2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canım hafta sonu temizlikle geçiyor sağlam kafayla gezmeye fırsat olmuyo bile bazen. Ben evlenince işi bıraktım
Atansam yarım gün calışcam ne güzel olur ahh o günleri gòrebilecek miyim

ben de gorevi biraktm evlenince geldim buraya..artk bebekle keyfimiz ne zaman isterse o zaman is bakcaz ama bebismi buyutmekten baska sey dusunmuyorum ben su an hehe

inşallah canım ya bende başlamak istemiyorum.benim eşim içiyor malesef ama onuda balkona attım

benımkıde 7 aydır balkonda yasıyor 15 yıl ıctım ben ortaokulda basladım , ama bebek dusunmeye basladıgımız zaman bıraktım 2 ay sonrada hamıle kaldım zaten. bazen cok canım ıstıyor valla ıstemıyor desem yalan olur ama genel olarak kokusundan tiksiniyorum, ara ara gidip gelıyo

kıskanmayın bi kerede yaaaa

Siz konuşun ben zamanım kalınca 2 saat sizi okuyorum yazmaya zaman kalmıyor başka is yapmaya gidiyorum :) haksızlık bunu :)
kız bizde her dk giremirouz ki yoğun olduğumuz zamanlarda heleki masa başında oturmaktan bel boyun bacak ağrısından durulmuo sen yine evde dinlenme şansın var.. bizim oda yok akşamda eve gidince yatamıoz ki haftasonu hele

ohhh hadi gözün aydın canımmm :) senin ve eşinin boyu nasıl?

bu cimcim16 anlamıo bizim halimizden kuzum :)

bizim evde kendi kendini topluyor.biz onların tüm gün yaptığı işi akşam gözümüz kapalı yapıyoruz dimi cnm

selam kızlar, bugun butün siparıslerım geldı
zil hiç susmadı
bebik yatagı çok guzel ve kalıtelı
güle güle kullan cnm. beşiğin içine koyunca yatak nasıl duruyor foto atar mısın? agashi nin kendi sitesine baktım 7cm kullanmışlar.diğer yataklar yüksek mi gelicek endişe ediyorum

bu cimcim16 anlamıo bizim halimizden kuzum :)
canım senin branşıın ney?
sorma canım ya sosyalciyim

işte en dürüst ev hanımı
canım aşırıya kaçmazsam ev işinde rahatım evde yani. Bazen ev işlerini abartınca ne zormuş diyorum ama normalde değil. Elim çabuk olsa hele iki saate biter işler.
Ama cimcim16 misafir çok alıyo yazık canina canım hamilesin bi de.

o kadar detay yapmıyor kimse ama şu ev hanımlığını çok abarttılar. kocalar eskisi gibi olsa anlarım resmen meslek oldu ev hanımlığı sanki biz evi temizlemiyoruz pisiz, yemekte yapmıyoruz bana da geliyor misafir bak perş tatilim misafirim var. yarın da evdeyim temizlik yapiciğimmm

7 cm yatak canım. kız sonra çekersin şimdi hemen demedim
7 cm çok az degıl mı ahşap beşik için? benım aldıgım yatak 17-18 cm
üst kısımda duruyor
bu arada agashı beşiklerin yanları bıraz aşagıda
yani klasıkler gıbı degılmıs geçen fark ettım :=) o yuzden bebik az hareketlensın hemen aşağı alcam yatagı :=)

işte bizimki ahşap park yatak gibi yanlarda aşağıda.büyüyünce kendini atar gibi geldi bana da.aşağısının yüksekliği56 cm. yatak 17 cm ise 30 cm kalıyor geriye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…