıyor mu yoksa yapılmadığı da oldu mu?
Bana ilk aylar bi kez kan tahlili yaptı. Idrat istedi yapmadım sevmiyom çiş tahliliKızlar doktordan geldim. Bebis 1020 gr miş kilosu normal dedi doktor. Bakti bakti ultrasondan, bir sikinti yok dedi.
Yalniz tahlil vermedi bir ay oldu doktora gitmeyeli neden tahlil vermedi unuttu mu aceleye mi getirdi canım sıkıldı yaa.. aklima takildi geri dönüp sorayım dedim hastasi vardi yanındaki hemşire de tahlil yeni yapıldığı için gerek yok ama istersen yazalim dedi. Tabi ben de istemedim geldim.
canım ben ilk hamile kaldığımda yapıldı bidaha hiç tahlil istemedi doktorum :)Kızlar doktordan geldim. Bebis 1020 gr miş kilosu normal dedi doktor. Bakti bakti ultrasondan, bir sikinti yok dedi.
Canim orası sana kalmış bir şey.ben birinciyi kullanıyodum ikinci de olabilir farketmez hem yatirip hem yarim oturtulacak bi şey olsun yeter.
Al kız bulunsun.bizim bi akrabada üsttekı fotograftakınden varmıs ,,sana verım dedı , ben napacam bişeye yaramaz dedım almadım , işe yarıcaksa alıyım madem
Bende hipptiroid var tsh.ye bakılıyordu, pıhtılaşma zamanina falan bakılıyordu. Idrar testi de yapılıyordu hep..Bana da her ay tahlil yaptırmıyor canım, ne tahlili yaptırması gerekiyor ki her ay?
evet canım ısyerındeyımsakin ol beybisen çalışıyosun dimi ,işyerındemısın?
kv ler gırıp okuomus aksama hepımızın kapısında koca tencere tatlı oluomusssbizi bu hale getirenler utansın a dostlar
tamam canımmaviliside var kuzum bak çok tatlı renkleri :))
britax römer affinity
kendı kendıne trıp atıo bende sınır oldum yazıo cızıo oynuohem nıe kırıldın , naptı
canm bende talesemı tasıyıcılıgı oldugundan her ay kan verıyorum ama her ay yapmıolar dıe bılıyorumKızlar doktordan geldim. Bebis 1020 gr miş kilosu normal dedi doktor. Bakti bakti ultrasondan, bir sikinti yok dedi.
Magnezyum ağrılar için verilir ağırlaştık ya artık. Bir de erken kasılmaları önlüyorBende hipptiroid var tsh.ye bakılıyordu, pıhtılaşma zamanina falan bakılıyordu. Idrar testi de yapılıyordu hep..
magnezyum ilaci tahlil yapmadan verilir mi bana onu da yazdı. Daha çok ona kafam takılıyor almiycam icmiycem magnezyum falan
Koca tencere boş olmasın kafanıza geçirmek içinevet canım ısyerındeyımtarıf bakıom netten bıde pastane
kv ler gırıp okuomus aksama hepımızın kapısında koca tencere tatlı oluomusss
Kızlar doktordan geldim. Bebis 1020 gr miş kilosu normal dedi doktor. Bakti bakti ultrasondan, bir sikinti yok dedi.
Anlık mı sertleşiyor yoksa hep mi sert. Ona bak canım... Hep sertse gaz birikmiş olabilir onadan sert oluyor karın.... Ama kasılma sertleşmesi böyle sanki bebek poposunu yada kafasını karnının biyerinden çıkarıcak gibi sertleştiriyor. Küçük tepecik yapıyor. Onlar kasılma oluyormuş.kızlar sizin karnınız sert mi ya benim bu günlerde çok sert, doktora sormayı unuttum,nette erken doğum belirtisi yazıyor, sıkıldım artık hep sorun çıkmasından
hahayyyyy bısı yapamazlarrrMagnezyum ağrılar için verilir ağırlaştık ya artık. Bir de erken kasılmaları önlüyor
Koca tencere boş olmasın kafanıza geçirmek için
canm bende deftere yazı yazarken proje actıgımda zorlanıyorum sureklı kaykık oturuyorum masadakızlar ben artık iş yerinde çok zorlanıyorum, sizin nasıl? herşey sıkıyor beni kıyafet ayakkabı.. masa başı karnım sıkışıyor, nefesim daralıyor, nasıl gececek günler
nooolldu kız oyuzden bızı bıraktın demekKIZLAAAAR KOMŞUCULUK AKIMINA KAPILDIM BİR BİLİNMEZE GİDİYORUMDEDİKODULARA YETİŞEMEZ OLDUM WALLA
Sen bankadaydın değilmi canım, o meslekte stres çarpı 2 oluyor. Ainirleniyorsan ki hamileyken insan daha çok sinirli ve gergin oluyor. Boşver 32 de çık yada iki hafta daha dene .... 34 gibi çıkarsın. Ama sinirlenince beiş içerde tur atıyorsa etkileniyor demektie,ona göre kararını verirsin.Amin kuzum.valla bende durabildigim kadar duriyim diyodum ama fiziksel degil psikolojik sebeplerden 32. Haftada cikmayi dusunuyorum :))
Dün eltime uğradık komşusu gelmişti benden duymuş olma deyip mahalledeki bütün ahlâksızlıkları dedikoduları döktü gitti kadınKIZLAAAAR KOMŞUCULUK AKIMINA KAPILDIM BİR BİLİNMEZE GİDİYORUMDEDİKODULARA YETİŞEMEZ OLDUM WALLA
bende çok severim gerilim korku kitap dizi film bayılırımay evet seyrettim ben zaten piskopatım bütün korku gerilim filmlerini seyrederim sonra kociş olmadan tuvalete bile gidemem :)
annem buluntlu lila rengi olandan almış çok tatlı sıcakta tutar ben çok beğendimhttp://www.englishhome.com.tr/bebek-odasi-tekstili/?srt=UP&page=3
kızlar sizce bu battaniyeler kullanışlı olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?