2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

işte bizimki ahşap park yatak gibi yanlarda aşağıda.büyüyünce kendini atar gibi geldi bana da.aşağısının yüksekliği56 cm. yatak 17 cm ise 30 cm kalıyor geriye
o kısım hiç aklıma gelmedı. e bebege bı gırıyorum en cücük ahşap beşik agashi
işte 3 ay sonra aşağı alıcam yatagı
yanlarına bişiler yapılabılır dıyor eşim. sonrası için.

ben artık acele etmiyorum ya zaten ölçüleri hep düşünürüm meslek icabı ben en iyisi e bebeğe gidip sorarım da 7 cm alırım ince pamuk yatak alırım olmadı

16. Haftadan itibaren net olmakla beraber öncesinden su seslerini duyuyordum:) jelle beraber kullanılması daha sağlıklı sonuç verdi.
Canım ben de almayı düşünüyorum ya angeltalk mı dedin iyi bir alettir heralde medikallerde pahalı markasını sorabilir miyim 1 ay sonra alabilirim yani inşallah :))

Canım ben de almayı düşünüyorum ya angeltalk mı dedin iyi bir alettir heralde medikallerde pahalı markasını sorabilir miyim 1 ay sonra alabilirim yani inşallah :))
Angeltalk markası netten almıştım. 70 küsür lira bi fiyatı vardı. Jeller de eczanede satılıyo. 5-10. Tl bişeydi sanırım

sonra ne yapacaksın peki? rahat uyuyamaz gibime gelıyor

işte onu sorucam bu yataklarda kaç yaşına kadar uyunur acaba..kalın yatak alırsam da alt kata da indirdiğimde bebek 1.5 2 yaşında felan atar kendini dışarı ya da düşer beşikten kafam çok karıştı

ben artık acele etmiyorum ya zaten ölçüleri hep düşünürüm meslek icabı ben en iyisi e bebeğe gidip sorarım da 7 cm alırım ince pamuk yatak alırım olmadı
canım bende oo ınce pamuktan alsammı dıorum az once gordum 78 lıra galıba benm yatagın uzerıne koyarım. yarın ogleden sonra tatıl dımı kız sızeeee

canım bende oo ınce pamuktan alsammı dıorum az once gordum 78 lıra galıba benm yatagın uzerıne koyarım. yarın ogleden sonra tatıl dımı kız sızeeee

cnm bende senin gibi yapıcam sanırım iki tane ince yatak pamuk daha hijyen sağlık geldi bana da yorganı yastığı da öyle aldım ben. çok uygun valla al gitsin sağlıklı

Sen hiç calistinmi ne kız ta lisede başladım hem okul hem staj takı 26 ya kadar 2 senedir evdeyim ben :) heralde arada yazacak takılıyorum ben onlara

pamuk yprganı annem yaptırıcak yastık kullanılmaz heralde baslarda bılemıyorum kı

ben kaz tüyü aldım yastık yorgan.english home dan çok uygundu iyi denk geldi. ben ilk baş dekoratif düşündüm. nakışlı nevresim takımı beğendim iki tane yastık kılıf var.başına koymasadan pusete felan konur yumuşacık

Selam arkadaşlar sizin de kaşıntılarınız var mı ? Bugün doktora gittim kaşıntım var biraaz dedim tahlil istedi riskli olabilir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…