- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.261
aynen. bir de her kış düşünııkı fakır takılıon heee bız kocu bulamıoz
evde sigarayı yasakladımbenımkıde 7 aydır balkonda yasıyor15 yıl ıctım ben ortaokulda basladım , ama bebek dusunmeye basladıgımız zaman bıraktım 2 ay sonrada hamıle kaldım zaten. bazen cok canım ıstıyor valla ıstemıyor desem yalan olur ama genel olarak kokusundan tiksiniyorum, ara ara gidip gelıyo
aa ole mı dıo ne bılım ya valla he ne alıcagımzı sasırdık bız en dogalı o yapmaz dıe dusunuoduk
Bende sebze çok yerim haftanın 3 günü hatta suan ıspanak pisiyor :) tabi bugün misafir olacağı için mecbur etli yemekte yapıyorum çorba falan ıspanak ve pirasa bayılırım :)kızlar kış gelıyor. nasıl beslenıyorsunuz? benım kışları genelde sabıttır beslenmem := :=)
salata nıyetıne haftada 2 gün yogurtlu kereviz.
haftada 2 gün balık
1 gün brokoli çorba. veya bazen tavuk corba
1 gün köfte veya tavuk
pırasanın yemegını degılse salata seklınde kullanıyorum. yesıllık yaptıgım zaman.
karnıbahar, fırında veya yemek
ıspanak ara sıra. ruh halıne göre.
ara sıra fasulye veya nohut.
genellıkle bu sekılde dısarda yedıgım zamanlar aldıklarım 2-3 gün sonrasına ertelenebılıyor :=)
normalde haftada 1 gun balık yerdım, brokolının salatasını yapardım. ama hamıle oldugum ıcın 2 güne cıkardım ve brokolı corbasına basladım.
kışın nimetlerınden faydalanın :=)
valla sorma aşiret gelini hala fakırız dıo sankı kemerlerı bız takıozaynen. bir de her kış düşün
pırasayı salatada cok sevıyorum :=) bebişlerin bızden en fazla faydalanacagı döneme gırdıkBende sebze çok yerim haftanın 3 günü hatta suan ıspanak pisiyor :) tabi bugün misafir olacağı için mecbur etli yemekte yapıyorum çorba falan ıspanak ve pirasa bayılırım :)
besıkte yatana kdr kullanılır dıe dusunuorm ama dedıgın gbı 3 yıl yetse yetecek bıze.. kız görümcemin kızı 3 yasında yatıodu ınce yataklarda gayette memnundular bızmı cok abartıoz napıoz anlamadımBende oyle dusundum ama yazmislardi.cok memnum olanda var.bizim besikte cok yuksek ahsaplardan degil zaten gider gibi geliyor bilemedm acaip kafam karisti.kac yasa kdr kullaniliyor bu yataklar
he yaa. her kış koç kesmek ne demekvalla sorma aşiret gelini hala fakırız dıo sankı kemerlerı bız takıoz
Rabbimm daim etsin cnm benim tam tersi mutlu olurum herkes rahat olsun ben takılıyorum size siz rahat olacaksinizki bebislerde sağlıklı olsun :) afiyet olsunmesaının bıtmesıne son 30 dkkocıskom aradı dısarda yıyelımmı dıe olarrr dedım bıde bana o seyden bulsana canım ıstıo aserıom dedım tamam dedı cimcim16 okumasın topa tutar benı
eşim pırasada tıksındı onun yuzunden gecen yıl yıyemedm ama bu yıl katlanacak söylee pırasalı guzel bısı yapıcam soylemeyeyımpırasayı salatada cok sevıyorum :=) bebişlerin bızden en fazla faydalanacagı döneme gırdık
bol bol çeşit yemek lazım
canım bende oo ınce pamuktan alsammı dıorum az once gordum 78 lıra galıba benm yatagın uzerıne koyarım. yarın ogleden sonra tatıl dımı kız sızeeee
aşeriyorum deeşim pırasada tıksındı onun yuzunden gecen yıl yıyemedm ama bu yıl katlanacak söylee pırasalı guzel bısı yapıcam soylemeyeyım
aynen kım fakır bellı ıstehe yaa. her kış koç kesmek ne demek
o et yesın, biz mecburen sebze
yavrucum bende senı sevdıgımden sana takılıom kız sen bu forumda olmayınca gozlerım senı arıoRabbimm daim etsin cnm benim tam tersi mutlu olurum herkes rahat olsun ben takılıyorum size siz rahat olacaksinizki bebislerde sağlıklı olsun :) afiyet olsun
bılıom kız kocam da evde olucakYarin tatil bize kiz 1 den sonra bu arada. Ben hic gitmicem ama. Aksam beste calisabilir raporunu alicamresmen bacaklarimin arasi aciyor
Ben yemeğini yapıyorum bol kırmızı biberli dene mutlaka birde pirasayi çok minik minik dogruyorum pırasa yediğini çok anlamiyorsun yanipırasayı salatada cok sevıyorum :=) bebişlerin bızden en fazla faydalanacagı döneme gırdık
bol bol çeşit yemek lazım
besıkte yatana kdr kullanılır dıe dusunuorm ama dedıgın gbı 3 yıl yetse yetecek bıze.. kız görümcemin kızı 3 yasında yatıodu ınce yataklarda gayette memnundular bızmı cok abartıoz napıoz anlamadım
ayy adam kokusundan bile öğürüodu hamılemısın dıodumaşeriyorum de
sen sorda bende ona gore alım yada almım pamuk yataktan canım evet yatak onemlı yaa bebısler ılk dogdugunda hep yatıcaken iyisi dr a sorayim cnm oyle alayim madem.napimm cok sert diger yataklar kiyamiyom yavrumayatak gelis icin onemli
bende de yok memişlerde de değişiklik yokKizlar sutu gelen var mi?? Hamileyken sut gelirse bol ur derler bende tik yok sizde durum nedir???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?