- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.701
Yok unuttumNeden canım dokunugo mu ? Bi günden bişey olmaz üzülme ki bebiş de üzülmesin :)
leylamısın senYok unuttum
hahahahah kocam acayp yapıo fırında helvayı :)balıgın ardından helva yenırmıs ki, öldüğünü anlasın diye
canım sanırım ılk dogumun normal.. benm en cok korktugum ya cıkamazsa ama yınede normal ıstıyorum. hatta bayıltıp alsınlar dedım aksam esıme zaman yaklastıkca korku salıo ya dogum anında bebegıme zarar verıp hayatına mal edersem dıeBen ikisinide izledim normal doğumu hatta yaşadımnormal doğumu daha rahat izledim sezeryanda kesiyorlar ya fena bi durum . Haa dogururken insanlar nasıl bi daha karar verip ikinciyi yapıyorlar dedim ama bakın unutmuşum bile normal doğumda çocuk çıkana kadar sancı çekiyorum çıkınca rahatliyorsun sezeryanin sonrası fena diyorlar valla bi günlük hasta olmak gibi düşünün kızlar korkmayın sonucunun bu kadar güzel olduğunu bilseydim daha çok disimi sikardim hatta
canm eskı ıs yerımde boyleydı ama en azndan 2 kısıydık bırımız gelır bırımz kalırdık kalanda oglen cıkardı. ben bu adamla bu konuyu konustum esım memur tatıllerde calısmak ıstemıyorm dedım tmm dedı sozlesme yaptk ama dıgerınden beter cıktı... dıger yerde calısırken bı teklıf gelmıstı esım cesaret edemedı maasları odermı dıe bosver dedı. oraya da bızım sekreter kız gırdı hafta sonu ve resmı tatıllerde calısmıolar esıme dedım hep senın yuzunden bıda karısma... oda cok pısmanım en ıısını ararken hep kötüsünü buluyoruz dedı ama yapıcak bısı yokOoff cnm ya o durumda cok kotu.koca evde dursun sen git.yarin cagirmasaymis bari uyuz adam. Sen birak ya dogumdan sonra gerci nereye gitsen ayni ki..
Kız dün bu evde neler oldu bilsenleylamısın sen
Yakın mı oturuyolar niye oyle sık geliyolar sevmem hiç öyle şeyleri ya.kızlar günaydın .. canım çok sıkkın.. görümcemin biri geliyo biri gidiyo.. ben bu kadar sık gelmelerini istemiyorum.. kocamla vakit geçiremiyorum.. Eşim de bişe demiyor.. onun kayıtsız kalmasına da sinir oluyorum..
aramızda 20 km falan var sürekli geliyolar öfff sıkıldım.. mesela şu an evde görümcem var evde kimse yok eşim ve ben çalışıozYakın mı oturuyolar niye oyle sık geliyolar sevmem hiç öyle şeyleri ya.
SEN EVDE YOKKEN NAAPMAYA GELIOLARMISKI.... BENIMKIDE BI ARA HER TATILINDE GELIODU BURAYA AMA BU ARA PEK BI ALINGASTILAR ANASYLA TABI ISE YARICAKLAR YA GELMEDI BU TATILDE II DE OLDUaramızda 20 km falan var sürekli geliyolar öfff sıkıldım.. mesela şu an evde görümcem var evde kimse yok eşim ve ben çalışıoz
sizin o ev ne kadar anılarla dolu desene :) canın sıkılmıyo işte ne güzelKız dün bu evde neler oldu bilsenkendime gelemedim millet gidince vurup kafayı yattım. Gece de hep kâbuslar gordüm zaten.
dün akşam iş çıkışı geldi.. ama 2 günde 1 geliyor.. amaç yok.. ben ailesine bizi bahane edip geldiğini düşünüyorum.. çünkü bazen gerçekten geç geliyor .. biriyle buluştuğunu falan düşünüyorumm..SEN EVDE YOKKEN NAAPMAYA GELIOLARMISKI.... BENIMKIDE BI ARA HER TATILINDE GELIODU BURAYA AMA BU ARA PEK BI ALINGASTILAR ANASYLA TABI ISE YARICAKLAR YA GELMEDI BU TATILDE II DE OLDU
yığ işleri sende önüne bida gelemesin :)aramızda 20 km falan var sürekli geliyolar öfff sıkıldım.. mesela şu an evde görümcem var evde kimse yok eşim ve ben çalışıoz
hee bekar ozaman.. olabılır bencede e esın bısı demıomukıdün akşam iş çıkışı geldi.. ama 2 günde 1 geliyor.. amaç yok.. ben ailesine bizi bahane edip geldiğini düşünüyorum.. çünkü bazen gerçekten geç geliyor .. biriyle buluştuğunu falan düşünüyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?