- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.241
çok erken geldı süt gelmesı için.Yok canim erken dogumla ilgili degil diye biliyorum valla sksamda yok
evet yağlı oluo o zaman benden de gelioo gelen iste sivi..kuruyo oyle oluo yagli yagli :))
eğer sıkılırsa göğüsler uyarılırsa fazlaca, beyin tarafından sütün akması için oksitosin hormonu salgılanıyor. bu hormon ayrıca rahim kasılmasına neden oluyor. erken doğumu bu şekilde etkiliyor cnm.çok erken geldı süt gelmesı için.
ohhh hadi gözün aydın canımmm :) senin ve eşinin boyu nasıl?
Karaciğer enzimleri yükselince kaşıntı olurmuş kan tahlili yapiyolar ona bakmak için gerçi benim bi ara yüksekti ama kaşıntı pek yoktu. Temiz çıkar tahlillerin inşallahSelam arkadaşlar sizin de kaşıntılarınız var mı ? Bugün doktora gittim kaşıntım var biraaz dedim tahlil istedi riskli olabilir dedi.
Calismazsin tabi alistin rahata:) bir sene anca dayanmissin.kocanin paralarini ye kiz bosver ev hanimligi gibisi var miDogurcam kız daha bulsam çalışmam :)
Dün doktorda tartildim 15,5 kilo almışım cnm :) 65,5 olmuşum yanii yawrucum daha 1300 gr ama
Ay sen ne sağlıklı besleniyosun öyle kereviz brokoli ıspanak balık dizilerdeki zengin insanlar gibikızlar kış gelıyor. nasıl beslenıyorsunuz? benım kışları genelde sabıttır beslenmem := :=)
salata nıyetıne haftada 2 gün yogurtlu kereviz.
haftada 2 gün balık
1 gün brokoli çorba. veya bazen tavuk corba
1 gün köfte veya tavuk
pırasanın yemegını degılse salata seklınde kullanıyorum. yesıllık yaptıgım zaman.
karnıbahar, fırında veya yemek
ıspanak ara sıra. ruh halıne göre.
ara sıra fasulye veya nohut.
genellıkle bu sekılde dısarda yedıgım zamanlar aldıklarım 2-3 gün sonrasına ertelenebılıyor :=)
normalde haftada 1 gun balık yerdım, brokolının salatasını yapardım. ama hamıle oldugum ıcın 2 güne cıkardım ve brokolı corbasına basladım.
kışın nimetlerınden faydalanın :=)
Hahahah bak nasıl çıldırdı :) tamam cnm tamam sen daha çok iş yapıyosunüzülme ne savunma yaptın yahuuu
Ins cnm doktor normal dedi ama onlar herseye normal diyor ortalama 1400 olmasi lazımdı aslında ama sağlıklı olsun bende zayıfimdir normaldeçok iyi.. 14 den sonra durdu kilo :=) inşallah böyle kalır
1300 az mı geldı sana?30 dan sonra haftalık hızla agırlıkları artıyormus.
100 g dert etme :=) hızlanacak kısa sürede.Ins cnm doktor normal dedi ama onlar herseye normal diyor ortalama 1400 olmasi lazımdı aslında ama sağlıklı olsun bende zayıfimdir normalde
Ay sen ne sağlıklı besleniyosun öyle kereviz brokoli ıspanak balık dizilerdeki zengin insanlar gibibiz bi koç kesiyoz buzluğa atıyoz onu yiyoz kışın bi de konserveler bi de nohut fasulye vs. Fakir takılıyoz
Iki kez geldi bendenKizlar sutu gelen var mi?? Hamileyken sut gelirse bol ur derler bende tik yok sizde durum nedir???
Akşam misafirim var yine 3 çeşit yemek yapıyom bi taraftan sana yetisiyorum çok çalışıyorsun Çokk :)Afferim bana gerceklerden bahset
bendede durum aynı arada istiyor ama kokusunu duyunca tiksiniyorumbenımkıde 7 aydır balkonda yasıyor15 yıl ıctım ben ortaokulda basladım , ama bebek dusunmeye basladıgımız zaman bıraktım 2 ay sonrada hamıle kaldım zaten. bazen cok canım ıstıyor valla ıstemıyor desem yalan olur ama genel olarak kokusundan tiksiniyorum, ara ara gidip gelıyo
Ay sen ne sağlıklı besleniyosun öyle kereviz brokoli ıspanak balık dizilerdeki zengin insanlar gibibiz bi koç kesiyoz buzluğa atıyoz onu yiyoz kışın bi de konserveler bi de nohut fasulye vs. Fakir takılıyoz
E bebekte bi yorumda gordum terleme yapiyor diye ya pamuk yataga.aklima geldi simdi.yapar mi ki cidden sacma geldi banacanm dusundum ama terleme yaparmı dıe almadım napsam kı kaztuyumu alsam
ııkı fakır takılıon heee bız kocu bulamıozAy sen ne sağlıklı besleniyosun öyle kereviz brokoli ıspanak balık dizilerdeki zengin insanlar gibibiz bi koç kesiyoz buzluğa atıyoz onu yiyoz kışın bi de konserveler bi de nohut fasulye vs. Fakir takılıyoz
aa ole mı dıo ne bılım ya valla he ne alıcagımzı sasırdık bız en dogalı o yapmaz dıe dusunuodukE bebekte bi yorumda gordum terleme yapiyor diye ya pamuk yataga.aklima geldi simdi.yapar mi ki cidden sacma geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?