2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Eee yap okadar işte yahuuu 1 2 saat yapmissin çokmu :) şimdide kalkınma yorgan yastığa nevresim geciricem misafirlerim geliçek yatılı Çokk çalışıyorum cokkk :) maaş almam lazım benimde :)

yapıo canım uzun yıllar bekar evınde kaldıgı ıcın elınden her ıs gelır beraber yaparız zaten. ütüyüde ver dıo da artık yok dıyorum okdr da deıl. oda olmasa napardım bılmem zaten

bursadayım canm bı bakayım burda vardır muhakkak tesekkur ederım
Vardır kesin... Bi bak söyle getiriyorlar da zaten. Zaten şu yemek paylaşma olayını hamileliğimden önce bile sevmiyordum.... Sonuçta kim ne yiyor bilmiyoruz ki? Ben resim çekeceksem de yemekler önüme gelmeden çekerim.... Yediği tabağı her açıdan çekip koymanın bencanlamı yok.....

Eee yap okadar işte yahuuu 1 2 saat yapmissin çokmu :) şimdide kalkınma yorgan yastığa nevresim geciricem misafirlerim geliçek yatılı Çokk çalışıyorum cokkk :) maaş almam lazım benimde :)
canım hafta ıcı 1 2 saat hafta sonu tum gun yapıyorum zaten. bıde ıse gel gıt sen cok kolay sanıosun heralde 11 e kadar uyduugundan o sıcak yataktan cıkmak nası zor. sen anca mısafır agırla evde sonra da ısım bıtmıo de alma kız kımseyı ne kabul edıon bıde yatılı gelıcekler hamıleye ezıyet kalsınlar evlerınde

olur mu yapıolar farklı acılardan cekıolar anladık tamam yapmıssın da bı dusun... ben hamilelikte hepten hassas oldm bu konuda. bıkerede yıne zor yapılan bısı gordum allahtan annemde kv de yapıp vermıstı dolapta vardı cıkardım pısırdım yoksa hıc yapamazdm

Hiç geri dönmeyeceksen uğraşma o zaman canım... Olan yeni başlayana olur ama sonuçta önce kendimizi düşünmemiz gerekiyor...
Aynen dediğin gibi evde olsak balkona asarız, hava da değişik yağmurlu gibi sanki, bende asamıyorum o yüzden balkona... Neyse ki senin az kalmış ben 37. haftaya kadar çalışmayı planlıyorum..

kızlar bide akşam yatmaya yakın sizinde kaşıntınız tutuyo mu ben deli gibi kaşınıyorum kolum bacağım heryerim
zaten deli gibi sıcak basıyo dün gece balkonu açtırdım eşime o yorganın altında titredi ben serinleyemedim bide ben normalde çok üşüyen bi insanımm benim gibi olan varmı

canm bende sıgorta acısından oyle dusunuyorum ama dayanırmıyım bılmıyorum da.. smdı cocuga da uzuluyorum bısı oldumu onu cagrıp gosterıyorum bak sen yap dıe o yapıo. artık cozecek sıkıstıgı yerde arıcak bısekılde yardımcı olucam ama patrona gunahımı vermem. kendi kızı tup bebk yapms kıymetlımz aman calısmasn ben sgk oderım ne olacak dııp duruo. sankı benmkı kıymetlı deıl tuhaf. allah gorsun ne dıım

Ahhh ahhh ne diyim yani gelmeyinmi diyim habire pişir yıka pişir yıka oyüzden oturamiyorum sağa sola yemek kokusu siniyor cifle perdesini yıka bulasik makinesi doldur bosalt ne cektimmm beee :)

Ahhh ahhh ne diyim yani gelmeyinmi diyim habire pişir yıka pişir yıka oyüzden oturamiyorum sağa sola yemek kokusu siniyor cifle perdesini yıka bulasik makinesi doldur bosalt ne cektimmm beee :)
canm az agrım var de bısı de onlar da anlasın sen her gelene kucak acarsan yıkarsın tabı yazık deılmı okdr da ya bebıse sana bısı olsa. bak pazar yordum kendımı hemen geldı pembeler allah korusun bukadar geldık dogduktan snra gelsnler alma kımseyı... ben kımseyı ıstemıom valla aksam olsada evme gıtsem uzatsam ayaklarımı dıe göz göz bakıom

Canim magnezyumun hiç tahlille alakası yok, kabızlıgim vardı benim, demir ilacindan kaynaklaniyordu muhtemelen, düzelmesi için magnezyum verdi günde iki kez...
Kan ve TSH bakıldı, şeker yüklemesi yapıldı, hersey normalse bir ay sonra görüşeceGiz dedi
Ben de öyleyim canım
Öğretmenim çalışma saatlerim iyi ama yine de gitmek istwmiyorum artık işe
32 gelsin bırakıcam hemen
Son bir ay

Bende 32 de bırakmak istiyorum da yıl sonuna kadar doğum iznim yetmiyor, 37 ye kadar devam etsem bile 1.5 ay heyet vermem gerekiyor, gittigim hastane de heyet yazmıyor, şimdilik bi aksilik çıkmazsa devam gibi gözüküyor. ..

Ay ne guzel ben her ay kan idrar tahlili verdim. Ama benim bazo rahatsızlıklarim var tabi. Troid ve kan pihtilasmasi gibi
hmmm, geçmiş olsun canım.. benimde kalp rahatsızlığım var ara ara kalp doktoruma gidiorum o da kontrol edio herşey yolundas mı kalple ilgili bir sıkıntı var mı yok mu die..

ben de cok kasiniyorum ya korkuyorum da bise fln mi var die.. takip ediyorum artik ne kadar yogun oluyor diye.bi de bnmki sicaktan dgl bura buz gibi..

Bu arada uyku seti siparisi verdim dün özdilek ten klasik bebek uyku seti çok araştırdım ama yine gittim gayet normal bir siparis verdim....Nuk ates ölcer almıştım geri iade ettim braun kulaktan alicam kararımi kesin verdim teknosa da acayip indirime girmiş ama kacirdik üzüldüm

ahahahhaha kız valla masa başında tüm gün vakit geçmiookii napalımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…