2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kerevızı yogurtla cok sevıyorum
ıspanak ara sıra üşenmezsem.
ben mı zengın menusu? koçu kesıp buzluga atmasını bılıyonuz
kışın bunlar var ya
ondan dolayı yahu

he yaa. her kış koç kesmek ne demek
o et yesın, biz mecburen sebze
Kız her kış değil be
Eşimin ailesi çok kurban keser ya koç kuzu buzluk hep et doludur sebze pek yemezler.

kızlar, az bi burnum akıyor
netten baktım. gebelık nezlesı olabilirmiş.
grip veya hastalık için burun akıntısı dısında hıcbır belırtı yok çünkü.
Kız netten bakma burun kanseri çıkar falan

yapıo canım uzun yıllar bekar evınde kaldıgı ıcın elınden her ıs gelır beraber yaparız zaten. ütüyüde ver dıo da artık yok dıyorum okdr da deıl. oda olmasa napardım bılmem zaten
Hee ii o zaman maşallahh diyelim:)))) ama sen genede evin idaresini şine devret 8 haftacık kadar daha

Çalışabilir raporu aldıktan sonra da yıllık izinler kullanılabiliyor.

Kizlarrr merhaba bugun kontrolumuz vardi cok sukur hersey yolunda su anda bebis buyumus 1500gr olmus boyke giderse 3.5 falan dogar diyor hayirlisi ins.mide yanmalarim hafif basladi surup yazdirdim geceleri nefes almam zorlasti bu arada bende 15 kilo aldim bu ay 2 kilo almisim son ayda zaten kilo alinmiyor diyorlar daha 2 3 kilo alsam 18 19 la tamamlarim diyorum istahim felaket acik ama bi sabah birde aksam yiyorum iste yeme firsatim yok

Evet bir de belkide o anda canımız istemiyor da, olmadığını biliyoruz ya .... Sanki insan ist
Yormuş hibi hissediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…