2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hahahah bak nasıl çıldırdı :) tamam cnm tamam sen daha çok iş yapıyosun üzülme ne savunma yaptın yahuuu

Kizlar sutu gelen var mi?? Hamileyken sut gelirse bol ur derler bende tik yok sizde durum nedir???
benim 12 ya da 14.haftadan itibaren sivi gelmeye basladi,hala da geliyor gogsumun uzerne brz yatsam ucundan sivi gelio hemen.. ki nu sivi baya koyulasti renk olarak,basta su gbiydi ama su an beyazimsi :) yazmistm bi ara,sut icmis bebekler gbi kokuyor gogsum atletm esim bile fark edio

Aayy ne guzel canm masallah bol sutlu oluruz ins

Selam arkadaşlar sizin de kaşıntılarınız var mı ? Bugün doktora gittim kaşıntım var biraaz dedim tahlil istedi riskli olabilir dedi.

evet ya bn de arastirdm o kasinti olayini..ileri dereceye giderse ben de soylicem ebeye. gebelik kolestazi mi neydi yanlis yazdm belki de.. o olursa tehlikeli olablrmis ama o da bayaa baya deride yaralar kabarikliklar vs s olursa o hastalik olurmus yaziodu.. aman aman olmasin

canm dusundum ama terleme yaparmı dıe almadım napsam kı kaztuyumu alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…