- 3 Mayıs 2015
- 977
- 589
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.301
Heyet taporunu 37 ye kadar kullanabilirmoyuz? Ben şuan heyet raporuyla evdeyim ama doktor 32 haftanın sonuna kadar heyet verebilirim sonra doğum iznin başlayacak zaten dedi? Onu öğrenirseniz bana da yazarmısınız!?Canim magnezyumun hiç tahlille alakası yok, kabızlıgim vardı benim, demir ilacindan kaynaklaniyordu muhtemelen, düzelmesi için magnezyum verdi günde iki kez...
Kan ve TSH bakıldı, şeker yüklemesi yapıldı, hersey normalse bir ay sonra görüşeceGiz dedi
Bende 32 de bırakmak istiyorum da yıl sonuna kadar doğum iznim yetmiyor, 37 ye kadar devam etsem bile 1.5 ay heyet vermem gerekiyor, gittigim hastane de heyet yazmıyor, şimdilik bi aksilik çıkmazsa devam gibi gözüküyor. ..
Okuldaki md.yrdcimizin esi su anda heyet raporuyla evde 32den sonra resmi dogum izni basliycak heyet almiyor olsa alirlar heralde diye dusunuyrm benimde bildigim izinleri aktarmak icin son 3 haftayi fiilen calisiyor olman gerek eger raporlu olursan fiilen calismis sayilmadigindan dolayi izinlerini aktaramiyorsunHeyet taporunu 37 ye kadar kullanabilirmoyuz? Ben şuan heyet raporuyla evdeyim ama doktor 32 haftanın sonuna kadar heyet verebilirim sonra doğum iznin başlayacak zaten dedi? Onu öğrenirseniz bana da yazarmısınız!?
Merhabalar bende acıbademe gidiyorum atakenttekine doktorunuz kim? Memnunmusunuz?Bayanlar acıbadem hastanelerinde sezeryan doğum fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? ben atakent acıbademe gidiyorum. sgk lıyım..
Ben bu durumu kendi milli eğitim mudurumuze sordum rapor alabilirsin izinden düşmez dedi ancak kadın doğum dışında bir Dr dan rapor almak gerekiyor dedi...Okuldaki md.yrdcimizin esi su anda heyet raporuyla evde 32den sonra resmi dogum izni basliycak heyet almiyor olsa alirlar heralde diye dusunuyrm benimde bildigim izinleri aktarmak icin son 3 haftayi fiilen calisiyor olman gerek eger raporlu olursan fiilen calismis sayilmadigindan dolayi izinlerini aktaramiyorsun
Offffffffffff kızlar açacam şimdi bi 35 likkız o içerken koklayaydın bol bol :) şöle ahmet kayanın şarkılarını koyacan ışığı kapatıp mumu yakacan alacan mezelerini buzlu rakını bi yudum alacan yemek borunu yaka yaka aşağı inecek üstüne bi yudum daha alacan genzine dolacak o anason kokusu hayat bu beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebide duygusallaşıp ağlıcan eskileri düşünüp
Yaaa yani saglik ocagindan falan alabilirsej 1 hafta bile alsam cok iyi olur bi ara oturup yonetmeliklere bakicam aslinda keske yonetmeliktekiler uygulansa normalde 1 yasina kadar gunde 1 saat sut iznimiz var ama kullanabiliyormuyuz hayir hatta bizimkiler erken dogum yaptiginda onu bile eklemiyorlardiBen bu durumu kendi milli eğitim mudurumuze sordum rapor alabilirsin izinden düşmez dedi ancak kadın doğum dışında bir Dr dan rapor almak gerekiyor dedi...
VallaOffffffffffff kızlar açacam şimdi bi 35 lik
Ben bugun sigara içtim çok üzgunummmVallaametist80 oyle bi yazmissinki bi sigara yakasom geldi oglumda dogumdan sonra 1 2 baslamistim bunda kararliyim o kadar parayi havaya veremiycem sigaraya vericem parayi kendi bakimima harciycan bunda hic cnm istemiyor iste boyle ametistin anlattigi zamanlarda bitek soyle keyif sigarasi yakasi geliyo insanin ama tek bir nefes bile beyindeki tum reseptorleri harekete geciriyor tek nefes bile yok bundan sonra ins oyle olur dogum yapinca canim istermi acaba kendim icin bu iradeyi gosterebilirmiyim bilmiyorum
Ay bugün gittim yedim ordaHangi şehirdesin bolulu hasan usta diye biyer var... Avmlerin içinde falan var.... Aynı ev yapımı... Hazır toz karışımlar hjöleli gibi.... Ordan alabşlirsin.... Ben de çok kızıyorum... Ben de girmiyom facaye bir haftadır aürekli paylaşıyorlar canım istiyor....
Ben dayanamıycam vallaCanim magnezyumun hiç tahlille alakası yok, kabızlıgim vardı benim, demir ilacindan kaynaklaniyordu muhtemelen, düzelmesi için magnezyum verdi günde iki kez...
Kan ve TSH bakıldı, şeker yüklemesi yapıldı, hersey normalse bir ay sonra görüşeceGiz dedi
Bende 32 de bırakmak istiyorum da yıl sonuna kadar doğum iznim yetmiyor, 37 ye kadar devam etsem bile 1.5 ay heyet vermem gerekiyor, gittigim hastane de heyet yazmıyor, şimdilik bi aksilik çıkmazsa devam gibi gözüküyor. ..
Ben bugun sigara içtim çok üzgunummm
Devretsem yaparda yaptiklari yeter yaa kiyamam ona :)Hee ii o zaman maşallahh diyelim:)))) ama sen genede evin idaresini şine devret 8 haftacık kadar daha✌
Kiz banada gonder bi kaba koyuptaHafta sonu gelmezse ararım başım kalabalık bu aralar aslında geç gelmesi daha iyi olur :) yarında malum tatlıyi yapıcam ilk defa denicem inş yapabilirim :)
Ben bugun sigara içtim çok üzgunummm
aynen katılıyorumAy bugün aynısıyım kıyafetim sıkıyo, bacaklarımı uzatmak istiyorum sütyenimin arkasını açtım üstümde bol hırka var öyle rahat ettim aşırı darlanıyorumm. valla 10 haftamız var daha nasıl geçicek bilmiyorum. hiçbişey yapasım yok sadece bütün gün forum okumak istiyorum
AaaaaaaaBen bugun sigara içtim çok üzgunummm
Ühüüü hemde 2 taneetostuna karismiyoruz ama sigarana karisiriz cimcimm
Ohhhh afiyet olsun hafta sonu yap ama bolluk bereketliktir ben şimdi malzemeleri temizlicem :)Devretsem yaparda yaptiklari yeter yaa kiyamam ona :)
Kiz banada gonder bi kaba koyuptabende yapicaktm guya eve girdigim gbi agirlik coktu ustume hazirini almistim valla ev yapimi gbi olmus ama 2 kasecik cikti yarin 4 5 poset alicam
Evttt yaptımmmm engel olamadım kendimeAaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?