- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.201
o kısım hiç aklıma gelmedı. e bebege bı gırıyorum en cücük ahşap beşik agashiişte bizimki ahşap park yatak gibiyanlarda aşağıda.büyüyünce kendini atar gibi geldi bana da.aşağısının yüksekliği56 cm. yatak 17 cm ise 30 cm kalıyor geriye
o kısım hiç aklıma gelmedı. e bebege bı gırıyorum en cücük ahşap beşik agashi
işte 3 ay sonra aşağı alıcam yatagı
yanlarına bişiler yapılabılır dıyor eşim. sonrası için.
Canım ben de almayı düşünüyorum ya angeltalk mı dedin iyi bir alettir heralde medikallerde pahalı markasını sorabilir miyim 1 ay sonra alabilirim yani inşallah :))16. Haftadan itibaren net olmakla beraber öncesinden su seslerini duyuyordum:) jelle beraber kullanılması daha sağlıklı sonuç verdi.
evet robot var evdebizim evde kendi kendini topluyor.biz onların tüm gün yaptığı işi akşam gözümüz kapalı yapıyoruz dimi cnm
sonra ne yapacaksın peki?ben artık acele etmiyorum yazaten ölçüleri hep düşünürüm meslek icabı ben en iyisi e bebeğe gidip sorarım da 7 cm alırım ince pamuk yatak alırım olmadı
Angeltalk markası netten almıştım. 70 küsür lira bi fiyatı vardı. Jeller de eczanede satılıyo. 5-10. Tl bişeydi sanırımCanım ben de almayı düşünüyorum ya angeltalk mı dedin iyi bir alettir heralde medikallerde pahalı markasını sorabilir miyim 1 ay sonra alabilirim yani inşallah :))
sonra ne yapacaksın peki?rahat uyuyamaz gibime gelıyor
canım bende oo ınce pamuktan alsammı dıorum az once gordum 78 lıra galıba benm yatagın uzerıne koyarım. yarın ogleden sonra tatıl dımı kız sızeeeeben artık acele etmiyorum yazaten ölçüleri hep düşünürüm meslek icabı ben en iyisi e bebeğe gidip sorarım da 7 cm alırım ince pamuk yatak alırım olmadı
valla 1,5 yasına kadar kalsa içine süperişte onu sorucam bu yataklarda kaç yaşına kadar uyunur acaba..kalın yatak alırsam da alt kata da indirdiğimde bebek 1.5 2 yaşında felan atar kendini dışarı ya da düşer beşiktenkafam çok karıştı
canım bende oo ınce pamuktan alsammı dıorum az once gordum 78 lıra galıba benm yatagın uzerıne koyarım. yarın ogleden sonra tatıl dımı kız sızeeee
Sen hiç calistinmi ne kız ta lisede başladım hem okul hem staj takı 26 ya kadar 2 senedir evdeyim ben :) heralde arada yazacak takılıyorum ben onlaraSen hiç çalıştın mı canım arada insan boş kalıyor her saniye işle uğraşmıyosun ki
ayrıca dikkat edersen bu çalısanlar iş vakti anca girebiliyolar buraya. eve gidince işten çok iş oluyor çünkü hızlandırılmış ev hanımlığı
valla 1,5 yasına kadar kalsa içine süper
daha ne ısterım. atmadan kalırsa
sen hiç evliyken çalıştın mıSen hiç calistinmi ne kız ta lisede başladım hem okul hem staj takı 26 ya kadar 2 senedir evdeyim ben :) heralde arada yazacak takılıyorum ben onlara
pamuk yprganı annem yaptırıcak yastık kullanılmaz heralde baslarda bılemıyorum kıcnm bende senin gibi yapıcam sanırım iki tane ince yatakpamuk daha hijyen sağlık geldi bana da yorganı yastığı da öyle aldım ben. çok uygun valla al gitsin sağlıklı
Gel gel bende her daim hazır 7,24 misafire hazırım sabah kahvaltıda dahil işe giderken balkondan yolcularimda seni hahahahahha :)hahah cimcim döşeğimi hazırla sana yatıya kalmaya geliyorum 1 ay
pamuk yprganı annem yaptırıcak yastık kullanılmaz heralde baslarda bılemıyorum kı
4 yasına kadar durmazlar içinde. 2 yas iyidir. 2 yasından sonra artık mınnoş yataklarına gecmelerı lazım0-4 yaş yazıyor beşikteyatak ince olursa boy yeter diye düşünüyorum
nerde kaşıntı?Selam arkadaşlar sizin de kaşıntılarınız var mı ? Bugün doktora gittim kaşıntım var biraaz dedim tahlil istedi riskli olabilir dedi.
Yokkk cnm ben evlenince Toto büyüttüm :) :) :) 1 sene çalıştım cicim daha calisirdim ama şehir değişikliği yüzünden kafama göre is bulamadım ne yazikki :)sen hiç evliyken çalıştın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?