- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.221
4 yasına kadar durmazlar içinde. 2 yas iyidir. 2 yasından sonra artık mınnoş yataklarına gecmelerı lazım
o yuzden bana 1,5 2 yıl idare etsın yeter
ama hamile ve evliyken çalışmadınYokkk cnm ben evlenince Toto büyüttüm :) :) :) 1 sene çalıştım cicim daha calisirdim ama şehir değişikliği yüzünden kafama göre is bulamadım ne yazikki :)
Hahahah bak nasıl çıldırdı :) tamam cnm tamam sen daha çok iş yapıyosuno kadar detay yapmıyor kimse ama şu ev hanımlığını çok abarttılar. kocalar eskisi gibi olsa anlarımresmen meslek oldu ev hanımlığı sanki biz evi temizlemiyoruz pisiz, yemekte yapmıyoruz bana da geliyor misafir bak perş tatilim misafirim var. yarın da evdeyim temizlik yapiciğimmm
Dogurcam kız daha bulsam çalışmam :)ama hamile ve evliyken çalışmadıninş bulursun ya cnm
Idrar tahlili mi istedi enfeksiyon olabilir cnm genelde bu dönemde çok çıkıyorSelam arkadaşlar sizin de kaşıntılarınız var mı ? Bugün doktora gittim kaşıntım var biraaz dedim tahlil istedi riskli olabilir dedi.
benim 12 ya da 14.haftadan itibaren sivi gelmeye basladi,hala da geliyor gogsumun uzerne brz yatsam ucundan sivi gelio hemen.. ki nu sivi baya koyulasti renk olarak,basta su gbiydi ama su an beyazimsi :) yazmistm bi ara,sut icmis bebekler gbi kokuyor gogsum atletmKizlar sutu gelen var mi?? Hamileyken sut gelirse bol ur derler bende tik yok sizde durum nedir???
Bende de yok hatta benim gögüsler pek sismedide 15 kilo almama ragmenKizlar sutu gelen var mi?? Hamileyken sut gelirse bol ur derler bende tik yok sizde durum nedir???
yok gelen giden yok :=) ve ben de hiç sıkmıyorum. deneme falan yapmıyorum. yalnız süt gelmesı erken dogum riski olarak sayılmıyor muydu?Kizlar sutu gelen var mi?? Hamileyken sut gelirse bol ur derler bende tik yok sizde durum nedir???
cimcim, 15 de kaldın mı kız?Bende de yok hatta benim gögüsler pek sismedide 15 kilo almama ragmen
Aayy ne guzel canm masallah bol sutlu oluruz insbenim 12 ya da 14.haftadan itibaren sivi gelmeye basladi,hala da geliyor gogsumun uzerne brz yatsam ucundan sivi gelio hemen.. ki nu sivi baya koyulasti renk olarak,basta su gbiydi ama su an beyazimsi :) yazmistm bi ara,sut icmis bebekler gbi kokuyor gogsum atletmesim bile fark edio
Selam arkadaşlar sizin de kaşıntılarınız var mı ? Bugün doktora gittim kaşıntım var biraaz dedim tahlil istedi riskli olabilir dedi.
Yok canim erken dogumla ilgili degil diye biliyorum valla sksamda yokyok gelen giden yok :=) ve ben de hiç sıkmıyorum. deneme falan yapmıyorum. yalnız süt gelmesı erken dogum riski olarak sayılmıyor muydu?
Dün doktorda tartildim 15,5 kilo almışım cnm :) 65,5 olmuşum yanii yawrucum daha 1300 gr amacimcim, 15 de kaldın mı kız?
Aayy ne guzel canm masallah bol sutlu oluruz ins
canm dusundum ama terleme yaparmı dıe almadım napsam kı kaztuyumu alsamben kaz tüyü aldım yastık yorgan.english home dan çok uygundu iyi denk geldi. ben ilk baş dekoratif düşündüm. nakışlı nevresim takımı beğendim iki tane yastık kılıf var.başına koymasadan pusete felan konur yumuşacık
benim göğsümün ucunda sarımsı kuru kuru bişe oluyo ama ne olduğunu anlamadımKizlar sutu gelen var mi?? Hamileyken sut gelirse bol ur derler bende tik yok sizde durum nedir???
benim göğsümün ucunda sarımsı kuru kuru bişe oluyo ama ne olduğunu anlamadım
çok iyi.. 14 den sonra durdu kilo :=) inşallah böyle kalırDün doktorda tartildim 15,5 kilo almışım cnm :) 65,5 olmuşum yanii yawrucum daha 1300 gr ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?