2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben artık iş yerinde çok zorlanıyorum, sizin nasıl? herşey sıkıyor beni kıyafet ayakkabı.. masa başı karnım sıkışıyor, nefesim daralıyor, nasıl gececek günler
Ben de öyleyim canım
Öğretmenim çalışma saatlerim iyi ama yine de gitmek istwmiyorum artık işe
32 gelsin bırakıcam hemen
Son bir ay

Merhaba guzel anneler. Hamileligin ilk donemlerinde ara ara yazdim burda ama sonra buyuk kizin okulu vs.. Bir donemde bebisin amniyon sivisindan sizinti oldugundan suphelendiler surekli su gibi akintim vardi derken yazamadim ama hep okudum sizleri.
Su an sikintisi olanlar insallah sagliklica son zamanlari gorurler
Bende kiyafetleri tamamladim ancak 2.olunca cok hevesli olunmuyo sanirim az aldim
Ana kucagi bende muhakkak tavsiye ediyorum salona besikte konulsa bebek hafif dik bir sekilde bakinmak istiyor bir sure sonra.
Ama cok uzun kullanilmadigi icin tanidiktan falan temin edilirse daha iyi
Ben tiny love uykucu ana kucagini cok begenmistik ama sifirina o kadar para vermek fazla geldi sahibinden.com u takip edip yari fiyatina tertemiz bir tane denk getirip onu aldim zaten butun parcalar yikaniyor aklinizda bulunsun.
Son zamanlar sikintilarin arttigi ama bebislerin tepkilerininde arttigi zamanalr cok ozleniyo o pitpitlar insallah keyiflice geciririz

vazgecme canım , doktoruna ve hastaneye guvenıosan sorun yok, benımde normal olmaz ise eger , sezeryanı epıdural yaptırıcam .çıkar çıkmaz ılk ben gorucem kucagıma alıp emzırıcem inşallah
dr uma güveniyorum cnm. doğumda mutlaka yanımda olcakmış.o olursa yapabilirim. normalde epidural düşünüyorum ben bu gittiğimde onu sorucam. belki öyle daha kolay olabilir inşallah ya allahım nasip ederde bebişlerimizi emziririz hemen.aaayy güç verin kızlar işte şöyleee herkes korkuyor bende mi tuhaflık var dedim

Canım hiç korkma, benimde ilk bebeğim olacak nasipse eğer ama inanılmaz bi rahatlık var.. Bende normal istiyorum, hatta sezeryandan daha çok korkuyorum, sonrası için endişeleniyorum yani... Bol bol dua edelim hepimizin Rabbim yardımcısı olsun...

demekki o kadar tatlı bişi ki herşeyi unutturuyo insana. kız 7 aydır rakı içemiyom yaw ne koydu bana biliyonmu
Ben de rakı balık meZe istiyorum((( geçenlerde dışarda balık yedik,eşim bir iki tek attı.... O keyifi özledim:))) minnoşum doğsun altı ayı da bi atlatalım.... Beni damar biyerler paklar

burdakiler mi garip ben mi bilmiyorum da benden tahlili su ana kadar hic istemed. ikili test icin kan vermistm ordan onemli seylere baktilar,her sey yolunda old icin ekstra hicbise yapmadk su ana kadar masallah.. korkma bence cnm
Benden de dr tahlil istemedi fakat saglik ocakgi 2. Tetonaza gittigimde kan degerlerime bakti birde kasim 5 gibi tekrar cagirdilar

Hangi şehirdesin bolulu hasan usta diye biyer var... Avmlerin içinde falan var.... Aynı ev yapımı... Hazır toz karışımlar hjöleli gibi.... Ordan alabşlirsin.... Ben de çok kızıyorum... Ben de girmiyom facaye bir haftadır aürekli paylaşıyorlar canım istiyor....

kızlar ben artık iş yerinde çok zorlanıyorum, sizin nasıl? herşey sıkıyor beni kıyafet ayakkabı.. masa başı karnım sıkışıyor, nefesim daralıyor, nasıl gececek günler

Tam beni tarif etmişsin bende aynen o durumdayım ne giysem sıkıo bakıyorum lastıklı bol ama bunaltıo benıde

Doktoruma dedim genel cerrah sezeryanla alırız fıtığı da diyor.
Aaa ben seni normal doğurtcam dedi

Sezeryan çok zor kızlar ya dikişli olmak istemiyorum alttan dikiş de olsa çok zor olmuyormuş. ama sezeryan sıkıntı ben korkuyorum :/

Ben de rakı balık meZe istiyorum((( geçenlerde dışarda balık yedik,eşim bir iki tek attı.... O keyifi özledim:))) minnoşum doğsun altı ayı da bi atlatalım.... Beni damar biyerler paklar
kız o içerken koklayaydın bol bol :) şöle ahmet kayanın şarkılarını koyacan ışığı kapatıp mumu yakacan alacan mezelerini buzlu rakını bi yudum alacan yemek borunu yaka yaka aşağı inecek üstüne bi yudum daha alacan genzine dolacak o anason kokusu hayat bu beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bide duygusallaşıp ağlıcan eskileri düşünüp

bursadayım canm bı bakayım burda vardır muhakkak tesekkur ederım

Ne olmuş kız eskiden

evet canım bankacıyım , ya sorma 2 haftadır biraz bende gergınım nedense anlamadım ,aksiliklerde hep benı buldu , 1 hafta yıllık iznimde var, 32yı doldururum 1 haftada yıllık ıznımden kullanır öyle cıkarım izne dıye düşündüm , kısmet bakalım ozamankı psıkolojıme göre bi karar verıcem :)

yok canım ya mıllet çatır catır doguruyo ,bizde dogurururz sorada rahat ederız evelallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…