- 16 Ekim 2015
- 271
- 316
- 23
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.161
yok kız bende 12 derecede yanıyorumm sıcaktan değil yani içimde soba var gibi. kaşınma neden bilmiyorum ama beni benden alıyo özellikle akşam saatlerindeben de cok kasiniyorum ya korkuyorum da bise fln mi var die.. takip ediyorum artik ne kadar yogun oluyor diye.bi de bnmki sicaktan dgl bura buz gibi..
kızlaaarrr bebek arabası bunu alcam :) rengine bayıldımmmm :)
Canım markası ne bu arabanın... internetten mi alacaksın fiyatı ne kadar...
Kızlar doktordan geldim. Bebis 1020 gr miş kilosu normal dedi doktor. Bakti bakti ultrasondan, bir sikinti yok dedi.
Yalniz tahlil vermedi bir ay oldu doktora gitmeyeli neden tahlil vermedi unuttu mu aceleye mi getirdi canım sıkıldı yaa.. aklima takildi geri dönüp sorayım dedim hastasi vardi yanındaki hemşire de tahlil yeni yapıldığı için gerek yok ama istersen yazalim dedi. Tabi ben de istemedim geldim.
Size de her ay tahlil yapılıyor mu yoksa yapılmadığı da oldu mu?
Cnm sen çalışıyorsun gelemez kimse tabii doğru söylüyorsun bu karınla misafir ağırlamak çok zor birde kendi yemeğimi zi zor hazırlıyoruz aslında ama tanıdık çok canım benim gelmeyin diyemem gelen yardım ediyor ama yinede ev sahibi benim herkesin arkasından detaylı yapıyorum temizlik işte yapcak birsey yok katlanicazcanm az agrım var de bısı de onlar da anlasın sen her gelene kucak acarsan yıkarsın tabı yazık deılmı okdr da ya bebıse sana bısı olsa. bak pazar yordum kendımı hemen geldı pembeler allah korusun bukadar geldık dogduktan snra gelsnler alma kımseyı... ben kımseyı ıstemıom valla aksam olsada evme gıtsem uzatsam ayaklarımı dıe göz göz bakıom
Siz konuşun ben zamanım kalınca 2 saat sizi okuyorum yazmaya zaman kalmıyor başka is yapmaya gidiyorum :) haksızlık bunu :)ahahahhaha kız valla masa başında tüm gün vakit geçmiookii napalımm :)
Kız izin vermiyorsundur işin bitmesineKızzz pasakli :) benim evin işi bitmiyor mutfaktan yeni çıktım :)
benim de aksam ozellikle.. gunlerdir yatakta da delirtiyoyok kız bende 12 derecede yanıyorumm sıcaktan değil yani içimde soba var gibi. kaşınma neden bilmiyorum ama beni benden alıyo özellikle akşam saatlerinde
Sen hiç çalıştın mı canım arada insan boş kalıyor her saniye işle uğraşmıyosun kiSiz konuşun ben zamanım kalınca 2 saat sizi okuyorum yazmaya zaman kalmıyor başka is yapmaya gidiyorum :) haksızlık bunu :)
Canım patronlar öyle olur kendilerine geldi mi.. Oysa ki herkesinki kendine göre kıymetli ama bilen yok... O zaman dayanabildiğin yere kadar çalışırsın canım.. Rabbim güç versin bizlere..canm bende sıgorta acısından oyle dusunuyorum ama dayanırmıyım bılmıyorum da.. smdı cocuga da uzuluyorum bısı oldumu onu cagrıp gosterıyorum bak sen yap dıe o yapıo. artık cozecek sıkıstıgı yerde arıcak bısekılde yardımcı olucam ama patrona gunahımı vermem. kendi kızı tup bebk yapms kıymetlımz aman calısmasn ben sgk oderım ne olacak dııp duruo. sankı benmkı kıymetlı deıl tuhaf. allah gorsun ne dıım
Sen hiç çalıştın mı canım arada insan boş kalıyor her saniye işle uğraşmıyosun ki
ayrıca dikkat edersen bu çalısanlar iş vakti anca girebiliyolar buraya. eve gidince işten çok iş oluyor çünkü hızlandırılmış ev hanımlığı
kimseye bişey diyemem.içmemek tabiki iyi de bağımlılık çok farklı bişey sağlam bir içiciydim o yüzden zorluğunu bilirim.Ben tiksinmek için çok dua etmiştim.Hamile olduğumu öğrenmeden tadı çok kötü gelmeye başladı hatta hasta olacağımı sandım.Hamileliğimi öğrendiğim 7 gün bıraktım. çok şükür
İzinden önce fapor alsan pazartesi cuma ya kadar beş gün.... Zaten bu hafta birti sayılır 29 ekim diye. O seni üç hafta idare etse bir hafta izini kullanır sonra 1 hafta falan daha çalışır ayrılırsın. Zaten o zaman 34 35 olırsun
Çok güldüm yaaa "hızlandırılmış ev hanımlığî" tuttum bunuSen hiç çalıştın mı canım arada insan boş kalıyor her saniye işle uğraşmıyosun ki
ayrıca dikkat edersen bu çalısanlar iş vakti anca girebiliyolar buraya. eve gidince işten çok iş oluyor çünkü hızlandırılmış ev hanımlığı
bende hamile olduğumu sigaradan tiksinince anladım. eşim içmiyodu bayram etti ben sigaradan tiksinince. inşallah başlamayız doğumdan sonrakimseye bişey diyemem.içmemek tabiki iyi de bağımlılık çok farklı bişey sağlam bir içiciydim o yüzden zorluğunu bilirim.Ben tiksinmek için çok dua etmiştim.Hamile olduğumu öğrenmeden tadı çok kötü gelmeye başladı hatta hasta olacağımı sandım.Hamileliğimi öğrendiğim 7 gün bıraktım. çok şükür
Aradaaa birmii gözümün içine baka baka hemde :) :) :)
Aynen canım hafta sonu temizlikle geçiyor sağlam kafayla gezmeye fırsat olmuyo bile bazen. Ben evlenince işi bıraktımzaten o yuzden h.sonlari bura sessiz oluyor... anca 2 gunleri var yazik allah kuvvet versin..diyorum yaa nie sessiz bura canm skilio,esim de dio askisi napsin insalarin bi tatilleri var birakk
Aynen öyle canım çok zor özellikle tam gün çalışanlar için böyle oluyo insan resmenÇok güldüm yaaa "hızlandırılmış ev hanımlığî" tuttum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?