2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar. Biz son günlerde çok büyüdük. Salaş tunikler giyiyordum hiç belli olmuyordu karnım ama artık engelleyemiyorum öğrencimin biri hocam ayıp olmazsa bişey sorcm. Yeğenimizin cinsiyeti ne diye sordu lise son sınıftan bir erkek öğrencim

canım sanırım ılk dogumun normal.. benm en cok korktugum ya cıkamazsa ama yınede normal ıstıyorum. hatta bayıltıp alsınlar dedım aksam esıme zaman yaklastıkca korku salıo ya dogum anında bebegıme zarar verıp hayatına mal edersem dıe bizi biraz aydınlatırmısın o surecle ılgılı
Ooff cnm ya o durumda cok kotu.koca evde dursun sen git.yarin cagirmasaymis bari uyuz adam. Sen birak ya dogumdan sonra gerci nereye gitsen ayni ki..
canm eskı ıs yerımde boyleydı ama en azndan 2 kısıydık bırımız gelır bırımz kalırdık kalanda oglen cıkardı. ben bu adamla bu konuyu konustum esım memur tatıllerde calısmak ıstemıyorm dedım tmm dedı sozlesme yaptk ama dıgerınden beter cıktı... dıger yerde calısırken bı teklıf gelmıstı esım cesaret edemedı maasları odermı dıe bosver dedı. oraya da bızım sekreter kız gırdı hafta sonu ve resmı tatıllerde calısmıolar esıme dedım hep senın yuzunden bıda karısma... oda cok pısmanım en ıısını ararken hep kötüsünü buluyoruz dedı ama yapıcak bısı yok haftya cuma kontrolden sonra gelmıcem ctesı de gelmıcem ne halı varsa gorsun. dr a da 20 kasıma kadr calısabbılır raporu verın dıcem sonra duruma gore ya devam ederım ya etmem.

kızlar günaydın .. canım çok sıkkın.. görümcemin biri geliyo biri gidiyo.. ben bu kadar sık gelmelerini istemiyorum.. kocamla vakit geçiremiyorum.. Eşim de bişe demiyor.. onun kayıtsız kalmasına da sinir oluyorum..

Gunaydin kizlar keske biri soyle guzeel kahvalti hazirlasada yesem aciktim ama kahvalti hazirlamaya useniyorum yahu. Zaten heryerim agriyo devamli kalcam belim cok aciyo hele aksamlari. Yere basinca canim yaniyo

aramızda 20 km falan var sürekli geliyolar öfff sıkıldım.. mesela şu an evde görümcem var evde kimse yok eşim ve ben çalışıoz
SEN EVDE YOKKEN NAAPMAYA GELIOLARMISKI.... BENIMKIDE BI ARA HER TATILINDE GELIODU BURAYA AMA BU ARA PEK BI ALINGASTILAR ANASYLA TABI ISE YARICAKLAR YA GELMEDI BU TATILDE II DE OLDU

SEN EVDE YOKKEN NAAPMAYA GELIOLARMISKI.... BENIMKIDE BI ARA HER TATILINDE GELIODU BURAYA AMA BU ARA PEK BI ALINGASTILAR ANASYLA TABI ISE YARICAKLAR YA GELMEDI BU TATILDE II DE OLDU
dün akşam iş çıkışı geldi.. ama 2 günde 1 geliyor.. amaç yok.. ben ailesine bizi bahane edip geldiğini düşünüyorum.. çünkü bazen gerçekten geç geliyor .. biriyle buluştuğunu falan düşünüyorumm..

hee bekar ozaman.. olabılır bencede e esın bısı demıomukı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…