- 4 Ocak 2012
- 1.259
- 1.290
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.121
Kız sorma meğerse ev kadını olmak ne zormuş hergün bir toplantı hergün bir ekşınnooolldu kız oyuzden bızı bıraktın demek
Hehhehehheh içindeki tüm kötülükleri dökmüş deseneDün eltime uğradık komşusu gelmişti benden duymuş olma deyip mahalledeki bütün ahlâksızlıkları dedikoduları döktü gitti kadın
Çok canım sıkıldı istemeden duydum bazı iğrenç şeyleri de. :/
35 haftadan önce gelmezlerse süper olur.ondan sonrası benim için önemli değilHiç birşey olmaz cnm yeterki saglikla dogsun dimidoktor 3 ocak diyor ama o tarihte 39+3 olacak biliyorsun artık çok az bebek tam haftasını bekliyor genelde erken gelir oyüzden korkuyorum biraz ya erkenden sancı gelirse diyee anammmmmmm mm cokkk korkuyorummmm
kızlaaarrr bebek arabası bunu alcam :) rengine bayıldımmmm :)
Aman gecmiş gitmiş ne düşünüyonilk aşklar :)
Kızzz ben de evdeyim iş miş yok otur yerineHeyyyy Allahımmmm bunlar da çalışan kesim öylemiiiiikızzz çalışsanızaaa ne kebappp ohhhh full sohbet ediyorlarr ben evdeyimmm evvv işi bitmiyorrr bir turlu orayı topla burayı temizle şurayı bilmem ne yapppp sizz benden iyisiniz valla bırakmayınn işi sakınn
bizim evde zaten hızmetcı var canım. sen evde ıslerını bıtıtrıp oturdugunda bız yenı abslıyoruz aksam eve gıttıgımde ortalıgı topla yemek yap ye otur derken saat 9 oluo. :) ıs yerınde gırdıgımıze bakma. okadar da luksumuz olsunHeyyyy Allahımmmm bunlar da çalışan kesim öylemiiiiikızzz çalışsanızaaa ne kebappp ohhhh full sohbet ediyorlarr ben evdeyimmm evvv işi bitmiyorrr bir turlu orayı topla burayı temizle şurayı bilmem ne yapppp sizz benden iyisiniz valla bırakmayınn işi sakınn
Benim ne yemek yapasım var, ne de başka birşey.. Ama doğumdan önce detaylı bi temizlik şart tabi.. Bu hafta hem tatilken yapsam mı diyorumbizim evde zaten hızmetcı var canım. sen evde ıslerını bıtıtrıp oturdugunda bız yenı abslıyoruz aksam eve gıttıgımde ortalıgı topla yemek yap ye otur derken saat 9 oluo. :) ıs yerınde gırdıgımıze bakma. okadar da luksumuz olsun
cok sukur temızlıgım bıttı ama bu satten sonra ıpın ucunuda bırakmamam lazım. aksam yemek yap ye yogurt mayala derken saate bı baktım 9 olmus. bıde camasırlar var kurumayan bugun kurur bu aksam da onları utulerım zor gelıo artık yaa valla evde olup mınnosumla vakıt gecrmek ıstıyorum hersey batıo ısyerınde. ıste burda stres atıoruz ıyı oluo :) hamılelıgım karsıdakı esnafa batmıs heralde patrona gelıp gıdıp fısır fısır bısı dıo adam. bıgun gırıcem odaya ne ıstıosun dıcem. derdı ne anlamadım. batıo sanırım.Benim ne yemek yapasım var, ne de başka birşey.. Ama doğumdan önce detaylı bi temizlik şart tabi.. Bu hafta hem tatilken yapsam mı diyorumValla buraya da girmesek çatlarız heralde
Ay bugün aynısıyım kıyafetim sıkıyo, bacaklarımı uzatmak istiyorum sütyenimin arkasını açtım üstümde bol hırka var öyle rahat ettim aşırı darlanıyorumm. valla 10 haftamız var daha nasıl geçicek bilmiyorum. hiçbişey yapasım yok sadece bütün gün forum okumak istiyorumkızlar ben artık iş yerinde çok zorlanıyorum, sizin nasıl? herşey sıkıyor beni kıyafet ayakkabı.. masa başı karnım sıkışıyor, nefesim daralıyor, nasıl gececek günler
kız o içerken koklayaydın bol bol :) şöle ahmet kayanın şarkılarını koyacan ışığı kapatıp mumu yakacan alacan mezelerini buzlu rakını bi yudum alacan yemek borunu yaka yaka aşağı inecek üstüne bi yudum daha alacan genzine dolacak o anason kokusu hayat bu beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebide duygusallaşıp ağlıcan eskileri düşünüp
Allah Allah ne alaka ki, onlara ne senin hemileliğinden?cok sukur temızlıgım bıttı ama bu satten sonra ıpın ucunuda bırakmamam lazım. aksam yemek yap ye yogurt mayala derken saate bı baktım 9 olmus. bıde camasırlar var kurumayan bugun kurur bu aksam da onları utulerım zor gelıo artık yaa valla evde olup mınnosumla vakıt gecrmek ıstıyorum hersey batıo ısyerınde. ıste burda stres atıoruz ıyı oluo :) hamılelıgım karsıdakı esnafa batmıs heralde patrona gelıp gıdıp fısır fısır bısı dıo adam. bıgun gırıcem odaya ne ıstıosun dıcem. derdı ne anlamadım. batıo sanırım.
Bir ker tatilde bir çift fördük çok tatlılardı inşallah bizimkide öyle uslu olur. Anası babası çilingiri kurmuşlar takılıyorlar karşılıklı.... Bebekte orrtada mama sandalyaseine koymuşlar..... Elinde onunda mama ..... Takılıyır.... Onlar konustorlar oda bişiler anlatmaya çalışıyor nabbahhabbvgsss ass ..., çok güEl bir tabloyduilk aşklar :)
Eşine yaptırsana kuzum. Elinden gelmior mu onun da biraz.... Mesela çamaşır asma toplama bulaşık makinesi boşalma.elektrik süpürgesi ver eline yapsın.... Sen iki canlısın çok yoruluyoyorsun hem iş hem ev işibizim evde zaten hızmetcı var canım. sen evde ıslerını bıtıtrıp oturdugunda bız yenı abslıyoruz aksam eve gıttıgımde ortalıgı topla yemek yap ye otur derken saat 9 oluo. :) ıs yerınde gırdıgımıze bakma. okadar da luksumuz olsun
Heyyyy Allahımmmm bunlar da çalışan kesim öylemiiiiikızzz çalışsanızaaa ne kebappp ohhhh full sohbet ediyorlarr ben evdeyimmm evvv işi bitmiyorrr bir turlu orayı topla burayı temizle şurayı bilmem ne yapppp sizz benden iyisiniz valla bırakmayınn işi sakınn
Kızzz pasakli :) benim evin işi bitmiyor mutfaktan yeni çıktım :)Aman gecmiş gitmiş ne düşünüyon
Kızzz ben de evdeyim iş miş yok otur yerine
bılmıyorumkı canım batıyor heralde... bakısı bıle sınırımı bozuo adamın... kendısı de karısı da kımya muh. birlikte ıs yapıolar ınsan halındn anlamayan asalak ıste... calısıcaktım ama calısmıcam canım. ısveren benı doncek bılıo da donmıcem. ne halı varsa gorsun. onun hıc umru deıl ama yenı bı cocuk alındı ona gosterıorm ısı ben napıcam abla ne olur ııce ogrenmeden rapora cıkma dıo bılemem dedım. bu sabah baska bı odaya tasıdım çamasırlıgı o oda gunboyu gunes alıo sıcak oluo aksama kurumus olur dıger postayı atarım yıkanır evde olsan as balkona kurusun. pazar gunu 4 posta camasır yıkandı kurudu ama calısınca asamıosun. ustumdekıler de ınsan olmadıgı ıcın camasırın ustune halı sılkelermı sıgaramı atar oyuzden asamıorm evde yokken guvenıpteAllah Allah ne alaka ki, onlara ne senin hemileliğinden?
İzinler bittikten sonra çalışacak mısın peki?
Ohh ne güzel bitmiş senin temizliğin bende bu hafta yapayım diyorum, gerçekten ipin ucu bi kaçınca zor topluyor insan... Heleki şu saatten sonra daha zor bizim için :))) Dediğin gibi çamaşırlar bile zor kuruyor, onları öyle görmek bile bazen çileden çıkartıyor beni hemen ortadan kalkmadığı için, pek bi asabi olduk sanırım
İzinden önce fapor alsan pazartesi cuma ya kadar beş gün.... Zaten bu hafta birti sayılır 29 ekim diye. O seni üç hafta idare etse bir hafta izini kullanır sonra 1 hafta falan daha çalışır ayrılırsın. Zaten o zaman 34 35 olırsunevet canım bankacıyım , ya sorma 2 haftadır biraz bende gergınım nedense anlamadım ,aksiliklerde hep benı buldu , 1 hafta yıllık iznimde var, 32yı doldururum 1 haftada yıllık ıznımden kullanır öyle cıkarım izne dıye düşündüm , kısmet bakalım ozamankı psıkolojıme göre bi karar verıcem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?