- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.661
Ayyy yapma izleme öyle şeylerKızlar şuan bir şuursuzluk yaptım ve youtube dan sezeryan amelyatı izledim.... İyy içimm kalktıı resmen ... Normalde yapamam köprüden önce son öıkış benim için kapandı
yani Fok balıkları çok yalnızee yani?
kız saçmalamayani Fok balıkları çok yalnız
Izle yani ne olacak
Ben burun ameliyatı olmadan önce netten izlemiştim. Çok değişik şeyler var
StrelizAtör ü sonrada alabilirsinSebamed urunlerinde babymall de kampanya var haberiniz olsun, ben mağazaya gitmek yerine internetten siparis edicem daha uygun bildiginiz bir site varsa söyleyin lütfen. ..
Biberonu da
http://www.farmasanal.com/philips-avent-260ml-2li-dogal-pp-biberon_1493.html
Alıcam, emzikleri farmasanal da göremedim,
http://www.babymall.com.tr/AVN-9430...-natural-biberon-emzigi-1-delikli-0m-2li.html
Bundan alıcam, yeni dogan için dedikleriniz bu di mi....
StrelizAtör alıp almamak da çok kararsızim bir de...
Sen be alıyon gene kız bütün dükkanları boşalttın yeter gariSiz araştırmıştıniz sanırım baya :)kolay yoldan arastirilmis alayım birde fiyat 63 tl iyimi
Hayvanın kesilmesine ben de bakamam canım. Ama ameliyat izlerim. Bana ne yapacaklar bilmem lazım.kız saçmalama
herkes izleyemez. ben izlemem öyle şeyleribir hayvanın kesilmesine bıle bakamam ben
ben bu tarz hiçbir şeye bakamamHayvanın kesilmesine ben de bakamam canım. Ama ameliyat izlerim. Bana ne yapacaklar bilmem lazım.
Çizik mi yok canım sihirle çıkaracaklar aslında betüşle dudu teyzeben bu tarz hiçbir şeye bakamam
alt kısmı çizip alacaklar mınnoşu iişte. bu kadarını bılmek kafii
çizmeyecekler mı neşterleÇizik mi yok canım sihirle çıkaracaklar aslında betüşle dudu teyze
Pekiçizmeyecekler mı neşterle
kesmek yerine çizmek demek daha iyi
Ne biliyim merak ettim ne kadar yaram olur ne kadar zamanda iyileşir diyeadamın başına ya meraktanya meraktan....neden böyle bişi yaptın kı?
izleme öyle seyler
al canım al... İyi bişiye benziyoreşim çok pimpiriktirkötü olaa almazdı.Siz araştırmıştıniz sanırım baya :)kolay yoldan arastirilmis alayım birde fiyat 63 tl iyimi
ben de merak edıp yorumları okudum. '' ne kadar zamanla ıyılesır, kimler memnun, kımler degıl'' anladıgım şey, kişiyle alakalı bır durum. kimi çok memnun, kiminin çok zor gecmıs..Ne biliyim merak ettim ne kadar yaram olur ne kadar zamanda iyileşir diyeadamın başına ya meraktanya meraktan....
Ayyy alektaa ne sakin bişiysin sendişine kanal tedavisi yaparken bütün sinirleri kesmişler sendenkahkaha attım
Yediğin balıkların kılçıkları sızlıyodur şimdi
Ne olmuş kız ben de cok izledim normali de sezeyanı da. Kat kat kesiyolar
İzlemeyin zaten.... Gerek yok... Estetik amelyatların hemen hepsini izlmiştim ama bunda duygusal oldumben de merak edıp yorumları okudum. '' ne kadar zamanla ıyılesır, kimler memnun, kımler degıl'' anladıgım şey, kişiyle alakalı bır durum. kimi çok memnun, kiminin çok zor gecmıs..
ama asla ızlemem.
Kızzz dur evladimin ateş ölcerini alamadimm :)Sen be alıyon gene kız bütün dükkanları boşalttın yeter gari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?