2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evde sigarayı yasakladım
kımse içemiyor. eşim de elektronık sıgaraya basladı
bakalım onu nasıl bırakacak

aa ole mı dıo ne bılım ya valla he ne alıcagımzı sasırdık bız en dogalı o yapmaz dıe dusunuoduk

Bende oyle dusundum ama yazmislardi.cok memnum olanda var.bizim besikte cok yuksek ahsaplardan degil zaten gider gibi geliyor bilemedm acaip kafam karisti.kac yasa kdr kullaniliyor bu yataklar

mesaının bıtmesıne son 30 dk kocıskom aradı dısarda yıyelımmı dıe olarrr dedım bıde bana o seyden bulsana canım ıstıo aserıom dedım tamam dedı cimcim16 okumasın topa tutar benı

Bende sebze çok yerim haftanın 3 günü hatta suan ıspanak pisiyor :) tabi bugün misafir olacağı için mecbur etli yemekte yapıyorum çorba falan ıspanak ve pirasa bayılırım :)

Bende sebze çok yerim haftanın 3 günü hatta suan ıspanak pisiyor :) tabi bugün misafir olacağı için mecbur etli yemekte yapıyorum çorba falan ıspanak ve pirasa bayılırım :)
pırasayı salatada cok sevıyorum :=) bebişlerin bızden en fazla faydalanacagı döneme gırdık
bol bol çeşit yemek lazım

Bende oyle dusundum ama yazmislardi.cok memnum olanda var.bizim besikte cok yuksek ahsaplardan degil zaten gider gibi geliyor bilemedm acaip kafam karisti.kac yasa kdr kullaniliyor bu yataklar
besıkte yatana kdr kullanılır dıe dusunuorm ama dedıgın gbı 3 yıl yetse yetecek bıze.. kız görümcemin kızı 3 yasında yatıodu ınce yataklarda gayette memnundular bızmı cok abartıoz napıoz anlamadım

Rabbimm daim etsin cnm benim tam tersi mutlu olurum herkes rahat olsun ben takılıyorum size siz rahat olacaksinizki bebislerde sağlıklı olsun :) afiyet olsun

pırasayı salatada cok sevıyorum :=) bebişlerin bızden en fazla faydalanacagı döneme gırdık
eşim pırasada tıksındı onun yuzunden gecen yıl yıyemedm ama bu yıl katlanacak söylee pırasalı guzel bısı yapıcam soylemeyeyım

canım bende oo ınce pamuktan alsammı dıorum az once gordum 78 lıra galıba benm yatagın uzerıne koyarım. yarın ogleden sonra tatıl dımı kız sızeeee

Yarin tatil bize kiz 1 den sonra bu arada. Ben hic gitmicem ama. Aksam beste calisabilir raporunu alicam resmen bacaklarimin arasi aciyor

he yaa. her kış koç kesmek ne demek
o et yesın, biz mecburen sebze
aynen kım fakır bellı ıste
Rabbimm daim etsin cnm benim tam tersi mutlu olurum herkes rahat olsun ben takılıyorum size siz rahat olacaksinizki bebislerde sağlıklı olsun :) afiyet olsun
yavrucum bende senı sevdıgımden sana takılıom kız sen bu forumda olmayınca gozlerım senı arıo saol bebısım bursadan cabuk kactın kacmayaydın bende yatıya gelıcektm sana
Yarin tatil bize kiz 1 den sonra bu arada. Ben hic gitmicem ama. Aksam beste calisabilir raporunu alicam resmen bacaklarimin arasi aciyor
bılıom kız kocam da evde olucak en nefret ettıgım sey o evdeyken benım ıste olmam ama napalım artık nasıb :)

Ben yemeğini yapıyorum bol kırmızı biberli dene mutlaka birde pirasayi çok minik minik dogruyorum pırasa yediğini çok anlamiyorsun yani

en iyisi dr a sorayim cnm oyle alayim madem.napimm cok sert diger yataklar kiyamiyom yavruma yatak gelis icin onemli

kızlar, az bi burnum akıyor
netten baktım. gebelık nezlesı olabilirmiş.
grip veya hastalık için burun akıntısı dısında hıcbır belırtı yok çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…