- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.681
Allah seni inandırsın ömrümde bir defa bir kanal yaptım onda da sinirleri tam almamışlarAyyy alektaa ne sakin bişiysin sendişine kanal tedavisi yaparken bütün sinirleri kesmişler senden
Doğru diyon kaçamadığın eli öpeceksinAllah seni inandırsın ömrümde bir defa bir kanal yaptım onda da sinirleri tam almamışlar
Kız korksam ne olacak bu bebiş çıkacak bi şekilde
Benimde ayni valla bi esim bi ailem uzuluo. Kizi devlet memuru 8 4 calisio nobete gitmismis karni burnunda.. tmm memur olabilmek icin calismis olabilir ama bende onun oglu icin tum firsatlarimi egitimimi geri teptim. Bu halde ozel sektorde debelenip duruom. Esim dio keske sen evde olsan ben ise gtsem bak yarinda pis kpk patron izin vermedi gelin erken gidersnz dedi koca evde uyucak biz oglusumla yollara dusucez.. ama onlarin kizlari kiymetli. Hep herseyin agirini onlarin kizlari yapar
Son ay kilo alinmiyor diye duydum dogru mu acabaiştahım eskisi gibi aslında.
demek kı bu aralar böyle oluyor
bilemedım yani
Valla ben hamile olmasam ve boyle yatmasam kimseden bişiy beklemem .... Çünkü çok şükür yapıyor ben k.v her eksiğime koşar kadın ama onun gelini sıkıntılı yani benHiç bişi beğenmem herseyı nasıl yapacağına kariışırım.... Biraz kötüyüm galiba ama genede saygısızlık yada kırıcı bişi yapmam yazık o da birşeylere katkı sağlayınca mutlu oluyor....
Aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar...Benim de anbem geldiğinde suyumu bile ayağıma getirdi. İlla anne değil kaynana olduğunu belli edecek. Her zaman böyle bu kadın hiç vicdanı yok.
Yanii evett bende sıkıntı var onu biliyorummesela herkeain birşeyi yapışı farklıdır ama ben, hep benim yaptığım şwkilde yapılaın isterim... Yada herhangi birywrin düzeni değişssiin ruh hastası gibi takıp kuruyorum kötü bir huyum var o yüzden benim kendi annemde bana geçimsizsin sen der,ama huyumu kendim annem bilip söylediği için batmiyooEee bizimki de herseyi veriyor bana ben begenmiyorumbiraz daha saglikli olsa yattigim donemlerde gelirdi ama bende begenmem ki.bizde normal degilz demekki laflar uzuyor insani
niye izledin kız. Korkma sen hissetmeyeceksin bişi zaten. Mecbur çıkacak bu bebişler öyle veya böyleKızlar şuan bir şuursuzluk yaptım ve youtube dan sezeryan amelyatı izledim.... İyy içimm kalktıı resmen ... Normalde yapamam köprüden önce son öıkış benim için kapandı
Kız kat mı veriyorlarmış havalı olur wallakahkaha attım
Yediğin balıkların kılçıkları sızlıyodur şimdi
Ne olmuş kız ben de cok izledim normali de sezeyanı da. Kat kat kesiyolar
Bükemediğin eli öpcen kız.Doğru diyon kaçamadığın eli öpeceksin
Bana normal doğurtcam seni diyor. Böyle çıkcakmış iki dakkadaSezaryana siz mi karar verdiniz kızlar yoksa doktor mu dedi size
Umut fakirin ekmeeeeeğğSon ay kilo alinmiyor diye duydum dogru mu acaba
Benim kocam da diyor senin göbek bu ay aniden çıktı. Bu ay hiç kilo da almadım hatta verdim 1 kilo.Valla bu kadar ay kilo almayan ben iki haftada 2 kilo aldım toplamda 6 kilo almış oldum bünyeye göre değişiyor sanırım geçen aya kadar anlasilmiyordu siz de bi alıp bi duruyordur belki kilo alımı ama emzirince hepsi gidiyor hele bi de yürümeye çalışırken peşinde kosturuyorsun ya iyice veriyorsun hiç bi şey kalmıyor bebis de aliyordur kesin alacağını
Ben bi ara bi şeyler izlemiştim sezeryan mıydı kadavra mıydı hatırlamıyirum bağırsaklar ameliyat masasından sarkmıştı toplayıp geri koydulardı. Kadavraydı bence ya.niye izledin kız. Korkma sen hissetmeyeceksin bişi zaten. Mecbur çıkacak bu bebişler öyle veya böyle
Kız kat mı veriyorlarmış havalı olur wallabide perçem atsınlar
Bağırsakları dışarı çıkarıyorlarmış o doğru mu Kızlaarrr
Neden canım dokunugo mu ? Bi günden bişey olmaz üzülme ki bebiş de üzülmesin :)Günaydın kızlarr
dün hiç bir ilacımı içmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?