- 15 Nisan 2009
- 872
- 558
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.181
inşallah canım ya bende başlamak istemiyorum.benim eşim içiyor malesef ama onuda balkona attımbende hamile olduğumu sigaradan tiksinince anladım. eşim içmiyodu bayram etti ben sigaradan tiksinince. inşallah başlamayız doğumdan sonra
5 olsa da eve gitsem diye saat gözümün önünde... Sıkıldımmm artık...Aynen öyle canım çok zor özellikle tam gün çalışanlar için böyle oluyo insan resmen
Aynen canım hafta sonu temizlikle geçiyor sağlam kafayla gezmeye fırsat olmuyo bile bazen. Ben evlenince işi bıraktım
Atansam yarım gün calışcam ne güzel olur ahh o günleri gòrebilecek miyim
inşallah canım ya bende başlamak istemiyorum.benim eşim içiyor malesef ama onuda balkona attım
Heyyyy Allahımmmm bunlar da çalışan kesim öylemiiiiikızzz çalışsanızaaa ne kebappp ohhhh full sohbet ediyorlarr ben evdeyimmm evvv işi bitmiyorrr bir turlu orayı topla burayı temizle şurayı bilmem ne yapppp sizz benden iyisiniz valla bırakmayınn işi sakınn
kız bizde her dk giremirouz ki yoğun olduğumuz zamanlarda helekiSiz konuşun ben zamanım kalınca 2 saat sizi okuyorum yazmaya zaman kalmıyor başka is yapmaya gidiyorum :) haksızlık bunu :)
ohhh hadi gözün aydın canımmm :) senin ve eşinin boyu nasıl?kızlar az önce dr geldim.... Oğlum kocaman olmuş 1,353 gr ve 35 cm miş. 1 hafta önden gidiyormuş. herşey yolunda dedi.. 3 hafta sonra tekrar gidip çalışır ya da çalışamaz raporu alacağım... 4. boyutla da gösterdi oğlumu bana tombiş tombiş yanakları vardı sanki yerim onu ben...
normalde tüp bebek olduğundan daha önce gittiğim 2 doktorum da sezeryan diyordu. bu sefer 1 sene önceki doktoruma gittim. o normal doğum yapabileceğimi söyledi ve kararımı verdim. doğumu dr. Tamer sözen le yapacağım. doktor olayı beni çok kasıyordu. sonunda rahatladım. sorun olmadığı sürece de normal doğum düşünüyorum...
bu arada bebeğim şuan da ters duruyormuş.. doğuma kadar döner sanırım...
buSen hiç çalıştın mı canım arada insan boş kalıyor her saniye işle uğraşmıyosun ki
ayrıca dikkat edersen bu çalısanlar iş vakti anca girebiliyolar buraya. eve gidince işten çok iş oluyor çünkü hızlandırılmış ev hanımlığı
bizim evde zaten hızmetcı var canım. sen evde ıslerını bıtıtrıp oturdugunda bız yenı abslıyoruz aksam eve gıttıgımde ortalıgı topla yemek yap ye otur derken saat 9 oluo. :) ıs yerınde gırdıgımıze bakma. okadar da luksumuz olsun
canım senin branşıın ney?Aynen canım hafta sonu temizlikle geçiyor sağlam kafayla gezmeye fırsat olmuyo bile bazen. Ben evlenince işi bıraktım
Atansam yarım gün calışcam ne güzel olur ahh o günleri gòrebilecek miyim
işte en dürüst ev hanımıAman gecmiş gitmiş ne düşünüyon
Kızzz ben de evdeyim iş miş yok otur yerine
güle güle kullan cnm. beşiğin içine koyunca yatak nasıl duruyor foto atar mısın? agashi nin kendi sitesine baktım 7cm kullanmışlar.diğer yataklar yüksek mi gelicek endişe ediyorumselam kızlar, bugun butün siparıslerım geldı
zil hiç susmadı
bebik yatagı çok guzel ve kalıtelı
ayy foto cekıcek durumda degılım şuan :=) gayet güzel duruyor.güle güle kullan cnm. beşiğin içine koyunca yatak nasıl duruyor foto atar mısın? agashi nin kendi sitesine baktım 7cm kullanmışlar.diğer yataklar yüksek mi gelicek endişe ediyorum
bucimcim16 anlamıo bizim halimizden kuzum :)
sorma canım ya sosyalciyimcanım senin branşıın ney?
canım aşırıya kaçmazsam ev işinde rahatım evde yani. Bazen ev işlerini abartınca ne zormuş diyorum ama normalde değil. Elim çabuk olsa hele iki saate biter işler.işte en dürüst ev hanımı
7 cm yatak canım. kız sonra çekersin şimdi hemen demedimayy foto cekıcek durumda degılım şuan :=) gayet güzel duruyor.
7 cm neyı kullanmıslar anlamadım?
o kadar detay yapmıyor kimse ama şu ev hanımlığını çok abarttılar. kocalar eskisi gibi olsa anlarımsorma canım ya sosyalciyim
canım aşırıya kaçmazsam ev işinde rahatım evde yani. Bazen ev işlerini abartınca ne zormuş diyorum ama normalde değil. Elim çabuk olsa hele iki saate biter işler.
Amacimcim16 misafir çok alıyo yazık canina canım hamilesin bi de.
7 cm çok az degıl mı ahşap beşik için? benım aldıgım yatak 17-18 cm7 cm yatak canım. kız sonra çekersin şimdi hemen demedim
7 cm çok az degıl mı ahşap beşik için? benım aldıgım yatak 17-18 cm
üst kısımda duruyor
bu arada agashı beşiklerin yanları bıraz aşagıda
yani klasıkler gıbı degılmıs geçen fark ettım :=) o yuzden bebik az hareketlensın hemen aşağı alcam yatagı :=)
16. Haftadan itibaren net olmakla beraber öncesinden su seslerini duyuyordum:) jelle beraber kullanılması daha sağlıklı sonuç verdi.Kaç haftadan itibaren duymaya başldınız o dopler ile acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?