- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.101
Ben de öyleyim canımkızlar ben artık iş yerinde çok zorlanıyorum, sizin nasıl? herşey sıkıyor beni kıyafet ayakkabı.. masa başı karnım sıkışıyor, nefesim daralıyor, nasıl gececek günler
dr uma güveniyorum cnm. doğumda mutlaka yanımda olcakmış.o olursa yapabilirim. normalde epidural düşünüyorum ben bu gittiğimde onu sorucam. belki öyle daha kolay olabilirvazgecme canım , doktoruna ve hastaneye guvenıosan sorun yok, benımde normal olmaz ise eger , sezeryanı epıdural yaptırıcam .çıkar çıkmaz ılk ben gorucem kucagıma alıp emzırıcem inşallah
Canım hiç korkma, benimde ilk bebeğim olacak nasipse eğer ama inanılmaz bi rahatlık var.. Bende normal istiyorum, hatta sezeryandan daha çok korkuyorum, sonrası için endişeleniyorum yani... Bol bol dua edelim hepimizin Rabbim yardımcısı olsun...dr uma güveniyorum cnm. doğumda mutlaka yanımda olcakmış.o olursa yapabilirim. normalde epidural düşünüyorum ben bu gittiğimde onu sorucam. belki öyle daha kolay olabilirinşallah ya allahım nasip ederde bebişlerimizi emziririz hemen.aaayy güç verin kızlar işte şöyleee herkes korkuyor bende mi tuhaflık var dedim
Ben de rakı balık meZe istiyorumdemekki o kadar tatlı bişi ki herşeyi unutturuyo insana. kız 7 aydır rakı içemiyom yaw ne koydu bana biliyonmu
Benden de dr tahlil istemedi fakat saglik ocakgi 2. Tetonaza gittigimde kan degerlerime bakti birde kasim 5 gibi tekrar cagirdilarburdakiler mi garip ben mi bilmiyorum da benden tahlili su ana kadar hic istemed. ikili test icin kan vermistm ordan onemli seylere baktilar,her sey yolunda old icin ekstra hicbise yapmadk su ana kadar masallah.. korkma bence cnm
Hangi şehirdesin bolulu hasan usta diye biyer var... Avmlerin içinde falan var.... Aynı ev yapımı... Hazır toz karışımlar hjöleli gibi.... Ordan alabşlirsin.... Ben de çok kızıyorum... Ben de girmiyom facaye bir haftadır aürekli paylaşıyorlar canım istiyor....bu facebooktan cıkıcam dıyorum yıne cıkamıyorum.ya millet düşüncesızse yedıklerını paylasıyor ya ayar oluyorum yaa hamıle mı var alan alamayan varmı yok mu hıccc umurlarında deıl.. şimdi benım canım delı gıbı bısı ıstedı. malum o yıyecegın yapıldıgı aydayız.. annemde yenı gıttı ugrastırmalıda kım yapıcak bana onudr.outker ın varmıs esıme dedım de o benden ıı bılıo alıcam aksama yapıp yıcem ama evde yapılmısa benzemezkıı
Cok guzelmis canim nerede gordun ???kızlaaarrr bebek arabası bunu alcam :) rengine bayıldımmmm :)
kızlar ben artık iş yerinde çok zorlanıyorum, sizin nasıl? herşey sıkıyor beni kıyafet ayakkabı.. masa başı karnım sıkışıyor, nefesim daralıyor, nasıl gececek günler
kız o içerken koklayaydın bol bol :) şöle ahmet kayanın şarkılarını koyacan ışığı kapatıp mumu yakacan alacan mezelerini buzlu rakını bi yudum alacan yemek borunu yaka yaka aşağı inecek üstüne bi yudum daha alacan genzine dolacak o anason kokusu hayat bu beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeBen de rakı balık meZe istiyorum((( geçenlerde dışarda balık yedik,eşim bir iki tek attı.... O keyifi özledim:))) minnoşum doğsun altı ayı da bi atlatalım.... Beni damar biyerler paklar
bursadayım canm bı bakayım burda vardır muhakkak tesekkur ederımHangi şehirdesin bolulu hasan usta diye biyer var... Avmlerin içinde falan var.... Aynı ev yapımı... Hazır toz karışımlar hjöleli gibi.... Ordan alabşlirsin.... Ben de çok kızıyorum... Ben de girmiyom facaye bir haftadır aürekli paylaşıyorlar canım istiyor....
Ne olmuş kız eskidenkız o içerken koklayaydın bol bol :) şöle ahmet kayanın şarkılarını koyacan ışığı kapatıp mumu yakacan alacan mezelerini buzlu rakını bi yudum alacan yemek borunu yaka yaka aşağı inecek üstüne bi yudum daha alacan genzine dolacak o anason kokusu hayat bu beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebide duygusallaşıp ağlıcan eskileri düşünüp
ilk aşklar :)Ne olmuş kız eskiden
Sen bankadaydın değilmi canım, o meslekte stres çarpı 2 oluyor. Ainirleniyorsan ki hamileyken insan daha çok sinirli ve gergin oluyor. Boşver 32 de çık yada iki hafta daha dene .... 34 gibi çıkarsın. Ama sinirlenince beiş içerde tur atıyorsa etkileniyor demektie,ona göre kararını verirsin.
dr uma güveniyorum cnm. doğumda mutlaka yanımda olcakmış.o olursa yapabilirim. normalde epidural düşünüyorum ben bu gittiğimde onu sorucam. belki öyle daha kolay olabilirinşallah ya allahım nasip ederde bebişlerimizi emziririz hemen.aaayy güç verin kızlar işte şöyleee herkes korkuyor bende mi tuhaflık var dedim
Ay ne guzel ben her ay kan idrar tahlili verdim. Ama benim bazo rahatsızlıklarim var tabi. Troid ve kan pihtilasmasi gibicanım ben ilk hamile kaldığımda yapıldı bidaha hiç tahlil istemedi doktorum :)
http://www.englishhome.com.tr/bebek-odasi-tekstili/?srt=UP&page=3
kızlar sizce bu battaniyeler kullanışlı olur mu acaba
İçimi rahatlattiniz valla kizlar sağolunburdakiler mi garip ben mi bilmiyorum da benden tahlili su ana kadar hic istemed. ikili test icin kan vermistm ordan onemli seylere baktilar,her sey yolunda old icin ekstra hicbise yapmadk su ana kadar masallah.. korkma bence cnm
inşallah canım inşallahyok canım ya mıllet çatır catır doguruyo ,bizde dogurururz sorada rahat ederız evelallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?