- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.741
Ben de dün ilk defa kayinvalideme sinir oldum ama şuan geçtiKv gelir gelmez çocuğumun adına soktu burnunu ya tam dangalak. Rüyamda gördüm peygamber efendimiz selam gönderdi ismine diyorum halainat ediyor sinir oldum ya.....
Oyleee sekerim ben siddet yanlisi degilimbukme mukbe beceremecegim.icin.en.iyisi kacmakhic kiz kavgasinda bile girmisligim yokturdayak.yer cikarim ondan alttan alirdim hepGünaydın kızlarr
dün hiç bir ilacımı içmedim
Çorumda canım:)) yasli işi gibi durmuyor değil mi babaanne gibi dolanmayim ortada25 LIRAYA COK IIMIS CANIM NERDE BURASI :)
ay pazar günü canlarına okudum ama genede bana mısın demiyolar bütün evi kaldırtıp geri indirttim resmen pencere kapı yerler her yeri bitirttimIş yaptır bol bol canına oku
Ya benim evde olay olmasın ya etkileniyorum
kendi evlerinde olsun çekirdeğimi alıp koşayım
benım hosuma gıttı canm ama beyazı deılde dıger rengı bence gayet ıyı ama tabı herkesın zevkı :) bıde nekdr gıyılıcek cok para vermeye degmez dıe dusunuyorum benÇorumda canım:)) yasli işi gibi durmuyor değil mi babaanne gibi dolanmayim ortada
Zaten beyazinin büyük bedeni yok, o yüzden kararsız kaldım ama genelde gül kurusu rengi daha çok beğenildi. Dediğin gibi kısa bir sure giyilecek zaten ben o zaman kaçırmayın:))benım hosuma gıttı canm ama beyazı deılde dıger rengı bence gayet ıyı ama tabı herkesın zevkı :) bıde nekdr gıyılıcek cok para vermeye degmez dıe dusunuyorum ben
BENCEDE CANIM KACIRMA. BENDE BUYK BEDEN ALICAM GECELIKLERIMI BOL OLSUN BIDE VÜCUT ŞİŞİO OLSUN UZERIMIZE YAPISMASIN DIYE DUSUNUYORUMZaten beyazinin büyük bedeni yok, o yüzden kararsız kaldım ama genelde gül kurusu rengi daha çok beğenildi. Dediğin gibi kısa bir sure giyilecek zaten ben o zaman kaçırmayın:))
canım uyku setlerının ıcındekı yorgan elyaf oluyor dıe ben almadm saglıksız olacagndan. yapabılıosan bence kendın yap yada yorgancılara yaptır pamuktan yapsnlar sonucta bı dıkıp ıcını pamuk doldurucaklar. ben olsam sahsen boyle yapardım.ama tek satılan sıte dun gordumde nerdeydı hatrlamıyorum hatırlarsam yazarım sanadaUyku setinin içinde yorgan da var aslında. Yatak koruma da var uyku seti mi alsam bilemedim.Yatakl korumayı kendim mi yapsam??
park yatakta kullanılmıo canım benmde park yatak nevresm aldım bıtekBir de park yatağa geçince uyku setinin yan korumaları kullanılmıyor değil mi? Ben ilk 6 ay beşik sonra park yatak kullanacağım.
Ama y ve t yan yana ya yanlışlıkla t harfine bastığını düşündümkuız yeni ev aldım benden çok onlar oturdu yeminlen
Iş yaptır bol bol canına oku
Ya benim evde olay olmasın ya etkileniyorum
kendi evlerinde olsun çekirdeğimi alıp koşayım
biz zaten başımıza ne gelirse kimseyi kırmak istemediğimiz için geliyorBenim de dün abim aradı. Raporlu olduğumu bilmiyordu. Yeğenim bana gelmek istiyormuş. Tatil var ya bana 1,5 gün. Ders çalıştırmam için. Lise 1. sınıfa başladı. Ya zaten geçen hafta bir sürü olay oldu çok sinirlendim onlara. Resmen kaç gece uykularım kaçtı. Ağla ağla gecenin yarıların da umurlarında değil.
Kıyamıyorum da geçen sene lise sınavlarına hazırlanırken her hafta iş çıkışı gidip ona ders çalıştırdım, haftalık ders çalışma programı yaptım. Ablam sömestırda her gün ders çalıştırdı. Biz olmasak kazanamazdı o okulu. 3 sene dershaneye gönderdik.
Kullanılıyor hissediyorum artık kendimi hem maddi hem manevi. Kendi karısı bütün gün tv karşısında g..ünü yayıyor. Ben bankada deli gibi çalışıp bi de oğullarını düşünüyorum. Abim de karısına da oğluna laf ettirmiyor biz sinir oluyoruz burda.
15 gün önce geldi. Zaten ders kitaplarında hayır yok öğretmen arkadaşlar daha iyi bilirler. Öğretmenin yazdırdığı problemlerden çalışalım dedik. Onları bile defterine yazamamış hepsi yarım yamalak. Güya hergün tekrar ediyormuş. Aklıma geldikçe sinir oluyorum. Hergün eve gelince ne yapacağını bile yazdım eline verdim. Yol gösteriyorum adam edemedik.
Dün de abim arıyor ee işten çıktıysan gelsin denklemlerde sorun yaşıyor anlat. Geçen sene bütün kış denklem anlattım zaten. Gelecek iyice sinirleneceğim geçen haftaki olaylar gelecek aklıma. Yok dedim ben evdeyim raporluyum yatıyorum çalıştıramam. Bozuldular mı bilmiyorum
Ama kimseyi çekecek halim kalmadı hele ki kıymet bilmeyenleri.
Yoruma koptumSonunu düşünen kahraman olamaz
Ne uğraşıyon hamile halinle.Benim de dün abim aradı. Raporlu olduğumu bilmiyordu. Yeğenim bana gelmek istiyormuş. Tatil var ya bana 1,5 gün. Ders çalıştırmam için. Lise 1. sınıfa başladı. Ya zaten geçen hafta bir sürü olay oldu çok sinirlendim onlara. Resmen kaç gece uykularım kaçtı. Ağla ağla gecenin yarıların da umurlarında değil.
Kıyamıyorum da geçen sene lise sınavlarına hazırlanırken her hafta iş çıkışı gidip ona ders çalıştırdım, haftalık ders çalışma programı yaptım. Ablam sömestırda her gün ders çalıştırdı. Biz olmasak kazanamazdı o okulu. 3 sene dershaneye gönderdik.
Kullanılıyor hissediyorum artık kendimi hem maddi hem manevi. Kendi karısı bütün gün tv karşısında g..ünü yayıyor. Ben bankada deli gibi çalışıp bi de oğullarını düşünüyorum. Abim de karısına da oğluna laf ettirmiyor biz sinir oluyoruz burda.
15 gün önce geldi. Zaten ders kitaplarında hayır yok öğretmen arkadaşlar daha iyi bilirler. Öğretmenin yazdırdığı problemlerden çalışalım dedik. Onları bile defterine yazamamış hepsi yarım yamalak. Güya hergün tekrar ediyormuş. Aklıma geldikçe sinir oluyorum. Hergün eve gelince ne yapacağını bile yazdım eline verdim. Yol gösteriyorum adam edemedik.
Dün de abim arıyor ee işten çıktıysan gelsin denklemlerde sorun yaşıyor anlat. Geçen sene bütün kış denklem anlattım zaten. Gelecek iyice sinirleneceğim geçen haftaki olaylar gelecek aklıma. Yok dedim ben evdeyim raporluyum yatıyorum çalıştıramam. Bozuldular mı bilmiyorum
Ama kimseyi çekecek halim kalmadı hele ki kıymet bilmeyenleri.
Eşim de diyor sen kendi çocuğun gibi görüyorsun sen onun annesi değilsin diye kızıp duruyor bana. Ama kıyamıyordum işte.Ne uğraşıyon hamile halinle.
hoca tutsunlar çok düşünüyolarsa.
Kv gelir gelmez çocuğumun adına soktu burnunu ya tam dangalak. Rüyamda gördüm peygamber efendimiz selam gönderdi ismine diyorum halainat ediyor sinir oldum ya.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?