2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Heyet taporunu 37 ye kadar kullanabilirmoyuz? Ben şuan heyet raporuyla evdeyim ama doktor 32 haftanın sonuna kadar heyet verebilirim sonra doğum iznin başlayacak zaten dedi? Onu öğrenirseniz bana da yazarmısınız!?

Ayrica hastanenin yonetimi ile gorustum dogum ucretleri ocakta hastaneler zam yapiyorlar simdiden gidin gorusun eski fiyat uzerinden ucretlendirilsin diye not aldilar dun nette gezinirken gordum hastneler ucret duzenlenekerini sadece ocakta yapiyorlarmis bilginiz olsun 17 kasimdada calisabilir raporunu alicam az kaldi biraz daha disimi sikicam ama her gun giyinmek bile zor geliyor ne giycem ayri dert

Heyet taporunu 37 ye kadar kullanabilirmoyuz? Ben şuan heyet raporuyla evdeyim ama doktor 32 haftanın sonuna kadar heyet verebilirim sonra doğum iznin başlayacak zaten dedi? Onu öğrenirseniz bana da yazarmısınız!?
Okuldaki md.yrdcimizin esi su anda heyet raporuyla evde 32den sonra resmi dogum izni basliycak heyet almiyor olsa alirlar heralde diye dusunuyrm benimde bildigim izinleri aktarmak icin son 3 haftayi fiilen calisiyor olman gerek eger raporlu olursan fiilen calismis sayilmadigindan dolayi izinlerini aktaramiyorsun

Ben bu durumu kendi milli eğitim mudurumuze sordum rapor alabilirsin izinden düşmez dedi ancak kadın doğum dışında bir Dr dan rapor almak gerekiyor dedi...

Kızlar birmax.com diye bir site var bebek şekerleri malzemeleri satılıyor bakın yapmak isteyenler için güzel. .....

Offffffffffff kızlar açacam şimdi bi 35 lik

Ben bu durumu kendi milli eğitim mudurumuze sordum rapor alabilirsin izinden düşmez dedi ancak kadın doğum dışında bir Dr dan rapor almak gerekiyor dedi...
Yaaa yani saglik ocagindan falan alabilirsej 1 hafta bile alsam cok iyi olur bi ara oturup yonetmeliklere bakicam aslinda keske yonetmeliktekiler uygulansa normalde 1 yasina kadar gunde 1 saat sut iznimiz var ama kullanabiliyormuyuz hayir hatta bizimkiler erken dogum yaptiginda onu bile eklemiyorlardi

Offffffffffff kızlar açacam şimdi bi 35 lik
Valla ametist80 oyle bi yazmissinki bi sigara yakasom geldi oglumda dogumdan sonra 1 2 baslamistim bunda kararliyim o kadar parayi havaya veremiycem sigaraya vericem parayi kendi bakimima harciycan bunda hic cnm istemiyor iste boyle ametistin anlattigi zamanlarda bitek soyle keyif sigarasi yakasi geliyo insanin ama tek bir nefes bile beyindeki tum reseptorleri harekete geciriyor tek nefes bile yok bundan sonra ins oyle olur dogum yapinca canim istermi acaba kendim icin bu iradeyi gosterebilirmiyim bilmiyorum

Ben bugun sigara içtim çok üzgunummm

Ay bugün gittim yedim orda
Anneminki gibi olmasa da fena değildi :)

Ben dayanamıycam valla
Kredi borcumuz da var ama göxüm bişey görmüyo açıkçası

Hee ii o zaman maşallahh diyelim:)))) ama sen genede evin idaresini şine devret 8 haftacık kadar daha
Devretsem yaparda yaptiklari yeter yaa kiyamam ona :)
Hafta sonu gelmezse ararım başım kalabalık bu aralar aslında geç gelmesi daha iyi olur :) yarında malum tatlıyi yapıcam ilk defa denicem inş yapabilirim :)
Kiz banada gonder bi kaba koyupta bende yapicaktm guya eve girdigim gbi agirlik coktu ustume hazirini almistim valla ev yapimi gbi olmus ama 2 kasecik cikti yarin 4 5 poset alicam

aynen katılıyorum
A

Devretsem yaparda yaptiklari yeter yaa kiyamam ona :)

Kiz banada gonder bi kaba koyupta bende yapicaktm guya eve girdigim gbi agirlik coktu ustume hazirini almistim valla ev yapimi gbi olmus ama 2 kasecik cikti yarin 4 5 poset alicam
Ohhhh afiyet olsun hafta sonu yap ama bolluk bereketliktir ben şimdi malzemeleri temizlicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…