2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ikisinide izledim normal doğumu hatta yaşadım normal doğumu daha rahat izledim sezeryanda kesiyorlar ya fena bi durum . Haa dogururken insanlar nasıl bi daha karar verip ikinciyi yapıyorlar dedim ama bakın unutmuşum bile normal doğumda çocuk çıkana kadar sancı çekiyorum çıkınca rahatliyorsun sezeryanin sonrası fena diyorlar valla bi günlük hasta olmak gibi düşünün kızlar korkmayın sonucunun bu kadar güzel olduğunu bilseydim daha çok disimi sikardim hatta

Ooff cnm ya o durumda cok kotu.koca evde dursun sen git.yarin cagirmasaymis bari uyuz adam. Sen birak ya dogumdan sonra gerci nereye gitsen ayni ki..

Eee bizimki de herseyi veriyor bana ben begenmiyorum biraz daha saglikli olsa yattigim donemlerde gelirdi ama bende begenmem ki.bizde normal degilz demekki laflar uzuyor insani

Valla bu kadar ay kilo almayan ben iki haftada 2 kilo aldım toplamda 6 kilo almış oldum bünyeye göre değişiyor sanırım geçen aya kadar anlasilmiyordu siz de bi alıp bi duruyordur belki kilo alımı ama emzirince hepsi gidiyor hele bi de yürümeye çalışırken peşinde kosturuyorsun ya iyice veriyorsun hiç bi şey kalmıyor bebis de aliyordur kesin alacağını

Eee bizimki de herseyi veriyor bana ben begenmiyorum biraz daha saglikli olsa yattigim donemlerde gelirdi ama bende begenmem ki.bizde normal degilz demekki laflar uzuyor insani
Yanii evett bende sıkıntı var onu biliyorummesela herkeain birşeyi yapışı farklıdır ama ben, hep benim yaptığım şwkilde yapılaın isterim... Yada herhangi birywrin düzeni değişssiin ruh hastası gibi takıp kuruyorum kötü bir huyum var o yüzden benim kendi annemde bana geçimsizsin sen der,ama huyumu kendim annem bilip söylediği için batmiyoo

Kızlar şuan bir şuursuzluk yaptım ve youtube dan sezeryan amelyatı izledim.... İyy içimm kalktıı resmen ... Normalde yapamam köprüden önce son öıkış benim için kapandı
niye izledin kız. Korkma sen hissetmeyeceksin bişi zaten. Mecbur çıkacak bu bebişler öyle veya böyle

kahkaha attım
Yediğin balıkların kılçıkları sızlıyodur şimdi

Ne olmuş kız ben de cok izledim normali de sezeyanı da. Kat kat kesiyolar
Kız kat mı veriyorlarmış havalı olur walla bide perçem atsınlar

Bağırsakları dışarı çıkarıyorlarmış o doğru mu Kızlaarrr

Doğru diyon kaçamadığın eli öpeceksin
Bükemediğin eli öpcen kız.

Sezaryana siz mi karar verdiniz kızlar yoksa doktor mu dedi size
Bana normal doğurtcam seni diyor. Böyle çıkcakmış iki dakkada

Son ay kilo alinmiyor diye duydum dogru mu acaba
Umut fakirin ekmeeeeeğğ

Benim kocam da diyor senin göbek bu ay aniden çıktı. Bu ay hiç kilo da almadım hatta verdim 1 kilo.

Ben bi ara bi şeyler izlemiştim sezeryan mıydı kadavra mıydı hatırlamıyirum bağırsaklar ameliyat masasından sarkmıştı toplayıp geri koydulardı. Kadavraydı bence ya. Psikopat ablam izliyordu ordan şaaptım gördüm yoksa manyak değilim oturup kadavra izlemem

Kızlar görümcem kaynanayla yaşıyodu ayrı eve çıkcaklar eşi tokiden ev ayarlamış. Kayınbabam da aradı kızımı uzaklara götürme gel boş evim var orada oturun kira falan da istemiyorum dedi
size böyle diyen oluyo mu
Allamaa kek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…