2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben de cok kasiniyorum ya korkuyorum da bise fln mi var die.. takip ediyorum artik ne kadar yogun oluyor diye.bi de bnmki sicaktan dgl bura buz gibi..
yok kız bende 12 derecede yanıyorumm sıcaktan değil yani içimde soba var gibi. kaşınma neden bilmiyorum ama beni benden alıyo özellikle akşam saatlerinde

kızlaaarrr bebek arabası bunu alcam :) rengine bayıldımmmm :)

Canım markası ne bu arabanın... internetten mi alacaksın fiyatı ne kadar...

ne tahlili yaptırıyorsun ki canım her ay... ben şu ana kadar bir tek 3 lü test birde şeker yüklemesi için kan tahlili yaptırdım.. sorun yoksa zaten tahlile de gerek yok...

Cnm sen çalışıyorsun gelemez kimse tabii doğru söylüyorsun bu karınla misafir ağırlamak çok zor birde kendi yemeğimi zi zor hazırlıyoruz aslında ama tanıdık çok canım benim gelmeyin diyemem gelen yardım ediyor ama yinede ev sahibi benim herkesin arkasından detaylı yapıyorum temizlik işte yapcak birsey yok katlanicaz

kızlar az önce dr geldim.... Oğlum kocaman olmuş 1,353 gr ve 35 cm miş. 1 hafta önden gidiyormuş. herşey yolunda dedi.. 3 hafta sonra tekrar gidip çalışır ya da çalışamaz raporu alacağım... 4. boyutla da gösterdi oğlumu bana tombiş tombiş yanakları vardı sanki yerim onu ben...
normalde tüp bebek olduğundan daha önce gittiğim 2 doktorum da sezeryan diyordu. bu sefer 1 sene önceki doktoruma gittim. o normal doğum yapabileceğimi söyledi ve kararımı verdim. doğumu dr. Tamer sözen le yapacağım. doktor olayı beni çok kasıyordu. sonunda rahatladım. sorun olmadığı sürece de normal doğum düşünüyorum...

bu arada bebeğim şuan da ters duruyormuş.. doğuma kadar döner sanırım...

pinkperest Pinkcim oglusumun odası 10 gün oldu hala gelmedi senin kaç günde geldi çocuk 15 gün dedi dediğinde yapacak galiba :)

Siz konuşun ben zamanım kalınca 2 saat sizi okuyorum yazmaya zaman kalmıyor başka is yapmaya gidiyorum :) haksızlık bunu :)
Sen hiç çalıştın mı canım arada insan boş kalıyor her saniye işle uğraşmıyosun ki
ayrıca dikkat edersen bu çalısanlar iş vakti anca girebiliyolar buraya. eve gidince işten çok iş oluyor çünkü hızlandırılmış ev hanımlığı

Canım patronlar öyle olur kendilerine geldi mi.. Oysa ki herkesinki kendine göre kıymetli ama bilen yok... O zaman dayanabildiğin yere kadar çalışırsın canım.. Rabbim güç versin bizlere..

zaten o yuzden h.sonlari bura sessiz oluyor... anca 2 gunleri var yazik allah kuvvet versin..diyorum yaa nie sessiz bura canm skilio,esim de dio askisi napsin insalarin bi tatilleri var birakk

kimseye bişey diyemem.içmemek tabiki iyi de bağımlılık çok farklı bişey sağlam bir içiciydim o yüzden zorluğunu bilirim.Ben tiksinmek için çok dua etmiştim.Hamile olduğumu öğrenmeden tadı çok kötü gelmeye başladı hatta hasta olacağımı sandım.Hamileliğimi öğrendiğim 7 gün bıraktım. çok şükür

olabilir canım mantıklı valla , yanlız ben sımdı sana yazaken aklıma geldı . 32. haftadan sonra calısabılır raporu almamız lazım ya ,ben yıllık ıznımden kullansamda calısabılır raporu almam gerekırmı acaba

Çok güldüm yaaa "hızlandırılmış ev hanımlığî" tuttum bunu

bende hamile olduğumu sigaradan tiksinince anladım. eşim içmiyodu bayram etti ben sigaradan tiksinince. inşallah başlamayız doğumdan sonra

zaten o yuzden h.sonlari bura sessiz oluyor... anca 2 gunleri var yazik allah kuvvet versin..diyorum yaa nie sessiz bura canm skilio,esim de dio askisi napsin insalarin bi tatilleri var birakk
Aynen canım hafta sonu temizlikle geçiyor sağlam kafayla gezmeye fırsat olmuyo bile bazen. Ben evlenince işi bıraktım
Atansam yarım gün calışcam ne güzel olur ahh o günleri gòrebilecek miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…