- 26 Mayıs 2015
- 2.846
- 3.674
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.281
bendede durum aynı arada istiyor ama kokusunu duyunca tiksiniyorum
o bendede var pürtük pürtük oluyo ama o bende bayadır var yoksam süt mü ki şimdi sen yazınca aklıma geldibenim göğsümün ucunda sarımsı kuru kuru bişe oluyo ama ne olduğunu anlamadım
o da bize bağlı işte hayırlısı diyelim o günler bir gelsinde o zaman düşünürüzumarım baslayamayız emzırme bıttıkten sonra
@pinkperest Pinkcim oglusumun odası 10 gün oldu hala gelmedi senin kaç günde geldi çocuk 15 gün dedi dediğinde yapacak galiba :)
kerevızı yogurtla cok sevıyorum
ıspanak ara sıra üşenmezsem.
ben mı zengın menusu? koçu kesıp buzluga atmasını bılıyonuz
kışın bunlar var ya
ondan dolayı yahu
Kız her kış değil behe yaa. her kış koç kesmek ne demek
o et yesın, biz mecburen sebze
Kız netten bakma burun kanseri çıkar falankızlar, az bi burnum akıyor
netten baktım. gebelık nezlesı olabilirmiş.
grip veya hastalık için burun akıntısı dısında hıcbır belırtı yok çünkü.
İnşşl benimde gelir doğrusu 15 gün dedi bu hafta sonu 15 oluyor heyecanlıyım :)Bizimkiler bu Cuma geliyooo
İnşşl benimde gelir doğrusu 15 gün dedi bu hafta sonu 15 oluyor heyecanlıyım :)
Kızlar canım bi şey aşerdi kalktım yaptım 12 porsiyon çıktı şuan aç gözümü doyuruyorum sonra göbüşe indirecem
Hee ii o zaman maşallahh diyelim:)))) ama sen genede evin idaresini şine devret 8 haftacık kadar dahayapıo canım uzun yıllar bekar evınde kaldıgı ıcın elınden her ıs gelır beraber yaparız zaten. ütüyüde ver dıo da artık yok dıyorum okdr da deıl. oda olmasa napardım bılmem zaten
Hafta sonu gelmezse ararım başım kalabalık bu aralar aslında geç gelmesi daha iyi olur :) yarında malum tatlıyi yapıcam ilk defa denicem inş yapabilirim :)Gelir İnşallah canımm, sen bi arayıp dürt yine de istersen
Sizin orda cok ucuz bide dimi? Valla netin dedikleri olsa yasamiyordum simdiKız her kış değil be
Eşimin ailesi çok kurban keser ya koç kuzu buzluk hep et doludur sebze pek yemezler.
Kız netten bakma burun kanseri çıkar falan
Sen kac kilo aldinKızlar canım bi şey aşerdi kalktım yaptım 12 porsiyon çıktı şuan aç gözümü doyuruyorum sonra göbüşe indirecem
Evet canım toptan alıyolar eşimin ailesi bu işi yapıyor hem zaten hayvancılık çiftçilik tekstil ne ararsan varSizin orda cok ucuz bide dimi? Valla netin dedikleri olsa yasamiyordum simdi
11kg verdim 4-5 kg falan aldım 1kg verdim.Sen kac kilo aldin
halsizlik, bitkinlik haline hormonların etkisi eklenince oldu vallaNasıl cesaret ettin ya:)
40 yaparEvet canım toptan alıyolar eşimin ailesi bu işi yapıyor hem zaten hayvancılık çiftçilik tekstil ne ararsan var
11kg verdim 4-5 kg falan aldım 1kg verdim.
Aman allahimmmmmEvet canım toptan alıyolar eşimin ailesi bu işi yapıyor hem zaten hayvancılık çiftçilik tekstil ne ararsan var
11kg verdim 4-5 kg falan aldım 1kg verdim.
Çalışabilir raporu aldıktan sonra da yıllık izinler kullanılabiliyor.olabilir canım mantıklı valla , yanlız ben sımdı sana yazaken aklıma geldı . 32. haftadan sonra calısabılır raporu almamız lazım ya ,ben yıllık ıznımden kullansamda calısabılır raporu almam gerekırmı acaba
Evet bir de belkide o anda canımız istemiyor da, olmadığını biliyoruz ya .... Sanki insan istolur mu yapıolar farklı acılardan cekıolar anladık tamam yapmıssın da bı dusun... ben hamilelikte hepten hassas oldm bu konuda. bıkerede yıne zor yapılan bısı gordum allahtan annemde kv de yapıp vermıstı dolapta vardı cıkardım pısırdım yoksa hıc yapamazdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?