2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kış gelıyor. nasıl beslenıyorsunuz? benım kışları genelde sabıttır beslenmem := :=)
salata nıyetıne haftada 2 gün yogurtlu kereviz.
haftada 2 gün balık
1 gün brokoli çorba. veya bazen tavuk corba
1 gün köfte veya tavuk
pırasanın yemegını degılse salata seklınde kullanıyorum. yesıllık yaptıgım zaman.
karnıbahar, fırında veya yemek
ıspanak ara sıra. ruh halıne göre.

ara sıra fasulye veya nohut.

genellıkle bu sekılde dısarda yedıgım zamanlar aldıklarım 2-3 gün sonrasına ertelenebılıyor :=)

normalde haftada 1 gun balık yerdım, brokolının salatasını yapardım. ama hamıle oldugum ıcın 2 güne cıkardım ve brokolı corbasına basladım.
kışın nimetlerınden faydalanın :=)

Selam arkadaşlar sizin de kaşıntılarınız var mı ? Bugün doktora gittim kaşıntım var biraaz dedim tahlil istedi riskli olabilir dedi.
Karaciğer enzimleri yükselince kaşıntı olurmuş kan tahlili yapiyolar ona bakmak için gerçi benim bi ara yüksekti ama kaşıntı pek yoktu. Temiz çıkar tahlillerin inşallah

Ay sen ne sağlıklı besleniyosun öyle kereviz brokoli ıspanak balık dizilerdeki zengin insanlar gibi biz bi koç kesiyoz buzluğa atıyoz onu yiyoz kışın bi de konserveler bi de nohut fasulye vs. Fakir takılıyoz

çok iyi.. 14 den sonra durdu kilo :=) inşallah böyle kalır
1300 az mı geldı sana?30 dan sonra haftalık hızla agırlıkları artıyormus.
Ins cnm doktor normal dedi ama onlar herseye normal diyor ortalama 1400 olmasi lazımdı aslında ama sağlıklı olsun bende zayıfimdir normalde

bendede durum aynı arada istiyor ama kokusunu duyunca tiksiniyorum

kerevızı yogurtla cok sevıyorum
ıspanak ara sıra üşenmezsem.
ben mı zengın menusu? koçu kesıp buzluga atmasını bılıyonuz
kışın bunlar var ya
ondan dolayı yahu

ııkı fakır takılıon heee bız kocu bulamıoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…